AEG L8WE06CS - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L8WE06CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Middendorp01! 11-04-2021

Top was en droger in 1

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

10,0
Een topper van een machine heel erg blij mee !! Hij wast perfect en droogt super . Er zit een speciale knop op van kreukvrij .
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

K.R. 16-01-2021

Super!

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
Sinds kort de AEG was-droog combinatie. Moet nog wel een beetje wennen maar ik ben enthousiast. Wassen gaat goed en er zitten heel veel verschillende programma's op die ik nog niet allemaal heb geprobeerd en bij het drogen van de was is het ook echt droog. En een voordeel is, je hebt maar 1 apparaat staan die er ook nog eens goed uitziet.
Maar bij een groot huishouden raad ik een was-droogcombinatie niet aan. Duurt toch langer dan met 2 losse apparaten.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

KJansen 22-12-2020

Super Combi Wasmachine

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

10,0
Dit is echt de beste wasmachine dat ik ooit heb gehad, het werkt super en is zeer efficient. Een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Els 22-05-2020

Het was en droogt

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

10,0
Tevreden met mijn was/droogcombi. Was een beetje bang dat hij niet zo goed zou drogen als een aparte wasdroger. Na 2x wassen en drogen ben ik helemaal tevreden
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

scvtilburg 30-11-2019

Prima keuze!

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

10,0
We stonden voor de keuze alleen 'n nieuwe droger aanschaffen of tóch maar gaan voor de was-droogcombinatie. We kozen voor de combinatie, waar we tot nu toe méér dan tevreden over zijn. Zowel de was- als de droogresultaten zijn uitstekend. Uiteraard duurt het totale programma van wassen én drogen een stuk langer dan we gewend zijn met de afzonderlijke beurten. Maar we hebben absoluut geen spijt van onze keuze, ook al was onze oude wasmachine van 7 jaren oud nog goed. Ook onze badkamer oogt nu een stuk overzichtelijker met maar één apparaat.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Ras 24-08-2019
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een was/droog combinatie. Na intensief vergelijken is mijn keuze gevallen op dit product. De redenen waarom ik hiervoor heb gekozen zijn de mogelijkheden van het apparaat. De verschillende programma's (speciaal voor wol), het stomen en de okomix technology.

Pluspunten

  • Wassen en drogen naar behoren
  • Stomen om nare luchtjes te verwijderen
  • Stijlvolle design
  • Okomix technology

Minpunten

  • s'nachts drogen veroorzaakt geluid overlast
  • Sommige programma's (wassen en drogen) duren lang

Reageer

Marco 22-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prettig machine, grootte inhoud 10 kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
erg interesante wasmachine, veel mogelijkheden, Tip bij pluisjes, gewoon rand met handveger schoonvegen.

komt er droog uit en opvouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
Prima was/droog combi. Wat negatieve reviews gelezen voor aanschaf, maar die wezen meer naar ondeskundig gebruik.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Tijd verminderen voor minder grote wasjes
  • Aanzetten voor het slapen, ochtend alles droog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
Deze was /droog combinatie werkt verrassend eenvoudig. Hij wast en droogt erg goed. Kastdroog is ook echt kastdroog. Wat me ook opviel is dat hij erg stil is.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Gatzen 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

In één woord: Fantastisch!

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt super. Ik was gewaarschuwd dat wasdroogmachines niet ideaal zijn...niets is minder waar...deze machine werkt fantastisch. Natuurlijk moet je opletten en de was splitsen...maar echt geweldig!

Pluspunten

  • Was en drogen in één handeling
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • programma duurt vanzelfsprekend langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ACH 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekozen vanwege de diverse programma's, de grote trommel en de stoom optie. Ben zeer tevreden over - maakt niet veel herrie en is makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willems 15-01-2019

Zeer slechte machine voor Energie en Milieu.

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

2,0
Na elke droging met je een extra programma (CLE) draaien en 1x per maand moet je de machine LEEG op hoge temperatuur een programma draaien om te voorkomen dat door de pluizen (van het drogen) het filter verstopt raakt en kan er bacteriëngroei !! ontstaan in de trommel en kuip.
Zal duidelijk staan dat dit zeer veel water en stroom kost! A-Label???
Nergens op verkoopbrochures staat dit vermeld en ook de verkopers weten of zeggen dit niet. Het staat pas vermeld in de handleiding op pagina 33 en 36.
Dus de informatie is pas NA aankoop beschikbaar!!
Een "aanwinst" voor het klimaat.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

NaomiHend 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

rein man

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
na het draaien bij 1600 omwentelingen per minuut is de was al goed gedroogd. Maar het feit dat ik kleding tot 6 kg zonder onderbreking kan wassen en drogen is de hamer. Maar ook de capaciteit voor een zuiver wasproces is gigantisch. Ik krijg regelmatig 10 kg wasgoed van onze kleine familie.

Minpunten

  • het drogen duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessy Me 28-05-2018

2in1

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
Super handig 2in1. Mooi groot/ruim. Enige nadeel de rubberlucht gaat er maar niet uit met t droog programma. Normaal ruikt je huis en was met een droger naar frisse was....hier naar rubber. Gelukkig zit er een reinigingsprogramma op, zo dat de pluisjes uiteindelijk verdwijnen. Duurt ongeveer 5 minuutjes.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

vrolijk 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine, wij zijn er hier heel blij mee. De was gaat in de machine en komt er 4 uur later gewassen en gedroogd uit. Alleen nog maar vouwen en de kast erin. Het enige minpunt voor ons is dat er geen pluizenfilter opzit. Veel kleding zit onder de pluisjes als het uit de machine komt. Op de machine zit een anti- pluizenprogramma. Maar dit is niet heel ideaal.

Pluspunten

  • snel droog
  • fijne programma's

Minpunten

  • geen pluizenfilter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer