Bosch Serie 6 WAT284B2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT284B2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ansje 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Goeie wasmachine die doet wat ie moet doen. Veel mogelijkheden, ook fijn dat er een anti allergie programma op zit. Makkelijk te bedienen met vele keuze mogeĺjkheden. Maakt weinig geluid.. Ben er heel blij mee. Grote wasjes kleine wasjes gooi maar in de wasmachine 😉😉

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijke display veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.F Heeren 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Is zeer stil tijdens wassen, en makkelijk in gebruik. display lekker groot en duidelijk. een aanrader.

Pluspunten

  • stil tijdens gebruik
  • duidelijke handleiding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mohamed 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Ik vind de producten van Bosch een goede merk ik heb alles van Bosch thuis en de producten zijn fijn om te gebruiken. Ik heb nooit klachten over de producten van Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Eco Silence Drive Serie 6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed apparaat. Erg stil ook bij centrifugeren. Goede service van BCC. Eenvoudige bediening. Er zou een aanwijzing bij moeten zijn hoeveel wasmiddel er gebruikt moet worden bij kleine wasjes

Pluspunten

  • geluid
  • afmetingen

Minpunten

  • hoeveelheid wasmiddel bij kleine wasjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super Bosch wasmachine 30-10-2019

Hele fijne, rustige en zuinige wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Onze oude Bosch wasmachine heeft 15 jaar zijn dienst gedaan. Vandaar weer een Bosch. Deze nieuwe bevalt goed, eenvoudige instellen en stil. Erst keer katoen op 40 graden duurt 2,5 uur. Maar toen speed instelling gebruikt en naar 1 uur klaar en net zo schoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sebastiaan 30-10-2019

Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Machine werkt goed! Ongelofelijk stil, de motor is niet te horen boven het geluid van het stromende water of het bewegende wasgoed. Wast schoon. Programma's zijn in het begin wennen, maar de instelbaarheid is prima, en de indicatie hoeveel energie verbruikt word is erg behulpzaam [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rene 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Goede prijs voor een goed apparaat
Bediening is erg makkkelijk en het apparaat ziet er goed uit zonder te veel toeters en bellen

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stichting Egelopvang Roosendaal. 21-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, we hebben een Egelopvang en daardoor veel handdoeken te wassen, in de drukke periode wassen we wel 2 wassen per dag en de machine doet gewoon wat van hem verwacht wordt. om dat mijn eigen was ook in dezelfde wasmachine gewassen moest worden hebben we besloten om er nog eenzelfde aan te schaffen, we zijn een nonprofit organisatie die geheel op vrijwilligers draait en bestaat van donaties en giften hebben we hier even voor moeten sparen. maar het is een prima wasmachine nu gaan we nog voor een nieuwe droger sparen, de oude heeft ook zijn beste tijd gehad.

Pluspunten

  • doet wat van hem verwacht wordt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gerda 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
prachtige wasmachine ik heb hem net paar dagen en hij wast goed. erg blij mee. mooie stille machine en makkelijke bediening heb verder nog geen min punten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 15-10-2019

Perfecte prijs kwaliteit

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Deze machine geeft veel waar voor zijn geld. Belangrijke functies zitten er op en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 20-08-2019

Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Met spoed en nieuwe wasmachine gekocht, deze via de winkel aangeboden gekregen en hij bevalt er goed en is makkelijk in gebruik [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nico 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en eenvoudige bediening

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Stille zuinige wasmachine met uitgebreide was mogelijkheden, was goed schoon tot 8 kg.
Een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edina 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
Voor deze Bosch wasmachine koos ik, omdat hij diverse wasprogramma opties biedt, waaronder eco en snelle, maar vooral omdat ie super stil zijn werk doet. Ook de programmastart uitstel mogelijkheid sprak me aan. Er kan bovendien 8 kg wasgoed in en qua prijs is het een goede middenmoter. De kwaliteit van Bosch producten in het algemeen had - eerlijk is eerlijk - ook invloed op mijn keuze.

Pluspunten

  • super stil
  • energiebesparend
  • ruim

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boy 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine een plezier om in huis te hebben.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
zuinige wasmachine die de was goed schoon maakt en daarbij een stille motor heeft.
De voor geprogameerde progamma zijn ook super,daarbij op geteld het zuinige water en stroom verbruikten ten opzichte van mijn oude machine maakt dit een super wasmachine.

Pluspunten

  • zeer stil maakt was goed schoon
  • heel zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Douwe 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk infoscherm, gemakkelijke voorkeuze programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede en degelijke machine en heel gebruiksvriendelijk met zijn duidelijke voorkeuze programma's. Daarnaast erg stil en energiezuinig en naast de 2 jaar fabrieksgarantie nog eens 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor. wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • energiezuinig
  • koolborstelloze motor
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruude Wich 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
door op zoek te gaan naar een nieuwe wasmachine was dit een uitstekende keuze. In vergelijk met andere machines kwam hij er goed uit

Pluspunten

  • stil
  • uitstekende programma keuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 05-05-2019

Fijne machine.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

8,0
De machine is erg goed, schone was en makkelijk te bedienen.
1 min puntje, bij een volle trommel is de was iets minder droog
na het centrifugeren op de 1400 toeren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hans 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

9,0
Goed product , werkt naar behoren, verder kan ik nog niet veel zeggen , we hebben hem pas een paar dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en makkelijke bediening strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

10,0
Hebben deze wasmachine gekocht voor de makkelijke en duidelijke bediening de prijs en kwaliteitsverhouding gaf de doorslag

Pluspunten

  • Grootte vulopening
  • makkelijk en overzichtlijke bediening
  • bijna geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rimo 10-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Redelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT284B2NL

Algemene score

6,0
Heb al twee maal eerder een Bosch wasmachine gekocht. Altijd uiterst tevreden en blij met de aankoop. De laatste wasmachine was bijna 11 jaar oud en gebruikte veel water en maakte bij centrifugeren aardig wat lawaai. Hierop besloten een nieuwe Bosch wasmachine aan te schaffen. Helaas voldoet deze niet aan wat ik van Bosch gewend ben. Het wasgoed is na 1400 toeren centrifugeren nog aardig nat. Bij mijn vorige machine was het wasgoed een stuk droger. Verder blijft er water in de rubberen rand staan. Ook was dit bij de vorige machine niet het geval. Het wasgoed komt ook gekreukt uit de machine. Al met al spijt dat de oude machine weg is.

Pluspunten

  • stil
  • duidelijke display

Minpunten

  • wasgoed blijft erg nat
  • veel water in rubber rand
  • wasgoed gekreukt uit machine

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews