AEG L8FB86ES - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Een stille enegie zuinige machine

Algemene score

9,0
We waren na 15 jaar gebruik van een ander merk wasmachine toe naar wat nieuws.
Na wat ge google op diverse site's kwam AEG goed uit de bus ook de consumentenbond had een positief oordeel
In de winkel kwamen wij na een oordeel uit op deze machine, omdat hij een aardig volume had, stil was en energie zuinig.
ook een apart meng systeem maakt het gebruik van het wasmiddel économiser.
Na een paar maanden gebruik voldoet deze machine aan al deze opties

Pluspunten

  • Heel erg stil
  • makkelijke bediening
  • overzichteliijke display
  • verkorte programma,s mogelijk

Minpunten

  • de pieper bij de was is klaar mag luider

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gowki 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Groete deur goed wassen en drogen heel stim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind een mooi apparat met een grote scherm en grote deur en uitskende was resoltaat plus uit gebried programma met stoom wassen

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijne wasmachine 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine van AEG is fantastisch ,de was komt er lekker fris uit en met de 1600 toeren is de was al goed droog.
Makkelijke bediening, zijn geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

19-01-2017 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goede apparaten zowel wasmachine als droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat belooft is op de verkoop acte wast perfect lage energie en waterverbruik ook droger werkt met een laag energie verbruik handig is ook deslang die bij geleverd is die rechtstreeks in afvoer kan zodat men niet ieder keer de condensbak geleegd hoeft te worden

Pluspunten

  • Energie verbruik
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janine 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Heerlijk grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine
Geluid stil
Fijne programma
Eenvoudig te bedienen
Duidelijk instructieboekje.
Snel gewent

Pluspunten

  • Veel keuze in programma's

Minpunten

  • Sommige programma's duren wat langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasgraag 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Een fijne en praktische wasmachine

Algemene score

8,0
Gewoon een fijne, praktische en gebruiksvriendelijke wasmachine. Met diverse programma's voor de (dagelijkse was) en zelfs een stoomfunctie. Erg prettig dat de tijd bespaard kan worden door deze handmatig aan te passen. Ook fijn dat de machine over een Okopower optie beschikt, waarmee een wasprogramma slechts 1 uur duurt. Ook de energiezuinigheid en het feit dat water en wasmiddel eerst gemengd worden sprak ons erg aan. En een hele fijne en snelle service mogen ervaren van de Klantenservice via de AEG facebookpagina. Al met al een goede prijs/kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ph. Van Gijzel 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiterlijk van de machine is eigentijds en energiezuinig. Dat vind ik belangrijk. De prijs vind ik ook redelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eugenie 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima machine. Het instellen van een programma wijst voor zich. Het is duidelijk en overzichtelijk. Programma's duren vaak lang, maar daardoor is hij ook zuinig. Als je de tijd niet hebt, kun je het programma ook verkorten.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton de Bruin 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Alles wat je van een wasmachine verwacht

Algemene score

9,0
Bewust voor aeg gekozen omdat mijn vorige wasmachine bijna 22 jaar is mee gegaan .vandaar de keuze en onze nieuwe machine is heel gebruiks vriendelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Solide machine met grote deur en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke programma's die eenvoudig in te stellen zijn.
Stille en solide machine met schone was die gauw droog is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rita 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Veel programma's

Algemene score

9,0
Grote vulopening en ruime programmakeuze. De was komt er erg droog uit. Maakt weinig geluid. Fijn dat er ook een kort programma op zit van 20 minuten, ideaal voor kleding wat kort gedragen en niet vuil is.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Veel keuze in temperatuurinstelling

Minpunten

  • Aan-uit-knop werkt soms wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer