AEG L7FE84CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7FE84CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjon 24-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel uit balans

Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

7,0
Ik heb hem nu een maand of 4 in gebruik en hij voldoet goed behalve dat je er geen dekbed ( eenpersoons ook niet ) of badmat mee kan wassen. De machine raakt dan zo uit balans waarna hij niet meer centrifugeert . Ik heb dit nog nooit meegemaakt met een wasmachine ook met AEG niet, dit is mijn derde. Ik bal hier echt verschrikkelijk van en heb spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Minpunten

  • niet echt makkelijk in gebruik
  • heel snel uit balans

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van AEG-Electrolux 02-05-2018

Goedemorgen,

Als de onbalans in werking is getreden centrifugeert het apparaat niet. Dit is een beveiligingsfunctie. Wij adviseren het apparaat minimaal voor de helft te beladen om onbalans te voorkomen. Hierdoor voorkomt u ook andere defecten.

Met vriendelijke groet,

Anjuli
AEG Webcare

Marjon 02-05-2018

Goedemiddag,

hartelijk dank voor uw reactie. Met het tweepersoonsdekbed was de hele machine gevuld en met het eenpersoons dekbed de halve machine dus ja ik heb nog mijn bedenkingen. Voor de badmat zou dit wel een mogelijkheid zijn geweest. Ik zal bij een volgende gelegenheid uw advies opvolgen als ik mijn badmat was maar ik ben bang dat het voor dekbedden niet opgaat.

Met vriendelijke groet,
Marjon

Officiele reactie van AEG-Electrolux 02-05-2018

Goedemiddag,

Ik wil graag nog een toevoeging doen. Het is bij het wassen van dekbedden heel belangrijk om het wasetiket te controleren. Ook is het belangrijk de handleiding van de wasmachine te raadplegen of er een geschikt programma is voor dekbedden en de daarbij horende informatie.

Met vriendelijke groet,

Anjuli
AEG Webcare

Marjon 03-05-2018

Beste Anjulie,
op het etiket van het dekbed staat dat ik het kan wassen op 40 graden en natuurlijk heb ik eerst de gebruiksaanwijzing geraadpleegd. Aangezien ik er niets over kon vinden kunt u me misschien vertellen waar het dan wel staat.

Met vriendelijke groet,
Marjon

Marjon 03-05-2018

Beste Anjulie,
op het etiket van het dekbed staat dat ik het kan wassen op 40 graden en natuurlijk heb ik eerst de gebruiksaanwijzing geraadpleegd. Aangezien ik er niets over kon vinden kunt u me misschien vertellen waar het dan wel staat.

Met vriendelijke groet,
Marjon

Officiele reactie van AEG-Electrolux 03-05-2018

Goedemiddag,

Ik heb voor het betreffende model alle was programma's nagekeken. Voor uw model is er geen speciaal dekbedprogramma. Hopelijk lukt het met het eerder gegeven advies om uw dekbedden schoon te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Anjuli
AEG Webcare

Reageer Reageer op deze review

Reageer

mooi design 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi design

Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
het is een fijne machine en ik heb voor aeg gekozen omdat deze erg goede reviews had op internet dit heb ik nu zelf ondervonden.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote opening
  • grote was inhoud 8 kg
  • dat je zelf de tijden kunt aanpassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 13-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top merk met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Eenvoudige digitale bediening/ veel opties en programma's / grote trommel/ schone was/ dit is een juiste keuze !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 25-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed te bedienen en grote opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

8,0
De vorige was ook een AEG en beviel goed, de nieuw is gemakkelijker te bedienen en past de was tijd aan hij bevalt goed

Pluspunten

  • Stil
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • Uiteinde afvoerslag te groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG staat voor kwaliteit en service.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor een AEG wasmachine vanwege de duurzame kwaliteit en de goede service.
Eenmaal in gebruik kan ik zeggen dat de machine zeer geluidsarm is en bedieningsvriendelijk.

Pluspunten

  • veel programma-keuzes
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine, zeer stil! We hebben voor deze gekozen omdat de wasmachine een vulcapaciteit heeft van 8 kg.
We zijn een gezin van 4 personen en we raden deze wasmachine zekers aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rieki 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze wasmachine. Makkelijk te bedienen, is heel stil en een uitgebreid keuzemenu. Ik gebruik al jaren tot volle tevredenheid een AEG wasdroger en nu dus ook deze mooie AEG wasmachine.
AEG bedankt, ben heel blij met deze machine👍👌

Pluspunten

  • Stille machine
  • Wast superschoon

Minpunten

  • geen enkele kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Baron. 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed afleesbaar display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

8,0
goed uitziende apparaat. prima prijs kwaliteit verhouding. goede keuze mogelijk in programma's. werkt naar volle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline Toorenent 16-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote deur. erg stil in gebruik. goede inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Ik heb voorn deze wasmachine gekozen,omdat hij inhoud nheeft van 8 kg,tevens je kan de programma"s verkorten wat mij heel goed bevalt. ook heeft het een kort programma voor was niet vuil 1x gedragen etc dat hoeft niet 1,5 a 2 uur gewassen te worden. Mij bevalt deze wasmachine echt heel goed. en ben er super blij mee. Met vr gr xxx xxxx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karel 16-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi afgewerkt met een mooi display en werkt zeer prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

10,0
Mooi afgewerkt, veel keuze en bespaar mogelijkheden met deze wasmachine. alle functies zijn goed instelbaar en duidelijk zichtbaar op 't grote display. vooral de stoomfunctie is echt fijn om te gebruiken. Machine is ook fijn stil bij 't centrifugeren bij 1400 toeren. Echt een fijne machine en een groot gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Mooi display en veel instellingen
  • Stil ook bij 1400 toeren
  • Bespaart veel strijkwerk
  • stoomfunctie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Poortinga 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG L7fe84CS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Wij zijn tevreden over onze nieuwe wasmachine
Kunnen er na even wennen goed mee werken. Ook de wasresultaten zijn goed.
Door de grote trommel kunnen we ook ons dekbedovertrek eindelijk goed wassen

Pluspunten

  • Groot display
  • Grote trommel
  • Weinig waterverbruik

Minpunten

  • Zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede, stille en snelle wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Mooie strakke, stille wasmachine die goed en schoon wast.
Zelf de wastijd verkort indien hij niet vol zit.
Gewoon een goede wasmachine voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma Peeters 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met 1 woord SUPER!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Eindelijk weer frisse schone was!! Moet soms gaan kijken of hij echt wel aan staat , zo stil is hij tegenover mijn vorige. Als deze nu ook 23 jaar meegaat als mijn vorige ben ik helemaal tevreden natuurlijk!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Kort programma

Minpunten

  • Nu nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Velde 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine stil erg veel functies.

Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Wij hadden hiervoor ook een AEG wasmachine,we hebben daar 14 jaar zonder problemen mee gewassen dus onze keuze was snel gemaakt,de wasmachine is niet duur en toch een hoge kwaliteit

Pluspunten

  • Stil + wast netjes schoon
  • Laag energie verbruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dineke 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wasmachine,super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

10,0
Ik heb voor de AEG Lavamat L7FE84 CS gekozen, omdat ik een robuuste moderne en toch eenvoudige machine zocht.
Alles wat je nodig hebt kan deze machine.

Pluspunten

  • Grote vulopening,uitgestelde tijd,zuinig
  • Eenvoudig in gebruik,korte of lange tijd wassen
  • Robuust

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Bartels 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Heeft alle functies welke ik nodig heb en doet wat het doen moet. Ik ben meer dan tevreden met het advies van de verkoper en de keuze welke ik daarop gemaakt heb.

Pluspunten

  • Groot volume

Minpunten

  • Deur niet wisselbaar van links naar rechts

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine van AEG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
We kochten deze machine nieuw, natuurlijk.
De oude deed het nog, maar het centrifugeren werd minder. Dus nu de nieuwe. Ik wist niet wat me overkwam. De was ruikt heerlijk. Ik doe dezelfde hoeveelheid zeep erin of minder.
De was komt ook veel droger uit de machine.
Ik was dus echt wel aan een nieuwe toe. En een geweldige bijkomstigheid: je kunt stoom gebruiken. Wat een gemak bij het strijken.
Ook is de machine heel gemakkelijk te bedienen.
Kortom: dik tevreden

Pluspunten

  • Stoom
  • Korter laten wassen. (Soms)

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos Sijmons 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil en energie zuinig A+++ -30%, eenvoudige bediening

Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

10,0
de hoeveelheid wasprogramma's max 8,0 kg. en oa. de extra's zoals de stoomfunctie, anti-allergie, jeans- en outdoorkleding. De 10 jaar garantie op de motor boven de normale garantie. Geluidniveau 47 t/m 73 db. wat vele malen stiller is dan mijn vorige wasmachine. Ik ben er zeer tevreden over en kan hem een ieder aan bevelen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zeer stil
  • anti-allergie
  • stoomfunctie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zacht, zuinig en 8 kg wasgoed in een x wegwerken

Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
Met de aanbeveling van onze lokale specialist (Electroworld) snel een keuze kunnen maken voor een nieuwe, praktische en stille wasmachine. Als de oude het begeeft dan is het wel zo fijn om snel een nieuwe wasmachine te hebben staan in een gezin van vijf 😉

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kina Ninteman 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil en gemakkelijk in het gebruik

Geschreven voor: AEG L7FE84CS

Algemene score

9,0
De wasmachine is erg stil tijdens het gebruik en omdat de opening erg groot is, kun je de was er gemakkelijk in en uit doen/halen. De display is erg overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews