Bosch WAT28421NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w. Tiemes 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keurige aflevering

Algemene score

8,0
Moeten nog starten met het gebruik van de nieuwe wasmachine. Zijn zeer benieuwd naar het gebruikersgemak en de geluidproductie.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Reageer

Luc 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oh zo stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na meer dan 10 jaar een nieuwe wasmachine in gebruik.Deze Bosch werkt snel en nagenoeg geruisloos.
Wat een verschil met de vorige. Veel instelmogelijkheden en een uitstekende centrifuge
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vogel 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, mooi display

Algemene score

8,0
Na 20jr trouwe dienst van onze oude Bosch (alleen 1x de manchet vervangen!) hebben we weer voor een Bosch gekozen.
Nog maar kort in gebruik maar het valt ons op hoe stil hij werkt en schoon, display is ook handig.
Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • stil
  • prijs/kwaliteit
  • display
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vele was mogelijkheden maken t wassen een feestje.
T is even uitvinden maar dan is t ook een hele fijne wasmachine. Ontdek iedere dag nieuwe mogelijkheden. Gebruik de machine nu 3 weken. 1400 toeren is echt goed droog. Was een Miele 1600toeren gewend.

Pluspunten

  • Eco mogelijkheid.
  • Kort wasprogramma
  • Extra centrifigeren
  • Grote trommel
  • Vele was mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag mijn nieuwe Bosch wasmachine binnen gekregen. Helemaal top!!! Wat een verschil met mijn oude wasmachine. Wat een stille wasmachine, waar prima, handig in gebruik echt prima een aanrader!!!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Display
  • Trommel

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theodoor 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk !

Algemene score

10,0
De vorige wasmachine die met de ecco bubbels , in garantie een nieuwe deur, na 2 jaar moederbord kapot, na anderhalf jaar moederbord weer kapot, particulier reparatie zou €250, kosten. De bubbel fabriek kon het om economische reden niet meer maken, ik kreeg wel €50 want de machine was afgeschreven. Nu maar een verstandige keus gemaakt, en voor Bosch gekozen, en wat doet hij zijn werk lekker rustig en zacht.

Pluspunten

  • De prijs
  • lekker stil

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat jullie een goede service hebben. Bv 10 jaar motorgarantie. En vind sowieso de bosh apparaten allemaal goed en duidelijk. Voor mij staat bosh op nr 1. Ga zo door met alles. Toppie
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Beets 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede wasmachine prijs/kwaliteit verhouding is goed

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Bediening is overzichtelijk en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Rustig /stil
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Algemene score

9,0
Super wasmachine! Erg stil (houten vloeren thuis en hoor hem beneden niet eens!) Wasgoed wordt goed schoon, zelfs met de kortere programma's. De wasmachine is makkelijk en fijn in gebruik.
Touch screen reageert niet altijd even goed.
Erg blij en tevreden met mijn nieuwe wasmachine!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Wasgoed wordt goed schoon
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • Touch screen reageert niet altijd even goed
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JMM de Klein 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een 16 jr. oud Bosch app. kan echt niet tippen aan een Bosch app. wat nu te koop is. Het betreft hoeveelheid geluid, droog centrifugeren, etc.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.A. van Gerven 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Algemene score

9,0
We wassen al jaren met een Bosch wasmachine, maar waren nu toe aan een nieuwe.
We hebben vandaag een nieuwe Bosch wasmachine gekocht en hebben al 2 keer ermee gewassen.
We zijn er erg blij mee want hij is echt super stil, we zouden hem aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • was schoon en is stil in gebruik

Minpunten

  • geen idee
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille goede en mooie wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met duidelijk display. Eenvoudige bediening met veel mogelijkheden. Langer, korter, heter, kouder, sneller of juist Eco-stand. Logische bediening.
Wast schoon en is heel stil.

Pluspunten

  • Stille harde werker
  • Mooi en eenvoudig te bedienen
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • weet ik niet en verwacht ik ook niet
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige wasmachine was ook een Bosch. Ik ben er zeer tevreden mee. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Energiezuinig en grote trommel.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • makkelijke bediening
  • kort programma
  • grote trommel
  • stil
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kolly 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi en degelijke wasmachine

Algemene score

10,0
Na veel vergelijkingen kwam ik toch de hele tijd weer op deze bosch WAT28421NL uit. Andere leken ook prima bij de reviews en ook de iets goedkopere lichtere broertjes van dit model MAAR toch is deze zowel als met Kwh en waterverbruik per jaar vaak zuiniger dan anderen. Daarom toch maar iets meer betaald en ben erg blij met de keuze.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • veel opties
  • duidelijke bediening
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

khalid 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stile wasmachine, zuinig en wast goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat, de wasmachine duurzaam is en loopt stil en wast de kleding uitstekend.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Moris 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk rust in huis :-)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van een veel herrie makende wasmachine. Wat een verademing in huis met deze zeer stille wasmachine.
Zeer tevreden een aanrader...

Pluspunten

  • Zeer stil.
  • Mooi design.
  • Makkelijke bediening.

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alici 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinige stille wasmachine.
Programma's kort zit er bij wat ideaal is voor de snelle was. Ben heel blij

Pluspunten

  • Bosch staat voor kwaliteit !!!!
  • Zuinig en stil
  • Duidelijk display
  • Korte en lange was programma's
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAT2842NL 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAT2842NL01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige machine. Makkelijk te installeren volgens de gebruiksaanwijzing. .Overzichtelijke en te begrijpen wasprogramma's Is voorgeprogrammeerd, oh nog zeepresten dan spoelen we extra.Makkelijk te bedienen en hij wast geruisloos en schoon. Hij doet waar hij voor gemaakt is. Een dikke 10.

Pluspunten

  • overzichtelijke knoppen
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann 27-05-2018
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zuinig wasmachine. Heel eenvoudig in gebruik en veel verschillende programma’s. Groot pluspunt is dat deze wasmachine vrij stil is. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik goed.

Pluspunten

  • Geluid, vrij stil
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Naar links opendraaiende deur
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de zeeuw 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mijn vorige bosch heeft de mooie leeftijd van 16 jaar gehaald de droger deed het nog aan een jong stelletje gegeven de wasmachinen doet alleen het 30 graden programma het nog maar dus ik wil geen ander merk meer
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews