Bosch Serie 6 WAT284B2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mohamed 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de producten van Bosch een goede merk ik heb alles van Bosch thuis en de producten zijn fijn om te gebruiken. Ik heb nooit klachten over de producten van Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis Brandes-Lindelauf 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine voldoet aan al mijn wensen en ben dik tevreden over het was resultaat,
De wasmachine is super stil in gebruik en maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • wast uitstekend
  • er staat een mini was programma
  • Zeer stil

Minpunten

  • geen minpunten nog ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ivonne 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie wasmachine, lekker stil en was tijd in te stellen, grote vul opening, duidelijk te zien hoe lang het programma duurt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

André 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijd en temperatuur aanpasbaar, ik heb namelijk veel kleine wasjes. Prijs/kwaliteit prima, maar het mooiste is dat hij zo lekker stil is. Zelfs tijdens het centrifugeren.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs/kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma Livestro 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik vind de verandering van de Bosch erg praktisch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu voor de 3e keer een Bosch gekocht. Mijn ingeleverde Bosch heeft 10 jaar trouwe dienst gedaan. De nieuwe loopt veel geruislozer. Het prettige vind ik ook dat de machine de tijd aan de hoeveelheid was aanpast Even wennen dat de deur nu linkse open draait. Maar ik vind hem erg praktisch.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Veel geruislozer
  • Zuiniger

Minpunten

  • Weet ik niet afwachten net 2 dagen de was gedaan.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine hufterproof deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
focus op kwesbare punten. De deur is goed. Dit is meestal het zwakste punt bij de machine.
prijs kwaliteit is uitstekend. goed resultaat

Pluspunten

  • Degelijk
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • schaarnierpunt naar links
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.F Heeren 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is zeer stil tijdens wassen, en makkelijk in gebruik. display lekker groot en duidelijk. een aanrader.

Pluspunten

  • stil tijdens gebruik
  • duidelijke handleiding

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Hol 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi groot display

Algemene score

9,0
goede prijs /kwaliteits verhouding en is stil en zuinig. mooie vormgeving. 10 jaar garantie op de motor

Pluspunten

  • stil en zuinig
  • wast goed schoon

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tante Betsie 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 36 jaar met een Bosch bovenlader te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe Bosch. Ditmaal eeb Bosch WAT284B2NL . Machine bevalt prima , wel even wennen na 36 jaar , zeker voor mij als 82 jarige. Maar hoef niet meer met da natte was naar de centrifuge in het schuurtje te sjouwen.

Bets vd Eijk

Pluspunten

  • snelheid en de vele mogelijkheden.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j. van eykelenburg 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk keuzeprogramma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft een duidelijk keuzeprogramma. Fijn is dat als je de keuze hebt gemaakt je direct ziet hoeveel kg was je in de machine kan doen. Is zeer stil en wast goed schoon.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op 10 mei gekocht en 17 mei geleverd. Niet direct op voorraad. Stille wasmachine. Te weinig uitleg bij eerste kennismaking en moet zelf alles even uitpuzzelen. Gebruiksaanwijzing summier. Geschreven door de expert, houdt echter geen rekening met de beleving van de klant.

Pluspunten

  • stil
  • waterstop

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jong 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Maar weer voor Bosch gekozen want dat was goed bevallen. De was wordt prima schoon, wat een verschil met de oude. De trommel is groter dan de vorige, dat is ook winst.

Pluspunten

  • grootte trommel
  • wast goed schoon

Minpunten

  • de was komt er te nat uit
  • de was wordt hard en stug
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

w wielinga 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede wasmachine voor een goede prijs. duitse degelijkheid wat garant staat voor een goede en betrouwbare machine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.M. v.d Leden 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk.

Algemene score

9,0
Wij hadden al jaren een Bosch wasmachine, en beviel best. waarom dan veranderen vertrouwen op de kwaliteit.
Moesten wel even de instelling goed bestuderen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

g. van Hooff 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor mij geen nachtwerk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Onze Bosch kreeg na 19 jaar een klein mankement. Oke, kan gebeuren. Het gevoel van dankbaarheid overheerste. Opnieuw een Bosch! Trouwens alles in ons huis is Bosch.

Pluspunten

  • vertrouwen in Merk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 09-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rustige wasmachine

Algemene score

9,0
Wij hebben nu deze wasmachine enige maanden. Hij staat op een rubberen matje en is opvallend rustig en stil. De wasresultaten zijn prima.

Pluspunten

  • wast rustig
  • is stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schoner dan schoon

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe Bosch wasmachine is onhoorbaar aan het werk, is stiller dan stil en, en dat is uiteindelijk de bedoeling, wast schoner dan schoon. Dit is de meest geruisloze wasmachine die ik ooit in mijn huis had.
De bediening is eenvoudig en alle informatie is duidelijk af te lezen. Wassen wordt zo een feest!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Staat heel stabiel
  • Wast echt schoon
  • Ruime variatie aan programma's

Minpunten

  • nog niet ontdekt!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 28-04-2018

Nette machine

Algemene score

8,0
Het formaat. Is niet zo grof en kan een hoop in. Heb hem alleen nog te kort om echt goed te beoordelen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kim 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige prestatie heeft deze machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Meerdere beoordelingen bekeken en nergens een negatief punt ondekt, dus was het voor mij duidelijk, ook omdat de verkoopmedewerker deze wasmachine aanbood en garandeerde dat hij minimaal 10 jaar meegaat met geweldige wasprestaties.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Groot inhoud
  • Rustig nauwelijks lawaai

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat de wasmachine nabij mijn werkkamer ligt zochten we een stille wasmachine. Daar zijn we goed in geslaagd.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil, geen aandrijvende delen

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews