Siemens iQ500 WM14T2G2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T2G2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans h 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM14T2G2NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht, wasmachine van Siemens. Gedoseerd systeem wasmiddelen,dus zuinig met waspoeder,goodkoop in energieverbruik,een van de beste merken...lange levenduur..eco systeem. Makkelijke bediening...ja we hebben met dit apparaat een goede keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rai 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

IQ500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Zeer fijn apparaat. Met de cashback is de prijs-kwaliteit verhouding erg gunstig. Ook is het apparaat praktisch handig gezien de informatie die het display weergeeft en idos-systeem. Doordat deze geen overbodige extra's heeft betaal je volgens mij ook niet voor opties waar je geen gebruik van maakt. Tevreden.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Touchscreen
  • Inhoud van de trommel
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Kinderbeveiliging is minimaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stef 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, stil, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft een duidelijke eenvoudige bediening met veel keuzes. Wast relatief stil en is energiezuinig. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Zwaar
  • Aan- en afvoer zitten geïntegreerd in machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matje 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Na ruim 17 jaar werd het tijd voor een nieuwe wasmachine en mijn oog viel direct op deze en heb er absoluut geen spijt van.
Een zeer eenvoudig te bedienen machine met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • fraai design
  • stil
  • duidelijk bedieningspaneel
  • extra stand voor outdoor kleding

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Camiel 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Erg gebruiksvriendelijk apparaat. Kleding komt schoon en redelijk droog uit de machine. Veel opties.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Doseersysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine is ontzettend stil, ook bij het centrifugeren hoor je hem nauwelijks. Het grote touchscreen werk erg eenvoudig en intuïtief. De mogelijkheid om het wasmiddel en de wasverzachter in de machine te doen waarbij de machine het zelf doseert gaat verspilling tegen. Erg blij met deze mooie wasmachine van Siemens

Pluspunten

  • Stil
  • Doseert zelf wasmiddel
  • Touchscreen
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janet 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
De Machine is super makkelijk te bedienen en heeft een handige grote vulopening.
De machine is super stil dus houdt ons zeker niet wakker als we nog laat wassen.
Ik ben erg blij met dit apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Ik vind het een prachtige wasmachine voor weinig geld. De knoppen en het touchscreen werken perfect en het IDos systeem is erg handig!

Pluspunten

  • Automatisch doseren wasmiddel/verzachter
  • Het display
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mamavandrie 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en gebruiksvriendelijke wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Met 3 kinderen was ik veel en was op zoek naar een goede wasmachine in goede prijs-kwaliteitverhouding. Het display (touch screen) biedt vele functies. Je kan zelfs favoriete wasprogramma's merken. Advies is wel om de handleiding even door te nemen i.v.m. de verschillende opties van de wasprogramma's. Het leek allemaal best veel en ingewikkeld maar dat viel absoluut mee!

Pluspunten

  • Het enerverbruik is per programma inzichtelijk
  • apart programma voor reinigen trommel
  • programma kan je onderbreken,openen veranderen
  • zeer mooi voorkomen
  • verschillende opties om kleine wasjes te draaien

Minpunten

  • normaal goed gevuld programma duurt 2 uur 40 min

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heleen 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Product nu kort in gebruik maar is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk. Voordeel is zijn zuinigheid!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherGruppen 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

9 kilo inhoud !!!! geen geluid... je hoort bijna niks !!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Ongelooflijk. Moest tijdens mijn vakantie ( kids thuis) een andere wasmachine kopen. Belde mijn plaatselijke witgoed Passe in Sliedrecht. Super goed geholpen. Adviseerde de mooie Siemens aan. Een must voor het oog. 9 liter inhoud, kort programma, nog korter en heel kort. Alles is te wassen. Echt een klassieker en een aanrader. Vriendin van me heeft m inmiddels ook vorige week aangeschaft.

Pluspunten

  • 9 liter inhoud
  • bijna geen geluid/ trilt niet
  • licht in de trommel bij het uitnemen van de was
  • licht aan als het water in de trommel loopt
  • kort programma, nog korter en extra kort :)

Minpunten

  • niet !!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruik vriendelijke en still

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, stil en een perfect was resultaat. Ik zal deze wasmachine zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Siemeling 31-08-2017

goede aanschaf

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met de wasmachine.
Alleen het kookwas programma duurt wel erg lang
dat vind ik erg jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MichelDr 31-07-2017

Nette eenvoudig te bedienen wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Machine staat er paar dagen maar wat een vooruitgang ten opzichte van onze eerder al goede siemens wasmachine. Stil, veel juiste, actuele en overzichtelijke programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Renza Vink 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine, erg stil, kan veel was in, handig i-dos systeem.
Ik raad deze machine daarom aan.
prijs kwaliteitsverhouding is super.

Pluspunten

  • Stil
  • Handig i-dos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma64 29-05-2017

Toppie!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
stille zuinige machine, staat zo vast als een huis, wast schoon, programma's eenvoudig te bedienen, zelfdosering van wasmiddel en wasverzachter fantastisch!
echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

joop beerens 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

groot

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
de wasmachine is ruimer als mijn vorige waardoor ik minder was hoeft te draaien en hij is ook meer economischer (zuiniger met water)

Pluspunten

  • zuiniger
  • groter
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Futuristisch design

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Duidelijk programma, grote inhoud. Mooi programma duidelijk te zien en te volgen op het scherm. Makkelijk te bedienen. Futuristisch design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesvD 19-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Na de eerdere aankoop dit jaar van de Siemens Wasdroger WT46G490NL was het tijd om een nieuwe wasmachine te kopen via Mediamarkt alweer. Super levering en aansluiten.

Voor iemand die technisch niet heel sterk is en moeite heeft met de laatste technologieën, is dit product samen met een goeie handleiding enorm gebruiksvriendelijk. Meer dan genoeg mogelijkheden en de wasmachine doet wat hij moet doen zonder te veel herrie te maken.

Fijn pluspunt; het staat heel netjes naast de Siemens Wasdroger die exact hetzelfde uiterlijk heeft.

Pluspunten

  • groot scherm
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Boekje volledig doorlezen voor gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Super stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Mooie robuuste wasmachine die echt fluister stil is in vergelijking met mijn oude wasmachine. Erg makkelijk instelbaar en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Makkelijk instelbaar

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer