Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 WM14T590NL

Vergelijkbare producten

Bosch Serie 8 WIW28540EU

Bosch Serie 8 WIW28540EU
9,0
Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 197 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T590NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine van Siemens gekocht, makkelijke bediening met heel veel mogelijkheden, maakt weinig geluid!
Ben er Super blij mee,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
TRSWitgoed.nl 24-05-2020

Beste Anneke,

Volgens de gebruiksaanwijzing is de 60 gr was te verkorten d.m.v. de speed functie.
Een 60 gr was heeft dan een wastijd van 106 minuten.


MVG
Toon de Ruiter
TRSWitgoed.nl

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Geuverink 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Touchscreen, iQdrive met magneten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine, eenvoudige bediening en opmerkelijk stil. De iQdrive motor werkt met magneten waardoor de gebruikelijke werking tussen bewegende delen uitblijft. Vorige week zaterdag gekocht en de week erna op dinsdag geïnstalleerd. Al een paar keer gebruikt en nu al heel tevreden. Programmastart uitstel ook erg eenvoudig, je geeft aan hoeveel uur na nu de was klaar moet zijn en de machine weet dan wanneer hij het programma moet starten, echt super. Ook de lekbeveiliging is vernieuwd, als de machine lekt sluit hij de kraan, gaat afpompen en stopt het programma, geen lekbak meer nodig dus. Ik kan het product ten zeerste aanbevelen.

Pluspunten

  • motor met magneten
  • lekbeveiliging
  • eenvoudige programmastart uitstel
  • touchscreen bediening
  • extra zuinig, A+++

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anita 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
makkelijk in bediening
voldoende verschillende programma's
maakt niet veel geluid tijdens wassen en centrifugeren

Pluspunten

  • bediening makkelijk
  • stil
  • grote trommel

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geke Hagen 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wast super schoon, makkelijk te bedienen een echte aanrader

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ja beveel dit product aan, voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Super wasmachine geheel gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • heel veel functies

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen meijer 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi goedwerkend pronkstuk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Ik vind het apparaat een mooie uitstraling hebben en het is een TOPPER.
De bediening is erg gemakkelijk en ook maakt hij niet zoveel lawaai.

Pluspunten

  • goede prijs
  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willemijn 14-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Goed wasresultaat. Is heel stil, ook tijdens centrifugeren. Je kunt kiezen uit voldoende programma's. De bediening is makkelijk en overzichtelijk. Met 8 kilo vulgewicht kun je echt een heleboel was in 1 keer verstouwen.

Pluspunten

  • stil
  • voldoende programma's

Minpunten

  • niet apart centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ml 21-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Voorheen een AEG, deze ging na 8 jaar kapot. Onze dealer adviseerde ons deze wasmachine te kopen. Fijne wasmachine. Verwijdert vlekken heel goed. Grote trommel en ruime keuze aan menu's.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Ruime keuze aan menu's

Minpunten

  • Tot nu toe niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens iQ500 WM14T590NL 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine WM14T590NL

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
De Siemens wasmachine is een top product met 10 jaar garantie op de motor.
Fantastische, bijna niet te horen machine, voor een zeer schone, bijna droge was.

Kortom, topmachine !!!

Pluspunten

  • Bijna niet te horen
  • Bijna droge was
  • Veelzijdige wasprogamma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J de Groot 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super wasmaschine erg zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
zeer zuinige machine, erg stil , veel mogelijkheden, groot volume en instelmogelijkheid voor voorkeur programma

Pluspunten

  • A+++
  • stil
  • groot volume
  • eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monica 28-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil, krachtig en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat deze energiezuinig is A+++, innovatief dankzij de IQ drive motor welke voorzien is van de nieuwste technische snufjes zoals sensoren en magneten waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. De motor is bijzonder stil, maar ook energiezuinig. Siemens biedt 10 jaar motorgarantie dus dat zegt iets over de kracht van deze IQ drive motor.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. Versluis 27-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke degelijke, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Duidelijke handleiding erbij + tiptoets bedieningspaneel - stil met centrifugeren - 10 jaar garantie op de motor

Pluspunten

  • goed - degelijk merk
  • 10 jaar garantie op de motor
  • stil met centrifugeren
  • bijpassend voetstuk met onderlade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coco 22-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wow... wat kan een mens blij zijn...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Wow... wat kan een mens blij zijn met een wasmachine die doet waar-ie voor bedoeld is: wassen. Schóón wassen wel te verstaan. Een verademing na een aantal jaar B-merkwassen met dito resultaat. Extra fijn ook dat er een eco-programma op deze machine zit. Als ik voldoende tijd in mijn dagschema heb, gaat-ie op deze stand. Daarnaast werken de voorgeprogrammeerde vlekkenprogramma's uitstekend. Zelfs oude bloedneusvlekken uit het beddengoed van onze zoon waren zichtbaar na het speciale bloed-wasprogramma. De verse verdwenen helemaal. Dus ja... hoe blij kan een mens met een wasmachine zijn? Heel blij dus!

Pluspunten

  • eco-wasprogramma
  • speciale vlekkenprogramma's
  • bescheiden geluidsmelding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Teuwsen 14-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn fantastische wasmachine???

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Een fantastische en mooie machine.
Een fijne grote trommel, gemakkelijk en zuinig in gebruik.Echt een heerlijk apparaat.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • grote trommel
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Fleuren 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Wast erg goed mijn witte was is witter geworden sinds ik deze machine heb. Hij voldoet aan alles veel eco standen dus lekker zuinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews