AEG L7FE84ES - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

William 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie grote wasmachine, vele top functies

Algemene score

8,0
Laatst deze wasmachine gekocht en hij bevalt echt heel erg goed ! De functie die de wasmachine zich rijk heeft, zijn zeker functies die je vaker kan/gaat gebruiken. Gewone was, maar ook jassen, regenkleding, e.d. worden snel en makkelijk schoon. Verder is de steam functie ideaal om je nette pakken te reinigen. Zo kan je makkelijk en snel je kleding schoonstomen en scheelt je een hoop kosten voor een stomerij.
Normaal gesproken ben ik niet zo fan van een touchscreen. Tot nu toe moet ik zeggen dat die bij deze wasmachine goed bevalt. Je moet alleen wel goed de "knoppen" indrukken.
Voor een gezin van vier is de wasmachine groot genoeg. De 8 liter is echt heerlijk, en de was wordt ook echt schoon !
En de wastijden kan je zelfs inkorten, waardoor je ook snel een was kan draaien. In de handleiding staat dat dan de garantie niet gegeven wordt dat de was echt schoon wordt, maar heb dit zelf nog niet gemerkt. Zelfs met de korte wastijden, wordt de kleding ook echt schoon.

Pluspunten

  • grote inhoudshoeveelheid
  • instelbare wastijden
  • steamfunctie !

Minpunten

  • touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

losttourist 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

veel inhoud,duidelijk display

Algemene score

9,0
nadat onze oude AEG na 13 jaar problemen kreeg een nieuwe aangeschaft draait hier nu 2 maanden en ben er goed tevreden over, er kan meer in 8kg. en veel verschillende programma's waar ik eigenlijk niks van weet want mijn vrouw doet de was. dus.......

Pluspunten

  • display
  • de inhoud 8kg

Minpunten

  • had iets stiller gemogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sven 10-06-2017 Product paar maanden in bezit

Wast goed, maar vervelend touchscreen

Algemene score

6,0
Op zich tevreden over de machine, wast goed schoon, heerlijk grote trommel en echt stil! Ook tijdens het zwieren op 1400 toeren. Maar het touchscreen is echt drama. Je krijgt hem haast niet in kinderslot gezet, en hem uit kinderslot halen is ook een hele opgave. Elke keer weer zit ik te klooien met de bediening. Op gebruiksgemak krijgt hij echt een dikke onvoldoende.

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil

Minpunten

  • bediening via touchscreen is drama

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

ptje 20-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi Degelijk en Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
-Sjiek, degelijk en uitgebreide maar toch makkelijke functies en programma's.
-Vooral het in 3 stappen verkorten van de programma's en dan nog de keuze hebben om dit energiezuinig te doen!
-Stoomprogramma super voor sportkleding
-30 graden 20 minuten programma
-reinigingsprogramma apparaat zelf

Pluspunten

  • stoomprogramma
  • Vulopening
  • Korte programma's in 3 stappen en energiezuinig
  • Sjieke uitstraling

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Redld 12-03-2017 Product paar maanden in bezit

Super stil, makelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dankzij de koolborstelloze motor met 10 jaar garantie is ie ook nog lekker zuinig in gebruik.
De was wordt gewogen waardoor de tijd van het wasprogramma wordt aangepast.
handig is het stoom programma waardoor je haast niet meer hoeft te strijken en het korte opfrisprogramma

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • was wordt gewogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lian 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Wast goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Goede, degelijke wasmachine voor deze prijs. Veel variaties in de programma's mogelijk, wat wassen erg makkelijk maakt.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • veel programma's/opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lia Bos 23-06-2017 Product paar maanden in bezit

Goede wasmachine met ruime deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine wast goed en heeft veel verschillende programma's, waaronder een 20 minuten programma.
Je kunt de looptijd van het programma goed aanpassen en hij is lekker stil. Handig is het wasmiddel bakje dat je goed kan aanpassen aan poeder of vloeibaar.
Voor mij is het een goede vriendin met een naam Mien die haar werk goed uitvoert.

Pluspunten

  • Wasprogramma's
  • Stil je hoort hem nauwelijks

Minpunten

  • Het niet losschudden van de was na centrifugeren
  • 20 min.programma niet op koud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

10 jaar garantie op motor zegt wel iets 19-06-2017 Product paar weken in bezit

Stille veelzijdige wasmachine

Algemene score

10,0
Mooi uitziende vooral stille, degelijke, zeer praktische wasmachine met grote deur en ( 8kg) inhoud, overzichtelijk en duidelijke led verlichting met vele programma's en een 20 minuten programma (handig) plus economische bespaar knop voor een alleszins redelijke prijs. Heb hem sinds 2 mei jl. en ben er zeer tevreden over. Een kind (vanaf plm 8 jaar) kan bij wijze van spreken de was doen. Ik ben zelf 75 en dat deel van ons huishouden doe ik met plezier!

Pluspunten

  • stille wasmachine
  • ziet er zeer degelijk uit
  • overzichtelijk display
  • duidelijke led verlichting
  • 10 jaar garantie op koolborstelloze motor

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilma de groot 17-06-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloos en efficient

Algemene score

9,0
Top machine, grote opening, efficiente en voldoende programma's , geruisloos en superschoon. Afmetingen machine perfect.

Pluspunten

  • geruisloos
  • centrifugeren zeer goed
  • stoomprogramma top

Minpunten

  • niet te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Francis 12-06-2017 Product paar maanden in bezit

Goede degelijke machine wast goed schoon en staat stil

Algemene score

8,0
De machine werkt zoals verwacht . Hij heeft een redelijke prijs kwaliteitverhouding. Hij is redelijk stil schud niet en blijft goed op zijn plek staan. Ook de stoomfunctie is handig voor een kreukvrij resultaat.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • stil
  • stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nee 12-06-2017 Product paar maanden in bezit

uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor dit product gekozen omdat er een stoomfunctie opzit. Werkt uitstekend. ook de mogelijkheid om een verkort programma te draaien is een uitkomst. Al met al een uitstekende wasmachine met goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • stoomfuncite
  • verkort programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine K. 12-06-2017 Product paar maanden in bezit

Eindeloze mogelijkheden, zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is zeer gebruiksvriendelijk. De opties zijn eindeloos. De ProSense functie bepaalt moeiteloos het gewicht, waardoor de wastijd wordt geoptimaliseerd. Zeer handig ook dat men de programmatijd nog kan inkorten. Het apparaat ziet er prachtig uit en de grote vulopening is zeer functioneel. Extra punten scoort deze machine op het gebied van het geluidsniveau, dat echt geminimaliseerd wordt!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Zeer stil
  • ProSense technologie
  • Allergie wasprogramma

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelie Loois 12-06-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine met een grote toegangsdeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 1972 gebruik ik een AEG wasmachine. toen de eerste machine het begaf, opnieuw een AEG aangeschaft. Het voelde betrouwbaar en dat bleek ook zo te zijn.
We zijn nu sinds maart 2017 aan onze 3e AEG machine begonnen en zeer tevreden.
Wat mij enorm aanspreekt is het eenvoudige bedieningspaneel en de ruime deuropening...... zogezegd......'een kind kan de was doen'.

Pluspunten

  • duurzaamheid
  • zuinig gebruik water aangepast aan gewicht was

Minpunten

  • toetsknopjes erg gevoeig bij aanraken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia van de Berkt Lelystad 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Algemene score

10,0
Onze vorige wasmachine was een AEG bovenlader en deze heeft 20 jaar trouwe dienst gedaan vandaar dat ik weer de keuze heb gemaakt voor een AEG wasmachine alleen ditmaal een voorlader.

Pluspunten

  • geweldige wasmachine
  • ook de stoomfuncie is geweldig
  • de was komt bijna droog uit de machine
  • bijna geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEG L7FE84ES 11-06-2017 Product paar maanden in bezit

Ruime wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een maand of 3 , deze wasmachine in huis, Hij heeft veel mogelijkheden, van kleine tere wasjes tot grote vuile wassen. Korte en lange programma's. Er zit voor elke situatie wel een keuze mogelijkheid op. Is heel stil ook tijdens het centrifugeren. Ben heel blij met deze keuze

Pluspunten

  • stil
  • keuze mogelijkheden,
  • mogelijkheid om wasprogramma uit te stellen
  • mogelijkheid om een wasprogramme te verkorten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 09-06-2017 Product paar maanden in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

8,0
Werkt top! Erg stil en wast perfect. Energiezuinig is een pre.
Geen probleem om een droger bovenop de machine te zetten. Kan zonder tussenstuk!

Pluspunten

  • Inhoud
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Danielle 09-06-2017 Product paar maanden in bezit

Grote trommel en lekker stil inclusief tijdsaanduiding

Algemene score

9,0
Ik vind deze wasmachine erg goed! Waar voor je geld. Ideaal voor gezinnen ivm grote trommel! De tijdsaanduiding vind ik ook super!

Pluspunten

  • Grote trommel (8 kg)
  • Tijdsaanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toestel is erg stil, zelfs bij het centrifugeren. display is ook makkelijk te bedienen. Staat ook iets schuin handig als je wat langer bent.
Na het starten begint eerst het wegen van de was hierna kun je het pauzeren als je er nog wat bij wil gooien en nog niet aan de 8KG zit. Sterke motor met tien jaar aeg garantie na registratie.
Stoomfunctie is handig als je niet meer wil strijken.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Sterke motor
  • Stoomprogramma
  • Handig en duidelijk display

Minpunten

  • Ökomix technologie zit alleen op de hogere series
  • Geen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 09-06-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie wasmachine, veel functies en grote deur opening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine gekocht bij BCC en hij bevalt echt heel erg goed.
Hiervoor hadden wij een Miele ,deze AEG doet er niets voor onder ,makkelijk in bediening en vele functies .
Handig is het stoom programma waardoor je haast niet meer hoeft te strijken en het korte opfrisprogramma.
De wasmachine groot genoeg, en de was wordt ook echt schoon
Tot nu toe moet ik zeggen dat die bij deze wasmachine goed bevalt.

Pluspunten

  • grote inhoudshoeveelheid 8 kg
  • instelbare wastijden
  • grote vulopening
  • stoomprogramma
  • energiezuinig

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Smit 29-04-2017 Product paar weken in bezit

Hele fijne wasmachine erg blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze vorige AEG was 10 jaar oud. Na veel zoeken en vergelijken met andere merken hebben we toch weer voor AEG gekozen. Fijne wasmachine tot nu toe! Was komt er schoon en zeker niet te nat uit. Voor de prijs en mogelijkheden boven verwachting!

Pluspunten

  • past zelf tijd aan tijdens wassen
  • schakelt zelf uit.

Minpunten

  • Zijn er niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer