Samsung WD80J6A00AW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD80J6A00AW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sander 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
na veel zoeken toch bij deze was droog combi gekomen omdat hij stil is en energie zuinig voor de specs. Kwa geluid klopt dat zeker je hoort hem echt niet

Pluspunten

  • stil
  • grotedeur
  • heel simpel
  • geeft onderhoud zelf aan

Minpunten

  • ???? geen idee nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SJERREL 16-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

SUPER TEVREDE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
NA EERST EEN ANDERE WASMACHINE GEKOCHT TE HEBBEN NIET TE VREDE TOCH DEZE SAMSUNG AANGESCHAFT DE PRIJS KWALITEITS VERHOUDING IS HEEL GOED.
HIJ SPAART ONS ENORM WAT RUIMTE OMDAT DIT EEN DROOGER EN WASMACHINE IN 1 IS. HET GELUID GEWOON SOMS FF CHECKEN OF DIE AAN STAAT ZO STIL VERGELEKEN MET ONZE OUDE WASMACHINE. DAT WAS OOK EEN SAMSUNG EN DAAR HEB IK ZO 12 JAAR PLEZIER VAN GEHAD ;-) DUS WE HOPEN DAT MET DEZE OOK TE KUNNEN. DAARBIJ VIND IK FIJN DAT JE VERSCHILLENDE KEUZE HEBT IN DROOG OPTIES EN OOK KORTE PROGRAMMA VAN HET WASSEN SOMS IS HET GEWOON EVEN OPFRISSEN. IK GA WERKEN EN ALS IK THUIS KOM ZIJN MN HANDOEKEN GEWASSEN EN GEDROOGD WAT WIL JE NOG MEER METEEN OPVOUWEN EN OPBERGEN MET EEN GROOT GEZIN IS DIT ECHT EEN PLUS PUNT. HIJ STAAT ELKE DAG AAN. ;-) ECHT EEN AANRADER ZEKER VOOR GROTE GEZINNEN MET VEEL HANDDOEKEN WAS EN BEDDENGOED. KLEDING DROOG IK ZELF ALTIJD OP EEN DROOGREKJE...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
Prima apparaat met een leuk deuntje, je wordt gewoon vrolijk als je weer mag wassen! Wel lange programma’s, maar bij geen ruimte voor 2 apparaten een goede combi.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob alsemgeest 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOPWASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Het is een mooi en stil apparaat, gekocht omdat ik in een tweekamerappartement woon.
Het is een stille machine die doet wat hij moet doen en zo hoort het ook.
Samsung bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie Hukema 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

9,0
Het is een was-droogcombinatie met een leuk vormgegeven deur. Hij is heel stil tijdens wassen en drogen. Veel keuze mogelijkheden. Programma om je kleren even op te frissen ook ideaal

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluidsniveau
  • gebruiksgemak
  • keuzemogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gies 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wast prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

9,0
Overzichtelijk. De was droogcombinatie is prima. Weinig ruimte. Stil. Mooi design. Grote laaddeur. En vooral energiezuinig

Pluspunten

  • Wast goed
  • Energie zuinig
  • Grote Laaddeur

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 16-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Programma keuze zeer beperkt

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

4,0
Apparaat valt om meerdere redenen heel erg tegen. Maakt heel veel herrie met centrifugeren, snap niet dat mensen schrijven dat ie zo stil is.
Beperkte mogelijkheid 60 GR. was., programma's duren erg lang, klein 60 gr wasje niet mogelijk.

Minpunten

  • Geen kort programma op 60 GR. mogelijk
  • Maakt heel veel herrie met centrifugeren
  • Na droger volgende was met heel veel pluizen
  • Veel programma's langdurig
  • Valt heel erg tegen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bellex 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

7,0
Hele fijne machine, wast en droogt erg goed. Uitgebreid scala aan programma's, muziekje bij klaar is leuk!

Pluspunten

  • Goede functies
  • Uitgebreid functiepakket

Minpunten

  • Wasprogramma zonder drogen is erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan peter 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Super mooi product. Na het inwerken gelijk een was gedraaid en het was/ is een genot. Zelfs als de wasmachine op volle snelheid tekeer gaat kunnen we rustig gesprekken voeren en de was kwam er super schoon en droog uit.
Echte aanrader

Pluspunten

  • Geluid
  • Schoon en droog

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn alles in 1 apparaat

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Het is even puzzelen hoe je hem het meest effecient kan gebruiken maar wat een top apparaat.
Bij katoen wassen en drogen duurt het programma ontzettend lang maar als je het droogniveau aanpast van kastdroog naar een tijd (ik had 2 uurtjes drogen) kan je de duur aanzienlijk verkorten en is je was kurkdroog.

Pluspunten

  • De extra opties
  • 1 apparaat voor wassen en drogen
  • Wast en droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer