Siemens WM14T463NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14T463NL iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en precies al de programma's die je wenst. Super korte programma's mogelijk om even wat op te frissen(15 min). Op 30 graden al echt schoon!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • weinig geluid
  • zeer korte programma's

Minpunten

  • geen separaat centrifuge programma
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton van de ven 04-01-2018

Mooie duidelijke bediening,degelijk materiaal

Algemene score

10,0
Vorige week deze wasmachine aangeschaft,na 1 week wassen is duidelijk,siemens hoort bij de top3 merken.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ed21 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige machine (geluid) met goed resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang verschillende Siemens wasmachines in gebruik te hebben gehad, nu voor dit nieuwe model gekozen. Met name om de zuinigheid, veelzijdigheid en het lage geluidsniveau. Werkt perfect. Wel even wennen dat de machine ondanks de zuinigheid langer tijd nodig heeft voor en was te draaien. Helder bedieningspaneel met tiptoetsen.

Pluspunten

  • Rustig ook bij centrufigeren.
  • Laag verbruik
  • Eenvoudige bediening
  • Helder bedieningspaneel
  • Leuk: de cashback actie.

Minpunten

  • Condens bij zeepbak
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peer Z 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een flink gezin is de acht kilo inhoud fantastisch. Een berg handdoeken is in twee keer wassen weg.
De machine is erg stil. Enige minpuntje tot nu toe is dat de economische katoenwas wel erg lang duurt (drie uur), maar in de avonduren wassen is vanwege het gebrek aan lawaai geen probleem meer voor de buren.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud
  • Zuinig in verbruik

Minpunten

  • De economische wasstand voor katoen is erg lang
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boom 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display,stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is erg erg stille droger, goed verlicht, en een duidelijk leesbaar display. Veel keuzemogelijkheden

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Goed verlicht
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede aankoop. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wasmachine is energiezuinig en makkelijk/duidelijk in gebruik. 8 kg trommel is ideaal bij het wassen van beddengoed.

Pluspunten

  • stil
  • duurzaam
  • goede prijs/kwaliteisverhouding
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stille machine

Algemene score

10,0
Mooi vormgeving van de wasmachine. Heel handig in gebruikt, je kunt zo de juiste programma's vinden op het scherm. Het meeste wat opvalt is dat deze machine super stil is. Zelf centrifugeren hoor je nauwelijks! De trommel van 8 kg is ook erg handig.

Pluspunten

  • super stil
  • was zuinig
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 14-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stil en fijne wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb 'm nu ruim een half jaar en ben tevreden met deze was/droogcombinatie. Mijn referentiekader op het gebied van wasmachines en drogers is niet erg groot. Dit ding is in ieder geval een heel stuk stiller dan mijn vorige Bosch en hij gaat ook niet aan de wandel. Ik heb de wasmachine in de kelder staan wat een aaneengesloten ruimte is met mijn keuken en woonkamer (zonder deuren). Ik kan desondanks prima ongestuurd werken of film kijken terwijl de wasmachine draait.

Pluspunten

  • Prima wasresultaten
  • Laag geluidsniveau
  • droog ( Goede centrifuge )

Minpunten

  • Knoppen die soms niet goed reageren (even wennen)
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga Tjemkes 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloze wasmachine met een eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine van deze tijd met alle mogelijkheden die van een wasmachine verwacht mogen worden. Eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de was doen weer een feest wordt. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding die van Siemens ook bekend is. Siemens straalt degelijkheid en bedrijfszekerheid uit, zo ook bij deze wasmachine. Aan het milieu is ook door Siemens aandacht besteed het energie- en waterverbruik behoort zeker tot de laagste bij de wasmachines, zo verdient deze machine zich zelf terug. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • geluidloos
  • energiezuinig
  • waterverbruik
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keurige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede en rustige wasmachine die netjes zijn werk doet.
Als "beste koop" uit de test van de consumentenbond gekomen.
Ik heb een groot vertrouwen in de degelijkheid van dit product.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ACKSVW 27-05-2018

Wat is ie stil!

Algemene score

10,0
Deze wasmachine gekocht omdat onze oude kapot was. Zeer tevreden met deze machine.De was lijkt schoner te zijn in vergelijking met onze oude machine. Een prima machine die ook nog eens heel stil is. Een echte aanrader!
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

L. Vos 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gegarandeerde iQdrive motor, stil. Grote vulopening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine scoort goed in een test van de Consumentenbond en is redelijk geprijsd. De motortechniek spreekt aan. De draairichting van de deur maakte niet zoveel uit omdat de deur bijna 180 graden open draait. De vulopening van 32 cm is prettig. De machine past programma's aan aan de hoeveelheid wasgoed, zowel in waterverbruik als in doorlooptijd. Voor een kleinverbruiker wel zo fijn. We denken er een prima wasmachine aan te hebben. Minpunt: bij onze vorige machine was de elektriciteitskabel uitwendig onder een afsluitklepje aangesloten. Zo konden we deze makkelijk vervangen door het snoer van onze trekschakelaar en tegelijk de droger erbij insteken. Ook de slangen waren uitwendig gekoppeld. Wel zo makkelijk als een slang vervangen moet worden. Bij de Siemens zit dit alles inwendig. Het snoer van de trekschakelaar was niet aan te sluiten. Dit is uiteindelijk simpel opgelost door een lasdoos te gebruiken en daarin de snoeren met kroonsteentjes te verbinden.

Pluspunten

  • de motortechniek
  • aanpassing aan hoeveelheid wasgoed
  • ruime vulopening
  • geluidsniveau

Minpunten

  • snoer van trekschakelaar niet aan te sluiten
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Was goed en is super stil! Geen herrie meer met centrifugeren. De was is lekker schoon en fris. een echte aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Energie zuinig
  • Wast goed
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henriette Muller 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine biedt veel mogelijkheden die toch overzichtelijk zijn. Het gebruik gaat eigenlijk heel intuïtief. Prettig dat je elke keer kunt kiezen voor eco of zo nodig speed. De ruime vulopening is handig en er kan lekker veel in. Het geluidsniveau is laag, zowel het wassen als centrifugeren. Het water- en energieverbruik is het laagste dat ik in mijn zoektocht tegenkwam. Bovendien ziet deze wasmachine er ook nog eens mooi strak uit. Een aanrader!

Pluspunten

  • spoelt zo nodig extra als er nog restschuim is
  • specifieke programma's voor bijv. overhemden
  • geeft bijvulmogelijkheid aan na start
  • tijd in te stellen wanneer was gereed moet zijn
  • maakt weinig geluid bij wassen en centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Starkenborgh 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil en veel nuttige mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine draait heel stil,heeft een grote trommel voor veel was.
Heeft veel nuttige mogelijkheden,bv hele kort wasprogram. was bijvullen

Pluspunten

  • erg stil

Minpunten

  • geen minpunt gevonde
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ilona 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heerlijke wasmachine, mooi uiterlijk, makkelijke bediening, heel rustig geen lawaai met centrifugeren en de was komt er schoon uit.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stil
  • Schoon
  • Rustige centrifuge
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Zijn er niet
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja910 13-04-2018

Top!

Algemene score

10,0
Bij ieder programma is de temperatuur en andere opties in te stellen. Vind t ook superfijn dat je ook kan kiezen of de was zuinig wast wat langer duurt of snel, wat wel meer energie kost.
Vooraf te zien hoe lang de was duurt. Ideaal! En natuurlijk is de machine stil.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer