Siemens WM14T473NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andshe09 11-09-2018

Gewelige wasmachine

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekocht omdat mijn oude wasmachine stuk ging binnen 4 jaar en hoop met deze nieuwe nog jaren mee te kunnen wassen
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Corné Dekkers 27-07-2018

Een degelijke middenklasser.

Algemene score

10,0
Na 20 jaar toe aan een nieuwe wasmachine. Een nieuwe generatie wasmachines die je alleen hoort, als je er naast staat, bij het pakken van water, het vallen van de was in de trommel, het centrifugeren en het afpompen. We kwamen uit bij Siemens. Een goede middenklasser. Erg stil verder. Makkelijk te bedienen en energie zuinig. Duitse degelijkheid zou ik zeggen. We zijn er super tevreden mee.
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wassen en drogen 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie combinatie.Even wennen na zoveel jaren AEG.Zitten nu na 45 jaar in een appartement en dit nieuwe "spul"is zeer geluidsarm.
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerty 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met grote deur. Simpele bediening en fijne progamma's die ook snel klaar zijn voor als je iets minder tijd hebt.

Pluspunten

  • kort progamma
  • wast goed schoon
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doon-Ketting 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn erg te spreken over de Siemens wasautomaat WM14T473NL hij maakt (nog) minder geluid dan de vorige en gebruikt ook minder water goed en stroom voor ons milieu dus

Pluspunten

  • minder water
  • minder stroom
  • minder geluid
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Curfs67 28-01-2018

Lekker stil maar was soms erg nat

Algemene score

6,0
Ik heb de wasmachine een maand in bezit. Hij is lekker stil en de was is heerlijk schoon. Er zijn echter ook twee minpunten: de was is soms nog erg nat ( bij 1400 toeren). Gisteren bij de wolwas, waren de truien zeiknat. Ten tweede bij het aanzetten, blokkeert de deur meestal niet na de eerste keer op start duwen. De machine geeft dan twee piepjes en doet verder niets. Na enkele keren op start duwen, gaat het wel goed.
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Prima wasmachine 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime vuldeur, groot display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine met voldoende keuze aan programma's, temperaturen en centrifugeersnelheden.
In eerste instantie verbaasd dat er geen voorwasprogramma op zat maar dit blijkt in de praktijk niet nodig te zijn. Prima wasresultaten.

Pluspunten

  • goede wasresultaten
  • centrifugeert goed
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met handige functies, 8 kg wasgoed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd, met alle functies die ik van een moderne wasmachine verwacht
Bedieningspaneel is duidelijk, was programma's zijnmakkelijk in te stellen.
Voor max 8kg , zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • voor 8kg

Minpunten

  • Iets dieper dan de 12 jaar oude Siemens machine
  • Slangen opbergen achter de machine lastig
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stanley 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goeie wasmachine, inhoud 8 kilo, water wordt automatisch aangevuld afhankelijk van de kilo's. Je hebt geen koolborstel dit is ook erg fijn. Weinig geluidsoverlast van de wasmachine.
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marij 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar en zeer stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze machine omdat onze vorige ook een Siemens was en we er 30 jaar en 3 verhuizingen mee gedaan hebben. Hij er mooi en strak uitziet, het een goede prijs was en zeer stil is.
Nu een paar weken in gebruik ben ik heel erg blij met de keuze die we gemaakt hebben.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk bedienbaar
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gris 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze Siemens wasmachine uitgekozen vanwege de volgende kenmerken;

1. Bekendheid van het merk.
2. Prijs/kwaliteit verhouding.
3. Voldoende vul vermogen voor een gezin van 5.
4. Spoelfunctie voor het zeep reservoir.
5. Beoogd water en energie verbruik.
6. Diversiteit aan wasprogramma's
7. Geluidsarme motor.
8. Vormgeving

Afgelopen week gekocht en vandaag laten bezorgen.
De wasmachine oogt solide en heeft een mooie vormgeving.
Plaatsing was uiteraard eenvoudig, transportbeveiliging verwijderen, kraan aansluiten en afvoer plaatsen.

Bediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf. Een goed afleesbaar display en niet te veel knoppen.
Inmiddels is z'n eerste draaibeurt een feit en wat meteen opviel was de reductie in lawaai ten opzicht van onze vorige wasmachine. Wasresultaat is als verwacht, schoon :-)

Nu nog de duurzaamheid aanzien. Verwacht toch zeker weer 10 jaar er van te mogen genieten.
Van mij uit een aan te bevelen wasmachine, zeker gezien de prijs en de kwaliteit die we gewend zijn van het merk Siemens.

Pluspunten

  • Stille motor.
  • Voldoende vul capaciteit voor 5 personen.
  • Prijs/kwaliteit
  • Energie en water verbruik

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucca 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perfect! Meer dan voldoende programma mogelijkheden en makkelijk in te stellen. De machine weegt zelf de inhoud, er kan veel meer in dan ik normaal verwacht. De wasmachine maakt ook niet veel geluid en heeft zelf een reinigingsfunctie. Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Programma mogelijkheden
  • Weeg functie
  • Makkelijk bedienbaar
  • Stil
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hersbach, Amersfoort 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, energiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een wasmachine die zelf zijn wasgoed weegt en daar zijn watergebruik aan aanpast. De binnenkant van de trommel heeft een soort "metalen bobbeltjes" die glad aanvoelen, waardoor er minder snel slijtage van kleding door het wassen zal ontstaan. Omdat de wasmachine bij ons in een ruimte staat waar wij zelf ook vaak zijn, is het prettig dat hij weinig lawaai maakt. Voor deze prijs een prima machine.
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray070 08-01-2018

Zeer tevreden!!

Algemene score

10,0
Heb op aanraden van familie & vrienden ook een Siemens-wasmachine aangeschaft. Niet alleen vanwege de lange levensduur maar vooral voor de wasresultaten, energiezuinig & het feit dat ze erg stil zijn.Topper!!
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raymond. 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modieus, maar vooral gebruikers vriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op aanraden een Siemens-wasmachine gekocht. Design ziet erg strak uit maar waar het vooral om gaat, zijn prestaties. Energiezuinig, programma`s zeer gemakkelijk te gebruiken maar vooral erg stil tijdens het wassen.

Pluspunten

  • stil
  • gebruikersvriendelijk
  • zuinig in verbruik energie
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Da Costa 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige stabiele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is de derde Siemens wasmachine in successie, de vorige ging na 12 jaar intensieve en trouwe dienst haperen met de koolstofborstels. Deze zal daar gelukkig geen last van krijgen, daarnaast gezocht naar een A+++ minus 30% machine met een vlekkenprogramma. Ook een anti trilling mat er onder aangeschaft. De machine voldoet tot nu toe prima, trilt niet, is behoorlijk stil, wast echt beter dan zijn voorgangers en verbruikt minder energie op de koop toe.

Pluspunten

  • koolstofborstelloos, 10 jaar garantie op de motor
  • A+++ -30%

Minpunten

  • geen echt "knop" om programma te starten
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huseyin Gurbuz 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn heel erg blij met onze wasmachine.
Na 17 jaar hebben we afscheid genomen van onze, lawaaierige wasmachine.
Deze van Siemens is zo stil dat ik helemaal niks hoor. Zelfs mijn bezoek kon niks horen.
Daarnaast doet het apparaat de was snel en is het apparaat heel makkelijk in gebruik. De programma’s zijn divers en duidelijk.
Kortom, zeer tevreden over onze nieuwe Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Schoon

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bottel 06-12-2017

Mijn nieuwe was machine

Algemene score

10,0
Heb deze machine waar ik heel blij mee ben
ten eerste is hij zuinig in water en stroom verbruik
wat je toch weer terug verdiend,
Hij heeft veel programmas die je zelf ook nog kan aanpassen , is stil in gebruik
wast mooi schoon ook op lage temparuur en kort programma is ook fijn veel was van mijn kleinzoontje ,is de was klaar geeft hij een geluid melding wat makkelijk is
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jos 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na een stukende machine overgegaan op deze siemens , omdat hij zuinig is minder water en stroom stiller en door kennis waar ik er ook mee was dus dik tevreden
ook goede uitleg door verkoopster bij Media Markt keurig geholpen

Pluspunten

  • als hij klaar is goed singaal
  • doet wat hij moet doen
  • genoeg programmas zitten erop
  • wast mooi schoon
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j.vreman 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed overzigtelijk gemakkelijk bedienen mooi een goede pri

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een mooie machiene gemakkelijk in gebruik en heel zuinig wasprogramaas heel makelijk en een mooie prijs.

Pluspunten

  • gemakelijk
  • mooi
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer