AEG L8FE96CS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, makkelijk te bedienen en het belangrijkste : goede was resultaten.
Een aanrader voor een eerlijke prijs.

Pluspunten

  • goede was resultaat
  • goede prijs
  • zier er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote vulopening, veel keuzemogelijkheden, prima centrifugeer kwaliteit, heerlijk stil en het belangrijkste: een super schone was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gea 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi duidelijk front

Algemene score

8,0
een prima machine, makkelijk te bedienen. geeft de gekozen opties duidelijk weer.veel mogelijkheden. fijn dat wordt aangegeven als de machine te vol geladen is. en dat automatisch de programma duur wordt aan gepast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stella 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne wasmachine. Genoeg keuze qua programma's en mogelijkheden. Enige nadeel is de lange duur van de programma's.

Pluspunten

  • Geluid centrifuge
  • Grote deur
  • Veel keuze aan programma's

Minpunten

  • Lange duur programma

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bassie1970 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was wordt goed schoon
Fijne programma’s vooral stoom programma
Is lekker stil ook bij centrifugeren
Prijs technisch goed

Pluspunten

  • Design
  • Stoom funktie
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Weet er geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Wouters 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een super fijne wasmachine hij is stil zuinig en heeft een grote trommel een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine

Algemene score

9,0
Gekocht op advies van verkoper -mooi model -8kilo -1600 toeren mooie programma's -zuinig in energie en waterverbruik

Pluspunten

  • Stlle machine
  • Zuinig in energie en water

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

herma 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie en goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding. veertig jaar Miele, drie machines verbruikt: nu mijn eerste AEG...

Pluspunten

  • vormgeving
  • bediening
  • AAA energiezuinig

Minpunten

  • lange werktijd
  • lage en grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles zit erop en eraan. Zelfs een stoomfunctie. En een schoonmaakprogramma voor de wasmachine zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-Jose 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met de zeer veelzijdige wasmachine! De stoomfunctie is werkelijk briljant. Een aanrader om deze machine te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ester 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en vol met slimme technologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtige machine, wat een ruimte, wat een stilte en wat ern schoon resultaat! Ik ben echt onder de indruk van de prestaties. Het gebruik en instellen gaat intuïtief en veel is goed voorgeprogammeerd. Daarnaast past de machine zich aan jouw was en gewenste resultaat. Natuurlijk kan ik ook wat minpunten noemen: je kan niet los centrifugeren en het standaard programma duurt lang (3 uur). Omdat je met minder wasbeurten toekan op een dag, valt dat weg. Snel even tussendoor wassen kan in 20 minuten. Stomen is fantastisch, wat een geweldige uitvinding! Niet meer strijken, tussendoor wat opfrissen, top! De aan/uit-knop is wat moeilijk in te drukken. Verder: super zuinig en een ware lust voor het oog. Een aanrader!

Pluspunten

  • Kan écht veel was in
  • Superschoon resultaat
  • Zelf programma’s aanpassen qua tijd en onderdelen
  • Stomen!

Minpunten

  • Niet zo’n gevoelige aan uit-knop
  • Niet apart centrifugeren
  • Lang standaard programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sascha schreuder 18-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede wasresultaten en heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en goede wasresultaten alleen de temp knop is beetje wennen. Meeste was kan op okopower en komt er keurig uit.

Pluspunten

  • Makkelijk te hanteren
  • Goede wasresultaten
  • Snel
  • Miet veel lawaai

Minpunten

  • Temperatuurknop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JJM 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima, zuinige wasmachine met veel mogelijheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima, zuinige wasmachine met veel mogelijheden. Prijs/kwaliteitverhouding? Geen idee. Hij doet gewoon wat ik er van verwacht.

Pluspunten

  • grote vulopening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizzy 07-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Een wasmachine waar 9 kilo in kan!!!! En stoomfunctie!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele mooie wasmachine ! Ik wilde al heel lang een 9 kilo wasmachine . Nu kan ik eindelijk een dekbed wassen .
En 1 grote was erin doen!!!!

De machine is ook erg stil, gaat automatisch uit als de was klaar is.

Met de stoomfunctie kun je ideaal een gekreukte blouse weer glad krijgen of een T-shirts opfrissen.
De machine is een A-klasse dus ook een overweging waard.


AEG = Altijd Een Goeie!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Kingma 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening, diverse wasprogrammas eenvoudig te selecteren, gebruiksaanwijzing duidelijk, wasresultaat uitstekend, goede prijs- kwaliteit verhouding; contact met hulplijn prima.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • wasprogrammas prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke Schievink 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine AEG L8FE96CS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pracht machine!
Super schoon en geruisloos!
Energie zuinig!
Extra bijkomstigheid:
Kan stomen, tijdens wassen geopend worden voor een vergeten sok en 0 graden hanteren. Zelfs de buren profiteren mee wanneer er bankstel hoezen gewassen moeten worden. Fantastisch!
Vr groet Tineke Schievink

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Groeneweg 07-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er kan veel was in de machine. De bediening is overzichtelijk en gemakkelijk. De machine geeft ook de tijdsduur aan van de te wassen was. Weinig kracht voor nodig om de toetsen aan te raken om bv de wasduur te verkorten. Wast niet zo geluidloos als de verkoper mij deed doen geloven.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden op hoge en lage temperaturen
  • Strijkvrij

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ja prima wasmachine de tijden zijn wel erg lang,dus effe de vakantie was in een dag wegwerken gaar wat minder. Maar mooie heldere resultaten witte was..

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote trommel
  • goede wqas kwaliteiten

Minpunten

  • lange duur programma

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Coby Boschman 12-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening,goed was en centrifuge resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 38 jaar bovenladers gehad te hebben is deze AEG toch wel een enorme verbetering. Niet meer het overhevelen van de wastrommel naar de centrifuge, veel beter was resultaat, stiller, veel mogelijkheden,duidelijke bediening.
Een zeer goede machine voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Coby Boschman 08-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening,goed was en centrifuge resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 38 jaar bovenladers gehad te hebben is deze AEG toch wel een enorme verbetering. Niet meer het overhevelen van de wastrommel naar de centrifuge, veel beter was resultaat, stiller, veel mogelijkheden,duidelijke bediening.
Een zeer goede machine voor deze prijs.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews