AEG L7FE84CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjon 24-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel uit balans

Algemene score

7,0
Ik heb hem nu een maand of 4 in gebruik en hij voldoet goed behalve dat je er geen dekbed ( eenpersoons ook niet ) of badmat mee kan wassen. De machine raakt dan zo uit balans waarna hij niet meer centrifugeert . Ik heb dit nog nooit meegemaakt met een wasmachine ook met AEG niet, dit is mijn derde. Ik bal hier echt verschrikkelijk van en heb spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Minpunten

  • niet echt makkelijk in gebruik
  • heel snel uit balans
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van AEG-Electrolux 02-05-2018

Goedemorgen,

Als de onbalans in werking is getreden centrifugeert het apparaat niet. Dit is een beveiligingsfunctie. Wij adviseren het apparaat minimaal voor de helft te beladen om onbalans te voorkomen. Hierdoor voorkomt u ook andere defecten.

Met vriendelijke groet,

Anjuli
AEG Webcare

Marjon 02-05-2018

Goedemiddag,

hartelijk dank voor uw reactie. Met het tweepersoonsdekbed was de hele machine gevuld en met het eenpersoons dekbed de halve machine dus ja ik heb nog mijn bedenkingen. Voor de badmat zou dit wel een mogelijkheid zijn geweest. Ik zal bij een volgende gelegenheid uw advies opvolgen als ik mijn badmat was maar ik ben bang dat het voor dekbedden niet opgaat.

Met vriendelijke groet,
Marjon

Officiele reactie van AEG-Electrolux 02-05-2018

Goedemiddag,

Ik wil graag nog een toevoeging doen. Het is bij het wassen van dekbedden heel belangrijk om het wasetiket te controleren. Ook is het belangrijk de handleiding van de wasmachine te raadplegen of er een geschikt programma is voor dekbedden en de daarbij horende informatie.

Met vriendelijke groet,

Anjuli
AEG Webcare

Marjon 03-05-2018

Beste Anjulie,
op het etiket van het dekbed staat dat ik het kan wassen op 40 graden en natuurlijk heb ik eerst de gebruiksaanwijzing geraadpleegd. Aangezien ik er niets over kon vinden kunt u me misschien vertellen waar het dan wel staat.

Met vriendelijke groet,
Marjon

Marjon 03-05-2018

Beste Anjulie,
op het etiket van het dekbed staat dat ik het kan wassen op 40 graden en natuurlijk heb ik eerst de gebruiksaanwijzing geraadpleegd. Aangezien ik er niets over kon vinden kunt u me misschien vertellen waar het dan wel staat.

Met vriendelijke groet,
Marjon

Officiele reactie van AEG-Electrolux 03-05-2018

Goedemiddag,

Ik heb voor het betreffende model alle was programma's nagekeken. Voor uw model is er geen speciaal dekbedprogramma. Hopelijk lukt het met het eerder gegeven advies om uw dekbedden schoon te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Anjuli
AEG Webcare

Reageer Reageer op deze review

Reageer

mooi design 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi design

Algemene score

9,0
het is een fijne machine en ik heb voor aeg gekozen omdat deze erg goede reviews had op internet dit heb ik nu zelf ondervonden.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote opening
  • grote was inhoud 8 kg
  • dat je zelf de tijden kunt aanpassen
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nijhoff 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Naast mooi design, makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel tot wel 8kg.
Past de wastijd automatisch aan, als er minder was in zit.
Makkelijk in gebruik + redelijk stil

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Zuinig in gebruik
  • Redelijk stil
  • Grote opening deur
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 04-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Had ik veel eerder moeten doen

Algemene score

8,0
Ideaal dat het een ruime trommel heeft en erg energie besparend.
De was is nu veel sneller droog na het wassen wat er fijn is met een groot gezin
Ook is het ideaal dat er een tijd schakelaar op zit.
Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • De was komt droger uit machine
  • Tijd schakelaar
  • Engere besparend
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasman 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geweldige stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wou dat ik deze eerder had gekocht ipv van een goedkopere. Wel wat duurder maar gewoon heerlijk en goede resultaten.

Pluspunten

  • Stil
  • hij weegt zelf en past programma's goed aan

Minpunten

  • centrifuge gaat 'maar' tot 1400 toeren
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MSu 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening. Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een heel fijne wasmachine met een grote wastrommel en grote vulopening. Heel zuinig en praktisch in gebruik. Handige tiptoetsen.
Aan/uit knop werkt niet prettig: je moet deze lang ingedrukt houden voordat hij reageert.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • handig in gebruik

Minpunten

  • aan/uit knop werkt niet prettig
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 23-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine heeft een mooie grote trommel met grote deur zodat hij gemakkelijk te vullen is ook met grote stukken. Maakt zeer weinig geluid bij zowel het wassen als met centrifugeren. Wasgoed komt schoon en fris uit de machine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Weinig geluid
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Doosje 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aeg wasmachine L7FE84CS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden over de wasmachine. Door dat de machine de was weegt draait hij niet langer dan nodig.
Hij is vrij stil. Het enige nadeel is dat hij bij alleen centrifugeren erg nat blijft.

Pluspunten

  • draait niet langer dan nodig
  • wast schoon
  • redelijk stil tijdens gebruik

Minpunten

  • bij alleen centrifugeren blijft de was erg nat
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvs 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Is erg stil. Grote trommel. stemt duur van cyclus af op hoeveelheid was. Veel verschillende programma’s

Pluspunten

  • Stemt duur cyclus af op hoeveelheid was
  • Stil
  • Kort programma
  • Mogelijk om te wassen op 50 graden
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thommie89 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening, grote trommel en stil apparaat. Ook de stoomfunctie bevalt zeer goed. AEG is zeker een goede keuze.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt weinig geluid
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Ven J. 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

aanschaf wasmachine AEG 7000 serie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
begin december 2017 wasmachine van AEG 7000 serie aangeschaft. Na het lezen van het instructie-boekje eerste was gedraaid. Wij waren zeer tevreden met het resultaat. Tot op heden zijn wij zeer tevreden ook omdat wij 9 van de 10 keer het eco-programma gebruiken waardoor het stroomgebruik laag is.

Pluspunten

  • weinig water- en energiegebruik per jaar
  • ruime keuze i nwasprogramma's
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vally 46 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Opvallend stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine vanaf dag 1 super blij en zeer tevreden over heel uitgebreide mogelijkheden dus wat er ook in gaat
alles komt er goed en schoon weer uit vooral de opfris functie is super handig en hoef je niet een hele was voor te draaien

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Heel stil tijdens gebruik
  • Super energie zuinig
  • Voor het oog een heel mooi design

Minpunten

  • Niet
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine , goede programma's . Wel erg gevoelig voor de hoeveelheid dat je erin stopt .....bij sommige wasjes geeft hij zomaar E10 aan maar als je dan weer op start drukt blijkt er niets aan de hand . En vind wel dat de aan en uit knop traag reageert , je moet soms behoorlijk lang je vinger op die knop houden voordat hij aangaat ....
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

anneke 20-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

een topper meer hoef je er niet over krijt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wij zijn er heel blij mee als wij dat geweten had hadden wij eerde een gekocht echt een topper
er valt niet meer te vertellen wij hebben tot nu toen geen min punten
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zuinig apparaat en gemakkelijk te bedienen. Of het een kleine was is of groot maakt niet uit. Zelfs kan je wasgoed stomen.
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Charmaine 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Praktische en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Er zitten allerlei handige programma’s op zoals het 20 minuten en het stoom programma. Werkt allemaal super goed. Machine is makkelijk in gebruik en erg stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma’s
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne machine. duidelijk, stil en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening van de machine is erg duidelijk. Bij een gekozen programma kun je zelf nog de temperatuur veranderen en de snelheid van centrifugeren. Er zit een kort programma op van 20 minuten. Bij een gekozen programma kun je nog extra kiezen voor de eco stand. De machine is erg stil. Enigste nadeel zou kunnen zijn, dat de programma's lang duren, maar daardoor is hij wel heel zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • stil
  • veel mogelijkheden
  • zuinig
  • grote vulopening

Minpunten

  • programma's duren wat langer (daardoor zuinig)
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendikkie 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

10,0
AEG wasmachine onze vorige was ook AEG en hebben we 15 jaar gehad.
goed tevreden .Was goed schoon ,energiezuinig ,goede keuze in wasprogramma,s.
Makkelijk te bedienen .We zijn erg tevreden .
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doesburg 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wast superschoon zelfs op kort programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zelfs op een kort programma wast hij super schoon. Mooie grote trommel. Handig dat je de wastijd kunt verkorten. Fijne wasmachine.

Pluspunten

  • Verkorten van wasprogramma's
  • Weinig geluid tijdens wassen
  • Schakelt zichzelf uit als hij klaar is

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lammertink 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude wasmachine had het begeven. Dit was een AEG en ik wilde persé weer een AEG. Ik ben zeer tevreden. Mooi duidelijk display. Ook het stoomprogramma en dat hij na het wassen uitschakeld vind ik positief. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Stoomprogramma
  • Duidelijk display
  • Weinig geluid
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews