Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 209 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turbotoerse 03-09-2018

Prima machine

Algemene score

10,0
Ik weduwnaar van 2 jonge kinderen met een klein budget had een nieuwe machine nodig.
Ik heb nu een week de wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden mee.Hij is veel zuinigen en de was komt er ook nog minder nat uit ,dus daar door ook nog sneller droge was.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willie1961 02-09-2018

Uitstekende wasmachine

Algemene score

10,0
Na diverse Siemens uiteraad weer gekozen voor dit geweldige merkprodukt.
Wast gewoon schoon zoals het hoor in een prima tijd en voor eee redelijke prijs
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard16148 25-08-2018

Prima degelijke wasmachine

Algemene score

10,0
10 dage geleden gekocht. Wij zijn zeer tevreden met deze wasmachine. Wast goed schoon. Machine is stil tijdens uitvoeren wasprogramma's en centrifugeren.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michel bos 05-08-2018

Perfecte wasmachine

Algemene score

10,0
Had geen uitleg nodig want de programma’s op het scherm zijn makkelijk uit te vogelen.
Ook is de was in het mix programma na een uurtje met extra centrifugeren lekker schoon waardoor het hele huis lekker ruikt naar schone was.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ineke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine van Siemens gekocht, makkelijke bediening met heel veel mogelijkheden, maakt weinig geluid!
Ben er Super blij mee,
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coco 22-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wow... wat kan een mens blij zijn...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wow... wat kan een mens blij zijn met een wasmachine die doet waar-ie voor bedoeld is: wassen. Schóón wassen wel te verstaan. Een verademing na een aantal jaar B-merkwassen met dito resultaat. Extra fijn ook dat er een eco-programma op deze machine zit. Als ik voldoende tijd in mijn dagschema heb, gaat-ie op deze stand. Daarnaast werken de voorgeprogrammeerde vlekkenprogramma's uitstekend. Zelfs oude bloedneusvlekken uit het beddengoed van onze zoon waren zichtbaar na het speciale bloed-wasprogramma. De verse verdwenen helemaal. Dus ja... hoe blij kan een mens met een wasmachine zijn? Heel blij dus!

Pluspunten

  • eco-wasprogramma
  • speciale vlekkenprogramma's
  • bescheiden geluidsmelding
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke92 14-10-2018

Goede stille machine

Algemene score

8,0
Had nieuwe nodig nadat vorige Siemens het na 22! jaar had begeven.
Deze weer erg blij mee, doet het nog beter, droogt goed. Vlekken programma nog niet nodig gehad.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A.Teuwsen 14-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn fantastische wasmachine???

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fantastische en mooie machine.
Een fijne grote trommel, gemakkelijk en zuinig in gebruik.Echt een heerlijk apparaat.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • grote trommel
  • mooi uiterlijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke78 01-10-2018

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met deze wasmachine. Erg stil waardoor ik ''s avonds ook nog gewoon kan wassen wanneer de kinderen op bed liggen. Erg makkelijk in de bediening en wast goed schoon. Lekker ruime trommel.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

C. Fleuren 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast erg goed mijn witte was is witter geworden sinds ik deze machine heb. Hij voldoet aan alles veel eco standen dus lekker zuinig!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette de Wit 29-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik deze wasmachine nu een aantal maanden en ben er zeer tevreden over. Ik was een beetje sceptisch over al de mogelijkheden die op de machine zitten maar ik gebruik er best veel. Vooral fijn is dat je het programma kunt in korten, bijvoorbeeld bij 60 graden en niet te vuile was zoals handdoeken etc.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janneke1961 28-09-2018

FIJNE WASAUTOMAAT EN MOOI UITERLIJK

Algemene score

10,0
Wij hebben hem nu 1 week in huis en diverse keren al gebruikt, wij zijn voor deze gegaan omdat we in Januari een warmtepompdroger hadden gekocht zelfde merk en type IQ500. Wij waren zeer tevreden over de droger en toen ook de wasautomaat kapot ging hebben wij het zelfde merk en type gekocht. En het staat natuurlijk erg mooi als je het zelfde op elkaar heb staan. Verder zijn we dus zeer tevreden met de wasautomaat hij is erg stil en gebruiksvriendelijk kortom een perfecte wasautomaat en hoop dat die langer mee gaat dan de vorige van een ander merk.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Trudy 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een heel fijn apparaat. Hij is super stil, zelfs op onze houten vloer. Er zitten fijne programma’s op en hij is makkelijk in gebruik.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddie79 23-09-2018

Zeer stil, uitstekende wasmachine

Algemene score

8,0
Erg tevreden. Lekker stil en betrouwbare machine. Was programma's voldoende aanwezig en ideaal de vlekken was programma's. Zeker met onze tweeling. Heerlijk dat er 8 kg in kan en ook og schoon wordt
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews