Bosch WAT28421NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 62 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w. Tiemes 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keurige aflevering

Algemene score

8,0
Moeten nog starten met het gebruik van de nieuwe wasmachine. Zijn zeer benieuwd naar het gebruikersgemak en de geluidproductie.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Reageer

M. 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine voor prima prijs. Nog niks geks kunnen ontdekken. Soms nog even zoeken met de diverse programma's en aanpassingen daarin.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Empasa 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruikers vriendelijk, stil,

Algemene score

9,0
Overzichtelijk scherm, bedienings paneel, zeer stil in gebruik en energie zuinig. Gekocht bij Boxxer. zeer goede uitleg, de wasmachine werd diezelfde dag nog geleverd en aangesloten

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LH 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfectet wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is geweldig. Veel functies. Duidelijjke handleiding en uitleg. Wasmachine is verder ook stil. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • veel functies
  • stil
  • was de kleding goed schoon
  • wasmachine heeft een mooie vorm
  • goede beschrijving/omschrijving uitleg

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lisa 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design, makkelijk te bedienen

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine! Hij is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens mooi uit. Daarnaast is hij mega stil! Bij het draaien van de eerste was heb ik letterlijk even gecheckt of hij het wel deed, omdat ik hem niet meer hoorde.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Heel stil
  • Eco stand

Minpunten

  • Doseerhulp voor vloeibare wasmiddel ontbreekt
  • Display (touchscreen) gaat soms moeilijk
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel vertrouwen in het merk Bosch en na aanschaf van deze machine is het vertrouwen enkel toegenomen. Fijne machine en heel stil. Wij hebben oude houten vloeren dus wilde per se een stille machine, anders danst het hele huis. Deze machine doet dit perfect. En oja, hij wast ook nog!

Pluspunten

  • gemak
  • weinig geluid, geen trillingen
  • goed aantal programma's

Minpunten

  • bedieningsknoppen moet je hard induwen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P Verkerk 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel blij met deze machine en een leuke bijkomstigheid was dat er zo,n leuke actie bij zat.

Inmiddels al enkele wasjes gedraaid en inderdaad geluidsarm, schoon en heel tevreden over de kwaliteit voor deze prijs.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel keuze in programma
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

zwingli 02-07-2018

Zeer stil apparaat. Makkelijk te bedienen.

Algemene score

10,0
Wasmachine is zeer stil en makkelijk te bedienen. Zelf iemand die geen verstand heeft van wassen kan het nu doen.
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BPrO 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze, prijs/kwaliteit in orde

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor ook Bosch gehad, scherm is nu digitaal maar wijst zich vanzelf. Apparaat doseert zelf, af en toe wat te zuinig naar mijn mening. Kan eventueel middel toevoegen in de trommel uiteraard.

Pluspunten

  • Design
  • Duidelijk

Minpunten

  • Dosering wat krap
  • Verder geen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie stille wasmachine, redelijk snel uit bediening gekomen. nog niet alles uitgeprobeerd, maar kan veel en is flexibel met programma keuzes. tiptoetsen voor opties niet mijn voorkeur, maar ze werken wel. Heb liever een echte knop die klikt of draait.

Pluspunten

  • 7kg capaciteit
  • redelijk geprijsd
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George en Liana 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede machine, Handig in gebruik, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top machine, Rustig, rammelt niet.
De volgende wordt weer een BOSCH maar dat wordt denk ik over 10 jaar of zo.
Kwaliteit kent geen tijd.
ik zweer bij Bosch....
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leendert Bakker 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht en zuinig

Algemene score

9,0
Goede actie van de wasmachine, erg zuinig in gebruik van energie.
Bij het omwisselen van de oude machine ( Miele), was het gewicht van de machine heel prettig ( 2 trappen op)
Goede duidelijke display met grote trommel, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • gewicht
  • zuinig
  • duidlijke display
  • grote trommel
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oh zo stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na meer dan 10 jaar een nieuwe wasmachine in gebruik.Deze Bosch werkt snel en nagenoeg geruisloos.
Wat een verschil met de vorige. Veel instelmogelijkheden en een uitstekende centrifuge
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vogel 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, mooi display

Algemene score

8,0
Na 20jr trouwe dienst van onze oude Bosch (alleen 1x de manchet vervangen!) hebben we weer voor een Bosch gekozen.
Nog maar kort in gebruik maar het valt ons op hoe stil hij werkt en schoon, display is ook handig.
Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • stil
  • prijs/kwaliteit
  • display
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vele was mogelijkheden maken t wassen een feestje.
T is even uitvinden maar dan is t ook een hele fijne wasmachine. Ontdek iedere dag nieuwe mogelijkheden. Gebruik de machine nu 3 weken. 1400 toeren is echt goed droog. Was een Miele 1600toeren gewend.

Pluspunten

  • Eco mogelijkheid.
  • Kort wasprogramma
  • Extra centrifigeren
  • Grote trommel
  • Vele was mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag mijn nieuwe Bosch wasmachine binnen gekregen. Helemaal top!!! Wat een verschil met mijn oude wasmachine. Wat een stille wasmachine, waar prima, handig in gebruik echt prima een aanrader!!!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Display
  • Trommel

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theodoor 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk !

Algemene score

10,0
De vorige wasmachine die met de ecco bubbels , in garantie een nieuwe deur, na 2 jaar moederbord kapot, na anderhalf jaar moederbord weer kapot, particulier reparatie zou €250, kosten. De bubbel fabriek kon het om economische reden niet meer maken, ik kreeg wel €50 want de machine was afgeschreven. Nu maar een verstandige keus gemaakt, en voor Bosch gekozen, en wat doet hij zijn werk lekker rustig en zacht.

Pluspunten

  • De prijs
  • lekker stil

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat jullie een goede service hebben. Bv 10 jaar motorgarantie. En vind sowieso de bosh apparaten allemaal goed en duidelijk. Voor mij staat bosh op nr 1. Ga zo door met alles. Toppie
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Beets 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede wasmachine prijs/kwaliteit verhouding is goed

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Bediening is overzichtelijk en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Rustig /stil
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Algemene score

9,0
Super wasmachine! Erg stil (houten vloeren thuis en hoor hem beneden niet eens!) Wasgoed wordt goed schoon, zelfs met de kortere programma's. De wasmachine is makkelijk en fijn in gebruik.
Touch screen reageert niet altijd even goed.
Erg blij en tevreden met mijn nieuwe wasmachine!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Wasgoed wordt goed schoon
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • Touch screen reageert niet altijd even goed
Geschreven voor: Bosch WAT28421NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews