Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 197 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T590NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine van Siemens gekocht, makkelijke bediening met heel veel mogelijkheden, maakt weinig geluid!
Ben er Super blij mee,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
TRSWitgoed.nl 24-05-2020

Beste Anneke,

Volgens de gebruiksaanwijzing is de 60 gr was te verkorten d.m.v. de speed functie.
Een 60 gr was heeft dan een wastijd van 106 minuten.


MVG
Toon de Ruiter
TRSWitgoed.nl

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turbotoerse 03-09-2018

Prima machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik weduwnaar van 2 jonge kinderen met een klein budget had een nieuwe machine nodig.
Ik heb nu een week de wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden mee.Hij is veel zuinigen en de was komt er ook nog minder nat uit ,dus daar door ook nog sneller droge was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willie1961 02-09-2018

Uitstekende wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Na diverse Siemens uiteraad weer gekozen voor dit geweldige merkprodukt.
Wast gewoon schoon zoals het hoor in een prima tijd en voor eee redelijke prijs
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard16148 25-08-2018

Prima degelijke wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
10 dage geleden gekocht. Wij zijn zeer tevreden met deze wasmachine. Wast goed schoon. Machine is stil tijdens uitvoeren wasprogramma's en centrifugeren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michel bos 05-08-2018

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Had geen uitleg nodig want de programma’s op het scherm zijn makkelijk uit te vogelen.
Ook is de was in het mix programma na een uurtje met extra centrifugeren lekker schoon waardoor het hele huis lekker ruikt naar schone was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Geuverink 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Touchscreen, iQdrive met magneten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine, eenvoudige bediening en opmerkelijk stil. De iQdrive motor werkt met magneten waardoor de gebruikelijke werking tussen bewegende delen uitblijft. Vorige week zaterdag gekocht en de week erna op dinsdag geïnstalleerd. Al een paar keer gebruikt en nu al heel tevreden. Programmastart uitstel ook erg eenvoudig, je geeft aan hoeveel uur na nu de was klaar moet zijn en de machine weet dan wanneer hij het programma moet starten, echt super. Ook de lekbeveiliging is vernieuwd, als de machine lekt sluit hij de kraan, gaat afpompen en stopt het programma, geen lekbak meer nodig dus. Ik kan het product ten zeerste aanbevelen.

Pluspunten

  • motor met magneten
  • lekbeveiliging
  • eenvoudige programmastart uitstel
  • touchscreen bediening
  • extra zuinig, A+++

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 19-05-2020

Geen genot om te wassen

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik moest knijpers bij kopen om dat er zoveel in kan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 17-05-2020

Wasmachine Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Super,net geïnstalleerd,veel mogelijkheden,duidelijke bijsluiter,superstil,geniet er gewoon van. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

william 14-05-2020

wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
prima machine t.o.v. de vorige siemens waar een storing in kwam na 2,5 jr welke door siemens zeer correct is opgelost [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marian 14-05-2020

Mooi ruim en schoon

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Werkt prima.lekker grote trommel voor 9 kg.Komt er bijna droog uit [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ben van der maat 10-05-2020

wasautomaat

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
zeer fijn en stil apparaat. met slimme mogelijk heden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens iQ500 04-05-2020

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Goede en zuinige wasmachine die voorzien is van diverse wasmogelijkheden en precies voldoet aan onze wensen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rogier 06-04-2020

Erg tevreden

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Erg tevreden, voldoet aan de verwachtingen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeanette 06-04-2020

fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine met een heerlijke grote trommel, waardoor hij meteen zuiniger is . Goede programma's om zuinig te wassen.
stille machine ook wanneer hij op het hoogtste toerental centrifugeerd
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews