Bosch Serie 6 WAT284B2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mohamed 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de producten van Bosch een goede merk ik heb alles van Bosch thuis en de producten zijn fijn om te gebruiken. Ik heb nooit klachten over de producten van Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 06-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze 8 kg machine oast uitstekend in mijn 1- persoons huishouden
Hij heeft zoveel verschillende programma’s
Heel veel korte programma’s en veel
Die je ook nog kunt verkorten, bv voor bloesjes, die bij warm weer gedragen zijn en alleen maar opgefrist moeten worden.
Bovendien wast hij superschoon!
Wat zou je je nog meer wensen?

Pluspunten

  • Korte prog
  • Schoon
  • Weinig geluid
  • Piep als de was klaar is

Minpunten

  • Ik kan er geen bedrnken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willange 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Algemene score

9,0
machine met niet te veel progamma's en ziet er goed uit aan de buitenkant en voldoet aan ons gestelde eisen

Pluspunten

  • hoort hem bijna niet
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van gool 01-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed apparaat, van een betrouwbaar merk. zeer tevreden! geen spijt dat ik dit apparaat aangeschaft heb.

Pluspunten

  • stil
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • -----------
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van bussel 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super stil en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de wasmachine werkt uitstekend. Hij is super stil en was de meeste vieze kleding gewoon schoon.
Daarnaast is hij precies in te stellen zoals je wil.
Ik vind dat hij precies doet wat hij belooft.

Pluspunten

  • geluidstil
  • wast goed schoon

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prinsen 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mij was verteld dat het een van de beste wasmachine is .Na er mee gewerkt te hebben geloof ik ook dat ze gelijk hebben .Werkt prima en is geruisloos.Een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Snel
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem-Jan 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vet goeie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine ziet er prachtig uit, is vrijwel geluidloos en heeft een prima programma om een snelwas te doen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een stille machine, wast zuinig als je hem op een lang programma zet voor mij niet erg was veel s nachts. Voel doet aan mijn verwachting.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g.stolk 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

design bosch 6 serie van fam.stolk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
uitstekende keuze,mooi design en weinig geluid tijdens het centrifugeren,een goede koop!ook de tiptoetsen werken optimaal en zijn zeer content met de bereikbaarheid hiervan het gebruiksgemak
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vader is erg blij met de wasmachine. Hij is makkelijk bedienbaar wat voor een man alleen erg handig is. Ook maakt de wasmachine weinig geluid en niet al belangrijk de was is altijd heerlijk schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wasmachine 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie wasmachine die heel zuinig is in energie gebruik en een groot vermogen heeft en er goed uitziet
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische machine met voldoende ingebouwde techniek

Algemene score

7,0
Machine is gekozen op basis van verwachte kwaliteit die boven de apparatuur van concurrenten zal uitsteken. Hiervoor hebben wij ons te voren voldoende laten informeren.
De machine beschikt verder over meer dan genoeg functies in vergelijk met duurdere apparaten.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk in gebruik
  • Degelijk ontwerp

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een stille machine, wast zuinig als je hem op een lang programma zet voor mij niet erg was veel s nachts. Voel doet aan mijn verwachting.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carina 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening en lekker stil.

Algemene score

8,0
snelle wasprogramna's. en was bv een 2 pers. dekbed super schoon en fris. wat ook super is is dat se was gewogen wordt en te zien is op de display.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • erg stil

Minpunten

  • er kan geen rand op voor de droger.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis Brandes-Lindelauf 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine voldoet aan al mijn wensen en ben dik tevreden over het was resultaat,
De wasmachine is super stil in gebruik en maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • wast uitstekend
  • er staat een mini was programma
  • Zeer stil

Minpunten

  • geen minpunten nog ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ivonne 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie wasmachine, lekker stil en was tijd in te stellen, grote vul opening, duidelijk te zien hoe lang het programma duurt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

André 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijd en temperatuur aanpasbaar, ik heb namelijk veel kleine wasjes. Prijs/kwaliteit prima, maar het mooiste is dat hij zo lekker stil is. Zelfs tijdens het centrifugeren.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs/kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma Livestro 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik vind de verandering van de Bosch erg praktisch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu voor de 3e keer een Bosch gekocht. Mijn ingeleverde Bosch heeft 10 jaar trouwe dienst gedaan. De nieuwe loopt veel geruislozer. Het prettige vind ik ook dat de machine de tijd aan de hoeveelheid was aanpast Even wennen dat de deur nu linkse open draait. Maar ik vind hem erg praktisch.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Veel geruislozer
  • Zuiniger

Minpunten

  • Weet ik niet afwachten net 2 dagen de was gedaan.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine hufterproof deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
focus op kwesbare punten. De deur is goed. Dit is meestal het zwakste punt bij de machine.
prijs kwaliteit is uitstekend. goed resultaat

Pluspunten

  • Degelijk
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • schaarnierpunt naar links
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.F Heeren 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is zeer stil tijdens wassen, en makkelijk in gebruik. display lekker groot en duidelijk. een aanrader.

Pluspunten

  • stil tijdens gebruik
  • duidelijke handleiding

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews