AEG L7FB60Y - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.B. 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine 7000 serie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn keuze is op dit product gevallen omdat ik meerdere apparaten heb van AEG en daar zeer tevreden over ben. De wasmachine heeft voldoende en duidelijke programma’s. Plus kreeg ik via AEG extra €60,00 retour en wasmiddelen voor 100 wasbeurten!! Ik ben zeer tevreden over de wasresultaten in alle programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik wast makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
8van de 10 punten omdat ik deze wasmachine pas sinds kort in gebruik en dus nog niet weet op langer termijn. De wasmachine heeft een mooi groot display en doet wat die moet doen. Ben ook nog opzoek naar een droger die erbij past. Als dit product past wordt dit er ook weer een van AEG.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • Touchscreen reageert niet perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grote wasjes .. kleine wasjes 06-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
2 weken in gebruik. diverse malen het hoofdwasprogramma gebruikt op 40 en 60 C en 1 keer enkel het centrifugeerprogramma op 1600 toeren. wat mij het meeste bevalt aan deze wasmachine is het lage geluid, hij staat in een ruimte naast de woonkamer (gescheiden door een deur) en is nauwelijks hoorbaar. verder vind ik het fijn dat a) het programma automatisch wordt verkort als de werkelijke vulling lager is dan de max. vulling ook als vooraf de keuze werd gemaakt om het programma handmatig te verkorten. b) de resttijd gedurende het wassen zichtbaar blijft. Ik heb nog geen nadeel ontdekt, het schijnt dat bij enkele gebruikers de tiptoetsen niet vlekkeloos werken maar bij mij werken ze perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 30-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, makkelijk te bedienen, grote deur die ook tussentijds open kan.
Wast goed schoon.

Pluspunten

  • grote trommel
  • pauzeknop
  • gebruiksvriendelijk
  • stomen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AEG wasmachine en droger 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine en droger. Was resultaten zijn naar volle tevredenheid.
Veel mogelijkheden bij beide machines.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albèr 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze wasautomaat gekocht als vervanging van onze ruim 14 jaar oude maar nog wel werkende AEG wasautomaat. Machine is stil en heeft voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Alléén centrifugeren is lastig in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastich apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik al 50 jaar AEG. Heb nog nooit problemen gehad en was heel erg veel. Eenvoudige tiptoets bediening en wasresultaat is perfect !

Pluspunten

  • Eenvoudige tiptoets bediening
  • Duitse trommel met kleinere gaatjes.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine heeft veel mogelijkheden waaronder verkorten van tijd. Grote wasjes en kleine wasjes. Alles kan.

Pluspunten

  • Tijduitstellen
  • Kleine wasjes tot en met 3 kilo

Minpunten

  • Er blijft geen lampje branden bij einde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kobus 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, zuinige machine en lekker snel droge kleren.

Algemene score

9,0
Heb dit model gekozen omdat er lekker veel in kan en met 1600 toeren de was er al redelijk droog uit komt en ook nog energiezuinig en dat voor een prima prijs. Tot nu toe voldoet hij helemaal aan de verwachtingen, zelfs meer dan dat want er zitten heel veel verschillende programma's op,

Pluspunten

  • Grote trommel
  • 1600 toeren
  • Voor een alleskunner prima prijs
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Moest een dikke week op levering wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bea 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine doet zijn werk in stilte. Makkelijk en duidelijk keuze menu, met zeer veel mogelijkheden. Goede was resultaten en goede centrifugeer snelheid die gemakkelijk aan te passen is.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • duidelijk programma keuze

Minpunten

  • ecoprogramma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.P 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi machine ( charisma )

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijskwaliteit , heeft charisma , wast zuinig loopt geruisloos , al met al een goede koop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian Beuns 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heel fijn machine, met veel programma's erop welke je versneld op 2 standen of juist eco.
Stoomfunctie is super, om even iets op te frissen.
Fijne niet, te diepe trommel, met grote deuropening waardoor hij makkelijk laadt en eruit halen van de was enorm handig gaat.
Verder mooie buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil en effectief

Algemene score

8,0
De wasmachine is sinds 2 weken in ons bezit, bevalt goed, is stil in gebruik, en was wordt schoon. Zelf moet ik nog even wennen dat het starten iets langer duurt dan mijn vorige wasmachine, dit komt doordat hij de was gaat wegen ivm duur programma en aantal liters water.

Pluspunten

  • stil
  • eindtijd goed aangegeven
  • goed centrifugeren

Minpunten

  • nog geen knop ontdekt voor apart spoelen
  • even tijd nog om te starten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Van de Ven 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en schoon wassen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht ivm goede prijs/kwaliteit verhouding. Steamfunctie is erg handig voor een snelle opfrisbeurt. Breed scala aan wasprogramma's waarbij je alle instellingen zelf kunt aanpassen. Een stille wasmachin. Ik ben de eerste keer gaan kijken of de wasmachine het nog wel deed...

Pluspunten

  • Keuze in programma's
  • Stille wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is prettig in gebruik en geluidsarm uitgebreid in de te gebruiken programma's zeker het aanbevelen waard.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin Logtens 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review AEG L7FB60Y

Algemene score

10,0
Prachtige machine die ook vaak nadenkt ( wegen en bedrijfstijd bepalen). Deze machine is subliem.
Zelf de bedrijfstijd instellen werkt ook prima.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • een uitkomst bij kleine wasjes

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HS 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze AEG heeft een Mooi design, is makkelijk in gebruik en is erg stil! Dat vind ik echt een pluspunt.. ik ben er tot nu toe erg blij mee

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies

Minpunten

  • Het signaal dat hij klaar is Niet erg luid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

El15 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote opening, grote trommel, duidelijke programmering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij moesten even wennen, aan de eco stand, waarin het allemaal wat langer duurt. Duidelijk programma keuze.

Pluspunten

  • Keuze programma’s
  • Grote opening

Minpunten

  • Eco duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. M 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze wasmachine, erg stil en veel keus in programma- en centrifuge instelling.
Kort wasprogramma ook gemakkelijk.
Eenvoudige bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AJ de Jonge 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine bevalt prima, wast goed schoon, makkelijk in gebruik, erg handig de grote deur die erin zit. Ik heb weer voor een AEG gekozen, omdat de vorige ook goed beviel.

Pluspunten

  • Wasprogamma verkorten
  • Grote deur
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen lampje in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews