AEG L8FE96CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L8FE96CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Alles zit erop en eraan. Zelfs een stoomfunctie. En een schoonmaakprogramma voor de wasmachine zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Boschman 08-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening,goed was en centrifuge resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Na 38 jaar bovenladers gehad te hebben is deze AEG toch wel een enorme verbetering. Niet meer het overhevelen van de wastrommel naar de centrifuge, veel beter was resultaat, stiller, veel mogelijkheden,duidelijke bediening.
Een zeer goede machine voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annie Aardema 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
Perfecte machine,zeer tevreden, en zeer gebruiksvriendelijk.
Hij doet wat AEG belooft heeft. en zeer mooi afgewerkt

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrie 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
veelzijdig geprogrammeerd, o.a. stoom functie, grote vulopening, weinig decibels, hele goede spoeling door water wat er van bovenaf inkomt, hele goede prij-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 04-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Prachtige machine. Hij is stil en wast zeer goed. We gebruiken deze machine in een 2 persoons huishouden. Maar de 9 kilo is daardoor ook zeer prettig. Minder kilo kan altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn 13-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine met veel mogelijkheden

Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Heb altijd een AEG gehad en heb nu ook weer gekozen voor dit merk omdat er veel extra snufjes opzitten, waar je bij een ander merk veel meer extra geld voor moet betalen. Fijn apparaat, makkelijke bediening en veel variatie in de programma's

Pluspunten

  • veel programma's
  • grote trommel

Minpunten

  • geen tussendoor deuronderbreking
  • toetsen pakken soms niet, om deze aan te zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wielink 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aeg wasmachiene

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
ik vind het een prima wasmachiene, wast alles goed schoon en mooie ruime trommel ben zeer tevreden kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasresultaat, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Prima machine. Veel programma’s en instel mogelijkheden. Wast in korte tijd goed schoon. Loopt stil zelfs bij centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drenth T.K. 23-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Rustig wassende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Gezocht via Internet, en daarna in winkel gekocht, voldoet prima! Wast goed schoon, en droogt ook prima met de centrifuge.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 23-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

1600 toeren en toch stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Geweldig AEG-machine die beschikt over een stoomfunctie plus alle wasprogramma's die je nodig hebt. Deze energiezuinige (A+++) reus kan maar liefst 9 kilo was in 1 keer aan. Met andere woorden: Je dekbedden of bijvoorbeeld 20 handdoeken tegelijk; geen enkel probleem. Mijn verkoper raadde aan een lage dosering wasmiddel aan te houden en dat klopte helemaal. Dankzij de zogeheten Okomix technologie heeft het apparaat helemaal niet veel poeder of vloeibaar wasmiddel nodig. Deze tijger centrifugeert op maar liefst 1600 toeren en maakt niet veel herrie. Mijn droger, ook van AEG, is er bovenop geplaatst met 4 voetjes en geeft geen duimbreed mee. Wat een supercombi. Ik kan iedereen, zeker gezinnen, aanraden om in deze machine te investeren. Waar voor je geld!

Pluspunten

  • grote trommel
  • energiezuinig
  • stil

Minpunten

  • Aanschafprijs, maar dan heb je ook wat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJB 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gevoeligheid toetsen

Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

7,0
De inhoud van de trommel gaf ons de doorslag om deze wasmachine te kopen. Nu we het een aantal maanden intensief gebruiken (gezin 6 personen) kom je toch wat dingetjes tegen. In de eerste weken is er al een monteur langs geweest, nadat ik eerst een melding bij de winkel had gemaakt over de aan/uit knop wat niet reageerde. Het blijkt een erg gevoelige toets te zijn die volgens de monteur gewoon werkt. De machine is namelijk ingesteld om na een aantal minuten in de standby stand te gaan nadat het programma klaar is. Prima! Maar als je de wasmachine weer wilt vullen met de volgende was en wil aanzetten is het niet de bedoeling dat je 10x op de aan/uit knop moet drukken voordat er een reactie komt. Volgens de monteur is het een gevoelige toets, en de machine gaf geen verdere storingen aan. Ook de toets om de wastijd in te stellen/uitstellen en de toets van de graden instelling zijn erg gevoelig. Volgens monteur is er verder niets aan te doen. Je moet er maar aan wennen.... Verder wast hij goed, past de wastijd aan, aan de hand van de gevulde trommel. Veel keuze voor verschillende programma's. In de praktijk gebruik ik vaak het programma waarmee je 9 kilo wasgoed kan draaien ;).Gemak dient de mens...

Pluspunten

  • grote trommel
  • keuze wasprogramma's

Minpunten

  • gevoeligheid toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Vugts 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
duidelijke display met voldoende programma's. Veel programma's kunnen aangepast worden aan je eigen wensen. Bijv. temp. Deze kan zelfs op 20gr. Stoom programma is fijn voor blouses, echter niet meer dan 4-5 per keer en er gelijk uithalen. Scheelt in strijken, minder kreukels en stof wordt zachter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janke 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Wast goed en bedienings paneel is zeer goed bedienbaar niet al teveel poes pas.
de machine heeft wel 1 klein min puntje hij maakt bij het vol uit centrifugeren wel enige extra geluid.verder voldoet hij tot nu toe prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Age wasmachine 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Dit is een goede aankoop geweest
Mooie grote machine kan nu beddengoed 2x 1persoons dekbedhoezen wassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
Mooi design, makkelijk te bedienen en het belangrijkste : goede was resultaten.
Een aanrader voor een eerlijke prijs.

Pluspunten

  • goede was resultaat
  • goede prijs
  • zier er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Grote vulopening, veel keuzemogelijkheden, prima centrifugeer kwaliteit, heerlijk stil en het belangrijkste: een super schone was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gea 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi duidelijk front

Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
een prima machine, makkelijk te bedienen. geeft de gekozen opties duidelijk weer.veel mogelijkheden. fijn dat wordt aangegeven als de machine te vol geladen is. en dat automatisch de programma duur wordt aan gepast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stella 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne wasmachine. Genoeg keuze qua programma's en mogelijkheden. Enige nadeel is de lange duur van de programma's.

Pluspunten

  • Geluid centrifuge
  • Grote deur
  • Veel keuze aan programma's

Minpunten

  • Lange duur programma

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bassie1970 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

9,0
Was wordt goed schoon
Fijne programma’s vooral stoom programma
Is lekker stil ook bij centrifugeren
Prijs technisch goed

Pluspunten

  • Design
  • Stoom funktie
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Weet er geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Wouters 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8FE96CS

Algemene score

10,0
Het is gewoon een super fijne wasmachine hij is stil zuinig en heeft een grote trommel een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews