Bosch Serie 6 WAT28791NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walters 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wat28791nl wasmachinr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat slechts een paar dagen in bezit , maar wat een fijne machine! Hij is echt fluisterstil en zeer energiezuinig. Hij heeft een koolborstelloze motor, dat betekend dat de motor erg lang meegaat en zeer krachtig is.

Pluspunten

  • Zeer stil, ook met centrifugeren
  • Veel instel mogelijkheden
  • Zeeeeeer zuinig indien op eco stand
  • Heeft active oxygen stand
  • Apart programma voor trommelreiniging

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dreeke 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er is een mogelijk om een reinigingsprogramma voor de trommel aanwezig en het active oxygen werkt perfect

Pluspunten

  • reinigingsprogramma
  • Active Oxygen programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim Mudde 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gemakkelijk te bedienen touch-display - programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk te bedienen touch-display voor alle programma's is echt ideaal. Voor sport kleding een apart programma zodat de stretch er niet uit gaat en voor jassen en colbert een opfris programma. Heerlijk!

Pluspunten

  • Active oxygen programma voor een jas / colbert
  • Zuinig en milieu vriendelijk
  • Touch display & programma's werkt vanzelfsprekend
  • 8 kg inhoud, ook fijn voor 2 personen
  • Lichtje in de trommel die aangaat de openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.falkenburg 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ons bevalt de stille koolborstel-loze motor prima, ook de grote vulopening is erg praktisch en de refresh Active Oxigen is erg handig. Tevens hebben wij de wasmachine op een sokkel ( voetstuk met onderlade ) laten plaatsen op een voor ons ideale hoogte. Ook is het bedieningspaneel heel duidelijk dus zeer gebruiksvriendelijk. Kortom we zijn er erg verguld mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rien 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine binnen 1 dag

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Nieuwe Bosch WAT28791NL wasmachine met active oxygen gekocht omdat deze op lage temperatuur en tegen lage kosten per wasbeurt de oude snel kon vervangen en we voorbereid zijn op de toekomst met oxygen.

Pluspunten

  • redelijke prijs
  • veel mogelijkheden ook opfrissen zonder wassen

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ad 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk en overzichtelijk bedieningspaneel met veel verschillende vaste wasprogramma's waar diverse opties nog gewijzigd kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VS 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat de vorige wasmachine kapot ging, deze wasmachine in alle haast gekocht. Tot dusver zeer tevreden. Wast schoon, is stil, zuinig en kent voldoende keuzeopties, met onder andere refresh active oxygen programma. Mooie uitstraling met oog voor detail. Touchscreen display en zelfs led-verlichting in de trommel.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • ruime variatie in programma keuzes
  • stil

Minpunten

  • tijdsduur programma's ietwat aan de lange kant
  • niet goedkoop, maar investering de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mulder 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sporters opgelet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk en geruisloos apparaat. Deze wasmachine voldoet volledig aan onze wensen en met vier sporters in huis is deze oxycen zuiverings machine echt de moeite waard.
Een dikke tien!

Pluspunten

  • geluidloos
  • sport kleren ruiken weer fris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CL Vonk 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelheid aan programma,s

Algemene score

10,0
mijn nieuwe wasmachine voldoe aan al mijn wensen,voor al mijn was is er wel een programma.Na 36 jaar AEG gewassen te hebben ben ik overgestapt op Bosch en het bevalt mij prima.Ik heb hem pas,maar de was die ik er mee gewassen heb,zie er schoon uit de plekken weg en heerlijk fris.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

?? 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser had de geest gegeven, nieuwe Bosch vaatwasser gekocht, daar onze wasmachine 17 jaar ook gelijk maar een Bosch wasmachine aangeschaft, daar bijna alles wat ik in huis heb van Bosch is en geen mankementen heb ondervonden in al die jaren gewoon merk trouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peters 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uitstekende service bij Lagemaat witgoed in Woudenberg.
Stille machine met veel opties en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hele goede wasmachine ben er erg blij mee .1 min punte hij staad op zolder en dan hoor je niet het geluidje dat hij klaars

Pluspunten

  • lekker stil
  • kan veel in

Minpunten

  • klaar signaal is te zacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer