Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 63 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige, stille en gebruikersvriendelijke wasmachine.

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht ivm goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een duurzame, energiezuinige en moderne wasmachine met innoveerde technieken.
Een iQdrive motor met permanent magneten waardoor deze zeer energiezuinig en zeer stil is met maar liefst 10 jaar garantie.
Vernieuwde wastrommel vormgeving voor een beter wasresultaat en minder slijtage aan wasgoed.
En een modern en gebruikvriendelijk digitale multitouch display, welke bij elk wasprogramma het verbruik van energie en waterverbruik weergeeft.

Pluspunten

  • iQdrive motor met 10 jaar garantie
  • zeer energiezuinig en stil
  • zeer gebruikersvriendelijk multitouch display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 63 07-02-2018

Wasmachine met duurzame techniek (motor)

Algemene score

10,0
Prima ervaring / gevoel, al na één week met deze nieuwe wasmachine.
Zeer energiezuinig mede door nieuwe motor (permanent magneet motor) en maar liefst 10 jaar garantie. Zeer stil en zeer gebruikersvriendelijk en modern multiTouch LED display.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dorien Merx 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM14T590

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De markt van wasmachines is erg groot. Kregen advies van plaatselijke leverancier. Uit diverse merken in zijn showroom hebben wij gekozen voor de Siemens op grond van: zuinig in energie- en waterverbruik, eenvoudige toetsbediening, grote keuzes in programma's met mogelijkheid voor eco programma's.
De voormalige wasmachine heeft circa 20 jaar gedraaid.
De nieuwe machine geeft een enorme vooruitgang weer en komt zijn beloftes zonder meer na.
Zeer aan te bevelen, zelfs voor ouderen zoals ik.

Pluspunten

  • energie-waterverbruik met eco programma's
  • eenvoudige bediening
  • gebruiksvriendelijke toetsbediening
  • stille machine
  • hoog toerental centrifugeren: was duidelijk droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam van den Boom 25-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie siemens wasmachine

Algemene score

9,0
zuinig en makkelijk in gebruik. we hebben sinds vandaag ook een droger van dit type erbij genomen. zo is er eenheid bij elke was en droog beurt.

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elien 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide wasmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een grote duidelijke draaiknop voor het kiezen van het wasprogramma. Met het touchscreen daarnaast kun je aanvullende opties kiezen zoals de toeren, temperatuur of stroombesparend programma. Maar je hebt ook mogelijkheden voor het wassen van specifieke vlekken zoals bloed, wijn of koffie. Ondanks de vele opties blijft het menu overzichtelijk en zijn de iconen die worden gebruikt duidelijk.

Pluspunten

  • Helder menu
  • Maakt weinig geluid bij centrifugeren
  • Wasprogramma's voor specifieke vlekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Algemene score

8,0
Heb een houten vloer in mijn keuken en mijn oude machine bonkte mijn keuken uit. Moest daarom 10 jaar geleden een hele dure Asko machine kopen speciaal voor houten vloeren. Deze is nu stuk en toen heb ik op aanraden van leverancier De Bruin in Den Haag deze Siemens aangeschaft. Had ik dat maar eerder gedaan. Machine is geruisloos en wast fantastisch. Is ook een stuk goedkoper dan mijn vorige machine. Eigenlijk had ik dat moeten weten want mijn vaatwasser en droger zijn ook van Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds enkele dagen in het bezit van deze Siemens wasmachine. Ik ben zeer verrast door het weinige geluid dat de machine bij gebruik geeft. Handige wasprogramma's met goed overzichtelijke en gebruiksvriendelijke display. Wat ik een nadeel vind is dat er geen los programma is om enkel te centrifugeren.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Duidelijke display
  • Programma's kortdurend

Minpunten

  • Geen mogelijkheid tot enkel centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

7,0
Touchdisplay en veel programmakeuzes. Meeste programma's lijken vrij onzinnig, doe mij maar wat eenvoudiger. Nog even door experimenteren dus.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • doet lang over 1 was

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

De Jonge 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

.groot display en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zuinig en stil ook met centrifugeren, de prijs vergeleken andere merken .deze machine kwam ook als beste uit de kieskeurig
test.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • nog niet ondekt
  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick Le Grand 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijke energiezuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine ; gebruiksvriendelijk en superzuinig.
Grote inhoud en geen hinderlijk geluid bij kleine wasjes.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geluidsarm ook bij kleine wasjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guideman 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine WM14T590NL 1-8kg Extra Klasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 09 januari 2018 in het bezit van de Siemens WM14T590NL 1-8 kg Extra Klasse wasmachine. Gekozen voor Siemens omdat het een betrouwbaar merk is. De machine heeft een mooi design. Op het uitgebreide display kan je naast de voorgeprogrammeerde wasprogramma's de wasprogramma's naar voorkeur aanpassen. De was ruikt lekker en komt er op goede droogte uit. Over de duurzaamheid kan ik nu nog niet veel zeggen. Gezien het merk denk ik dat het wel goed zit. De Siemens WM14T590NL is een machine met klasse voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • wasresultaat
  • mogelijkheden
  • lekker stil
  • vlekkenverwijderaar nog niet gebruikt
  • eco stand wel extra wastijd

Minpunten

  • tekort in het bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anvo 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, stabiel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gister deze wasmachine ontvangen. Vandaag ongebruik genomen.
Wat een verademing. Zoveel stabieler en stiller dan mijn vorig apparaat. Ziet er mooi uit. Natuurlijk net nieuw veel kan ik er nog niet overzeggen. Tot nu toe blij met de wasmachine.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Nog niets gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ad 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display en bediening

Algemene score

8,0
goede ervaring met dit merk, grote trommel 8 kg. duidelijke bediening via display. ruime mogelijkheden aan keuzes voor instellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton steltenpohl 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ingewikkeld scherm

Algemene score

6,0
Het is een moeilijke machine om te bedienen. Heb spijt dat ik hem gekocht heb. Kan beter geen machine met een digitaal scherm kopen.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Ingewikkeld scherm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Zurcher 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige, betaalbare kwaliteit. Bedieningsgemak en ruime keuze mogelijkheden. Daarbij is deze wasautomaat zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sandra van dam 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne machine, was goed schoon, weinig geluid , ruime opening om het wasgoed in te doen en was komt er naar verwachting tot nu toe schoon uit .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews