Bosch Serie 6 WAT284B2NL - Reviews

Beste deals -5% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT284B2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ansje 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Goeie wasmachine die doet wat ie moet doen. Veel mogelijkheden, ook fijn dat er een anti allergie programma op zit. Makkelijk te bedienen met vele keuze mogeĺjkheden. Maakt weinig geluid.. Ben er heel blij mee. Grote wasjes kleine wasjes gooi maar in de wasmachine 😉😉

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijke display veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.F Heeren 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Is zeer stil tijdens wassen, en makkelijk in gebruik. display lekker groot en duidelijk. een aanrader.

Pluspunten

  • stil tijdens gebruik
  • duidelijke handleiding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mohamed 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Ik vind de producten van Bosch een goede merk ik heb alles van Bosch thuis en de producten zijn fijn om te gebruiken. Ik heb nooit klachten over de producten van Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Dupain Sr 02-06-2020

Goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Nog te kort in gebruik om alle aspecten te beoordelen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marleen 31-05-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Heel tevreden met deze aankoop, wast goed schoon, is stil, past veel in, ook op lager toerental (i.v.m. trillingen op houten vloer) wordt de was goed gedroogd! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marleen 24-05-2020

Tevreden!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Wast goed schoon, is stil, ook op lager toerental wordt de was goed gedroogd. Telefonisch contact met de servicelijn van Bosch voor advies over de aanschaf was ook goed. Wij zijn tevreden! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a.wijlaars 13-05-2020

Bosch wasmachine WAT284B2NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
prima wasmachine en wast natuurlijk goed schoon, maar produceert weinig geluid, wat wel zo prettig is. Je kan hem zo instellen dat s'morgens de was al klaar is,
Ik had voorheen ook een Bosch, maar deze bevalt me nog beter, niet dat de vorige slecht was. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 07-02-2020

stil en uitstekend wasresuktaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Verassend stil en een uitstekend was resultaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

DanEv 27-01-2020

Topper !

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Na een AEG te hebben gehad die het veel te kort heeft gedaan, nu deze Bosch. Wat een genot ! Geen gedoe meer met een trommel die van links naar rechts uit het lood rammelt tegen de binnenwand. Heb hem nu 2 weken , vooralsnog helemaal super. 5 sterren zou het kunnen worden als ik ook mijn zware truien heb gewassen en alles goed blijft gaan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Richard 28-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Was komt nat uit de machine bij progamma extra snel

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

6,0
Wij hebben altijd al een BOSCH WASMACHINE GEHAD TOT TEVREDENHEID MAAR DIT IS DE LAATSTE BOSCH, bij het programma extra snel als je een trui of broek alleen wilt wassen komt het er zeiknat uit.
Het programma centrifugeren werkt niet zeggen de verkopers bij bcc dit klopt want je kunt niet apart centrifugeren, staat er wel o maar kan niet bij deze wasmachine.
Bosch gebeld en het advies wat meer handdoeken bij je broek of trui stoppen dan werkt het beter.

Minpunten

  • Was kom nat uit machine bij extra snel
  • je kunt niet apart centrifugeren werkt niet

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Emma 20-12-2019

prima wasmachine die van BOSCH. !

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
zeer tevreden tot nu toe . mooi stabiel machientje , bijna geen geluid.
en wast schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mirjam 14-12-2019

Slecht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

2,0
De wasmachine is binnen 3 maanden al 2x kapot gegaan. Eerst het rubber losgeschoten met lekkage tot gevolg en momenteel zit er een storing in die niet bekend is... maandag moet de monteur het proberen te vinden. Zoveel spijt van deze aankoop!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ruuddb 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onduidelijke wasprogrammas

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

5,0
Recent Bosch wat284b2nl gekocht en nu al spijt
1. Centrifugeert niet automatisch maar blijft hangen op 1 minuut
2. 2 a 3 kg was duurt bijna 3 uur??? etc
Onduidelijk wel programma voor welke was bijv witte was of bonte was

Minpunten

  • onduidelijke en langdurige programmas

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiële reactie van Bosch 09-12-2019

Neem svp contact met onze servicedienst via 088 - 424.40.10, keuze 1, 24/7 bereikbaar. Groet, Lisette van Bosch Home

Reageer

Anoniem 19-11-2019

wat bedoeld U?

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
prima machine, registreren garantie voor motor was moeilijk
maak een knop garantie in hoofdmenu en laat registreren zonder account aanmaken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daniel 16-11-2019

Prima wasmachine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Sinds 3 weken in huis, prima functionele wasmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Eco Silence Drive Serie 6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed apparaat. Erg stil ook bij centrifugeren. Goede service van BCC. Eenvoudige bediening. Er zou een aanwijzing bij moeten zijn hoeveel wasmiddel er gebruikt moet worden bij kleine wasjes

Pluspunten

  • geluid
  • afmetingen

Minpunten

  • hoeveelheid wasmiddel bij kleine wasjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super Bosch wasmachine 30-10-2019

Hele fijne, rustige en zuinige wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Onze oude Bosch wasmachine heeft 15 jaar zijn dienst gedaan. Vandaar weer een Bosch. Deze nieuwe bevalt goed, eenvoudige instellen en stil. Erst keer katoen op 40 graden duurt 2,5 uur. Maar toen speed instelling gebruikt en naar 1 uur klaar en net zo schoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sebastiaan 30-10-2019

Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Machine werkt goed! Ongelofelijk stil, de motor is niet te horen boven het geluid van het stromende water of het bewegende wasgoed. Wast schoon. Programma's zijn in het begin wennen, maar de instelbaarheid is prima, en de indicatie hoeveel energie verbruikt word is erg behulpzaam [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rene 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Goede prijs voor een goed apparaat
Bediening is erg makkkelijk en het apparaat ziet er goed uit zonder te veel toeters en bellen

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stichting Egelopvang Roosendaal. 21-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, we hebben een Egelopvang en daardoor veel handdoeken te wassen, in de drukke periode wassen we wel 2 wassen per dag en de machine doet gewoon wat van hem verwacht wordt. om dat mijn eigen was ook in dezelfde wasmachine gewassen moest worden hebben we besloten om er nog eenzelfde aan te schaffen, we zijn een nonprofit organisatie die geheel op vrijwilligers draait en bestaat van donaties en giften hebben we hier even voor moeten sparen. maar het is een prima wasmachine nu gaan we nog voor een nieuwe droger sparen, de oude heeft ook zijn beste tijd gehad.

Pluspunten

  • doet wat van hem verwacht wordt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews