Bosch Serie 6 WAT28791NL - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Bosch Serie 6 WAT28791NL
Best Reviewed april 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walters 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28791nl wasmachinr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat slechts een paar dagen in bezit , maar wat een fijne machine! Hij is echt fluisterstil en zeer energiezuinig. Hij heeft een koolborstelloze motor, dat betekend dat de motor erg lang meegaat en zeer krachtig is.

Pluspunten

  • Zeer stil, ook met centrifugeren
  • Veel instel mogelijkheden
  • Zeeeeeer zuinig indien op eco stand
  • Heeft active oxygen stand
  • Apart programma voor trommelreiniging

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dreeke 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er is een mogelijk om een reinigingsprogramma voor de trommel aanwezig en het active oxygen werkt perfect

Pluspunten

  • reinigingsprogramma
  • Active Oxygen programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim Mudde 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gemakkelijk te bedienen touch-display - programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk te bedienen touch-display voor alle programma's is echt ideaal. Voor sport kleding een apart programma zodat de stretch er niet uit gaat en voor jassen en colbert een opfris programma. Heerlijk!

Pluspunten

  • Active oxygen programma voor een jas / colbert
  • Zuinig en milieu vriendelijk
  • Touch display & programma's werkt vanzelfsprekend
  • 8 kg inhoud, ook fijn voor 2 personen
  • Lichtje in de trommel die aangaat de openen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.falkenburg 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ons bevalt de stille koolborstel-loze motor prima, ook de grote vulopening is erg praktisch en de refresh Active Oxigen is erg handig. Tevens hebben wij de wasmachine op een sokkel ( voetstuk met onderlade ) laten plaatsen op een voor ons ideale hoogte. Ook is het bedieningspaneel heel duidelijk dus zeer gebruiksvriendelijk. Kortom we zijn er erg verguld mee
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eefje 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met de wasmachine van Bosch. Er zitten veel verschillende programma's op en ook de optie om ActiveOxygen toe te passen is heel fijn. De trommel is groot, mooie, eenvoudige bediening en handig dat je een tijd in kunt stellen om de wasmachine te laten draaien.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote trommel
  • ActiveOxygen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Janssen 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch zuinig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 20 (!) jaar was onze machine aan vervanging toe. Gekozen voor een Bosch, die uitstekend bevalt. Vele mogelijkheden maar toch gemakkelijk te bedienen. Zelfs mijn man kan nu niet meer wegduiken voor dit karwei. En, niet onbelangrijk, de Bosch is superzuinig. Een aanrader!

Pluspunten

  • verel mogelijkheden
  • gemakkelijk te bedienen
  • zuinig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marion 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heb ik slechts sinds een paar dagen in gebruik, maar ik ben nu al enthousiast. De machine heeft vele handige wasprogramma's, is makkelijk te bedienen, maakt weinig lawaai, zelfs niet met het centrifugeren én, het allerbelangrijkste: de was komt er schoon uit.

Pluspunten

  • was goed
  • veel nuttige programma's
  • maakt weinig lawaai

Minpunten

  • programma's duren langer dan de oude machine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij hebben de WAT28791NL aangeschaft bij Visser in Wapenveld

Algemene score

10,0
Wij hebben bewust een machine uit het Exclusive pakket van Bosch aangeschaft en zijn zeer content met de machine. Deze was schoon, hij is stil en een grote vul opening.

Pluspunten

  • Grote opening
  • Stil tijdens het centrifugeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

johan stam 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en rustig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed, rustig maakt niet veel lawaai,veel mogelijkheden (programma)

en bevalt prima, wast schoon en hopelijk zuinig , ik heb hem nog niet zo lang
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Reageer

R.Toebes 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachne

Algemene score

8,0
oude machine was naar 17 jaar versleten was ook bosch en wilde een bosch weer hebben nooit wat hehad een keer coolbossels en rubber in ruit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachine was ook een Bosch. Deze is 15 jaar intensief gebruikt. In al die jaren is er geen enkele reparatie uitgevoerd.
Voor mij een reden om direct en zonder aarzelen weer te kiezen voor een Bosch wasmachine.
Het personeel van Jan Verschoor kent zijn klanten goed. Ik zou telefonisch een nieuwe wasmachine kunnen bestellen en dan zou ik een machine thuis krijgen afgestemd op mijn wensen.
Na de installatie was het voor mij geen enkel probleem de machine in gebruik te nemen. We hebben de tijd genomen om de nieuwe programma’s uit te proberen. Vooral het programma Active Oxigen is de laatste dagen veelvuldig gebruikt met het gewenste resultaat!

Deze wasmachine is voor mij de juiste keuze geweest!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bilal Moosa 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Performance and Life Cycle

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Literally all my products are of this brand. This brand delivers what it preaches. To me Bosch means total quality.
It matches its performance with the expectation of the user.

Pluspunten

  • Performance
  • Life cycle
  • Durability
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine binnen 1 dag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Bosch WAT28791NL wasmachine met active oxygen gekocht omdat deze op lage temperatuur en tegen lage kosten per wasbeurt de oude snel kon vervangen en we voorbereid zijn op de toekomst met oxygen.

Pluspunten

  • redelijke prijs
  • veel mogelijkheden ook opfrissen zonder wassen

Minpunten

  • nvt
  • nvt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ad 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk en overzichtelijk bedieningspaneel met veel verschillende vaste wasprogramma's waar diverse opties nog gewijzigd kunnen worden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VS 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat de vorige wasmachine kapot ging, deze wasmachine in alle haast gekocht. Tot dusver zeer tevreden. Wast schoon, is stil, zuinig en kent voldoende keuzeopties, met onder andere refresh active oxygen programma. Mooie uitstraling met oog voor detail. Touchscreen display en zelfs led-verlichting in de trommel.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • ruime variatie in programma keuzes
  • stil

Minpunten

  • tijdsduur programma's ietwat aan de lange kant
  • niet goedkoop, maar investering de moeite waard
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mulder 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sporters opgelet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk en geruisloos apparaat. Deze wasmachine voldoet volledig aan onze wensen en met vier sporters in huis is deze oxycen zuiverings machine echt de moeite waard.
Een dikke tien!

Pluspunten

  • geluidloos
  • sport kleren ruiken weer fris
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CL Vonk 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelheid aan programma,s

Algemene score

10,0
mijn nieuwe wasmachine voldoe aan al mijn wensen,voor al mijn was is er wel een programma.Na 36 jaar AEG gewassen te hebben ben ik overgestapt op Bosch en het bevalt mij prima.Ik heb hem pas,maar de was die ik er mee gewassen heb,zie er schoon uit de plekken weg en heerlijk fris.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

?? 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser had de geest gegeven, nieuwe Bosch vaatwasser gekocht, daar onze wasmachine 17 jaar ook gelijk maar een Bosch wasmachine aangeschaft, daar bijna alles wat ik in huis heb van Bosch is en geen mankementen heb ondervonden in al die jaren gewoon merk trouw.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peters 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uitstekende service bij Lagemaat witgoed in Woudenberg.
Stille machine met veel opties en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele goede wasmachine ben er erg blij mee .1 min punte hij staad op zolder en dan hoor je niet het geluidje dat hij klaars

Pluspunten

  • lekker stil
  • kan veel in

Minpunten

  • klaar signaal is te zacht
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer