AEG L6FB84GW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FB84GW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

natasja 28-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

super stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

10,0
deze wasmachine aangeschaft via bcc.
hij is erg stil en erg makkelijk in gebruik.
ondanks de 8 kg trommel is de wasmachine niet groter dan een met een kleinere trommel
enige minpuntje is het display als je je hand ervoor houd (je hoeft hem.niet aan te raken) schoet de functie al aan

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • toetsen schieten snel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, en is makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine op de gok gekocht via internet, je moet natuurlijk maar afwachten of het ook waar is wat de fabrikant aangeeft. Maar nu....na een aantal weken ermee gewassen te hebben, moet ik zeggen het valt me 100% mee. Hij is echt heel makkelijk in het gebruik, voldoende verschillende programma's waaronder een heel snel programma van 20 minuten...ideaal! En zo stil..... je hoort hem alleen water pakken. Ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop en hoop dat ik er heel veel jaren plezier van mag hebben!

Pluspunten

  • heel stil
  • 20 minuten programma
  • wolwas wat normaal naar de stomerij moet

Minpunten

  • kan zo snel geen minpunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieters 22-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Weinig geluid, groot scherm, makkelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Fijn product in gebruik. Fijn dat je zelf van alles kan veranderen aan een wasprogramma en het geheel naar eigen wens kan indelen.

Pluspunten

  • grote trommel
  • verschillende mogelijkheden

Minpunten

  • aan/uit knop goed indrukken
  • touchscreen niet altijd even gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 07-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

8,0
Wasmachine aangeschaft op basis van advies BCC.
De wasmachine is redelijk stil. Wast goed doet wat hij moet doen en waarvoor wij hem hebben gekocht.
De machine is erg gemakkelijk in het gebruik

Pluspunten

  • Stil
  • gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Werf - van Dijk 19-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Voordeel is de ruime deur opening

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

3,0
Jammer dat ik deze niet meer terug kan geven om een ander merk te kopen. Heb spijt dat ik deze gekocht heb, want de was komt er erg gekreukt uit en de was is alleen bij 1400 toerental droog genoeg voor mijn droger. NOOIT MEER een AEG. Het is een té kostbaar apparaat om deze nu al te vervangen, anders had ik dat zeker gedaan. Het tijdsduur dat de machine aangeeft klopt nooit. Vaak 10 min langer. Verlang zo naar mijn oude wasmachine. Voor het eerst een AEG gekocht. Voor mij nooit meer ...

Pluspunten

  • Ruime deur opening

Minpunten

  • Enorm gekreukt wasgoed
  • Wasgoed tegen de rand aangedrukt na centrifugeren
  • Bij 1400 toeren = wasgoed droog genoeg voor droger
  • Tijdsaanduiding duren langer dan machine aangeeft

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Chantal 12-12-2018

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik had dezelfde ervaring met een Bosch wasmachine, die heb ik hierom verkocht.. alle textiel ging kapot of verkreukelde.. Op Kieskeurig vond ik dezelfde ervaring als de uwe, met een ander type AEG: L76672FL. Ik heb mijn ervaring erbij gezet.
Ben zoekende naar een betere wasmachine die niet zo grondig alles aan gort draait.., geen idee meer welke machine kwalitatief goed is. Hoop dat de volgende in ieder geval de was heel laat ;)

An 08-03-2019

Net een AEG L6FB8499M gekocht en zeer teleurgesteld. Machine werkt niet goed als het niet vol zit: zwiert niet of niet droog, was beweegt niet van plek waardoor de helft droog blijft (ook bij wol waar maar 1.5kg in mag), laken gescheurd. Niet geschikt voor 1 persoon terwijl ze in winkel me zelfs een 9 kg aanbieden want machine weegt de was toch.

Reageer

Stephanie 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil met veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

10,0
Veel stiller dan ik had verwacht en handig in gebruik. Fijn dat je het eindgeluid kan uitschakelen.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Grote deur
  • Fijne programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdc02 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Prachtig toestel, ik ging eerst voor een Electrolux die in dezelfde fabriek gemaakt worden, maar koos voor het recentste prime product en met direct drive motor.. ik vind het alleen soms vervelend dat het beloofde 8 kg en 1400 toeren programma, dus alleen beschikbaar is op het 1ste algemeen wasprogramma , en niet op de anderen zoals fragile was of zijde enzo, waar +- 3.5 kg beschikbaar zijn en 1000-1200 toeren, ik zou ook daar op 1400 toeren willen droog draaien, dus was ik meestal gewoon op dit 1ste programma..
ok zijde enzo vraagt normaal minder toeren of temperatuur maar ik wil dat zelf toch kunnen instellen

Pluspunten

  • mooi en stilisch
  • koollose directe slijtvaste motor
  • electronica

Minpunten

  • 8kg en 1400t. alleen op hoofdprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Chantal 12-12-2018

Neemt u uw baby ook mee de achtbaan in?... ;)

Reageer

J.F.Keller 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Een mooie ruime wasmachine met uitstekende wasresultaten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Wij zijn uitermate tevreden en zijn ervan overtuigd dat dit mede te danken is aan de vakkundigheid bij het adviseren door de firma Quist in Rotterdam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans g 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

8,0
voor deze prijs is dit een zeer goede wasmachine.makkelijk in de bediening,grote vulopening en wast zeer goed op lage temperaturen.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • weinig geluid bij hoge toerental

Minpunten

  • veel druk op waterpomp water komt uit afvoerpijp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Besselink 20-05-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer gezien met de nieuwe wasmachien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

8,0
Ik ben zeer in mijn sas, de machine doet voortreffelijk de was. Zuinig met water en zeep, het is een gouden greep!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D van Doesburg 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg makkelijk en duidelijk

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

10,0
Super wasmachine wast goed schoon en je hoort hem bijna niet. Erg makkelijk instelbaar . Leuke prijs voor een AEG wasmachine. Alles wordt duidelijk en goed weer gegeven op het display. Was machine gaat van zelf uit wanneer hij klaar is met wassen. Alles is digitaal en klok loopt af.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • je hoort hem bijna niet
  • nette prijs voor AEG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeannette 19-05-2017

AEG wasmachine L6FB84GW

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

10,0
mooie energiezuinige wasmachine en gemakkelijke bediening! ik raad deze zeker aan, ook voor oudere mensen!

Pluspunten

  • geruisarm
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervariing

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

3,0
Na 7 maanden veel roest op onderzijde zijkant,machine staat in badkamer zoals zovelen,reactie van AEG was dat de machine daar niet voor gemaakt was.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Laurens 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Matig tevreden

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

7,0
De vorige wasmachine een samsung wf8604nhwg was helaas stuk gegaan. Het trommelkruis bleek afgebroken verder 8 jaar lang nooit problemen gehad. Toen besloten om deze aeg te kopen. Toch het idee van kwaliteit bij aeg echter de slangen zien er goedkoop uit in vergelijking met de samsung. Ook het touchscreen reageert naar mijn mening gewoon slecht en dat wordt ook enorm irritant omdat hij dan te snel en dan helemaal niet reageert. Het deurtje lijkt ook wat meer speling te hebben en kan soms gewoon open al zit de machine vol met schuim en water. Het vergrendelen gaat overigens met een erg luide klik. De eerste keer netjes een programma zonder was gedaan volgens boekje. Dit leek allemaal netjes en erg stil. Helaas met de eerste keer was erin danste de machine bijna van de plek af. Nadat hij gepauzeerd werd en opnieuw begon was het beter, dit valt me tot nu toe wel een beetje tegen. Samsung is naar mijn idee niet een bijzondere kwaliteit met wasmachines en aeg zou dan toch niet minder moeten zijn. Zeker niet als hij ook nog 8 jaar nieuwer is en 100 euro meer kost. De was is verder wel schoon als het eruit komt. De tijd zal leren of hij ook degelijk is.

Pluspunten

  • Niets wat een ander niet heeft

Minpunten

  • Onbalans
  • Deur sluit niet heel mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

M. Valk 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

8,0
Een geweldig product, makkelijk leesbaar en gebruiksvriendelijk display. Wast geweldig, het programma voor kleine was werkt goed.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Joan 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Ik zocht een low budget sterke Duitse wasmachine en heb kozen voor de AEG L6FB84GW. De display en bedieningsknop zijn heel duidelijk. De machine is heel stil en de trommel is groot, zo ook de deur. Het wasgoed til je er makkelijk in en ook weer eruit. Ook is het water snel op temperatuur. Ik ben ook zeer tevreden met de mooie vormgeving. Staat goed naast mijn nieuwe AEG Wasdroger! Ik wil al mijn witgoed wel van AEG aanschaffen!

Pluspunten

  • stil, ook bij centrifugeren
  • grote trommel en grote deur
  • duidelijk display en bedieningsknop
  • mooie vormgeving
  • goede prijs voor sterk Duits merk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 19-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stil, makkelijk in gebruik en veel extra functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

8,0
Na wat opstartproblemen (foutcode wegens stugge nieuwe rubbers sloot het deurtje niet goed) werkt de wasmachine top en is hij stil, moet goed waterpas gezet worden en op een trilmat, anders neemt hij de benen op een gladde laminaatvloer.

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • in te stellen met timer
  • verkort bij kleine wasjes

Minpunten

  • enkel waspoeder gebruiken bij uitsteltimer
  • moet zeer waterpas staan
  • geen gemixte was optie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

M 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Prachtig grote machine en wat een rust hij loopt zo rustig heerlijk
Nu ook nog hopen dat deze het ook langer dan 5 jaar volhoud

Pluspunten

  • Grote
  • Mogelijkheden
  • Stilte
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 01-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grondig schoon en stil

Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine. Wast heel schoon en is bijzonder geruisloos. Bij BCC gekocht. Goed advies en op basis daarvan dit model gekocht. Was zeer frequent: gemiddeld 2x per dag. Prima machine voor groot gezin.

Pluspunten

  • stil
  • schone was
  • grote trommel; 8kg
  • zuinig in gebruik
  • weinig waspoeder nodig

Minpunten

  • programma's duren lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

I.I. de Heer-Kielstra 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote venster, beter zichtbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB84GW

Algemene score

9,0
Na 3 weken gebruik, energieverbruik veel lager en ook waterverbruik. Meer schone was en sneller droger.

Pluspunten

  • Stiller motor
  • grote vensterdeur
  • gebruiksaanwijzing makkelijk gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews