Bosch Serie 6 WAT28644NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bertus 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch WAT28644NL I-dos en WTW85460 een perfecte combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine en droogtrommel zijn zeer geluidsarm met hele duidelijke zeer gebruiksvriendelijke displays. Ook de automatische dosering is een fantastische aanvulling en het verbruik van wasmiddelen is daardoor minimaal. En de ECO knop is natuurlijk ook voor de toekomst van ons allemaal van belang! Onze oude Bosch combinatie deed het na 20 jaar nog perfect, maar om energie te besparen vonden wij het tijd over te stappen naar een energie zuinige wasmachine en droger met veel functies en daarom wederom gekozen voor Bosch. Al met al een geweldige combinatie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor een ieder.

Pluspunten

  • Zeer mooie uitstraling
  • Grote deuren
  • Zeer geluidsarm
  • I-dos systeem
  • Zeer energie zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 09-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Kind kan de 'was' doen. Makkelijk en vooral ook stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naar onze mening doet hij wat hij moet doen en dat is goed wassen. Doet zijn wasjes bijna geruisloos. Wanneer je de keuzemogelijkheden door hebt laat hij zich eenvoudig instellen. 1e keer even het instructieboekje lezen en kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerry 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling
Dosering bakjes voor het wasmiddel en wasverzachter. Geluidloos.
De trommel is acht kilo dus lekker veel was tegelijk wassen.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Doseringsbakjes
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johanna 28-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

I dos bakjes lastig verschonen

Algemene score

7,0
Inmiddels paar maanden in gebruik. Niet handig dat je de bakjes voor I-Dos systeem moet legen en verschonen als je ander soort/merk wasmiddel of -verzachter wilt gebruiken. Ik gebruik nog steeds zelfde merk om die reden. Het handvat/de 'schuif' die je eraf moet halen om dit te doen, krijgen wij er tot nu toe niet af... We durven dit niet met kracht te doen. Verder mis ik soms keuze 1000 toeren centrifuge. Wel veel keuze van 400, 600, 800, 1200 en 1400 maar ik mis net die ene er tussen in

Pluspunten

  • schone was
  • duurde even voor I dos duidelijk was
  • vrij stil

Minpunten

  • bakjes lastig te legen/schoon te maken
  • geen 1000 toeren centrifugeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

aw 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
grote trommel, makkelijke bediening. ideaal dat wasmiddel automatisch wordt gedoseerd. dat scheelt in verbruik wasmiddel.

Pluspunten

  • automatische bediening
  • zuinig in verbruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJB 23-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch i-DOS wasmachine

Algemene score

9,0
Wasmachine wast erg stil en als het klaar is geeft hij verdraagzame piepgeluid. De keuzemogelijkheden is zeer ruim, vooral het wasprogramma voor de sportkleding wordt veel gebruikt (ook sportschoenen). Daarnaast bepaalt de wasmachine zelf het gewicht en vuilheid, waarna wasmiddel automatisch wordt gedoseerd. En pluspunt is het zelfreinigende programma, die je per kwartaal moet gebruiken. Daardoor zijn kalktabletten e.d. niet meer nodig! Enige kanttekening dat ik kan bedenken is dat het aanraakscherm zeer gevoelig is. Maar ik heb daar mijn eigen handigheid op bedacht door eerst de was erin te doen, het wasprogramma in te stellen en pas daarna het deurtje dicht te doen. Ik ben zéér tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Zelfdosering, bepaalt gewicht + vuilheid
  • Zelfreinigend
  • Bijna muisstil, zelf bij centrifugeren
  • Wasprogramma mogelijkheden, w.o. Eco

Minpunten

  • Gevoelige aanraakscherm
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leendert 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke stille apparaten. Ze staan in de keuken en ik hoor bijna niets. Stil en makkelijk. Ook de dosering functie is heel prettig. Wassen en drogen met deze apparaten is een feest.

Pluspunten

  • stil
  • handig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mandy 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met idos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine van Bosch, functioneert prima en heeft een handig i-dos systeem dat zelf doseert. Dit is ook uit te schakelen

Pluspunten

  • i-dos
  • 8 kilo trommel
  • degelijk product
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisje 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne stille wasmachine , mooi overzichtelijk bediening . En vooral het I-dos is een uitkomst werkt perfect . Ik zelf deed nogal te veel er in dit kan nu niet meer en scheelt heel veel in de kosten. Energie verbruikt hij een stuk minder dan mijn oude wasmachine . Ik ben zeer tevreden over deze bosch I-dos wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • weinig energie verbruik
  • het I-dos is echt een aan rader
  • was is echt mooi schoon

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Algemene score

9,0
De wasmachine staat op een houten zolder. Vandaar dat het van groot belang is dat de wasmachine stil is. Natuurlijk maakt het apparaat lawaai, maar deze machine is de stilste tot nu toe. Ook geen overdreven gedender bij het centrifugeren. En energiezuinig. Wel even wennen dat de bediening volledig digitaal is. Met toevoeging van tussen gemonteerde ontkalker zacht wasgoed. En op de motor zit 10 jaar garantie.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • 10 jaar garantie op motor
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Philippine 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine doet precies wat het beloofd een echte aanrader waar je geen spijt van krijgt. Wast schoon maakt weinig tot geen geluid en heeft veel programma s
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.A. Schopman 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De machine voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. De machine doet precies wat je er van verwacht, het doet zijn werk stil en volgens verwachting

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen kunnen vinden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert Nieuwenhuis 02-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met grote trommel en handig auto doseersysteem

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met grote trommel van 8kg. Deze is goed genoeg voor ons gezin met 2 kinderen. De interface is ook overzichtelijk. Met de draaiknop kies je het programma en met de het tiptoetsendisplay kies je overige opties zoals centrifugesnelheid, extra spoelen, e.d.
Ook het auto doseersysteem is erg handig. Nooit meer gokken hoeveel wasmiddel of verzachter je moet toevoegen.

Pluspunten

  • Grote trommel van 8kg
  • Auto doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter
  • Indicator voor resterende tijd
  • Starttijdvertraging
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johanna 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wennen aan I-Dos

Algemene score

8,0
Moest zoeken naar en wennen aan I-Dos Systeem bij 1e keer hoeveelheid toevoegen. Daarna zelf wasverzachter blijkbaar te laag ingesteld.

Pluspunten

  • stil
  • meerdere toerentallen centrifuge

Minpunten

  • I-dos beschrijving niet heel eenvoudig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rianne 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

I-Dos ideaal, superstil en wast prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe heel tevreden over deze wasmachine. Hij is superstil en wast alles keurig schoon. Het I-Dos systeem is ook heel gemakkelijk. Er kan 8 kilo was in, voor een gezin altijd handig! Houd er wel rekening mee dat wanneer je kiest voor het versnellen van het wasprogramma, je minder kg in de wasmachine kunt doen. De standaard programma's duren wel eventjes maar daar staat tegenover dat hij dan wel energiezuing wast en weinig water gebruikt. Op 1400 toeren komt de was er prima gecentrifugeerd uit en hij is heel stil! Ik zou hem zeker aanraden! Hiervoor hadden wij een samsung eco bubble en die heeft jammergenoeg maar 4 jaar geleefd, toen ging het trommelkruis kapot en betekende reparatie flink wat kosten. We hebben daarom besloten geen Samsung weer te nemen. Bosch staat voor kwaliteit em de service is prima!

Pluspunten

  • Erg stil
  • 8 kg inhoud
  • Energiezuing
  • I-Dos zorgt dat je nooit teveel wasmiddel gebruikt

Minpunten

  • Standaard programma's lang maar kunnen ingekort
  • Bij speed programma geen 8kg wassen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 10-01-2018

Geweldige wasmachine

Algemene score

10,0
Geweldige machine doet bijna alles automatisch en natuurlijk A+++
Was word lekker schoon en ruikt heerlijk mede door het I DOS systeem en bespaart op wasmiddel en wasverzachter.
Alles duurt wat langer dan gewend maar bespaar hierdoor wel water en stroom.
Kortom een aanrader!!!!!!!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monique Vos 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluidsluw apparaat met doseersysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluidsniveau is super ,makkelijk doseersysteem voor vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Zelfs zonder uitgebreid gebruiksaanwijzing te lezen makkelijk in gebruik. tiptoetsen
Zier er mooi uit.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • dosersysteem

Minpunten

  • niet zichtbaar vulling doseersysteem
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.e. 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne wasmachine, zeer rustig qua geluid. Een goede aankoop. Kan veel was in. Een echte aaneadee

Pluspunten

  • Rustig
  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels meermalen gewassen met een goed wasresultaat. Machine heeft max 1400 toeren bij centrifugeren. Ik was 1600 gewend maar merk het verschil eigenlijk niet.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. Rolandus Boers 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine, duidelijke bediening, hele stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
machine gekocht voor het I-dos systeem tevens een aantal processen die meerwaarde geven aan deze machine zoals memory programma, automatisch regelen van water en wasmiddel hoeveelheid,heel goede en duidelijk display, reiniging programma

Pluspunten

  • stabiele machine
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28644NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews