AEG L8FE96CS - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sascha schreuder 18-07-2017 Product paar maanden in bezit

Goede wasresultaten en heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en goede wasresultaten alleen de temp knop is beetje wennen. Meeste was kan op okopower en komt er keurig uit.

Pluspunten

  • Makkelijk te hanteren
  • Goede wasresultaten
  • Snel
  • Miet veel lawaai

Minpunten

  • Temperatuurknop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JJM 09-07-2017 Product paar maanden in bezit

prima, zuinige wasmachine met veel mogelijheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima, zuinige wasmachine met veel mogelijheden. Prijs/kwaliteitverhouding? Geen idee. Hij doet gewoon wat ik er van verwacht.

Pluspunten

  • grote vulopening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizzy 07-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Een wasmachine waar 9 kilo in kan!!!! En stoomfunctie!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele mooie wasmachine ! Ik wilde al heel lang een 9 kilo wasmachine . Nu kan ik eindelijk een dekbed wassen .
En 1 grote was erin doen!!!!

De machine is ook erg stil, gaat automatisch uit als de was klaar is.

Met de stoomfunctie kun je ideaal een gekreukte blouse weer glad krijgen of een T-shirts opfrissen.
De machine is een A-klasse dus ook een overweging waard.


AEG = Altijd Een Goeie!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Kingma 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Super goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening, diverse wasprogrammas eenvoudig te selecteren, gebruiksaanwijzing duidelijk, wasresultaat uitstekend, goede prijs- kwaliteit verhouding; contact met hulplijn prima.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • wasprogrammas prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke Schievink 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine AEG L8FE96CS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pracht machine!
Super schoon en geruisloos!
Energie zuinig!
Extra bijkomstigheid:
Kan stomen, tijdens wassen geopend worden voor een vergeten sok en 0 graden hanteren. Zelfs de buren profiteren mee wanneer er bankstel hoezen gewassen moeten worden. Fantastisch!
Vr groet Tineke Schievink

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Groeneweg 07-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er kan veel was in de machine. De bediening is overzichtelijk en gemakkelijk. De machine geeft ook de tijdsduur aan van de te wassen was. Weinig kracht voor nodig om de toetsen aan te raken om bv de wasduur te verkorten. Wast niet zo geluidloos als de verkoper mij deed doen geloven.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden op hoge en lage temperaturen
  • Strijkvrij

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ja prima wasmachine de tijden zijn wel erg lang,dus effe de vakantie was in een dag wegwerken gaar wat minder. Maar mooie heldere resultaten witte was..

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote trommel
  • goede wqas kwaliteiten

Minpunten

  • lange duur programma

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Coby Boschman 12-05-2017 Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening,goed was en centrifuge resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 38 jaar bovenladers gehad te hebben is deze AEG toch wel een enorme verbetering. Niet meer het overhevelen van de wastrommel naar de centrifuge, veel beter was resultaat, stiller, veel mogelijkheden,duidelijke bediening.
Een zeer goede machine voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Coby Boschman 08-05-2017 Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening,goed was en centrifuge resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 38 jaar bovenladers gehad te hebben is deze AEG toch wel een enorme verbetering. Niet meer het overhevelen van de wastrommel naar de centrifuge, veel beter was resultaat, stiller, veel mogelijkheden,duidelijke bediening.
Een zeer goede machine voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henny 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne wasmachine met grote trommel. Ik ben gewend aan AEG en dat vind ik handig. Makkelijk te bedienen machine.

Pluspunten

  • grote trommel
  • zuinig
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • jammer dat eco-programma maar 5 kg. was kan hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijke bediening, energiezuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker grote trommel dus minder wasbeurten. Ook voor kleinere tussendoor wasjes is er een aangepast programma zodat de machine energie zuinig blijft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine grote trommel met goed was resultaat en veel extra functies en lekker stil gewoon een goed product voor de prijs

Pluspunten

  • OKOMIX
  • Grote vulopening
  • Stoomfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramon 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijk groot, goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk groot, goed en stil. Nu een maandje of wat in huis en nog geen minpunten. We hadden 7kg nu 9kg. Past net beter met je dekbed etc.

Pluspunten

  • Grote laadklep
  • Veel inhoud
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie Aardema 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte machine,zeer tevreden, en zeer gebruiksvriendelijk.
Hij doet wat AEG belooft heeft. en zeer mooi afgewerkt

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer