Bosch WAT28421NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w. Tiemes 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keurige aflevering

Algemene score

8,0
Moeten nog starten met het gebruik van de nieuwe wasmachine. Zijn zeer benieuwd naar het gebruikersgemak en de geluidproductie.

Reageer

Roosje 19-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze wasmachine die geruisloos wast.
Fijne wasprogramma`s vooral die voor wolprodukten.
Het aanpassen van de temperatuur per programma is ook fijn.

Pluspunten

  • Het aanpassen van de temperatuur

Minpunten

  • de duur van sommige programma`s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Bosch mooie koop 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is een goede prijs kwaliteit, veel functies en concurrerend geprijsd ten opzichte van andere merken en types.
Fijn apparaat wat mooi is te combineren met een wasdroger.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Was goed schoon
  • Geluidsarm
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een hele goede prijs voor een dergelijk zuinig apparaat. lekker veel ruimte 7 kg, ipv onze vorige van 6 kg.
oude machine stuk , dus snel moeten beslissen; geen spijt van!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • tijd van duur programma wisselt tijdens programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerman 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel wasprogramma's, veel optie's, stil, was heerlijk fris

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekozen vanwege de vele mogelijkheden en de zuinigheid.
De korte was is klaar in 15 of 30 minuten ideaal voor kleine wasjes.
De machine lekker stil en de was lekker schoon en fris.
Ben super blij met deze wasmachine.

Pluspunten

  • zeer goede wasmachine

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille wasmachine met veel keuzemogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een machine met veel programmakeuzes, goede centrifuge functie, stil en ook nog betaalbaar! Ik heb veel wasmachines en merken bekeken en ben op deze keuze uitgekomen vanwege een goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel handig is de functie om halverwege het programma te pauzeren om vergeten was toe te voegen. En ook heerlijk om even een kort wasje te draaien. Super, erg tevreden met deze keuze.

Pluspunten

  • stil
  • veel programmakeuzes
  • mogelijkheid voor een korte was
  • pauze mogelijkheid om vergeten was toe te voegen
  • prima prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrits 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine voor gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hebben de Bosch WAT28421NL wasmachine nu een paar dagen en zijn er erg blij mee: goede trommelinhoud (sneller door mijn was heen dan voorheen), erg goede centrifuge (de was komt er bijna droog uit, scheelt ook veel in de droogtijd) en bijna geruisloos (ben de eerste keer gaan kijken omdat ik dacht dat ik vergeten was om hem aan te zetten toen ik hem niet hoorde draaien). Erg fijn dat je snelle wasjes kunt draaien en er ook een extra stand op zit voor overhemden die met veel minder kreukels uit de machine komen (scheelt weer strijktijd). Kortom, heel tevreden.

Pluspunten

  • grote trommel
  • goede centrifuge
  • keuze uit veel wasprogramma's

Minpunten

  • kan ergeen bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 03-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote wasjes kleine wasmand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezin van 4: Wij hadden nooit van te voren kunnen bedenken wat een grotere wasmachine voor voordelen kon hebben. Nu zijn zelfs de wasmanden te klein om de was in op te sparen. Tot wel 7 kilo aan was gaat erin die met de speed/eco mode binnen een uur heerlijk fris de machine weer verlaat. Eenvoudige bediening, zeer helder en overzichtelijk display wat naast de tijd ook gewicht en energie verbruik weergeeft. Hij is super stil, waar we voorheen tijdens centrifugeren echt de deur van de bijkeuken dicht hielden kan deze nu gewoon openblijven. En door de A plus 3x+ kost het ons minder stroom en water. dubbel besparen dus zowel kan energie als qua tijd door grotere wasbeurten in eens. wij vinden de wasmachine zeker een aanrader tegen een aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • super stil
  • grote wasmachine en ruime deuropening
  • Via display inzicht in tijd, gewicht en energie

Minpunten

  • moet grotere wasmanden kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 19-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische wasmachine alleen jammer dat deze wasmachine de hoeveelheid benodigd water niet koppelt aan de hoeveelheid was.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel opties

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Tiemes 09-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De geluidproduktie is aangenaam beperkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi vorm gegeven machine met een duidelijke bedieningspaneel. De functieomschrijving die bijgeleverd is geeft goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brugman 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Brugman

Algemene score

9,0
De machine staat beschreven als EcoSilence Drive Klopt !!!!! tijdens het wasprogramma is het Muisstil !!!!!! Over aflevering en installatie : Geweldig !! en zeer professioneel Kortom een geweldige aankoop. !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wilvk 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanmorgen bezorgd dus nog geen ervaring, maar die zal ik u laten weten na ingebruikname. Na de ervaring met de eerdere Bosch wasmachine, droger en vaatwasser heb ik er alle vertrouwen in dat dit ook een goede koop is geweest.

Reageer