Siemens iQ500 WM14T590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 153 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De wasmachine voldoet aan al mijn wensen.

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Een fijne machine waar alles duidelijk op aangegeven is. Na goeie uitleg door de verkoopmedewerker was voor mij de keus snel gemaakt. tevens is voor mij de prijs acceptabel voor wat ik er voor krijg.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • wasgoedbijvullen
  • inhoud trommel
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
op advies van de verkoper hebben wij voor deze Siemens machine gekozen goede was resultaten en zuinig in gebruik.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hillie Plantinga 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine, stil en toch energiek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb een siemens gekocht, omdat ik al jaren van mijn oude siemens had genoten.
siemens is betrouwbaar, een mooi uitziend product, je kunt ermee voor de dag komen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Benard 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Direkt vertrouwd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bediening voelt direkt vertrouwd aan. Grote(re) trommel dan onze oude machine is ook prettig. En die ene vergeten sok kan je er nu ook even bij stoppen. Inmiddels is de hond ook gewend aan dat grote nieuwe enge ding in de badkamer. ha ha.

Pluspunten

  • Bediening direkt vertrouwd
  • Bijladen na start mogelijk

Minpunten

  • Cash back actie (liever gewoon korting)
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr. M. Haisma-Kloosterman 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beantwoordt volledig aan de positieve testresultaten

Algemene score

9,0
Onze eerste Siemens wasmachine, mede gekozen vanwege de lovende recensies op het internet. Ben zeer te spreken over de uitgebreide mogelijkheden en het bedieningsgemak van dit apparaat, de zuinigheid met elektriciteit en water vergeleken met mijn vorige 19 jaar oude wasmachine, het bijna geruisloos centrifugeren De wasresultaten lijken heel goed maar het is nog te vroeg om daar een definitief oordeel over te hebben.

Pluspunten

  • ruim programmapalet
  • bedieningsgemak
  • zuinigheid
  • geluidsarm
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super gebruiksvriendelijke, zuinige en vooral stille wasmachine. Deze was machine beveel ik aan een ieder aan. Zeker nu er een siemens cashback actie is.

Pluspunten

  • Super stil
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jell 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb dit wasmachine gekocht omdat ik tevreden ben over Siemens en dat deze veel fijne functies heeft waar je ook iets aan hebt.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Fleuren 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne machine

Algemene score

10,0
Zo fijn alles kan met deze wasmachine tot dekbed wassen en wol. Super ben er heel blij mee!! Grote deur opening tip toetsen ideaal!!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DM 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend simpele en duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product voor mijn moeder gekocht met als vereiste een stille, duidelijke en zuinige machine. Dit maakt het product ook waar. Mijn moeder begreep, ondanks dat ze niet gewend is aan touchscreen, vrijwel direct en zonder nadere uitleg intuïtief de machine. Daarbij gaf ze zelf ook al aan dat hij heerlijk stil is. Kortom aankoop geslaagd en mijn moeder is zeer tevreden ! (en ik dus ook... ;-) )

Pluspunten

  • Intuïtief te gebruiken (ook voor oudere mensen)
  • Stil
  • geeft direct de opties aan per gekozen programma
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eefje 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm met duidelijke keuze voor wasprogramma!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een super fijne machine.. hij is erg stil tijdens het wassen en centrifugeren. Het scherm is duidelijk en je kunt van alles instellen. Er zit een eco stand op waarbij hij er wat langer over doet maar wel zuiniger is.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Mooi scherm
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima aankoop wast stil en vooral centrifuge maakt weinig lawaai. Hiervoor ook Siemens gehad,
Gemakkelijk display en verschillende instelmogelijkheden. Niet moeilijk te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Nog niet ondekt
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brenda van Eeten 11-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, makkelijke te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is en goede wasmachine hij is makkelijk te bedienen en ook nog zuinig. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goed schoon te houden
  • Duidelijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine makkelijk bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine makkelijk bediening wast prima is stil ook met centrufigeren.
Makkelijk aansluiting.
Gr.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joanneke3 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
keuze voor deze machine was in de eerste plaats omdat het een Siemens machine is. we hebben goede ervaringen met overige apparatuur van Siemens. Deze machine is geruisloos, wast perfect, ruime hoeveelheid was maar ook kleinere wasjes, grote opening, de vele keuze mogelijkheden. en dan de prijs........ dat maakt het dubbel fantastisch.

Pluspunten

  • geruisloos
  • vele mogelijkheden
  • grote deur opening
  • witte was is letterlijk witter
  • prijs kwaliteits verhouding +++
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews