Siemens iQ500 WM14T2G2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T2G2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans h 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM14T2G2NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht, wasmachine van Siemens. Gedoseerd systeem wasmiddelen,dus zuinig met waspoeder,goodkoop in energieverbruik,een van de beste merken...lange levenduur..eco systeem. Makkelijke bediening...ja we hebben met dit apparaat een goede keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Elly 07-02-2019

Beste Frans, ik ben een particulier en heb een vraag over het i-dos systeem, bevalt dit nog steeds?
Kun je in het linkervakje ook waspoeder voor bijv de witte was doen , kun je de andere dan blokkeren?
Groet van Elly Groeneweg

Reageer

Kimm 19-05-2020

Superfijn

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine, superstil,veel opties, speed programma is erg prettig. Tot dusver zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rinus en Yvonne 01-05-2020

Geweldig wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Wat een fijne aankoop. Lekker stille machine en was heel schoon. Weinig stroom en water gebruik. Makkeleijk in gebruik. Zijn er erg blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

IvoV 27-03-2020

WOW

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Echt een super fijne wasmachine. Je hebt er geen omkijken naar. Je hoort niet eens dat hij bezig is. Echt lekker stil zelfs met het centrifugeren. Ben er echt super blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dionne 09-02-2020

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Makkelijk instelbaar en stil.
Komt er bijna droog uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AVA2019 12-01-2019

Wat een vooruitgang!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Na een lange periode van twijfelen of een nieuwe Siemens wel noodzakelijk was, de knoop doorgehakt en nu enorm enthousiast dat we zolang dachten dat de vorige nog steeds "up to date" was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rai 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

IQ500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Zeer fijn apparaat. Met de cashback is de prijs-kwaliteit verhouding erg gunstig. Ook is het apparaat praktisch handig gezien de informatie die het display weergeeft en idos-systeem. Doordat deze geen overbodige extra's heeft betaal je volgens mij ook niet voor opties waar je geen gebruik van maakt. Tevreden.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Touchscreen
  • Inhoud van de trommel
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Kinderbeveiliging is minimaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stef 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, stil, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft een duidelijke eenvoudige bediening met veel keuzes. Wast relatief stil en is energiezuinig. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Zwaar
  • Aan- en afvoer zitten geïntegreerd in machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matje 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Na ruim 17 jaar werd het tijd voor een nieuwe wasmachine en mijn oog viel direct op deze en heb er absoluut geen spijt van.
Een zeer eenvoudig te bedienen machine met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • fraai design
  • stil
  • duidelijk bedieningspaneel
  • extra stand voor outdoor kleding

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Camiel 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Erg gebruiksvriendelijk apparaat. Kleding komt schoon en redelijk droog uit de machine. Veel opties.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Doseersysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine is ontzettend stil, ook bij het centrifugeren hoor je hem nauwelijks. Het grote touchscreen werk erg eenvoudig en intuïtief. De mogelijkheid om het wasmiddel en de wasverzachter in de machine te doen waarbij de machine het zelf doseert gaat verspilling tegen. Erg blij met deze mooie wasmachine van Siemens

Pluspunten

  • Stil
  • Doseert zelf wasmiddel
  • Touchscreen
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janet 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
De Machine is super makkelijk te bedienen en heeft een handige grote vulopening.
De machine is super stil dus houdt ons zeker niet wakker als we nog laat wassen.
Ik ben erg blij met dit apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Ik vind het een prachtige wasmachine voor weinig geld. De knoppen en het touchscreen werken perfect en het IDos systeem is erg handig!

Pluspunten

  • Automatisch doseren wasmiddel/verzachter
  • Het display
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mamavandrie 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en gebruiksvriendelijke wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Met 3 kinderen was ik veel en was op zoek naar een goede wasmachine in goede prijs-kwaliteitverhouding. Het display (touch screen) biedt vele functies. Je kan zelfs favoriete wasprogramma's merken. Advies is wel om de handleiding even door te nemen i.v.m. de verschillende opties van de wasprogramma's. Het leek allemaal best veel en ingewikkeld maar dat viel absoluut mee!

Pluspunten

  • Het enerverbruik is per programma inzichtelijk
  • apart programma voor reinigen trommel
  • programma kan je onderbreken,openen veranderen
  • zeer mooi voorkomen
  • verschillende opties om kleine wasjes te draaien

Minpunten

  • normaal goed gevuld programma duurt 2 uur 40 min

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heleen 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Product nu kort in gebruik maar is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk. Voordeel is zijn zuinigheid!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherGruppen 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

9 kilo inhoud !!!! geen geluid... je hoort bijna niks !!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Ongelooflijk. Moest tijdens mijn vakantie ( kids thuis) een andere wasmachine kopen. Belde mijn plaatselijke witgoed Passe in Sliedrecht. Super goed geholpen. Adviseerde de mooie Siemens aan. Een must voor het oog. 9 liter inhoud, kort programma, nog korter en heel kort. Alles is te wassen. Echt een klassieker en een aanrader. Vriendin van me heeft m inmiddels ook vorige week aangeschaft.

Pluspunten

  • 9 liter inhoud
  • bijna geen geluid/ trilt niet
  • licht in de trommel bij het uitnemen van de was
  • licht aan als het water in de trommel loopt
  • kort programma, nog korter en extra kort :)

Minpunten

  • niet !!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruik vriendelijke en still

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, stil en een perfect was resultaat. Ik zal deze wasmachine zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Siemeling 31-08-2017

goede aanschaf

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met de wasmachine.
Alleen het kookwas programma duurt wel erg lang
dat vind ik erg jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MichelDr 31-07-2017

Nette eenvoudig te bedienen wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

10,0
Machine staat er paar dagen maar wat een vooruitgang ten opzichte van onze eerder al goede siemens wasmachine. Stil, veel juiste, actuele en overzichtelijke programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Renza Vink 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine, erg stil, kan veel was in, handig i-dos systeem.
Ik raad deze machine daarom aan.
prijs kwaliteitsverhouding is super.

Pluspunten

  • Stil
  • Handig i-dos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews