Siemens iQ500 WM14T6H6NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danielle 09-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Paar maanden in bezit

Algemene score

8,0
Na mijn eerdere review kom ik terug op 1 puntje. De optie zelfdosering is toch niet wat ik ervan had gedacht. De was komt er niet fris en lekker ruikend uit. Het is wel schoon, maar het geeft meer de geur van mijn vorige machine waarom ik hem juist heb weg gedaan.
Als ik nu een lekker geurende was wil gebruik ik dus het zelf vulbare bakje.

Minpunten

  • Zelf dosering werkt niet naar behoren
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HD 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil, veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de vele opties zoals i-dos en WiFi. Ook de energiezuingheid en de lage db’s zijn zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • i-Dos en Wifi
  • Zeer stil

Minpunten

  • Helaas geen strijkfunctie, het enige wat ontbreekt
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikin 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met veel digitale functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine. Maakt niet veel geluid. Kleding komt er mooi schoon uit. De wasmachine kan in de gaten gehouden worden door middel van een app op je smartphone.
I-dos systeem werkt goed maar is alleen te gebruiken voor 1 type wasmiddel. Het zou praktischer zijn geweest als het systeem 2 type wasmiddelen kon doseren (voor wit en bonte was). Het idee is namelijk dat je de bak vult met 1 liter wasmiddel en dat het verder zijn werk doet. Maar bij het doen van een ander type was moet de bak weer leeggehaald worden. Een oplossing zou zijn om voor een andere wassoort het I-dos systeem uit te schakelen en de wasmiddel via de handmatige lade te doseren.

Pluspunten

  • wast kleding goed schoon
  • is stil voor een wasmachine
  • is verbonden met de Wifi

Minpunten

  • I-dos kan alleen 1 type wasmiddel doseren
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

G.J. van den Toorn 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14T6H6NL iQ500 iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is nu 3 dagen in mijn bezit, als opvolger van een andere Siemens wasmachine die het 28 jaar heeft volgehouden. De machine ziet er goed uit en voelt degelijk aan. Wel wat veel elektronica waar ik, ondanks dat ik al ruim 25 jaar werkzaam ben in de IT, niet zo'n fan van ben in huishoudelijke apparaten. Ben benieuwd of die elektronica het ook 28 jaar uithoudt!
Maar voor nu: de bediening is simpel en ik kan de machine zelfs vanaf mijn telefoon bedienen (waar dat overigens voor nodig is mag Joost weten; ik vermoed dat ik mijn wasgoed niet via mijn telefoon in de machine kan stoppen, dus ik moet toch echt bij het apparaat zelf zijn). De was komt er erg schoon uit en ook behoorlijk droog. Zelfs tijdens centrifugeren maakt de machine nauwelijks geluid. Al met al ben ik erg tevreden met deze wasmachine en hoop dat de elektronica net zo degelijk blijkt als de spreekwoordelijke degelijkheid van Duitse (mechanische) techniek.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Erg schoon wasresultaat
  • Was komt er behoorlijk droog uit
  • Voelt degelijk aan
  • Deur wordt direct na het wassen gedeblokkeerd

Minpunten

  • Meer elektronica dan nodig voor een wasmachine
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 21-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille en gewoon een hele fijne wasmachine!

Algemene score

8,0
Ik vond het belangrijk dat hij stil was omdat hij naast onze slaapkamer staat. Dat is hij!
Verder vind ik het fijn dat er lekker veel in la. Het gebruik in combinatie met de app op je telefoon èn dat je er nog wat in kunt stoppen als hij al aan het draaien is vind ik superfijn. De wasmachine is zelfdoserend: nooit meer twijfelen of je er teveel of te weinig wasmiddel in doet.
Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Nadat hij al aan staat kun je er nog wat bij doen
  • Groot (8 kg)
  • Makkelijk in gebruik
  • Zelf doserend

Minpunten

  • De brede rubberen rand, die moet je droogmaken.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne machine. Prettig in gebruik, makkelijk maar veel opties. Voldoet aan onze verwachtingen. Is zoals we gehoopt hadden ook echt stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Al 25-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles waar wij naar zochten vonden wij bij dit model, alleen kregen we er wel WiFi bij
Machine al een paar keer gebruikt. Lekker stil en met het touchmenu is de bediening een makkie

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Handig touchscreen

Minpunten

  • Snoer net te kort voor een trekschakelaar
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eleanora 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met supermoderne nieuwe samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine heb ik gekocht nadat mijn oude wasmachine het 1 dag voor kerst begaf. Ik ben nu superblij met de nieuwe wasmachine. Ik heb op advies van de winkel waar ik hem heb gekocht (Apollo almere) voor het merk Siemens gekozen. Ook mijn moeder van 64 bevestigde dat siemens een goed witgoed merk is en degelijke machines maakt.
Dit model heeft een super mooi touchscreen en je kunt precies instellen wat je wilt. Het IDOS systeem kan apart voor de wasmiddel en wasverzachter automatisch bepalen hoeveel je nodig hebt voor de was die je op dat moment draait. Zo hoef je niet iedere keer wasmiddel/wasverzachter. je kunt dat ook uitzetten als je bijvoorbeeld waspoeder gebruikt. Daarnaast heeft deze machine de mogelijkheid om via een app op je telefoon de wasprogramma's in te stellen en te starten. De machine maakt heel weinig geluid, alleen centrifugeren hoor je een beetje, de rest doet me denken aan een electrische auto... zo stil.
Het doen van de was is nu echt leuk geworden!

Pluspunten

  • erg stil
  • mooi design
  • maakt goed schoon, ook bij kort programma
  • IDOS automatisch wasmiddel systeem
  • bediening via app is leuk

Minpunten

  • openen van klepje voor het filter is wat onhandig
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
20 jaar een wasmachine gehad van Siemens
Beste die er bestaan
Ik heb alles van Siemens gasfornuis droger wasmachine
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine gekozen omdat de prijs met de functies op de wasmachine ons erg aansprak. De wasmachine is erg stil, heeft een idos functie en is te besturen via de app. Ziet er erg chique uit ook door de touch knoppen.

Pluspunten

  • erg stil
  • idos functie is erg handig

Minpunten

  • niet veel speciale programma keuzes
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer