Siemens WU14Q440NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WU14Q440NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prima wasmachine, gebruiksvriendelijk, keuze uit meerdere opties om een gekozen programma naar eigen voorkeur te laten werken.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gezina 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel en schoon

Algemene score

10,0
eenvoudig te bedienen, spreekt voor zich. Is stil en de was komt er schoon uit. Programma's zijn makkelijk aan te passen aan eigen wensen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens wasmachine 10-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben hartstikke te vrede over mijn Siemens wasmachine had eral een na 11 jaar een nieuwe en ben er erg blij mee lekker stil en was goed schoon overzichtelijk schermpje , kan alleen maar aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Scherm prima te bedienen
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk in gebruik en lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stille en grote wasmachine. Super handig in gebruik, menu wijst zich vanzelf. Centrifugeren gaat erg hard zodat je was daarna snel droog is.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • tijdsindicatie is niet heel betrouwbaar
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Len 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil apparaat, centrifugeert goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 15 jaar afscheid genomen van mijn Indisit en na reviews en vergelijkingssites te hebben bekeken, uitgekomen bij deze Siemens. Tot dusver erg tevreden, in het bijzonder over het geluidsniveau en de centrifugeer kwaliteit. Handig is voornamelijk de timer en dat je de standaard programma's zelf aan kan passen.

Pluspunten

  • Weinig geluidsoverlast
  • Centrifugeert goed
  • Timer
  • Handmatig aanpassen standaard programma's
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronald 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille machine. Doet wat ie moet doen. De bediening is eenvoudig en de trommel is groot genoeg voor een gezin met kinderen.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne83 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi compact, krachtig maar stille machine

Algemene score

9,0
deze wasmachine is zeer stil, ook als die op volle kracht centrifugeert. deze machine heeft een simpele rubberen rand met een enkele plooi, waardoor je het makkelijk schoon kan maken. grote opening waardoor het erg makkelijk is om een deken in te stoppen. deze machine kent zowel hoge als lagere temperaturen en heeft ook korte wasprogramma's. het is een grote aanwinst in ons gezin van 2 volwassenen en 2 kleine kinderen.

Pluspunten

  • korte programma's
  • zeer stil
  • grote opening
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anton 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte machine, duidelijke bediening, wast perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit product kwam als prima machine naar voren in behoorlijk wat testen met uitstekende reviews, zonder -punten
en de machine maakt het helemaal waar
een prima aankoop waar ik erg blij mee ben

Pluspunten

  • bediening
  • wasproces

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Venlo 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi afgewerkt poduct, fijn stil en een makkelijke bediening. Grote trommel, vooral de eco modus werkt prima
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een heel prettige machine, vooral door de korte programma's die er op zitten.
Wij zijn met zijn tweeën en daardoor minder was, ook bij gebruik van de korte programma's wast hij goed schoon.
Goede prijs - kwaliteitsverhouding, kortom, ik ben er blij mee

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • geluid

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarina de vries 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schone en bijna droge was eruit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over deze machine
Eerste draai al groot verschil met mn oude wasmachine.
Helder schoon en bijna droog eruit in een korte draai.
Hierdoor is mijn droger ook korter aam het drogen dus dat scheelt energie.
Ook meerdere instellingen mogelijk met deze machine qua tijden echt heel goed!
Simpele bediening en natuurlijk de 8 kg trommel die heel prettig is.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Meerdere tijden mogelijk
  • Centrifugeren bijna droog
  • Haast geen geluid
  • Cashback actie
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was al jaren met Siemens wasmachine. Een topwasmachine prettig gebruik, weinig geluid en vooral schone was.

Pluspunten

  • geluid
  • display
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Vessem 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine en verrast door de cashback

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Service van Coolblue was perfect en de wasmachine bevalt ons uitstekend. Alleen de duurzaamheid zal zich moeten bewijzen, maar daar heb ik vollop vertrouwen in gezien het merk van Siemens is.
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine veel keuze programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
stille machine, vorige Siemens was op na 11jaar intensief gebruik zonder problemen,machine doet wat hij moet doen schoonwassen.goede prijs voor een prima wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Keuze uit veel programma's

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Uit kapelle 17-05-2018
  • Product gekocht

Top aankoop wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Keurig volgens afspraak thuis bezorgt, vriendelijk personeel, oude wasmachine meegenomen, werkt perfect, stiller dan de vorige, genoeg programma's.
We zijn tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Steenbergen 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Is gemakkelijk te bedienen en energie zuinig. Daarbij een lange levensduur verwachting. Onze vorige Siemens wasmachine is 18 jaar meegegaan. Heeft een grote vulopening en kan veel was aan en ziet er mooi uit. Handige wasprogramma's afgestemd op gebruik b.v. outdoor.

Pluspunten

  • bediening
  • energie gebruik
  • vormgeving

Minpunten

  • geluidsproductie
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Hermans 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren een Siemens wasmachine en ben erg tevreden over dit product. De machine ziet er erg mooi uit, deze is erg stil en is zuinig in gebruik. Daarnaast kan ik ook in hetzelfde model straks een nieuwe droger kopen, waar ik erg naar uitzie om deze te kopen!

Pluspunten

  • Zuinigheid
  • Stil
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • tot nog toe niets
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander van der Stelt 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met een grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met fijne gebruiksvriendelijke beschrijving en een grote deur en hij doet het erg goed en mooi stil

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • grote deur
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Else 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig en je kunt (bijna) een speld horen vallen...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Siemens had het helaas begeven, maar dit apparaat is wel een enorme verbetering tav zijn voorganger. Was is weer lekker fris en niet meer het gevoel dat er een helikopter landt wanneer hij aan het centrifugeren is. En nog zuinig ook! Topper!

Pluspunten

  • Zuinig (A triple plus!)
  • Maakt geen herrie!
  • Duurzaam, geen koolborstels! (Reden vervanging.)
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb hem nog maar 3 uur binnen maar hij is geruisloos is even wennen maar ben nu al blij.advies was van de heren coolblue eerst even draaien zonder was om het fabrieksvet eruit te wassen moest wel 2x kijken of ie het wel deed.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi
Geschreven voor: Siemens WU14Q440NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews