Siemens iQ700 WM14W890NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super machine, wast snel of zuinig, makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb van de aankoop van nieuwe wasmachine een studie gemaakt. Wilde iets innovatiefs wat ECHT werkt en geen marketing is. Kwam dus uit bij Bosch/Siemens ivm Sensofresh. Vervolgens alle consumentenbond tests bekeken, blijkt dat de dure modellen van beide merken met Sensofresh maar ongeveer 6,5 scoren op wasresultaat.... Deze een 7,6. Daarom voor deze gekozen.

Groot was mijn verbazing toen ik er achter kwam dat bij Siemens de Sensofresh alleen maar op 1 bepaald wasprogramma aanwezig is (en nog als los programma voor kleren die niet gewassen mogen worden, zoals pakken). Als ik dat vooraf had geweten, had ik mogelijk gewacht op nieuwe series van Siemens (die vast gaan komen). De Bosch wasmaschine heeft active oxygen (zelfde als Sensofresh), en is wel activeerbaar op (bijna) alle wasprogramma's, maar ja, die scoorde maar een 6,5 op wasresultaat en dat is toch waar ik machine primair voor koop.

De bediening is bijzonder intuitief. Nu 5 wasjes gedraaid en het wijst zich eigenlijk vanzelf. Wat bijzonder handig is, is dat je de eindtijd zelf kunt instellen. Dus je hoeft niet na te denken over " uitgestelde starttijd + wasmachinetijd= eindtijd", doet wasmachine voor je.

Kinderbeveiliging bevalt me ook erg goed. Zit nog kleine "bug" in, de aan/uit knop reageert nog steeds (en daar is de kleine man van 2 al achter...:).

Heb je alle tijd, was je 8kg in 3u30 (eco stand, zetten we nacht van te voren klaar, zodat ie in ochtend klaar is).
Heb je geen tijd, was je 5kg in 1u....:). Verbruikt ie wel wat meer stroom en water.

8kg was is echt veel. Heb volle wasbox gewogen en kwam op netto bijna 7kg (was al behoorlijk proppen).

Pluspunten

  • stil (ook tijdens centrifugeren)
  • wasresultaat 7,6 (volgens consumentenbond)
  • heel makkelijk in bediening, erg intuitief
  • keuze uit supersnel (1u) of super zuinig (3,5u)
  • zelf eindtijd was aangeven

Minpunten

  • sensofresh zit maar op 1 wasprogramma
  • niet goedkoopste
  • aan/uit knop werkt nog in kinderbeveilingsmode
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Hol 06-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Hele fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerste wasmachine. Wij wilden eerst voor een Miele gaan vanwege de naam, maar verkoper wees ons op dit apparaat en zowel Siemens als verkoper hebben ons overtuigd. Machine staat op dezelfde verdieping als de slaapkamers (met een houten vloer), maar dit geeft geen enkel probleem qua geluid.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • Hygiene programma
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Kooistra 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

een kanjer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne, gemakkelijk te bedienen wasmachine. we hebben een krukje voor de machine geplaatst om te kijken hoe deze de was draait. de sensoFresh is geweldig, nooit meer naar de stomerij en altijd frisse kleding

Pluspunten

  • gemakkelijke, eenvoudige bediening
  • de vele wasprogramma's indiv. in te stellen
  • ik hoef niet meer naar de stomerij
  • timer
  • past waterniveau aan aan hoeveelheid was
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De verkorte duur van het wasmachine is een zeer groot voordeel. Alsmede de SensoFresh optie. Kleding komt er heerlijk fris weer uit. Vorige machine was 16 jaar oud. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan.
Enige tijd van uitleveren. Het inlopen was geen probleem.

Pluspunten

  • Senso Fresh
  • Snel programma en toch erg schoon

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AvdH 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat vooral gekozen om de sensofresh functie dat leek me een handige optie en dat is ook zo. Heb t een paar keer getest en idd ruikt de was weer lekker fris zonder dat er water aan te pas is gekomen.
De gewone wasjes, waar je m toch t meest voor gebruikt worden ook prima schoon. Machine is super stil tov onze oude machine, ziet er ook nog eens mooi uit en nu maar hopen dat ie lekker lang mee gaat!

Pluspunten

  • Sensofresh
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deans 23-02-2018

Misleidende tijds aanduiding

Algemene score

6,0
Veel opties, beetje verwarrend wat nou precies waarvoor dient. Staat ook niet goed in de handleiding helaas.
De tijd die de machine aangeeft, bijvoorbeeld katoen wassen op 40 graden duurt 2,5 uur, is echt alleen maar wassen. Daarna springt ie nog op 45 min. centrifugeren op 1400toeren...
Het scheelt dat ie zuinig is.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

eline 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooie machine. sensofresh werkt ook heel erg goed. fijn is ook dat er een trommelverlichting in zit.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MVD01 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine, iedereen aan te raden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de wasmachine nu ongeveer 2 weken en zijn er super tevreden over. Onze oude wasmachine was echt op en dat verschil merk je meteen. Onze was komt er niet meer gekreukt uit, de bediening is heel handig, er zitten genoeg opties op en het apparaat ziet er ook nog eens mooi uit. De trommel is verlicht, er zit een handig klepje aan de voorkant om de machine schoon te houden. Alleen maar pluspunten, wij raden hem iedereen aan!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Kreukvrije was
  • Veel wasmogelijkheden
  • Mooie machine

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies Mulder 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving ,veel mogelijkheden en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie moderne machine met veel mogelijkheden om energie te besparen. Door goed met de temperatuur om te kunnen gaan . En.... , een noviteit was opfrissen zonder water en zeep!!! En,toch super fris.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

michiel 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille machine.
Deze nu een paar dagen in bezit en bevalt goed tot op heden.
Het sensofresh programma is ook een programma waar wij veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • stil
  • 10 jaar garantie op de motor
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • sensofresh niet tegelijk met wasprogramma
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Coen 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, makkelijk te bedienen, ziet er mooi uit, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben er erg blij mee, makkelijk te bedienen en de fresh is erg makkelijk, ook bij het wassen op 40 graden is het bacteriën dodend

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Was komt er best nat uit
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gebruiks vriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie gebruiks vriendelijke machine en hij is erg stil
en duidelijk in gebruik.
en is energie zuinig.
Echt een aanrader
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Muis 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet precies wat hij belooft. Muisstil, klaar op de gewenste tijd, alle programma's. Deze machine is gewoon super.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Snel klaar
  • Diverse programma's
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig bedienings paneel, duidelijk te lezen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudig te bedienen, goede prijs / kwaliteit verhouding. een kind kan letterlijk de was doen. vooral de timer is gemakkelijk te bedienen. Ook de seno fresh mogelijkheid is erg praktisch in gebruik. wassen is dus niet altijd nodig, dure stoom kosten zijn uit de tijd.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fee 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met super mooi design en verlichte trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast super goed de was komt er heel schoon uit
is stil en super handig is de verlichting in de trommel
Enige nadeel is dat de was er wel heel nat uitkomt
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janet 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Goede, stille wasmachine. Makkelijk in gebruik. Ruim waspoederbakje. Door het hele gezin makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Zeer stil.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-josé Verstegen 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine WM14W890NL

Algemene score

8,0
Eenvoudige en overzichtelijk bediening en veel wasmogelijkheden. Extra sensorfresh een aanwinst. Ook korte programma's voor sportkleding die veel worden gebruikt.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Job Venema 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

moderne machine energiezuinig duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De uitgebreide wasprogramma's en de eenvoudige bediening van de wasmachine. Daarnaast is het stoomprogramma voor ons een aanwinst. Onze vorige Siemens wasmachine heeft meer dan 20 jaar probleemloos gefunctioneerd. vandaar ook nu weer de keuze voor een Siemens machine.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bizzy 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eerlijke en betrouwbare wasmachine die heerlijk stil is en een grote inhoud(8 kilo) heeft.
Wat ook belangrijk is voor mij dat het een energiezuinig apparaat is en door de sensoren dit ook optimaal bereikt wordt.
En de was is heerlijk schoon en fris, ook met de sensofresh ideaal! Een echte aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • schoon
  • extra hygiene
  • wassen zonder waterfunctie

Minpunten

  • jammer dat je geen rechtsdraaiende opening hebt
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Albertus 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de wasmachine gekocht vanwege zijn mogelijkheden. Na plaatsing voldeed het aan de verwachting. Weinig geluid tijdens de wasbeurten. Past de duur van het programma aan volgens gewicht. Dit is wat ik verwacht van een wasmachine.

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens iQ700 WM14W890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews