Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 187 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T590NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turbotoerse 03-09-2018

Prima machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik weduwnaar van 2 jonge kinderen met een klein budget had een nieuwe machine nodig.
Ik heb nu een week de wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden mee.Hij is veel zuinigen en de was komt er ook nog minder nat uit ,dus daar door ook nog sneller droge was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willie1961 02-09-2018

Uitstekende wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Na diverse Siemens uiteraad weer gekozen voor dit geweldige merkprodukt.
Wast gewoon schoon zoals het hoor in een prima tijd en voor eee redelijke prijs
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard16148 25-08-2018

Prima degelijke wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
10 dage geleden gekocht. Wij zijn zeer tevreden met deze wasmachine. Wast goed schoon. Machine is stil tijdens uitvoeren wasprogramma's en centrifugeren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michel bos 05-08-2018

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Had geen uitleg nodig want de programma’s op het scherm zijn makkelijk uit te vogelen.
Ook is de was in het mix programma na een uurtje met extra centrifugeren lekker schoon waardoor het hele huis lekker ruikt naar schone was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ineke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine van Siemens gekocht, makkelijke bediening met heel veel mogelijkheden, maakt weinig geluid!
Ben er Super blij mee,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EwoutV 03-12-2018

Groot,zuinig en lekker stil

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Onlangs deze machine aangeschaft. Cosmetisch mooie machine om te zien met een fancy touchscreen. Belangrijker is dat hij erg goed wast en de was al behoorlijk droog weer uit de machine komt. De machine is erg stil. Heerlijk met kleine kinderen in huis. In de avond de was doen is geen probleem.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nielswastnietaltijd 01-12-2018

Het staat mooi bij en geeft goed gevoel

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Ik heb het gekocht op aanraden van monteur en het vooral lezen van reviews (gemiddeld cijfer van 8,8) ter vervanging van 8 jaar oude wasmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Boemer2005 26-11-2018

Wat een stille machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik had deze machine veel eerder moeten kopen. wat een rust nu hij aan staat op zolder (houten vloer). Ben gewoon uit bed gegaan om te kijken of de machine wel aan stond. Hij wast ook erg schoon en alles ruikt weer heerlijk. Moet wel even wennen aan de langere wasprogramma`s. Maar hij is wel erg energie zuinig en er zitten speciale vlekken programma`s op. Erg handig met 2 jonge opgroeiende kinderen die overal op en in zitten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

deotter 26-11-2018

PRACHTIG APPARAAT...BIJNA GELUIDLOOS

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
PRACHTIG APPARAAT...BIJNA GELUIDLOOS
bij centrifugeren, was met mijn oude apparaat wel eens anders,
die danst wel eens spontaan door de bijkeuken...lol...
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ikwilschonewas1118 12-11-2018

Een slimme/energiezuinige wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Sinds 2 weken de bezitter van deze wasmachine en ik ben er zeer tevreden over.
Makkelijk te bedienen en veel verschillende soorten programma's.

Het enigste waar ik aan moet wennen dat de meeste programma's lang duren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marleen72 04-11-2018

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Deze machine nog niet lang in mijn bezit maar weet nu al nu al dat ik hier een goede keuze heb gemaakt. Er zijn veel keuzes in het programma, machine hoor je bijna niet.
Dat hij zuiniger is wat betreft water verbruik en energie,dat spreekt vanzelf
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anouk0110 02-11-2018

Mooie makkelijk bedienbare wasmachine.

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik heb m nu 1 week, maar wauw! Wat een fijne machine. Super stil, en enorm makkelijk te gebruiken. Extra vlekken functie ideaal! Heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Spieren in Balance 01-11-2018

Fijne wasmachine.

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Vorige week de machine gekocht, de wasmand kon niet snel genoeg vol worden om alle programma’s uit te testen om te kijken wat mij het best bevalt
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Macospa1 22-10-2018

Voor elke was, goed van pas!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Sinds 3 weken draait de was stiller dan ooit. Zeer gemakkelijk in gebruik en veel mogelijkheden.
Nog niet alle programma's kunnen testen maar tot nu toe een super machine.
Ook makkelijk om "vergeten" was toe te voegen tijdens het programma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews