Bosch Serie 6 WAT28791NL - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Bosch Serie 6 WAT28791NL
Best Reviewed - april 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walters 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28791nl wasmachinr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat slechts een paar dagen in bezit , maar wat een fijne machine! Hij is echt fluisterstil en zeer energiezuinig. Hij heeft een koolborstelloze motor, dat betekend dat de motor erg lang meegaat en zeer krachtig is.

Pluspunten

  • Zeer stil, ook met centrifugeren
  • Veel instel mogelijkheden
  • Zeeeeeer zuinig indien op eco stand
  • Heeft active oxygen stand
  • Apart programma voor trommelreiniging

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dreeke 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er is een mogelijk om een reinigingsprogramma voor de trommel aanwezig en het active oxygen werkt perfect

Pluspunten

  • reinigingsprogramma
  • Active Oxygen programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim Mudde 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gemakkelijk te bedienen touch-display - programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk te bedienen touch-display voor alle programma's is echt ideaal. Voor sport kleding een apart programma zodat de stretch er niet uit gaat en voor jassen en colbert een opfris programma. Heerlijk!

Pluspunten

  • Active oxygen programma voor een jas / colbert
  • Zuinig en milieu vriendelijk
  • Touch display & programma's werkt vanzelfsprekend
  • 8 kg inhoud, ook fijn voor 2 personen
  • Lichtje in de trommel die aangaat de openen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.falkenburg 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ons bevalt de stille koolborstel-loze motor prima, ook de grote vulopening is erg praktisch en de refresh Active Oxigen is erg handig. Tevens hebben wij de wasmachine op een sokkel ( voetstuk met onderlade ) laten plaatsen op een voor ons ideale hoogte. Ook is het bedieningspaneel heel duidelijk dus zeer gebruiksvriendelijk. Kortom we zijn er erg verguld mee
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.deJong 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille en energiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fantastische, stille wasmachine met eenvoudig en luxueus touchscreen bedieningspaneel met veel opties. Schone en lekker ruikende was. Grote trommel, ideaal voor een gezin met veel was.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Grote trommel
  • Stil
  • Veel fijne gebruiksopties
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Kok 26-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Verfrissend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bedienbare machine met voldoende keuze programma's. Temperatuur en centrifugeren zelf instelbaar.
Het active oxigen programma is perfect voor sportkleding, echt geen vieze geur meer.
Daarbij vrijwel geluidloos.
Een machine om aan te raden ; ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Zie beoordeling.

Minpunten

  • GEEN
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA WASMACHINE VOOR EEN GOEDE PRIJS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekozen omdat het vele mogelijk heden heeft zowel korte en lange programma's maar ook het oxicien programma fijn om sommige dingen even te kunnen opfrissen zonder dat je ze hoeft uit te wassen.

Pluspunten

  • groot was trommel
  • veel programma's

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hansho 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

moderne machine met gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar met de oude machine is deze Bosch een verademing. Veel moderne snufjes en zeer simpel en prettig in het gebruik. wast geweldig goed! En heel belangrijk: bijzonder stil.

Pluspunten

  • stil
  • gemakkelijke bediening
  • moderne snufjes
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ddik 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn in het gebruik,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn in het gebruik, tiptoetsen voor eenvoudige bediening. En ActiveOxygen werkt heel goed. Uiteraard is een uitsteltijd ook heel fijn, maar inmiddels standaard op vrijwel alle wasmachines.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • zuinigheid

Minpunten

  • de 1400 toeren werkt niet altijd
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Aniroc 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine werkt precies naar verwachting. Ruime inhoud, prettige bediening en veel programmakeuzes. De standaardprogramma's duren wel lang (muv kort programma), maar gelukkig is er een speed knop. Ook met de kortere programma's wordt alles goed schoon. Verder een stille en zuinige machine. Dik tevreden!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening en display
  • Uitgebreide programmakeuze
  • Speed en extra hygiëne optie
  • Verlichting aan de binnenzijde van de trommel
  • Zuinig

Minpunten

  • Standaard lange programma's
  • Kort elektrasnoer
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 08-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rustig en schoon

Algemene score

9,0
Wij hebben deze wasmachine gekocht omdat hij goede en praktische programma's heeft. Hij heeft bv een stoomfunctie en dat is heel praktisch. De machine is heel rustig wat een groot voordeel is bij een open keuken. De mogelijkheid om hem zo in te stellen dat hij op een zelf gekozen tijdstip klaar is is ook een hele pre.
Alleen maar lof

Pluspunten

  • div. programma's
  • stiile machine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerald 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet keurig apparaat

Algemene score

9,0
Na jaren lang tijd twijfelen toch voor de Bosch gegaan vanwege vele mogelijkheden en vermogen/inhoud.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Zoeters 28-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne wasmachine gemakkelijk in gebruik veelzijdig , is wel flink aan de prijs, maar de korting die ik kreeg van bosch was toch ook leuk, fijne stille machine wast goed schoon en de was komt goed droog uit de wasmachine over de duurzaamheid kan ik geen mening geven machine pas een paar maanden in huis, maar ga ervan uit dat dit wel goed zit met bosch

Pluspunten

  • De uitgebreide mogelijkheden
  • Goed duidelijk display
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H de Jong 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nu Bosch wasmachine; de vorige Bosch was ruim 16 jaar oud

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft veel opties. De bediening is vrij simpel en de keuzes zijn qua programmering
uitgebreid. Het wasgoed wordt mooi schoon en de prijs / kwaliteit verhouding vinden wij goed,
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolande 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

active oxygen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op lage temperaturen wassen en toch bacteriën te lijf kunnen. En zonder wassen kleding opfrissen. Allemaal met active oxygen. Ideaal!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Randy 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel waarbij ik af en toe naar was moet zoeken om hem gevuld te krijgen nadat ik jaren een 5kg trommel heb gehad.
De machine is erg stil en met het makkelijke bedieningspaneel eenvoudig aan te passen naar het gewenste programma.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Gemakkelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • Lange wastijd
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paz 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

with active oxigen my sport cloth are not smelly anymore

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
before using washing machine with active oxygen i need to wash my sport cloth is long program and high temperature to avoid bad smell
now with my new machine i can wash my sport cloth is 20 minute using the active oxygen program and they fresh again

Pluspunten

  • saving energy and water
  • Active oxygen kill bacterias

Minpunten

  • a bit expensive
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eefje 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met de wasmachine van Bosch. Er zitten veel verschillende programma's op en ook de optie om ActiveOxygen toe te passen is heel fijn. De trommel is groot, mooie, eenvoudige bediening en handig dat je een tijd in kunt stellen om de wasmachine te laten draaien.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote trommel
  • ActiveOxygen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Janssen 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch zuinig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 20 (!) jaar was onze machine aan vervanging toe. Gekozen voor een Bosch, die uitstekend bevalt. Vele mogelijkheden maar toch gemakkelijk te bedienen. Zelfs mijn man kan nu niet meer wegduiken voor dit karwei. En, niet onbelangrijk, de Bosch is superzuinig. Een aanrader!

Pluspunten

  • verel mogelijkheden
  • gemakkelijk te bedienen
  • zuinig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marion 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heb ik slechts sinds een paar dagen in gebruik, maar ik ben nu al enthousiast. De machine heeft vele handige wasprogramma's, is makkelijk te bedienen, maakt weinig lawaai, zelfs niet met het centrifugeren én, het allerbelangrijkste: de was komt er schoon uit.

Pluspunten

  • was goed
  • veel nuttige programma's
  • maakt weinig lawaai

Minpunten

  • programma's duren langer dan de oude machine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28791NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews