Siemens WU14Q440NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Type/soort
wasmachine

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WU14Q440NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marrie 02-12-2018

stille machine

Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
Tevreden met de aankoop van de machine. Functioneert goed. Alleen trilt de bovenplaat bij het centrifugeren en maakt daardoor wat lawaai.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FredDiemen 21-11-2018

Uitstekende wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

10,0
Vorige maand hebben wij een nieuwe Siemens wasmachine gekocht op aanraden van de uitslag van de test van de Consumentenbond. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden over onze Siemens WU14Q440NL. De machine was heen eenvoudig geïnstalleerd en de was komt er brandschoon en redelijk droog uit. De machine is behoorlijk stil en is zelfs kleiner dan onze vorige machine terwijl de maximale belading met 8 kilo groter is dan de 7 van onze oude machine. De garantie van 10 jaar op de motor wekt vertrouwen als een leverancier zo een geloof in zijn eigen product heeft. Het is nu nog niet te zeggen of de machine met zijn A+++ indicatie echt zuinig is maar gezien de test van de Consumentenbond heb ik daar ook wel vertrouwen in..
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maria 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WU14Q440NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

10,0
Een prima wasmachine, gebruiksvriendelijk, keuze uit meerdere opties om een gekozen programma naar eigen voorkeur te laten werken.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gezina 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel en schoon

Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

10,0
eenvoudig te bedienen, spreekt voor zich. Is stil en de was komt er schoon uit. Programma's zijn makkelijk aan te passen aan eigen wensen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens wasmachine 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
Ik ben hartstikke te vrede over mijn Siemens wasmachine had eral een na 11 jaar een nieuwe en ben er erg blij mee lekker stil en was goed schoon overzichtelijk schermpje , kan alleen maar aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Scherm prima te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk in gebruik en lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
Mooie, stille en grote wasmachine. Super handig in gebruik, menu wijst zich vanzelf. Centrifugeren gaat erg hard zodat je was daarna snel droog is.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • tijdsindicatie is niet heel betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Len 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil apparaat, centrifugeert goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
Na 15 jaar afscheid genomen van mijn Indisit en na reviews en vergelijkingssites te hebben bekeken, uitgekomen bij deze Siemens. Tot dusver erg tevreden, in het bijzonder over het geluidsniveau en de centrifugeer kwaliteit. Handig is voornamelijk de timer en dat je de standaard programma's zelf aan kan passen.

Pluspunten

  • Weinig geluidsoverlast
  • Centrifugeert goed
  • Timer
  • Handmatig aanpassen standaard programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronald 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
Stille machine. Doet wat ie moet doen. De bediening is eenvoudig en de trommel is groot genoeg voor een gezin met kinderen.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne83 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi compact, krachtig maar stille machine

Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
deze wasmachine is zeer stil, ook als die op volle kracht centrifugeert. deze machine heeft een simpele rubberen rand met een enkele plooi, waardoor je het makkelijk schoon kan maken. grote opening waardoor het erg makkelijk is om een deken in te stoppen. deze machine kent zowel hoge als lagere temperaturen en heeft ook korte wasprogramma's. het is een grote aanwinst in ons gezin van 2 volwassenen en 2 kleine kinderen.

Pluspunten

  • korte programma's
  • zeer stil
  • grote opening
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anton 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte machine, duidelijke bediening, wast perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
dit product kwam als prima machine naar voren in behoorlijk wat testen met uitstekende reviews, zonder -punten
en de machine maakt het helemaal waar
een prima aankoop waar ik erg blij mee ben

Pluspunten

  • bediening
  • wasproces

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Venlo 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
Het is een mooi afgewerkt poduct, fijn stil en een makkelijke bediening. Grote trommel, vooral de eco modus werkt prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
Ik vind dit een heel prettige machine, vooral door de korte programma's die er op zitten.
Wij zijn met zijn tweeën en daardoor minder was, ook bij gebruik van de korte programma's wast hij goed schoon.
Goede prijs - kwaliteitsverhouding, kortom, ik ben er blij mee

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • geluid

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarina de vries 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schone en bijna droge was eruit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over deze machine
Eerste draai al groot verschil met mn oude wasmachine.
Helder schoon en bijna droog eruit in een korte draai.
Hierdoor is mijn droger ook korter aam het drogen dus dat scheelt energie.
Ook meerdere instellingen mogelijk met deze machine qua tijden echt heel goed!
Simpele bediening en natuurlijk de 8 kg trommel die heel prettig is.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Meerdere tijden mogelijk
  • Centrifugeren bijna droog
  • Haast geen geluid
  • Cashback actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
Was al jaren met Siemens wasmachine. Een topwasmachine prettig gebruik, weinig geluid en vooral schone was.

Pluspunten

  • geluid
  • display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Vessem 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine en verrast door de cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
Service van Coolblue was perfect en de wasmachine bevalt ons uitstekend. Alleen de duurzaamheid zal zich moeten bewijzen, maar daar heb ik vollop vertrouwen in gezien het merk van Siemens is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine veel keuze programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

10,0
stille machine, vorige Siemens was op na 11jaar intensief gebruik zonder problemen,machine doet wat hij moet doen schoonwassen.goede prijs voor een prima wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Keuze uit veel programma's

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Uit kapelle 17-05-2018
  • Product gekocht

Top aankoop wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

9,0
Keurig volgens afspraak thuis bezorgt, vriendelijk personeel, oude wasmachine meegenomen, werkt perfect, stiller dan de vorige, genoeg programma's.
We zijn tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Steenbergen 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Is gemakkelijk te bedienen en energie zuinig. Daarbij een lange levensduur verwachting. Onze vorige Siemens wasmachine is 18 jaar meegegaan. Heeft een grote vulopening en kan veel was aan en ziet er mooi uit. Handige wasprogramma's afgestemd op gebruik b.v. outdoor.

Pluspunten

  • bediening
  • energie gebruik
  • vormgeving

Minpunten

  • geluidsproductie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Hermans 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren een Siemens wasmachine en ben erg tevreden over dit product. De machine ziet er erg mooi uit, deze is erg stil en is zuinig in gebruik. Daarnaast kan ik ook in hetzelfde model straks een nieuwe droger kopen, waar ik erg naar uitzie om deze te kopen!

Pluspunten

  • Zuinigheid
  • Stil
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • tot nog toe niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander van der Stelt 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met een grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met fijne gebruiksvriendelijke beschrijving en een grote deur en hij doet het erg goed en mooi stil

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • grote deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews