Siemens WM14T463NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ton van de ven 04-01-2018

Mooie duidelijke bediening,degelijk materiaal

Algemene score

10,0
Vorige week deze wasmachine aangeschaft,na 1 week wassen is duidelijk,siemens hoort bij de top3 merken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ed21 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige machine (geluid) met goed resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang verschillende Siemens wasmachines in gebruik te hebben gehad, nu voor dit nieuwe model gekozen. Met name om de zuinigheid, veelzijdigheid en het lage geluidsniveau. Werkt perfect. Wel even wennen dat de machine ondanks de zuinigheid langer tijd nodig heeft voor en was te draaien. Helder bedieningspaneel met tiptoetsen.

Pluspunten

  • Rustig ook bij centrufigeren.
  • Laag verbruik
  • Eenvoudige bediening
  • Helder bedieningspaneel
  • Leuk: de cashback actie.

Minpunten

  • Condens bij zeepbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peer Z 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een flink gezin is de acht kilo inhoud fantastisch. Een berg handdoeken is in twee keer wassen weg.
De machine is erg stil. Enige minpuntje tot nu toe is dat de economische katoenwas wel erg lang duurt (drie uur), maar in de avonduren wassen is vanwege het gebrek aan lawaai geen probleem meer voor de buren.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud
  • Zuinig in verbruik

Minpunten

  • De economische wasstand voor katoen is erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boom 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display,stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is erg erg stille droger, goed verlicht, en een duidelijk leesbaar display. Veel keuzemogelijkheden

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Goed verlicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede aankoop. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wasmachine is energiezuinig en makkelijk/duidelijk in gebruik. 8 kg trommel is ideaal bij het wassen van beddengoed.

Pluspunten

  • stil
  • duurzaam
  • goede prijs/kwaliteisverhouding
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stille machine

Algemene score

10,0
Mooi vormgeving van de wasmachine. Heel handig in gebruikt, je kunt zo de juiste programma's vinden op het scherm. Het meeste wat opvalt is dat deze machine super stil is. Zelf centrifugeren hoor je nauwelijks! De trommel van 8 kg is ook erg handig.

Pluspunten

  • super stil
  • was zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 14-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stil en fijne wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb 'm nu ruim een half jaar en ben tevreden met deze was/droogcombinatie. Mijn referentiekader op het gebied van wasmachines en drogers is niet erg groot. Dit ding is in ieder geval een heel stuk stiller dan mijn vorige Bosch en hij gaat ook niet aan de wandel. Ik heb de wasmachine in de kelder staan wat een aaneengesloten ruimte is met mijn keuken en woonkamer (zonder deuren). Ik kan desondanks prima ongestuurd werken of film kijken terwijl de wasmachine draait.

Pluspunten

  • Prima wasresultaten
  • Laag geluidsniveau
  • droog ( Goede centrifuge )

Minpunten

  • Knoppen die soms niet goed reageren (even wennen)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga Tjemkes 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloze wasmachine met een eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine van deze tijd met alle mogelijkheden die van een wasmachine verwacht mogen worden. Eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de was doen weer een feest wordt. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding die van Siemens ook bekend is. Siemens straalt degelijkheid en bedrijfszekerheid uit, zo ook bij deze wasmachine. Aan het milieu is ook door Siemens aandacht besteed het energie- en waterverbruik behoort zeker tot de laagste bij de wasmachines, zo verdient deze machine zich zelf terug. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • geluidloos
  • energiezuinig
  • waterverbruik
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilona 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heerlijke wasmachine, mooi uiterlijk, makkelijke bediening, heel rustig geen lawaai met centrifugeren en de was komt er schoon uit.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stil
  • Schoon
  • Rustige centrifuge
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja910 13-04-2018

Top!

Algemene score

10,0
Bij ieder programma is de temperatuur en andere opties in te stellen. Vind t ook superfijn dat je ook kan kiezen of de was zuinig wast wat langer duurt of snel, wat wel meer energie kost.
Vooraf te zien hoe lang de was duurt. Ideaal! En natuurlijk is de machine stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer