Siemens WM14T463NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bert 14-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stil en fijne wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb 'm nu ruim een half jaar en ben tevreden met deze was/droogcombinatie. Mijn referentiekader op het gebied van wasmachines en drogers is niet erg groot. Dit ding is in ieder geval een heel stuk stiller dan mijn vorige Bosch en hij gaat ook niet aan de wandel. Ik heb de wasmachine in de kelder staan wat een aaneengesloten ruimte is met mijn keuken en woonkamer (zonder deuren). Ik kan desondanks prima ongestuurd werken of film kijken terwijl de wasmachine draait.

Pluspunten

  • Prima wasresultaten
  • Laag geluidsniveau
  • droog ( Goede centrifuge )

Minpunten

  • Knoppen die soms niet goed reageren (even wennen)
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed21 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige machine (geluid) met goed resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang verschillende Siemens wasmachines in gebruik te hebben gehad, nu voor dit nieuwe model gekozen. Met name om de zuinigheid, veelzijdigheid en het lage geluidsniveau. Werkt perfect. Wel even wennen dat de machine ondanks de zuinigheid langer tijd nodig heeft voor en was te draaien. Helder bedieningspaneel met tiptoetsen.

Pluspunten

  • Rustig ook bij centrufigeren.
  • Laag verbruik
  • Eenvoudige bediening
  • Helder bedieningspaneel
  • Leuk: de cashback actie.

Minpunten

  • Condens bij zeepbak
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peer Z 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met een flink gezin is de acht kilo inhoud fantastisch. Een berg handdoeken is in twee keer wassen weg.
De machine is erg stil. Enige minpuntje tot nu toe is dat de economische katoenwas wel erg lang duurt (drie uur), maar in de avonduren wassen is vanwege het gebrek aan lawaai geen probleem meer voor de buren.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud
  • Zuinig in verbruik

Minpunten

  • De economische wasstand voor katoen is erg lang
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henriette Muller 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine biedt veel mogelijkheden die toch overzichtelijk zijn. Het gebruik gaat eigenlijk heel intuïtief. Prettig dat je elke keer kunt kiezen voor eco of zo nodig speed. De ruime vulopening is handig en er kan lekker veel in. Het geluidsniveau is laag, zowel het wassen als centrifugeren. Het water- en energieverbruik is het laagste dat ik in mijn zoektocht tegenkwam. Bovendien ziet deze wasmachine er ook nog eens mooi strak uit. Een aanrader!

Pluspunten

  • spoelt zo nodig extra als er nog restschuim is
  • specifieke programma's voor bijv. overhemden
  • geeft bijvulmogelijkheid aan na start
  • tijd in te stellen wanneer was gereed moet zijn
  • maakt weinig geluid bij wassen en centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14T463NL iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en precies al de programma's die je wenst. Super korte programma's mogelijk om even wat op te frissen(15 min). Op 30 graden al echt schoon!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • weinig geluid
  • zeer korte programma's

Minpunten

  • geen separaat centrifuge programma
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton van de ven 04-01-2018

Mooie duidelijke bediening,degelijk materiaal

Algemene score

10,0
Vorige week deze wasmachine aangeschaft,na 1 week wassen is duidelijk,siemens hoort bij de top3 merken.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Boom 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display,stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is erg erg stille droger, goed verlicht, en een duidelijk leesbaar display. Veel keuzemogelijkheden

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Goed verlicht
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede aankoop. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wasmachine is energiezuinig en makkelijk/duidelijk in gebruik. 8 kg trommel is ideaal bij het wassen van beddengoed.

Pluspunten

  • stil
  • duurzaam
  • goede prijs/kwaliteisverhouding
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stille machine

Algemene score

10,0
Mooi vormgeving van de wasmachine. Heel handig in gebruikt, je kunt zo de juiste programma's vinden op het scherm. Het meeste wat opvalt is dat deze machine super stil is. Zelf centrifugeren hoor je nauwelijks! De trommel van 8 kg is ook erg handig.

Pluspunten

  • super stil
  • was zuinig
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga Tjemkes 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloze wasmachine met een eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine van deze tijd met alle mogelijkheden die van een wasmachine verwacht mogen worden. Eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de was doen weer een feest wordt. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding die van Siemens ook bekend is. Siemens straalt degelijkheid en bedrijfszekerheid uit, zo ook bij deze wasmachine. Aan het milieu is ook door Siemens aandacht besteed het energie- en waterverbruik behoort zeker tot de laagste bij de wasmachines, zo verdient deze machine zich zelf terug. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • geluidloos
  • energiezuinig
  • waterverbruik
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Jobsis-Sonnenberg 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Algemene score

8,0
Na bijna tien jaar, waarvan de laatste jaren met heel veel centrifuge geluid, een nieuwe wasmachine gekocht. Deze machine had een gunstige prijs en goede milieu eigenschappen. Nu ik verschillende wassen heb gedraaid ben ik zeer tevreden over en vooral de stilte in huis is heerlijk.

Pluspunten

  • Geruisloosheid
  • goede milieu eigenschappen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nienke 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed water/energiebesparend kort was programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Energiezuinig met kort wasprogramma van 15 of 30 minuten!
Is goed qua geluid; weinig lawaai, ook bij 1400 toeren centrifugeren.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

onbekend 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed ruimte voor grote was

Algemene score

9,0
Voor het eerst van mijn leven geen Miele omdat in deze flat alles van Siemens is. Zeer tevreden met hoeveelheid was die verwerkt kan worden, 8 kg. Goed schoon en goede centrifuge bij perfecte hoeveelheid DB.

Pluspunten

  • veel was tegelijk, toch goed schoon
  • geluidsniveau perfect
  • goede centrifuge

Minpunten

  • geen instellen op aantal graden mogelijk
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L. Vos 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gegarandeerde iQdrive motor, stil. Grote vulopening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine scoort goed in een test van de Consumentenbond en is redelijk geprijsd. De motortechniek spreekt aan. De draairichting van de deur maakte niet zoveel uit omdat de deur bijna 180 graden open draait. De vulopening van 32 cm is prettig. De machine past programma's aan aan de hoeveelheid wasgoed, zowel in waterverbruik als in doorlooptijd. Voor een kleinverbruiker wel zo fijn. We denken er een prima wasmachine aan te hebben. Minpunt: bij onze vorige machine was de elektriciteitskabel uitwendig onder een afsluitklepje aangesloten. Zo konden we deze makkelijk vervangen door het snoer van onze trekschakelaar en tegelijk de droger erbij insteken. Ook de slangen waren uitwendig gekoppeld. Wel zo makkelijk als een slang vervangen moet worden. Bij de Siemens zit dit alles inwendig. Het snoer van de trekschakelaar was niet aan te sluiten. Dit is uiteindelijk simpel opgelost door een lasdoos te gebruiken en daarin de snoeren met kroonsteentjes te verbinden.

Pluspunten

  • de motortechniek
  • aanpassing aan hoeveelheid wasgoed
  • ruime vulopening
  • geluidsniveau

Minpunten

  • snoer van trekschakelaar niet aan te sluiten
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna de Bruin 02-11-2018

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine nu 1,5 week en ben er super blij mee!! Veel keuzemogelijkheden, ook binnen de programma's, en prima wasresultaat!
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

René16 23-10-2018

Indrukwekkend!

Algemene score

10,0
Na 24(!) jaar werd het tijd om de oude wasmachine, van hetzelfde merk, te vervangen.
Na enig speurwerk op internet is mijn keuze op deze machine gevallen. En ik moet zeggen hij bevalt uitstekend! Zeer stil, handige programma's voor voor de hand liggende wasjes en deze programma's kun je verder zelf eenvoudig aanpassen zoals jij dat wilt via het intuïtieve infodisplay, handig!
Het enigste minpuntje tot nu toe: er is geen doseerhulp voor vloeibaar wasmiddel beschikbaar.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KC25 16-10-2018

Helaas problemen met centrifugeren

Algemene score

6,0
Wasmachine is een paar maand oud en de reguliere wasjes doet hij prima! Maar hij heeft problemen met kleine wasjes en beddengoed. Dan raakt de machine de balans kwijt en gaat hij niet over naar centrifugeren en zit ik met natte was.
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de beste koop van het jaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudig in gebruik,super schoon ook op lage temperatuur!gemakkelijk e bediening,grote trommel super goed,een hele
kostbare apparaat,ziet er erg duur uit.een broertje van de Miele ?
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en fijne programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille machine, wast erg schoon. Veel programma's en mogelijkheden die je ook zelf kan aanpassen.
Voor de prijs een complete wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • programmakeuze's
  • aquastop

Minpunten

  • korte aanvoerslang, kan je bij bestellen
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anoniem 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine met weinig geluid

Algemene score

7,0
Maakt weinig geluid, wat een verademing. De trommel zou wat mij betreft iets kleiner mogen zijn. Ook moet ik wel even wennen aan de verschillende programma's. Gewoon bonte was doet dit apparaat niet aan.

Pluspunten

  • weinig geluid

Minpunten

  • programmakeuze
Geschreven voor: Siemens WM14T463NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews