Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 193 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine van Siemens gekocht, makkelijke bediening met heel veel mogelijkheden, maakt weinig geluid!
Ben er Super blij mee,
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel bos 05-08-2018

Perfecte wasmachine

Algemene score

10,0
Had geen uitleg nodig want de programma’s op het scherm zijn makkelijk uit te vogelen.
Ook is de was in het mix programma na een uurtje met extra centrifugeren lekker schoon waardoor het hele huis lekker ruikt naar schone was.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jona 03-08-2018

Zeer tevreden!

Algemene score

10,0
Heel Goed, bij centrifugeren maakt hij bijna geen geluid.makkelijk te bedienen en veel keus aan wasprogramma's
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeannette 22-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel goede standaard programma's die naar persoonlijke wensen zijn aan te passen. Het display is gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • langere programma's minder energie verbruik
  • 8 kg was
  • stille machine
  • hemden programma

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke58 19-07-2018

Stap vooruit

Algemene score

10,0
Stap vooruit.
De nieuwe wasautomaat is weer een verbetering.
Alles werkt perfect.
Werkt weer prettiger.
Het is een van mijn beste vrienden.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dorien Tichelaar 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziende wasmachine met duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze wasmachine erg goed, duidelijk scherm en veel waskeuze mogelijkheden
Wast de was goed schoon en komt er ook goed droog uit.

Pluspunten

  • Super machine,was goed droog
  • Duidelijk overzicht en gemakkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Hamhuis 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima energiezuinige en geruisloze wasmachine. Veel programmamogelijkheden en duidelijk bedieningspaneel.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, duurzaam en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is stil, energieklasse A+++ en heeft een vulgewicht van 8 kilo. Alles naar onze wens.
Aanschafprijs is belangrijk maar niet lijdend omdat het door zijn energieklasse weer terug verdiend kan worden.

Pluspunten

  • stil
  • 8 kilo vulgewicht
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirandaD 16-07-2018

Eenvoudige bediening/ schone was

Algemene score

10,0
De wasmachine werkt gebruiksvriendelijk door de besturing. De iconen spreken voor zich. Daarnaast maakt de wasmachine minimaal geluid bij het wassen. Verder pluspunt is dat de tijd van wassen en duur makkelijk zijn in te stellen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nora 15-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie kies je een instelling die zo'n beetje kent van jouw oude Siemens. Na verloop van tijd verdiep je wat meer in de gebruiksaanwijzing en ontdek wat nog meer mogelijk is. En dat is veel. Heel erg content met wat ik heb gekocht. Vanwege gebruiksaanwijzing geen 10.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing moeilijk leesbaar.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leonne 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Grote deur is handig om was in te laden.
Nog niet zo lang in gebruik, dus duurzaamheid is lastig te beoordelen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LW 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening via touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Eenvoudige bediening via touchscreen. Grote trommel waar 8 kilo was in kan.

Pluspunten

  • Eenvoudige instelling via touchscreen
  • Grote trommel voor 8 kg was
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjon 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, duidelijke bediening en goed resultaat

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe Siemens Wasmachine bevalt uitstekend, omdat deze in de bijkeuken staat is het heerlijk dat de machine zo geruisloos draait, zelfs tijdens het centrifugeren maakt de machine nauwelijks geluid. Was resultaat is perfect. Ik ben er dus super blij mee.

Pluspunten

  • geruisloos
  • duidelijk display

Minpunten

  • even zoeken naar de korte programma's
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MV 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine werkt uitstekend en voldoet naar behoren. Daarnaast heeft de wasmachine een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Strak uiterlijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews