AEG L7FE96EW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke Hermans 02-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Top opening wast super en toevoegen uit halen topfunctie'S

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige maschine grote vul opening en wast zeer schoon heeft talloze programma 's en de mogelijk heid was tussen door in en uit te halen echt top !!

Pluspunten

  • 10 vul opening
  • 10 schoon wassen 👍
  • Onderbreking bij wassen 10
  • 10 veel mogelijkheden keuze programma

Minpunten

  • 0geen
  • 0 geen
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Westerink 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel. Veel instelbaar. Zeer zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele mooie wasmachine. Met een grote trommel van 9 kilo. De was wordt gewogen waardoor er minder water wordt gebruikt. En erg gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Makkelijk in te stellen
  • Zeer zuinig
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine uit de 7000 serie

Algemene score

8,0
Goede wasmachine van AEG uit de 7000 serie. Zeer stille machine tov onze oude AEG. Genoeg programma,s om uit te kiezen. Samen met de wasdroger uit de zelfde 7000 serie een goede combinatie

Pluspunten

  • Stil
  • Goed beladingsvolume
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van dooren 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superstille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is inmiddels de derde wasmachine die ik van mijn leven aangschaft heb, en het is mijn eerste voorlader; ik vind hem geweldig. De grote opening, waardoor alles er gemakkelijk ingaat is super. De mogelijkheden qua instellen ook helemaal te gek. En ik ben helemaal weg van het feit dat deze machine zo stevig staat en zo enorm stil qua geluid is. Ook de 1600 toeren maakt de droogtijd van de was veel korter. Ik ben super tevreden

Pluspunten

  • Geluidsniveau je hoort hem bijna niet
  • Toerental 1600 waardoor was senller droog is
  • Keuzemogelijkheden wasprogramma’s
  • Startuitstel

Minpunten

  • waspoeder spoelt niet helemaal weg
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zegersfam 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met duidelijk overzicht van programma's; fijn om te zien hoe lang het programma (nog) duurt.
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sigrid 26-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote trommel, makkelijk bedieningspaneel, geluidsarm en zuinig! Fijne programma’s en mooi design echt van dezetijd

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Zuinig
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 25-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Investering waard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is erg fijn, stil en gebruiksvriendelijk. De stoomfunctie is geniaal; strijken doe ik bijna niet meer! Aanrader!

Pluspunten

  • verschillende programma's beschikbaar
  • stoomfunctie
  • grote trommel

Minpunten

  • irritante piepjes als hij klaar is met wassen
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

iris van der klis 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke wasmachine, enigste nadeel vind ik dat je 20/30 minuten was niet op 1400 of 1600 kan centrifugeren.
Stoomfunctie wel weer erg prettig.
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 24-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Net niet wat ik had verwacht.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb bewust voor een AEG gekozen, maar eerlijk gezegd vind ik dat deze machine zonder koolborstels veel meer geluid maakt. Zodra de trommel gaat draaien, en dat is onnoemlijk veel tijdens een was, hoor je een zoemend geluid. Ook centrifugeren is goed hoorbaar. De was komt wel goed schoon uit de machine. Resumerend, wasresultaat is prima, geluid is minder.

Pluspunten

  • Schone was

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede wasmachine die voldoet aan alle wensen. Stil en gemakkelijk in gebruik. Mooi design.
Zou deze wasmachine zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • stil
  • wast goed
  • design
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime deur en grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 14 jaar trouwe dienst zonder problemen was de keus snel gemaakt wederom een aeg.
Betrouwbare machine super makkelijk in gebruik wast goed schoon,erg makkelijk de automatische weeg procedure die er in zit.

Pluspunten

  • Was goed
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat was kom er heel schoon en wit uit even spelen met de instellingen en dan is de tijdsduur ook niet zolang
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marianne schroer 12-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

geweldige wasmachine met stoomfunctie

Algemene score

10,0
ik adviseer iedereen deze wasmachine. in al die jaren nog nooit zo,n fijne wasmachine gehad. moderne technieken in wasmachine maakte dat wassen eenvoudiger wordt en veel zuiniger. ik was heel veel door extra was van personeel , kleding en keukendoeken, en wasmachine rekent zelf uit hoelang en intensief het wasprogramma duurt. en dan de stoomfunctie: EEN GENOT alles wat niet vuil is of met zorg behandeld moet worden kan in de STOOMfunctie en in 25minuten is het klaar. ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • machine rekent wastijd uit
  • zeer zuinig
Geschreven voor: AEG L7FE96EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer