Siemens WD15G442NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WD15G442NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schouw 25-12-2018

Tegenvallende tijdsduur was- en droogprogramma"s

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

6,0
Maand geleden deze wasdroogcombinatie gekocht. Bedieningsgemak voldoende,de tiptoetsen moeten redelijk hard aangetoetst worden. De was- en zeker de droogprogramma's duren heel erg lang.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hella 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wd15g442nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met mijn nieuwe aankoop, helemaal geweldig!!
Bedieningsgemak.
Superstil.
Wasresultaat.
Droogresultaat.
Was bijvullen.
In 1 woord geweldig!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A H Pfundt 17-07-2019

was/droogcombinatie

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
wat een fantastisch apparaat, erg stil moest bij het eerste gebruik kijken of die nog aanstond en ja hoor hij was nog bezig.wassen en drogen gaat perfekt. ik ben er zeer blij mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lunel 15-06-2019

Heerlijk stil!

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
Heel blij met deze machine. De wasmachine staat in de keuken en het is dus erg fijn dat ie heerlijk stil is. Daarnaast heeft de machine veel verschillende wasprogramma's die geheel naar wens zijn aan te passen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hans en Mieke 18-04-2019

Super fijne machine!

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
een perfecte machine voor kleinbehuisden of een tweepsersoonsgezin. Inmiddels ruim een maand in gebruik en zouden geen andere machine/combinatie meer willen. Een zuinige, stille machine en schone en droge was in korte tijd
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeannette 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display en gemakkelijke bediening.

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine / droger combinatie.
Je kunt alles zelf instellen en bijna elke combinatie is mogelijk.

Pluspunten

  • heel stil
  • kiest zelf de benodigde tijd en water

Minpunten

  • droogprogramma is klaar, was nog niet droog ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celesta 29-12-2018

Topper

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu een maand in huis en ben er zeer tevreden mee. Wasresultaten zijn prima en de droger nog niet veel gebruikt maar die is dus ook voor noodgevallen dus die moet ik nog leren kennen. Wasmachine staat in de badkamer die aan onze slaapkamer grenst maar is heel stil dus geen last van. Voordeel is dat je maar een plaats kwijt bent maar wél 2 apparaten heb.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mila56 09-12-2018

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
Deze machine staat bij ons in het keukendeel en is zoals beloofd heel stil in gebruik.
Prima was en droogresultaten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jclaus 12-11-2018

Goed apparaat

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasdroger nog maar kort, ben erg tevreden over de was en droog resultaten. Ook de service van Siemens is Top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeffrey1982 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

9,0
Wij hebben hiervoor een Bosch was-/droogcombinatie gehad waar wij ook erg tevreden over waren. Na 7 jaar stopte deze er helaas mee, en hebben wij niet voor reparatie gekozen, maar omdat er inmiddels weer zuinigere en stillere machines zijn gekozen om een nieuw apparaat aan te schaffen. Deze was-/droogcombinatie is nu drie dagen aan het draaien en hij komt zeer stil en degelijk over. De programma's zijn iets langer dan ons vorige apparaat, maar zijn daardoor wel zuiniger. Het droogresultaat is in orde, maar moet elke keer wel iets langer draaien dan de programmatijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Meijer 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine droger

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

8,0
Prima machine alleen is deze hetzelfde als de Bosch type Bosch WVG30442NL
prijs van deze machine is 727 euro.
Ik heb de Siemens gekocht niet goed opgelet, dacht dat Siemens en Bosch uit elkaar waren
specificatie beide machines hetzelfde. Scheelt alleen een paar euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henri 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Was droog combinatie heel heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

9,0
Heb dit apparaat gekocht de was functie uitstekend. Drogen heel goed een wasdroogcombinatie voor een heel goede prijs

Pluspunten

  • Wassen
  • Drogen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyon 10-03-2018

wast & droogt goed

Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine nu 1 maand en ik ben tevreden. Wanneer de wasmachine aanstaat is hij stil al maakt hij wel iets meer geluid als mijn vorige Siemens S14:44 wasmachine. De was komt goed schoon eruit en het drogen gaat ook perfect! Was komt kurkdroog uit de droger. Ik heb een was/droog combinatie gekocht ivm weinig ruimte thuis. Vind het uitermate prettig om te weten dat ik toch af en toe mijn was kan drogen wanneer het nodig is. Ik zal deze functie niet wekelijks gebruiken en zal hierdoor minder energie verbruiken dan jaarlijks staat voorgeschreven. De kleren komen na het wassen al goed droog uit de trommel en aan de waslijn zijn de kleren binnen een halve dag / dag al helemaal droog. (ligt eraan wat voor stof het is) Wat wel jammer is, is wanneer de was klaar is, dat hij om de zoveel tijd blijft piepen totdat je de vuldeur opent. Dit was bij mijn vorige Siemens niet het geval. Die gaf maar 1x een piepgeluid. Je kunt het geluid wel zachter zetten of helemaal uit, maar dan wordt je ook niet gewaarschuwd wanneer de was klaar is. Voor de rest ben ik ontzettend tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda van Splunter 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WD15G442NL

Algemene score

10,0
Dit is de beste wasmachine die ik ooit gekocht heb. Hij is makkelijk te bedienen en is vrijwel geluidloos. Dus echt een aanrader!

Pluspunten

  • Vrijwel geluidloos
  • Eenvoudig te bedienen en zeer overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer