Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 94 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en schoon.

Algemene score

9,0
Na mijn vorige Siemens wasautomaat die het met enkele kleine reparaties 24 jaar had volgehouden heb ik opnieuw een Siemens gekocht.
Voor een tweepersoons huishouden vond ik 8 kg. wat aan de grote kant maar uiteindelijk toch gekozen voor dit model. ik heb er nu mijn dekbed al in gewassen en met uitstekend resultaat. Dat spaart toch weer op laten wassen voor de prijs van € 20,--.
De wasmachine is heel erg stil. Het apparaat staat op de verdieping pal boven onze slaapkamer maar ik kan hem zonder problemen 's nachts laten draaien. Er is niets van te horen.
Erg prettig zijn de vele instelmogelijkheden.
Kortom: na 24 jaar heel tevreden met mijn Siemens.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wimus 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vuldeur, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote vuldeur die ver open gaat, fijne grote trommel, lekker stil, perfecte prijs-kwaliteitverhouding, groot en duidelijk bedieningspaneel, daar heb je geen boekje bij nodig zo duidelijk is dat

Pluspunten

  • stil
  • grote vuldeur
  • groot en duidelijk bedieningspaneel
  • perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D van Diggelen 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede erg stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 10 jaar een Siemens te hebben gehad opnieuw gekozen voor dit geweldige merk! Heb de eerste wasjes alweer gedraaid en ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Jong 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weinig geluid goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er goed uit, weinig geluid, goede display en een goede handleiding een week in gebruik en doet het goed.

Pluspunten

  • geluid
  • display
  • goede handleiding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine met duidelijke verlichte programma aanduiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine ziet er mooi uit. Ruime programma keuze waarvan het vlekken programma erg praktisch is.
Het wijzigen van de temperatuur en ook het aanpassen van de centrifuge snelheid is ideaal .
Keuze om het Eco programma te gebruiken of niet.
Verder is de machine redelijk geluid arm.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • ruim programma keuze
  • vlekken programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GROOT VULGAT EN FIJNE PROGRAMMAS

Algemene score

9,0
Na een aantal wasjes gedraaid te hebben nu al zeer tevreden groot vul gat en uitgebreide programma's
duidelijk display groot gebruiksemak

Pluspunten

  • groot vulgat
  • veel programmas
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke wasmachine, die je zonder teveel na te denken zo kunt bedienen. Handige speedknop, waardoor het wassen niet eindeloos duurt.

Pluspunten

  • Veel verschillende wasprogramma's
  • Stil

Minpunten

  • design is misschien niet zo heel hip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m horstman 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

7,0
Mooie machine, gekocht door aanbeveling verkoper en kwam als beste uit de test.
Inmiddels 2 wassen gedraaid. een 60 graden was op normaal katoen. Ik vind de wastijd 235 min ontzettend lang.
Mijn 20 jaar oude bauwknecht wasmachine was aanmerkelijk zuiniger blijkt uit de handleiding. waterverbruik was ruim 20 liter
minder, electra verbruik was bijna het zelfde en de was draaide 90 min op hetzelfde programma.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • te lange wastijden
  • mijn 20 je oude machine was zuiniger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Miranda 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine net 1 dag. Mijn eerste indrukken helemaal zoals verwacht. De machine heeft een veelzijdig menu met diverste opties en naast deze ruime keuze aan programma’s super eenvoudig in gebruik. Hij heeft een ruime trommel en is super stil. Regelmatig vergeet ik nog wel eens wat en ik kan nu gewoon even het programma op pauze zetten en kan nog was toevoegen, ideaal! De eerste 3 wassen zijn al gedraaid en ik ben zeer tevreden, mijn wasjes ruiken ook weer een stuk frisser en komen schoner uit deze wasmachine, dan in vergelijking met mijn oude.

Pluspunten

  • Veelzijdig en toch eenvoudig in gebruik
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacques 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijk te bedienen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening is uitstekend. Heeft zeer veel voordelen zoals diverse keuze mogelijkheden aan wasprogramma's

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Water verbruik zeer weinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thee_neel 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zochten naar een wasmachine zonder te veel toeters en bellen die gewoon goed en zuinig de was doet. We zijn erg verguld met onze Siemens omdat hij erg stil is, doet wat hij moet doen en ook gemakkelijk is in gebruik.
enige minpunt tot nog toe is dat hij wel iets groter is dan onze oude wasmachine, hierdoor past hij minder goed in de kast waar we hij staat.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijke in gebruik

Minpunten

  • Wat groter dan onze vorige wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden, goede prijs/kwaliteit, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs/kwaliteit, niet te dure machine, heel makkelijk bedienbaar, kortom ik ben heel erg tevreden. Ik heb ook een droger van Siemens en deze bevalt ook buitengewoon.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willemien van de Wijdeven 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Siemens wasmachine? Niet aarzelen.... aanschaffen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op advies deze Siemens wasmachine aangeschaft. Wat een gebruiksgemak ! Hoe stil en tegelijk hardwerkend is deze Siemens wasmachine. Hoeveel eerder hadden we dit moeten doen ? Als we het vooraf hadden geweten hadden we de allereerste keer al een Siemens aangeschaft.

Pluspunten

  • Velerlei mogelijkheden
  • Echt schone was

Minpunten

  • Nog niets negatiefs kunnen ontdekken
  • Nog steeds niets negatiefs ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nooit gedacht dat ik een wasmachine mooi zou kunnen vinden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, ondanks vele digitale knopjes heel handig in gebruik! Er kan 8 kilo in maar als je er 6 in doet past hij het programma aan...echt ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lianne 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met deze wasmachine! Hij doet het erg goed en maakt weinig geluid! Kortom: erg tevreden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.de Jong 03-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een heel duidelijke machine. veel opties. zeer tevreden. Duidelijk venster. Ook heel fijn dat er een kort programma opzit. 15 minuten door de Speedknop. Heel handig voor even iets op te frissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews