Samsung WW70J5525FW/EN - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.A. 12-08-2017 Product paar weken in bezit

goede en betaalbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het product heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. voor een relatief goedkoop prijsje heb je een hele goede wasmachine met heel wat programmas. bovendien staat deze wasmachine bekend om zijn zuinigheid

Pluspunten

  • zuinig
  • goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ceecee 26-07-2017 Product paar maanden in bezit

mooie vormgeving, duidelijk en mooi display, met geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is mooi om te zien, grappige geluidjes. De trommel is lekker groot en fijn dat er zuinige programma's op zitten. Daarnaast ben ik onder de indruk van het Eco Bubble systeem; zuinig en minder slijtage van je wasgoed. Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosak 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed wasresultaat en mogelikheden van deze wasautomat. Gebruikvriendelijk en durzamheid. Echt goede keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jonathan Mos 16-06-2017 Product paar weken in bezit

Samsung Eco Bubble

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer goede wasmachine die de was ook nog eens zeer schoon wast.
de was komt er na het cetrifugeren bijna droog uit dus de droger werkt ook minder hard.

wasmachine besteld bij coolblue en daar een zeer goede service van de bezorger gehad niks dan lof!!!

Pluspunten

  • wast mooi schoon
  • is energie zuinig
  • bijna droog uit machine

Minpunten

  • nog niks kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

goede duidelijke stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs/kwaliteitverhouding is goed, stille machine, duidelijk scherm
leuke actie was erbij van een pakket Robijn wasmiddelen.

Pluspunten

  • stil
  • duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda Speller 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

snel, zuinig en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung Ecobubble is een wasmachine met eenvoudige bediening. Veel wasprogramma's, die gecombineerd kunnen worden met verschillende temperaturen, verschillende wastijden en verschillende centrifuge toerentallen. De wasmachine oogt luxe door de zwarte elementen en deur. De machine is stil, erg zuinig (stroom, water) en heeft snelle wasprogramma's. zelfs een snel programma van 15 minuten; erg makkelijk voor de snelle (de oeps vergeten, maar moet toch gewassen worden) spoed wasjes.

Pluspunten

  • Lekker grote vulopening
  • stil
  • snelle wasprogramma's
  • eenvoudige bediening
  • acoustische signalen bij einde programma

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibi 05-06-2017 Product paar weken in bezit

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een top wasmachine. Heel zuinig en stil. Heeft een grote trommel. Maakt goed schoon en maakt een fantastisch leuk muziekje als ie klaar is!

Pluspunten

  • Groot
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sal 04-06-2017 Product paar weken in bezit

Zuinige en geen hard geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed prijs/kwaliteit. Mooi om te zien. Heel zuining en stil. Ideal voor groot en klein was cycle. In combinatie met robij pakket aanbiedingen.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Efficient

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

absa 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

washing machine with good quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
appearance is nice and looks professional. I chose samsung washing machine after looking at different brands and for that price range, samsung is the best.

Pluspunten

  • ergonomy
  • appearance
  • price

Minpunten

  • average level of noise

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvG 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

luxe uiterlijk, goede wasresultaten, makkelijke bediening

Algemene score

9,0
Goede wasmachine, makkelijk in gebruik, speciale inzet voor vloeibaar wasmiddel, grote trommel, zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna T 28-05-2017 Product paar weken in bezit

Samsung eco bubble

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi design, makkelijk in gebruik en vrolijke tunes! Wast erg goed echter niet geluidloos. zal dit product bij andere aanraden

Pluspunten

  • mooi design
  • programmas
  • makkelijk gebruik
  • vrolijke tunes

Minpunten

  • iets lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robb 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

samsung eco bubble

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super mooie wasmachine werkt onwijs makkelijk en super makkelijk om schoon te maken en houden.
zoals ze zeggen een kind kan de was doen en idd het is super kinderspel

Pluspunten

  • makkelijk
  • goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJH 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine met 7kg en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne nieuwe wasmachine met 7 kg en veel progamma's , overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Is erg zuinig met erg goed prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • veel programmas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 18-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine, makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
sinds een paar dagen een samsung ecobubbel, erg tevreden mee hij is makkelijk in gebruik, maakt niet al te veel herrie en heeft genoeg keuze in was programma's. tot nu toe erg tevreden en nog geen minpunten gevonden :)

Pluspunten

  • veel programma's
  • bubble soak
  • makkelijk in gebruik
  • grote laadopening
  • uitgestelde start

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ashley 01-05-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk ruikend en schoon wasgoed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top wasmachine. Mijn wasgoed ruikt weer heerlijk en schoon. Mooi design, grote trommel, genoeg verschillende standen, scherm met wastijden en graden. Ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer