Bosch Serie 6 WAT284B2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mohamed 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de producten van Bosch een goede merk ik heb alles van Bosch thuis en de producten zijn fijn om te gebruiken. Ik heb nooit klachten over de producten van Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat de wasmachine nabij mijn werkkamer ligt zochten we een stille wasmachine. Daar zijn we goed in geslaagd.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil, geen aandrijvende delen

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Begheyn 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke, duurzame wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder een Bosch wasmachine gehad, Dat was een goede aankoop waarvan ik jarenlang gebruik heb kunnen maken. Gemakkelijk leesbare informatie. Grote deuropening. Gemakkelijk te bedienen. Handige filter. Diverse wasprogramma's, dus handig om uit te zoeken welk programma je past bij mijn was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van gool 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze aankoop hadden we veel eerder moeten doen. erg duidelijk en gemakkelijk te bedienen. goede prijs voor dit kwaliteits-product

Pluspunten

  • stil
  • goede prijs

Minpunten

  • ? nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Booij 09-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Neerzetten, aansluiten en draaien maar. geen gedoe!

Algemene score

9,0
Zelfs zonder gebruiksaanwijzing te bedienen, alles wijst voor zich en lekker stil tijdens gebruik. Alleen het afpompen van water maakt relatief meer geluid doch is niet hinderlijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Aquastop
  • Veel apart instelbaar per wasprogramma

Minpunten

  • geluid afpompen van water.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Urmond 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wasmachine heeft vele mogelijkheden, energie bewust, na lezen van de instructie gemakkelijk in gebruik. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine had het begeven en ik heb toen de test van de consumentenbond geraadpleegd. Hierbij kwam de Bosch Wat 284B2NL goed uit de bus. Ook de verkoper van BCC adviseerde mij deze machine. Wij hebben de machine nu ruim een week en hebben meerdere wasjes gedraaid. Wij zijn erg tevreden, de machine is stil en staat heel stabiel te draaien, ook bij centrifugeren. Tot op heden vinden wij het een TOP machine.

Pluspunten

  • wast prima
  • is stil
  • staat stabiel

Minpunten

  • tot op heden geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie. stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een week geleden deze wasmachine gekocht, een fijne ECO machine, die heel stil zijn werk doet.
In te stellen met tiptoetsen op een duidelijk, verlicht, display. Programma's en temperatuur en toerental centrifuge apart te regelen.

Pluspunten

  • Fijne, stille machine.
  • Veel wasprogramma's
  • Duidelijk, verlicht, display

Minpunten

  • Tot op heden, geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jos 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na advies van een BCC medewerker deze wasmachine gekocht.

Algemene score

9,0
De machine wast goed en staat heel stabiel ook bij centrifugeren.
Wij zijn er erg tevreden over en zijn blij dat wij het advies van de verkoper opgevolgd hebben. De machine kwam ook erg goed uit de test van de consumentenbond.

Pluspunten

  • stil
  • staat rustig en stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, maakt zacht geluid, heeft erg veel wasprogramma's. Een echte aanrader het is een top wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter, Amsterdam 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze no-nonsense wasmachine doet wat het moet doen. Prima kwaliteit. Bediening is eenvoudig en biedt toch voldoende mogelijkheden.
Door de geringe afmetingen paste deze wasmachine toch nog in de daarvoor bestemde inbouwkast.

Pluspunten

  • prijs/lwwaliteit
  • bediening
  • afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ans_en_Wim 08-10-2017

Super stil en zuinig

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine. Is in vergelijking met mijn oude wasmachine fluisterstil en als ik naar de energiemeter kijk een stuk zuiniger
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Margo 06-10-2017

heerlijk stil

Algemene score

8,0
na mijn vorige wasmachine is dit een verademing.
ik ben speciaal naar boven gelopen of hij het wel deed.
Het enige wat ik had was eigen schuld, de was er in doen zonder de gebruiksaanwijzing te lezen, dom dom dom. toch maar er bij gepakt en goed gelezen. Mijn was kwam er nog wel nat uit vond ik. nou bleek dat ik per wasje alles zelf in kan stellen. Helemaal super! Ik ben er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer