AEG L7FE84ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

William 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie grote wasmachine, vele top functies

Algemene score

8,0
Laatst deze wasmachine gekocht en hij bevalt echt heel erg goed ! De functie die de wasmachine zich rijk heeft, zijn zeker functies die je vaker kan/gaat gebruiken. Gewone was, maar ook jassen, regenkleding, e.d. worden snel en makkelijk schoon. Verder is de steam functie ideaal om je nette pakken te reinigen. Zo kan je makkelijk en snel je kleding schoonstomen en scheelt je een hoop kosten voor een stomerij.
Normaal gesproken ben ik niet zo fan van een touchscreen. Tot nu toe moet ik zeggen dat die bij deze wasmachine goed bevalt. Je moet alleen wel goed de "knoppen" indrukken.
Voor een gezin van vier is de wasmachine groot genoeg. De 8 liter is echt heerlijk, en de was wordt ook echt schoon !
En de wastijden kan je zelfs inkorten, waardoor je ook snel een was kan draaien. In de handleiding staat dat dan de garantie niet gegeven wordt dat de was echt schoon wordt, maar heb dit zelf nog niet gemerkt. Zelfs met de korte wastijden, wordt de kleding ook echt schoon.

Pluspunten

  • grote inhoudshoeveelheid
  • instelbare wastijden
  • steamfunctie !

Minpunten

  • touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

losttourist 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

veel inhoud,duidelijk display

Algemene score

9,0
nadat onze oude AEG na 13 jaar problemen kreeg een nieuwe aangeschaft draait hier nu 2 maanden en ben er goed tevreden over, er kan meer in 8kg. en veel verschillende programma's waar ik eigenlijk niks van weet want mijn vrouw doet de was. dus.......

Pluspunten

  • display
  • de inhoud 8kg

Minpunten

  • had iets stiller gemogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stille Kracht 07-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stille Kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruim 4 maanden in gebruik en we zijn er zeer tevreden over. Overzichtelijk display met in rode led verlichting duidelijk leesbare tekens en symbolen, grote 8 kilo inhoud trommel, heel stil wasprogramma en doet betrouwbaar zijn werk. Maar liefst 10 jaar garantie op de motor! Kortom een prima aanwinst.

Pluspunten

  • stil, degelijke uitstraling, grote inhoud (8 l.)
  • 10 jaar garantie op de motor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 10-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wast goed, maar vervelend touchscreen

Algemene score

6,0
Op zich tevreden over de machine, wast goed schoon, heerlijk grote trommel en echt stil! Ook tijdens het zwieren op 1400 toeren. Maar het touchscreen is echt drama. Je krijgt hem haast niet in kinderslot gezet, en hem uit kinderslot halen is ook een hele opgave. Elke keer weer zit ik te klooien met de bediening. Op gebruiksgemak krijgt hij echt een dikke onvoldoende.

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil

Minpunten

  • bediening via touchscreen is drama

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

ptje 20-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi Degelijk en Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
-Sjiek, degelijk en uitgebreide maar toch makkelijke functies en programma's.
-Vooral het in 3 stappen verkorten van de programma's en dan nog de keuze hebben om dit energiezuinig te doen!
-Stoomprogramma super voor sportkleding
-30 graden 20 minuten programma
-reinigingsprogramma apparaat zelf

Pluspunten

  • stoomprogramma
  • Vulopening
  • Korte programma's in 3 stappen en energiezuinig
  • Sjieke uitstraling

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Redld 12-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super stil, makelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dankzij de koolborstelloze motor met 10 jaar garantie is ie ook nog lekker zuinig in gebruik.
De was wordt gewogen waardoor de tijd van het wasprogramma wordt aangepast.
handig is het stoom programma waardoor je haast niet meer hoeft te strijken en het korte opfrisprogramma

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • was wordt gewogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 17-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening

Algemene score

7,0
Grote deuropening voor makkelijk laden. In vergelijking met mijn vorige AEG (16 jaar oud) vind ik deze machine veel geluid maken, bij zowel water inspoelen als centrifugeren. Centrifugeert wel enorm goed zelfs met laag toerental. Jammer dat na het centrifugeren er geen antikreukfase is, de was blijft nu strak tegen de binnenkant trommel geplakt zitten. Wasresultaat is prima. Tiptoets is gevoelig en gaat soms (te) snel.
Machine weegt de hoeveelheid was en past de wasduur aan. Je kunt ook zelf de wasduur verkorten, maar dan gaat de machine alsnog wegen en nog een keer de wasduur verkorten. Hierdoor is er soms een (te) korte wasduur. Ik heb de machine gekocht om de stoomfunctie voor overhemden te gebruiken. Overhemden was ik op het fijnwas programma. Helaas blijkt de stoomfunctie niet bij dit programma te werken terwijl dit wel in de handleiding staat. De stoomfunctie is wel handig om eenmaal gedragen kleding (bv vesten/truien) op te frissen. Voor kreukherstel vind ik de stoomfunctie tegenvallen, vooral bij katoen.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Centrifugeert enorm goed
  • Stoomfunctie voor opfrissen
  • Wasduur verkorten

Minpunten

  • Geen stoomfunctie bij fijne was
  • Niet echt stil
  • Geen antikreukfase na het centrifugeren
  • Stoomfunctie onvoldoende voor kreuherstel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mevr Stengs 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEGL7E84ES

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine programma s makkelijk aan te passen Duidelijke handleidingen je kunt alles instellen zo als je zelf wilt met de tiptoetsen

Pluspunten

  • verstelbare centrifuge

Minpunten

  • Stomen valt tegen lijfgeuren niet weg
  • Onduidelijk of je zeep gebruikt tijdens stomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Elk 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Na 15 jaar een AEG nu weer ervoor gekozen. Duidelijk display en geruisloos heerlijk. Past zelf zijn tijd aan naar mate er minder was in zit.

Pluspunten

  • geruisloos
  • past tijd aan
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden door goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als verwacht van AEG goede kwaliteit en een prettige bediening. Makkelijke menu's en verwachte resultaten geven het verwachte vertrouwen van AEG.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rustige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine, hij is erg stil tijdens het wassen en centrifugeren. Werkt prima. Ik heb geen slecht woord over deze wasmachine, ben super blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannie feenstra 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede funcionele wasmachine met duidelijke bediening en gebruiksvriendelijk
Vele functies maar wel overzichtelijk
Zeer tevreden met deze aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed voor mijn kleding!

Algemene score

9,0
Ik ben erg enthousiast over de wasmachine. Hij is gebruiksvriendelijk, goed voor mijn kleding en ik ben erg content met de stoomfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fine machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Really quiet efficient and not wanting to sound like a trainspotter but its also a beautiful design that will look good for years to come. Oh yes..it actually washes really well too :D

Pluspunten

  • efficient
  • quiet
  • cool design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AW 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening , rustig en snel

Algemene score

8,0
prijs is gunstig en energieklasse is goed
past goed het programma aan en er zitten veel programma's op
de was is goed droog na het centrifugeren

Pluspunten

  • goed te progameren
  • snel klaar omdat hij de tijd zelf aanpast

Minpunten

  • meer geluid dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Moolenaar 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil en goed

Algemene score

8,0
Een prettige gebruiksvriendelijke machine. Is stil en heeft voldoende capaciteit en keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • diepte van de machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bo 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast heel goed school en verspilt geen water. Hoeveel heid water word aangepast na gewicht. Stille wasmachine

Pluspunten

  • Stoom functie
  • Duidelijk display
  • Mooie uitstraling
  • Wast heel goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leni romijn 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
geeft weinig geluid met wassen, is zuinig, veel was progamma's, als het wassen klaar is gaat hij gelijk uit

Pluspunten

  • grote vulopening
  • veel was progamma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JaapJose 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote deur en trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine en prima prijs, is stil en de keuze uit de programma's is ook goed. Vooral de verkorte tijdsduur is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.v.vossen 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Algemene score

9,0
Het is een prima en zuinige machine en we hebben hem aangeschaft omdat de andere het na 13 jaar dreigede op te geven. De prijs kwaliteit is prima en voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • tidbesparend en kleine wasprogramma

Minpunten

  • geen appart centerfuseerprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews