Bosch Serie 6 WAT28644NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bertus 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch WAT28644NL I-dos en WTW85460 een perfecte combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine en droogtrommel zijn zeer geluidsarm met hele duidelijke zeer gebruiksvriendelijke displays. Ook de automatische dosering is een fantastische aanvulling en het verbruik van wasmiddelen is daardoor minimaal. En de ECO knop is natuurlijk ook voor de toekomst van ons allemaal van belang! Onze oude Bosch combinatie deed het na 20 jaar nog perfect, maar om energie te besparen vonden wij het tijd over te stappen naar een energie zuinige wasmachine en droger met veel functies en daarom wederom gekozen voor Bosch. Al met al een geweldige combinatie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor een ieder.

Pluspunten

  • Zeer mooie uitstraling
  • Grote deuren
  • Zeer geluidsarm
  • I-dos systeem
  • Zeer energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling
Dosering bakjes voor het wasmiddel en wasverzachter. Geluidloos.
De trommel is acht kilo dus lekker veel was tegelijk wassen.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Doseringsbakjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Priscilla 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de WAT28644NL wasmachine gekocht. Het is een hele fijne wasmachine die makkelijk is in gebruik. De was komt heel goed schoon en fris eruit. Het doseersyteem is heel handig. De wasmachine is ook heel stil. Kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ray 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze wasmachine

Algemene score

9,0
De wasmachine bevalt heel goed. Simpele touch-bediening en ook handige automatische dosering van je wasmiddel. Fijne wasmachine.

Pluspunten

  • I-DOS
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geur van de machine bij 1e paar keer wassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ron 09-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Kind kan de 'was' doen. Makkelijk en vooral ook stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naar onze mening doet hij wat hij moet doen en dat is goed wassen. Doet zijn wasjes bijna geruisloos. Wanneer je de keuzemogelijkheden door hebt laat hij zich eenvoudig instellen. 1e keer even het instructieboekje lezen en kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.haring 24-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

De beste wensen voor ons komen uit. De machine is uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is goed ook de speedwassen zijn goed schoon.ook de centrifuge gaat goed. De droogtijd is met twintig minuten in de droger verminderd. Goed te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jos 30-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel inhoud, kleine wasjes draaien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben voor een Bosch gekozen omdat mijn ouders deze ook al jaren als wasmachine merk gebruiken met veel plezier. Het is een vertrouwd gevoel dan ook voor Bosch te kiezen, daarnaast beviel het ons dat er veel laatruimte beschikbaar is en de machine zelf het wasmiddel doseert. We horen de wasmachine die op zolder staat nauwelijks en hoeven geen schokdempers te gebruiken. We hopen nog lang plezier te beleven.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Geen verspilling van wasmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jolanda Deckers 18-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch mooi en fijn apparaat

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij dat we deze wasmachine hebben gekocht. De buitenkant en de display zijn ontzettend mooi. Bovendien is hij erg handig in gebruik maar ook zuinig. Deze machine is ontzettend stil en daar zijn wij maar ook onze nieuwe buren in ons appartementencomplex erg blij mee.

Pluspunten

  • zuinig
  • overzichtelijk
  • stil
  • ziet er mooi uit
  • wast erg schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Sung 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuinige, stille en mooie wasmachine met I-Dos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een mooie, stille, zuinige en krachtige wasmachine. Goede prijs/kwaliteitsverhouding in dit segment. Voorheen ook een Bosch gehad en daar waren wij zeer tevreden mee! Super met I-Dos systeem! Regelt zelf de was dosering dus erg handig! Mooi helder en makkelijk te bedienen display. Gezin: 2 volwassenen en 2 kids.

Pluspunten

  • I-Dos regelt zelf was dosering!
  • Stille centrifuge
  • Zuinig verbruik
  • Mooi design en groot display
  • Groot laad capaciteit

Minpunten

  • geen op dit moment !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Actie cashback

Algemene score

2,0
Wat een nep actie die cashback. Schermen zo overal met "tot 75 euro cashback". Koop je een wasmachine van 700 euro en dan krijg je maar 25 euro. Voor een dergelijk begrag verwacht zeker 50 euro. Volgende keer maar een ander merk want op deze manier hou je de consument voor de gek en daar hou ik niet van

Minpunten

  • Nep actie cashback

Reageer

T.Vrolijk 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Tierelier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je krijgt veel wasmachine voor een billijke prijs, die ook nog eens in de aanbieding was.
Hij draait als een tierelier, trilt nauwelijks en je hoort hem vrijwel niet.
Onze eerste indruk: Een machine die zo WAST, die IS 'T!

Pluspunten

  • geluid, nauwelijks te horen
  • oogt prima
  • loopt als een zonnetje
  • eco-programma positief
  • de vele mogelijkheden

Minpunten

  • je kunt hem niet voorprogrammeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine en Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doen beide hun werk goed en veeeeeel zuiniger dan de vorige. Handig dat wasmachine naar behoefte wasmiddel en wasverzachter pakt. Bespaart echt, zowel in energie als wasmiddel en wasverzachter.

Pluspunten

  • Naar behoefte wasmiddel en wasverzachter
  • zuinig in verbruik
  • weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Van Der Vlugt 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zo op het oog prima apparaat. eerste was was uitstekend. apparaat is stil en het is fijn dat het apparaat volledig uitgaat als hij klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

IvT 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie geluidsarme machine. Eenvoudige bediening via touchscreen met veel mogelijkheden. Ook de automatische dosering is een fantastische aanvulling en het verbruik van wasmiddel is daardoor minimaal. De ECO knop is natuurlijk voor de toekomst van ons allemaal van belang!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • automatische dosering

Minpunten

  • centrifuge is niet ze krachtig als verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tomm 05-05-2017

Bosch WAT28644 wasmachine, zeker een aanrader

Algemene score

10,0
Wasmachine is erg geluidsarm, duidelijk display en zeer gebruiksvriendelijk. onze oude wasmachine deed het nog prima, maar wij zochten een energie zuinige machine met veel functies zodoende hebben wij deze machine gekozen. Perfecte machine!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

M haring 05-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Helemaal tevrede

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een goede machine, onze vijfde bosch in 57jaar.weinig extra geluid en na het centrifugeren minder tijd nodig in de droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arrianne 07-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal voor kleine wasjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaringen met Bosch gehad, zo ook met deze wasmachine.
Door het iDos systeem kan ik mijn kleine witte wasjes ook prima doen, zonder al te veel water-wasmiddel te verspillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het heeft alleen maar voordelen. Zelfdosering, duidelijk display en ook nog energie zuinig. Wat wil een mens nog meer

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zelfdosering
  • stil

Minpunten

  • langere wastijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jpbjhm16 31-10-2016

Heerlijk

Algemene score

10,0
Fijne, stille machine!
Makkelijke bediening en zuinig met water en wasmiddel dankzij het I dos systeem.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Daan 27-10-2016

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
De wwsmachine is lekker stil en makkelijk in gebruik. Alles wat ie nodig hebt zit erop. Geen onnodige poespas. De was komt er lekker fris en schoon uit. Ook gaat de machine vanzelf uit, wel handig en zuinig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews