Siemens iQ500 WM14T2G2NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Siemeling 31-08-2017

goede aanschaf

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met de wasmachine.
Alleen het kookwas programma duurt wel erg lang
dat vind ik erg jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MichelDr 31-07-2017

Nette eenvoudig te bedienen wasmachine

Algemene score

10,0
Machine staat er paar dagen maar wat een vooruitgang ten opzichte van onze eerder al goede siemens wasmachine. Stil, veel juiste, actuele en overzichtelijke programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Renza Vink 09-07-2017 Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine, erg stil, kan veel was in, handig i-dos systeem.
Ik raad deze machine daarom aan.
prijs kwaliteitsverhouding is super.

Pluspunten

  • Stil
  • Handig i-dos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma64 29-05-2017

Toppie!

Algemene score

10,0
stille zuinige machine, staat zo vast als een huis, wast schoon, programma's eenvoudig te bedienen, zelfdosering van wasmiddel en wasverzachter fantastisch!
echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

joop beerens 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

groot

Algemene score

8,0
de wasmachine is ruimer als mijn vorige waardoor ik minder was hoeft te draaien en hij is ook meer economischer (zuiniger met water)

Pluspunten

  • zuiniger
  • groter
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Futuristisch design

Algemene score

8,0
Duidelijk programma, grote inhoud. Mooi programma duidelijk te zien en te volgen op het scherm. Makkelijk te bedienen. Futuristisch design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesvD 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de eerdere aankoop dit jaar van de Siemens Wasdroger WT46G490NL was het tijd om een nieuwe wasmachine te kopen via Mediamarkt alweer. Super levering en aansluiten.

Voor iemand die technisch niet heel sterk is en moeite heeft met de laatste technologieën, is dit product samen met een goeie handleiding enorm gebruiksvriendelijk. Meer dan genoeg mogelijkheden en de wasmachine doet wat hij moet doen zonder te veel herrie te maken.

Fijn pluspunt; het staat heel netjes naast de Siemens Wasdroger die exact hetzelfde uiterlijk heeft.

Pluspunten

  • groot scherm
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Boekje volledig doorlezen voor gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Super stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie robuuste wasmachine die echt fluister stil is in vergelijking met mijn oude wasmachine. Erg makkelijk instelbaar en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Makkelijk instelbaar

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer