AEG L6FB84GW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

natasja 28-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

super stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
deze wasmachine aangeschaft via bcc.
hij is erg stil en erg makkelijk in gebruik.
ondanks de 8 kg trommel is de wasmachine niet groter dan een met een kleinere trommel
enige minpuntje is het display als je je hand ervoor houd (je hoeft hem.niet aan te raken) schoet de functie al aan

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • toetsen schieten snel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdc02 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig toestel, ik ging eerst voor een Electrolux die in dezelfde fabriek gemaakt worden, maar koos voor het recentste prime product en met direct drive motor.. ik vind het alleen soms vervelend dat het beloofde 8 kg en 1400 toeren programma, dus alleen beschikbaar is op het 1ste algemeen wasprogramma , en niet op de anderen zoals fragile was of zijde enzo, waar +- 3.5 kg beschikbaar zijn en 1000-1200 toeren, ik zou ook daar op 1400 toeren willen droog draaien, dus was ik meestal gewoon op dit 1ste programma..
ok zijde enzo vraagt normaal minder toeren of temperatuur maar ik wil dat zelf toch kunnen instellen

Pluspunten

  • mooi en stilisch
  • koollose directe slijtvaste motor
  • electronica

Minpunten

  • 8kg en 1400t. alleen op hoofdprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit, en is makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine op de gok gekocht via internet, je moet natuurlijk maar afwachten of het ook waar is wat de fabrikant aangeeft. Maar nu....na een aantal weken ermee gewassen te hebben, moet ik zeggen het valt me 100% mee. Hij is echt heel makkelijk in het gebruik, voldoende verschillende programma's waaronder een heel snel programma van 20 minuten...ideaal! En zo stil..... je hoort hem alleen water pakken. Ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop en hoop dat ik er heel veel jaren plezier van mag hebben!

Pluspunten

  • heel stil
  • 20 minuten programma
  • wolwas wat normaal naar de stomerij moet

Minpunten

  • kan zo snel geen minpunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F.Keller 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Een mooie ruime wasmachine met uitstekende wasresultaten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Wij zijn uitermate tevreden en zijn ervan overtuigd dat dit mede te danken is aan de vakkundigheid bij het adviseren door de firma Quist in Rotterdam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans g 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voor deze prijs is dit een zeer goede wasmachine.makkelijk in de bediening,grote vulopening en wast zeer goed op lage temperaturen.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • weinig geluid bij hoge toerental

Minpunten

  • veel druk op waterpomp water komt uit afvoerpijp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D van Doesburg 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg makkelijk en duidelijk

Algemene score

10,0
Super wasmachine wast goed schoon en je hoort hem bijna niet. Erg makkelijk instelbaar . Leuke prijs voor een AEG wasmachine. Alles wordt duidelijk en goed weer gegeven op het display. Was machine gaat van zelf uit wanneer hij klaar is met wassen. Alles is digitaal en klok loopt af.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • je hoort hem bijna niet
  • nette prijs voor AEG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeannette 19-05-2017

AEG wasmachine L6FB84GW

Algemene score

10,0
mooie energiezuinige wasmachine en gemakkelijke bediening! ik raad deze zeker aan, ook voor oudere mensen!

Pluspunten

  • geruisarm
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 07-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine aangeschaft op basis van advies BCC.
De wasmachine is redelijk stil. Wast goed doet wat hij moet doen en waarvoor wij hem hebben gekocht.
De machine is erg gemakkelijk in het gebruik

Pluspunten

  • Stil
  • gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Werf - van Dijk 19-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Voordeel is de ruime deur opening

Algemene score

3,0
Jammer dat ik deze niet meer terug kan geven om een ander merk te kopen. Heb spijt dat ik deze gekocht heb, want de was komt er erg gekreukt uit en de was is alleen bij 1400 toerental droog genoeg voor mijn droger. NOOIT MEER een AEG. Het is een té kostbaar apparaat om deze nu al te vervangen, anders had ik dat zeker gedaan. Het tijdsduur dat de machine aangeeft klopt nooit. Vaak 10 min langer. Verlang zo naar mijn oude wasmachine. Voor het eerst een AEG gekocht. Voor mij nooit meer ...

Pluspunten

  • Ruime deur opening

Minpunten

  • Enorm gekreukt wasgoed
  • Wasgoed tegen de rand aangedrukt na centrifugeren
  • Bij 1400 toeren = wasgoed droog genoeg voor droger
  • Tijdsaanduiding duren langer dan machine aangeeft

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Stephanie 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil met veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel stiller dan ik had verwacht en handig in gebruik. Fijn dat je het eindgeluid kan uitschakelen.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Grote deur
  • Fijne programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 19-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stil, makkelijk in gebruik en veel extra functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat opstartproblemen (foutcode wegens stugge nieuwe rubbers sloot het deurtje niet goed) werkt de wasmachine top en is hij stil, moet goed waterpas gezet worden en op een trilmat, anders neemt hij de benen op een gladde laminaatvloer.

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • in te stellen met timer
  • verkort bij kleine wasjes

Minpunten

  • enkel waspoeder gebruiken bij uitsteltimer
  • moet zeer waterpas staan
  • geen gemixte was optie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

M 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig grote machine en wat een rust hij loopt zo rustig heerlijk
Nu ook nog hopen dat deze het ook langer dan 5 jaar volhoud

Pluspunten

  • Grote
  • Mogelijkheden
  • Stilte
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 01-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grondig schoon en stil

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine. Wast heel schoon en is bijzonder geruisloos. Bij BCC gekocht. Goed advies en op basis daarvan dit model gekocht. Was zeer frequent: gemiddeld 2x per dag. Prima machine voor groot gezin.

Pluspunten

  • stil
  • schone was
  • grote trommel; 8kg
  • zuinig in gebruik
  • weinig waspoeder nodig

Minpunten

  • programma's duren lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

I.I. de Heer-Kielstra 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote venster, beter zichtbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 3 weken gebruik, energieverbruik veel lager en ook waterverbruik. Meer schone was en sneller droger.

Pluspunten

  • Stiller motor
  • grote vensterdeur
  • gebruiksaanwijzing makkelijk gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 24-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudig te bedienen, erg stil en energiezuinig met een mooi en duidelijk afleesbare display. Kortom een kind kan zelf haar/zijn vuile was doen !!!!

Pluspunten

  • Energie besparend
  • Erg stil

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede koop, wast naar tevredenheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Moderne wasmachine met veel programma's en een makkelijke bediening. Heb voor deze wasmachine gekozen, omdat AEG een betrouwbaar merk is. Apparaat werkt zeer goed en de prijs is acceptabel.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Tijdsaanduiding wasprogramma op display
  • Grote vulopening
  • Geluidsarme werking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nayak 22-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Silent, efficient and beautiful

Algemene score

8,0
Very quiet 8Kg washing machine with a wide opening for loading clothes. It has a feature called ProSense which prevents water and energy wastage by automatically adjusting the time, water and energy consumption needed to suit each wash.
The design has a curved front which looks beautiful as compared plain box like designs.
The display indicates time remaining to complete the wash. I find it useful when I plan to wash multiple washing loads one after another.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Basters 22-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote inhoud , met een schoon resultaat !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima wasmachine met veel inhoud. Handig voor bijv. dekbed(overtrek).
We hebben deze wasmachine gekozen omdat de prijs-kwaliteit verhouding aan onze verwachting voldeed.
De was is mooi schoon en deze aanbieding was ook nog eens incl. wasmiddel en wasverzachter.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieters 22-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Weinig geluid, groot scherm, makkelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn product in gebruik. Fijn dat je zelf van alles kan veranderen aan een wasprogramma en het geheel naar eigen wens kan indelen.

Pluspunten

  • grote trommel
  • verschillende mogelijkheden

Minpunten

  • aan/uit knop goed indrukken
  • touchscreen niet altijd even gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Besselink 20-05-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer gezien met de nieuwe wasmachien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer in mijn sas, de machine doet voortreffelijk de was. Zuinig met water en zeep, het is een gouden greep!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews