AEG L7FB60Y - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 84 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7FB60Y op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albèr 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Wij hebben deze wasautomaat gekocht als vervanging van onze ruim 14 jaar oude maar nog wel werkende AEG wasautomaat. Machine is stil en heeft voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Alléén centrifugeren is lastig in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

10,0
Wasmachine heeft veel mogelijkheden waaronder verkorten van tijd. Grote wasjes en kleine wasjes. Alles kan.

Pluspunten

  • Tijduitstellen
  • Kleine wasjes tot en met 3 kilo

Minpunten

  • Er blijft geen lampje branden bij einde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian Beuns 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

10,0
Een heel fijn machine, met veel programma's erop welke je versneld op 2 standen of juist eco.
Stoomfunctie is super, om even iets op te frissen.
Fijne niet, te diepe trommel, met grote deuropening waardoor hij makkelijk laadt en eruit halen van de was enorm handig gaat.
Verder mooie buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik wast makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
8van de 10 punten omdat ik deze wasmachine pas sinds kort in gebruik en dus nog niet weet op langer termijn. De wasmachine heeft een mooi groot display en doet wat die moet doen. Ben ook nog opzoek naar een droger die erbij past. Als dit product past wordt dit er ook weer een van AEG.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • Touchscreen reageert niet perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje v.d.wetering 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

10,0
Super fijne machine maakt mijn verwachtingen helemaal waar.
De was is echt super schoon en de centrifuge die er inzit maakt dat de was er super droog uit komt ben er heel erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braam-van Alphen 21-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige maar stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
We hebben het apparaat nu 5x gebruikt en een beetje wat programma's uit kunnen proberen. 1600 toeren centrifugeren maakt geen verschil met de "standaard" 1400. Ik heb soms zelfs het idee dat de was nog wat nat is.

Het stoomprogramma gebruiken we voor de colberts van mn man en werkt prima. Ook is de knop om de wastijd te verkorten heel prettig. Tip..je kunt deze 2x indrukken om te verkorten.

Waar we ook blij mee zijn is dat je kunt zien hoe lang de wasbeurt nog duurt.

Pluspunten

  • Stoom programma, voor colberts erg handig
  • Beladingssensor
  • Eindtijd indicator
  • Verkorte tijdsduur
  • Relatief stil

Minpunten

  • Nog niet gevonden...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

9,0
Goede en mooie machine, de was is schoon en komt er zeer droog uit. Bediening is duidelijk. Verder is hij stil

Minpunten

  • Programma voor afpompen ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter uit NN 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Mooie grote trommel, was komt er al goed droog uit , kan eenvoudig bediend worden maar heeft ook allerlei extra programma's.

Pluspunten

  • was is lekker droog
  • stiller als de vorige machine

Minpunten

  • kleine sokjes kunnen tussen het deur rubber komen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L.H. 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Een wasmachine met een fijne grote deur. Veel soorten wasprogramma's waarvoor je op veel knopjes moet blijven drukken, voordat je er bent. De optie gewoon centrifugeren met zelf in te stellen toeren mis ik. Net zoals de optie licht strijken. Wel een fijne optie is de stoomfunctie voor overhemden en de snelle wastijden.

Pluspunten

  • Snelle wastijden
  • Stoomfunctie
  • Grote deur

Minpunten

  • Optie centrifugeren met zelf in te stellen toeren
  • Optie licht strijken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

9,0
Er zitten veel nuttige programma's op zoals hand was, fijne was en katoen/synthetisch. Het wasgoed wordt gewogen waardoor het programma wat lengte wordt aangepast. Hij is erg zuinig met wasmiddel.
Ook de stoomfunctie is perfect. Daardoor kreukt het wasgoed nauwelijks.
Het instelbare toerental van de centrifuge is erg fijn.
Kortom: prima wasmaschine

Pluspunten

  • Instelbare toerental v.d. centrifuge
  • Het wegen van de was

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grote wasjes .. kleine wasjes 06-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

9,0
2 weken in gebruik. diverse malen het hoofdwasprogramma gebruikt op 40 en 60 C en 1 keer enkel het centrifugeerprogramma op 1600 toeren. wat mij het meeste bevalt aan deze wasmachine is het lage geluid, hij staat in een ruimte naast de woonkamer (gescheiden door een deur) en is nauwelijks hoorbaar. verder vind ik het fijn dat a) het programma automatisch wordt verkort als de werkelijke vulling lager is dan de max. vulling ook als vooraf de keuze werd gemaakt om het programma handmatig te verkorten. b) de resttijd gedurende het wassen zichtbaar blijft. Ik heb nog geen nadeel ontdekt, het schijnt dat bij enkele gebruikers de tiptoetsen niet vlekkeloos werken maar bij mij werken ze perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AEG wasmachine en droger 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Goede wasmachine en droger. Was resultaten zijn naar volle tevredenheid.
Veel mogelijkheden bij beide machines.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Machine is prettig in gebruik en geluidsarm uitgebreid in de te gebruiken programma's zeker het aanbevelen waard.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.B. 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine 7000 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Mijn keuze is op dit product gevallen omdat ik meerdere apparaten heb van AEG en daar zeer tevreden over ben. De wasmachine heeft voldoende en duidelijke programma’s. Plus kreeg ik via AEG extra €60,00 retour en wasmiddelen voor 100 wasbeurten!! Ik ben zeer tevreden over de wasresultaten in alle programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marielle 28-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote wasmachine, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Na 20 jaar een AEG te hebben gebruikt ben ik gebleven bij dit merk en dat bevalt mij uitstekend. Grote wascapaciteit (8kg) en uitgebreide wasprogramma's. Centrifugeert goed en geluidsterkte is niet hoog.

Pluspunten

  • grote wascapaciteit
  • stoomprogramma
  • kleine wasmogelijkheid

Minpunten

  • centrifuge snelheid lastig aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy 17-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

SUPER wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine, makkelijk in gebruik. Was resultaat is prima.
Beantwoordt volledig naar de verwachting die ik ervan had

Pluspunten

  • Stil
  • Goed wasresultaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.roskam 08-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG WASMACHINE 2018 PRIMA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Als ik een nieuwe wasmachine kan aanbevelen is deze perfect.
Heel duidelijke display Je kunt precies aflezen hoelang het nog duurt. Ook het instellen van temperatuur en toerental van de centrifuge is duidelijk en fijn om te gebruiken.
Heel veel programma's. Ik ben erg blij met deze wasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van der Vorm 05-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen centrifugeer functie...!

Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

9,0
Mooi, stil, zuinig, subtiele geluidsindicatoren, goede week en balans functie.
Gek genoeg, geen functie om alleen te centrifugeren.

Pluspunten

  • Gewicht overschrijding indicator

Minpunten

  • Geen centrifugeer functie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fouad Senhaji 05-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in te stellen en stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine na uitgebreid onderzoek gekocht en ben er blij mee. Hij is makkelijk in te stellen en zelfs op 1600 tpm. heel stil, in vergelijking met mijn oude machine. De was komt er schoon, fris en praktisch droog uit.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Stil
  • Schone was
  • Bijna droge was als het programma klaar is

Minpunten

  • Er blijft wasverzachter achter in het vakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kees 03-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Algemene score

9,0
overzichtelijk display ,gemakkelijk te bedienen , erg stil; zelfs met centrifugeren, goede prijs voor deze wasmachine, mooie vormgeving

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • geeft aan hoe lang het duurt tot de was klaar is
  • grote lade voor de was in en uit te doen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews