Siemens iQ700 WM14W890NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 06-01-2017 Product paar maanden in bezit

Siemens WM14W890NL

Algemene score

2,0
De machine heb ik al 10 keer gebruikt. 1. Het maakt tijdens het centrifugen ontzettend lawaai en de wasmachine beweegt. 2. Handig is wel 15 min snelwas maar dit kan alleen bij katoen. Ik heb de Sensofresh 1 x gebruikt en schrok: het kledingstuk rook net brandlucht. Ik heb deze type van Siemens speciaal gekocht om Sensofresh te kunnen gebruiken. Dit tezamen met het drilllen vd machine maakt dat ik vreselijk spijt ervan heb.

Minpunten

  • De machine drilt vreselijk en maakt lawaai
  • Sensofresh geeft onaangename droge brandlucht
  • Machine voldoet Niet aan wat Siemens vermeld

Review criteria:

Voldoende
Officiele reactie van Bosch 13-01-2017

Neem svp contact op met onze servicedienst, telefoon 088 - 424.40.10 (keuze 1).

Reageer

Van Oosten 05-01-2017 Product paar weken in bezit

handig, compleet en stil

Algemene score

9,0
De meest belangrijke punten voor ons zijn; mogelijkheid tot kort programma, grote capaciteit, zuinig en stil. Op alle punten scoort deze masmachine zeer goed. Het leuke is het lampje dat in de trommel schijnt, zodat je simpel kan controleren of er geen sokken zijn blijven zitten. Ook handig is de mogelijkheid om nog was toe te voegen als het programma al loopt. Wijn zijn zeer tevreden en bevelen deze machine van harte aan.

Pluspunten

  • stil
  • grote capaciteit
  • zuinig
  • kort programma mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Makkelijk in gebruik, geen moeilijke dingen!
Het is een stille machine, en veel verschillende programma's.
Of je ze allemaal gaat gebruiken, dat weet ik nog niet.
Maar zeker een machine om aan te raden.

Pluspunten

  • weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.W.Nijholt 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi duidelijke display en bijna geruisloos

Algemene score

9,0
Na de uitleg van de deskundige verkoper hebben wij besloten deze machine te kopen. Na het eerste gebruik bleek dat de machine bijna geen lawaai maakt, het wasgoed mooi wast en de machine heeft een fraai en duidelijk display, dat zorgt voor gebruiksgemak.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AvdH 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat vooral gekozen om de sensofresh functie dat leek me een handige optie en dat is ook zo. Heb t een paar keer getest en idd ruikt de was weer lekker fris zonder dat er water aan te pas is gekomen.
De gewone wasjes, waar je m toch t meest voor gebruikt worden ook prima schoon. Machine is super stil tov onze oude machine, ziet er ook nog eens mooi uit en nu maar hopen dat ie lekker lang mee gaat!

Pluspunten

  • Sensofresh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine en warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldige apparaten de wasmachine WM14W890NL en warmtepomp droger WT47W590NL echt top spul superrrr

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Pagels-Crijns 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Deur Wasmachine WM14W890NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima. Alleen jammer dat ze alleen met linksdraaiende deur te leveren is, terwijl wij nu juist een rechtsdraaiende moesten hebben. Nu moeten we dus a.h.w. "om de deur heen". En dat is minder gebruiksvriendelijk. De deur is ook niet om te zetten. Helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijk Display en een "sport" programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine niet alleen om te zien maar hij werkt ook nog eens erg praktisch. En voor de sporters zit er een kort programma op voor de niet vuile maar wel zweterige was. In 15 minuten op 30 graden en klaar is de kleding voor de volgende training.

Pluspunten

  • Korte programma
  • Overzichtelijk LED Display
  • Volume Trommel
  • automatische programma's

Minpunten

  • het geluid wanneer de was klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer