AEG L7FE84CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mooi design 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi design

Algemene score

9,0
het is een fijne machine en ik heb voor aeg gekozen omdat deze erg goede reviews had op internet dit heb ik nu zelf ondervonden.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote opening
  • grote was inhoud 8 kg
  • dat je zelf de tijden kunt aanpassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 31-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

aeg wasmachine

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, eenvoudige maar zeer duidelijke handleiding en zeer zuinig in gebruik, tevens mooie vormgeving
dit tesamen met de aanbieding van een jaar gratis wasproducten maakt het mooie verhaal compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne Marie 19-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geluidsarme wasmachine met veel wasmogelijkeden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je hebt veel wasprogramma's met eco keuze en ook een stoomprogramma. Dat laatste heb ik nog niet uitgeprobeerd. Wat ik fijn vind, is het twintigminuten wasje bij haast en voor niet echt vervuild wasgoed. Hierdoor krijgt de was n fijn opfrisbeurtje! Na jarenlang te hebben gewassen met n ander hoogwaardig merk machine, ben ik nu heel tevreden met deze AEG. Ook de uitstelknop is reuze handig in t gebruik. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Uistelknop
  • Stoomfunctie
  • 20-minutenwasje

Minpunten

  • Sommige programma's duren erg lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. de Bel 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geruisloos,zeer goed wasresultaat,ruime keuzeprogramma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs, een bijzonder programma nl. het stomen en een programma van 20 minuten voor de kleine was.
ruime keuze uit de talrijke wasprogramma's.
ik ben zeer tevreden over deze wasmachine en bijbehorende droger.

Pluspunten

  • veel programma's
  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote trommel

Algemene score

8,0
Super wasmachine met extra grote trommel, ook geschikt voor dekbed. Makkelijk instelbaar en wast prima schoon.
Veel mogelijkheden in was lengte van programma en uitstel mogelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Froukje 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote vulopening, weinig lawaai en een goed gewassen eindprodukt. Centrifugeert ook goed en redelijk tot zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.verschuijten 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

In het begin zoeken duidelijk displai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De wasmachine werkt goed alleen de was is niet goed droog na het cenrtifugeren en nogal moeten zoeken om de machine extra te laten centrifugeren .

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Centrifugeren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leon 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi grote wasmachine, maar duurt lang voor dat hij klaar is.
Mooi design en erg stil verder is hij erg stil.

Pluspunten

  • mooi
  • stil

Minpunten

  • duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Niehot 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede machine, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor een degelijke machine, die goede prestaties levert, in de wat duurdere klasse, bewust daarvoor gekozen.
Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • grote deuropening
  • veel mogelijkheden in het progamma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kim Kastelijn 12-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige wasmachine. Makkelijke draaiknop om het juiste programma te kiezen. Touch screen om de temperatuur en tijd aan te passen.
Zeer grote trommel met grote opening. En heel belangrijk, hij maakt weinig geluid voor een wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.M. van Dijk van Erp 11-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

De wasautomaat heeft duidelijk meer capaciteit en eenvoudig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een eenvoudig bedieningspaneel in combinatie van een Touch screen en drukknoppen, met eenvoudig gebruik en een uitgebreid programma overzicht. Veel capaciteit. Het geluidsniveau is laag. Economisch zuinig in gebruik (stroom en Water).

Pluspunten

  • gebruiks vriendelijk
  • geluidsarm
  • Aan te raden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zeer tevreden 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

mooi model met veel mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding duidelijk display met veel mogelijk heden geruisloos makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • stoomstand
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van bergen 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne bediening, mooi voorkomen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de bediening heel fijn, met het soort touchscreen. Ook kan er veel in en dat is mega handig met 2 peuters! Hij geeft aan hoelang het programma duurt én hij weegt de was vantevoren zodat het programma niet langer duurt dan nodig. Ideaal!

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Weegfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niekvd 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goeie wasmachine en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een fijne machine en gemakkelijk in bediening. Ook de stoomfunctie voor overhemden werkt er goed, veel minder gekreukt als je ze eruit haalt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Sssssstillll

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne wasmachine. Superstil (zelfs op een houten vloer). Gebruiksvriendelijk. Mooi digitaal display.

Pluspunten

  • digitaal display
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 02-01-2017
  • Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijk en lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden, grote trommel, heel eenvoudig in gebruik en stil bij centrifugeren. Ook de hele fijne was kan er in

Pluspunten

  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk display, handige draai knop, grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, er kan veel in, (max 8 kg) makkelijk om de tijd te verkorten met een uur ( 2 uur ipv 3 uur) wast schoon, was komt bij standaard katoen 40 gr programma vrij droog de machine uit waardoor was korter in de droger hoeft.
Prettige draaiknop/schijf voor de programma's, veel keuzes, makkelijk je programma selecteren, alleen de aan/uit knop vind ik niet zo prettig/moeizaam werken, je moet hem stevig in drukken, soms een aantal keer voordat het werkt.
De machine maakt weinig geluid. Mooie vormgeving

Pluspunten

  • Prettige draaiknop voor programma's
  • Was komt vrij droog uit de machine
  • Grote laadruimte
  • Tijd verkorte
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Aan/uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Prima wasmachine 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Zeer groot scherm en duidelijk

Algemene score

9,0
Een goede keus in deze serie met een schitterende uitstraling. Grote deur en flinke trommel en dat staat mij wel aan

Minpunten

  • Bij geen was gaat de deur niet open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer