AEG L7FB60Y - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lian Beuns 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heel fijn machine, met veel programma's erop welke je versneld op 2 standen of juist eco.
Stoomfunctie is super, om even iets op te frissen.
Fijne niet, te diepe trommel, met grote deuropening waardoor hij makkelijk laadt en eruit halen van de was enorm handig gaat.
Verder mooie buitenkant
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik wast makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
8van de 10 punten omdat ik deze wasmachine pas sinds kort in gebruik en dus nog niet weet op langer termijn. De wasmachine heeft een mooi groot display en doet wat die moet doen. Ben ook nog opzoek naar een droger die erbij past. Als dit product past wordt dit er ook weer een van AEG.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • Touchscreen reageert niet perfect
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grote wasjes .. kleine wasjes 06-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
2 weken in gebruik. diverse malen het hoofdwasprogramma gebruikt op 40 en 60 C en 1 keer enkel het centrifugeerprogramma op 1600 toeren. wat mij het meeste bevalt aan deze wasmachine is het lage geluid, hij staat in een ruimte naast de woonkamer (gescheiden door een deur) en is nauwelijks hoorbaar. verder vind ik het fijn dat a) het programma automatisch wordt verkort als de werkelijke vulling lager is dan de max. vulling ook als vooraf de keuze werd gemaakt om het programma handmatig te verkorten. b) de resttijd gedurende het wassen zichtbaar blijft. Ik heb nog geen nadeel ontdekt, het schijnt dat bij enkele gebruikers de tiptoetsen niet vlekkeloos werken maar bij mij werken ze perfect.
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AEG wasmachine en droger 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine en droger. Was resultaten zijn naar volle tevredenheid.
Veel mogelijkheden bij beide machines.
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albèr 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze wasautomaat gekocht als vervanging van onze ruim 14 jaar oude maar nog wel werkende AEG wasautomaat. Machine is stil en heeft voldoende programma's.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Alléén centrifugeren is lastig in te stellen
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine heeft veel mogelijkheden waaronder verkorten van tijd. Grote wasjes en kleine wasjes. Alles kan.

Pluspunten

  • Tijduitstellen
  • Kleine wasjes tot en met 3 kilo

Minpunten

  • Er blijft geen lampje branden bij einde
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is prettig in gebruik en geluidsarm uitgebreid in de te gebruiken programma's zeker het aanbevelen waard.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Nog niet ervaren
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.B. 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine 7000 serie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn keuze is op dit product gevallen omdat ik meerdere apparaten heb van AEG en daar zeer tevreden over ben. De wasmachine heeft voldoende en duidelijke programma’s. Plus kreeg ik via AEG extra €60,00 retour en wasmiddelen voor 100 wasbeurten!! Ik ben zeer tevreden over de wasresultaten in alle programma’s
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geertje v.d.wetering 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne machine maakt mijn verwachtingen helemaal waar.
De was is echt super schoon en de centrifuge die er inzit maakt dat de was er super droog uit komt ben er heel erg tevreden over
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 30-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

AEG L7FB60Y

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij weten dit apparaat nog even goed te waarderen als enkele maanden geleden toen ik een review schreef. Perfecte machine.

-----------------------------------------------------------
-Review 11-7-2018:
Een prettige machine om mee te werken. Eigenlijk zitten er teveel mogelijkheden op. Deze machine kan zowat alles. Veel waar voor je geld.
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R&M 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een perfecte keuze

Algemene score

10,0
Super fijne machine. Lekker stil en de stoomfunctie is ideaal. Heeft vele functies zoals zelf reiniging wat nare geurtjes tegengaat. Ook komt de was er goed schoon uit en wanneer 1600 toeren wordt ingesteld dan komt de was er behoorlijk droog uit.
Al met al voel doet deze keuze machine na behoren en dus een dikke 10

Pluspunten

  • stil
  • stoomfunctie
  • was is schoon en droog
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metha 23-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in het gebruik, maakt weinig lawaai. Wasresultaten zijn goed. Ik zou zo weer de zelfde machine kopen.
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin. 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke functies en weergave van het proces.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prettige machine om mee te werken. Eigenlijk zitten er teveel mogelijkheden op. Deze machine kan zowat alles. Veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • alleen maar
  • alleen maar

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
AEG is voor ons een betrouwbaar merk. Nu bij deze machine het voordeel dat hij een grote trommel heeft met makkelijke bediening.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Grote trommel
  • Droge was na afloop programma
  • Prijs/kwaliteitverhouding
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els van wijk-stensen 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden wast prima en maakt geen herrie,en makkelijk te bedienen en zuinig in het verbruik
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Metha 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast prima! En wat voor mij ook heel belangrijk is: de machine maakt heel weinig geluid! Kortom: een prima aankoop.

Pluspunten

  • Wast goed
  • Weinig lawaai
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede en mooie machine, de was is schoon en komt er zeer droog uit. Bediening is duidelijk. Verder is hij stil

Minpunten

  • Programma voor afpompen ontbreekt
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tina 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine heeft een grote trommel en goede acupunctuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de AEG wasmachine vooral over grote van de trommel daar kan 8 kilo was in de acumputuur is ook zeer goed en de wasmachine was geruisloos je hoort het haast niet als de wasmachine aan staat en er zitten vele programma's mogelijkheden op

Pluspunten

  • Geruisloos stille motor
  • Zuinig in gebruik er zitten genoeg programma's op
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit NN 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote trommel, was komt er al goed droog uit , kan eenvoudig bediend worden maar heeft ook allerlei extra programma's.

Pluspunten

  • was is lekker droog
  • stiller als de vorige machine

Minpunten

  • kleine sokjes kunnen tussen het deur rubber komen
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kannetjes. 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een TOP-wasmachine.

Algemene score

10,0
De AEG voorlader-wasmachine L7FB60Y is een echte topper.
Na 30 jaar de vorige AEG, deze nu 6 weken in gebruik: alleen maar lof!!
Energiezuinig; Borstelloze motor, dus stil; Geschikt tot 8kg, maar past het programma aan het gewicht van de hoeveelheid was; Centrifuge: 1600 rpm, merkbaar droger; Stoomfunctie, minder gekreukt dus minder strijken; Machine reinigingsprogramma, dus geen ongewenste geuren.
Bovendien een bijzonder mooie vormgeving met een extra grote deur.

Pluspunten

  • Energiezuinig. A+++.
  • Stil.
  • Max. 8 kg. Past het programma hierop aan.
  • Droog, 1600 rpm.
  • Stoomfunctie, minder te strijken.

Minpunten

  • Geen.
  • Geen.
  • Geen.
  • Geen.
  • Geen.
Geschreven voor: AEG L7FB60Y

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews