Bosch Serie 6 WAT28644NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bertus 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch WAT28644NL I-dos en WTW85460 een perfecte combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine en droogtrommel zijn zeer geluidsarm met hele duidelijke zeer gebruiksvriendelijke displays. Ook de automatische dosering is een fantastische aanvulling en het verbruik van wasmiddelen is daardoor minimaal. En de ECO knop is natuurlijk ook voor de toekomst van ons allemaal van belang! Onze oude Bosch combinatie deed het na 20 jaar nog perfect, maar om energie te besparen vonden wij het tijd over te stappen naar een energie zuinige wasmachine en droger met veel functies en daarom wederom gekozen voor Bosch. Al met al een geweldige combinatie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor een ieder.

Pluspunten

  • Zeer mooie uitstraling
  • Grote deuren
  • Zeer geluidsarm
  • I-dos systeem
  • Zeer energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling
Dosering bakjes voor het wasmiddel en wasverzachter. Geluidloos.
De trommel is acht kilo dus lekker veel was tegelijk wassen.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Doseringsbakjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anna 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine en Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doen beide hun werk goed en veeeeeel zuiniger dan de vorige. Handig dat wasmachine naar behoefte wasmiddel en wasverzachter pakt. Bespaart echt, zowel in energie als wasmiddel en wasverzachter.

Pluspunten

  • Naar behoefte wasmiddel en wasverzachter
  • zuinig in verbruik
  • weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Van Der Vlugt 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zo op het oog prima apparaat. eerste was was uitstekend. apparaat is stil en het is fijn dat het apparaat volledig uitgaat als hij klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

IvT 22-05-2017 Product paar weken in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie geluidsarme machine. Eenvoudige bediening via touchscreen met veel mogelijkheden. Ook de automatische dosering is een fantastische aanvulling en het verbruik van wasmiddel is daardoor minimaal. De ECO knop is natuurlijk voor de toekomst van ons allemaal van belang!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • automatische dosering

Minpunten

  • centrifuge is niet ze krachtig als verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tomm 05-05-2017

Bosch WAT28644 wasmachine, zeker een aanrader

Algemene score

10,0
Wasmachine is erg geluidsarm, duidelijk display en zeer gebruiksvriendelijk. onze oude wasmachine deed het nog prima, maar wij zochten een energie zuinige machine met veel functies zodoende hebben wij deze machine gekozen. Perfecte machine!
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

M haring 05-05-2017 Product paar weken in bezit

Helemaal tevrede

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een goede machine, onze vijfde bosch in 57jaar.weinig extra geluid en na het centrifugeren minder tijd nodig in de droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arrianne 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ideaal voor kleine wasjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaringen met Bosch gehad, zo ook met deze wasmachine.
Door het iDos systeem kan ik mijn kleine witte wasjes ook prima doen, zonder al te veel water-wasmiddel te verspillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het heeft alleen maar voordelen. Zelfdosering, duidelijk display en ook nog energie zuinig. Wat wil een mens nog meer

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zelfdosering
  • stil

Minpunten

  • langere wastijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jpbjhm16 31-10-2016

Heerlijk

Algemene score

10,0
Fijne, stille machine!
Makkelijke bediening en zuinig met water en wasmiddel dankzij het I dos systeem.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Daan 27-10-2016

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
De wwsmachine is lekker stil en makkelijk in gebruik. Alles wat ie nodig hebt zit erop. Geen onnodige poespas. De was komt er lekker fris en schoon uit. Ook gaat de machine vanzelf uit, wel handig en zuinig.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Joop Bonte-Verhaagen 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine , prijs kwaliteit verhouding prima.
Degelijkheid straalt er vanaf. Gebruikersgemak ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer