Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 188 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16W4G2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reviewer 87 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine met veel was programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
Aantrekkelijk is dat ondanks de programma voorkeuze er toch aanpassingen mogelijk zijn voor o.a. temperatuur, centrifugeer toerental etc. De machine is stil en programmering is gemakkelijk. Na registratie 10 jaar garantie op de motor is geruststellend en zegt iets over de kwaliteit.

Pluspunten

  • 10 JAAR GARANTIE NA REGISTRATIE!!!
  • Programma's zijn gemakkelijk aan te passen
  • Erg stil
  • Goed wasresultaat
  • Grote trommel

Minpunten

  • Eco programma duurt wel lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famdaas 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
De zanussi, prima apparaat, gaf er na 8 jaar de brui aan. Gekozen voor een grotere inhoud en bij deze Siemens leken al onze wensen aanwezig te zijn. En dat is ook zo, hij zelfs meer. Wat een prachtig apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Design
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo stil en trillings vrij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Mijn oude ging het begeven, dus zo snel mogelijk een andere zoeken, en die redelijk betaalbaar was.
Dan zie je vele merken en modellen, en alle gegevens zijn mooi als je het leest, wat types opgeschreven en gaan zoeken naar revieuws, en dan blijkt die ik eerst wilde kopen toch niet zo best was, maar Siemens wel ,ook bij mensen die ik kende was neem een Siemens degelijk en goed.
Terug naar de showroom en nog eens gekeken, tja toch nog een een zwaardere genomen vanwege de grote inhoud, wel zo makkelijk en toch zo zuinig.

Pluspunten

  • De krachtige motor
  • zuinig in gebruik
  • verlichting bij de deur
  • Het mooie duidelijke scherm
  • makkelijk nog iets in te stoppen met druk op knop

Minpunten

  • moet kijken als hij klaar is, ik hoor hem niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Struijk 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Goede wasmachine met een perfect wasresultaat. Is erg stil tijdens het wassen en centrifugeren. Heeft een makkelijke bediening en een mooi design. Wordt geleverd met kwalitatief goede water aan- en afvoerslangen. Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma's die ook nog eenvoudig aan te passen zijn. Na registratie krijg je 10 jaar garantie op de motor die duurzamer is omdat hij werkt zonder koolborstels. Er kan 9kg in dus je hoeft minder vaak te wassen en dat is dus ook nog milieuvriendelijker! Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Goed wasresultaat
  • Grote trommelinhoud
  • Weinig geluid tijdens wassen en centrifugeren
  • Mooi design
  • Is energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MajB 02-11-2019

Top apparaat!

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Wat een verademing, deze wasmachine met grote trommel en makkelijk bedienbaar programma menu.

Ook het bijvullen gaat makkelijk en hij is behoorlijk stil! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

D Jumpertz 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend Wasmachine: Zeer stil en zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Ik heb te maken gehad met woningbrand en een hoop kleren zouden niet meer te reinigen zijn. Maar het is me met deze machine toch gelukt om een groot gedeelte wel zuiver te krijgen. Super Siemens!

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijke user interface
  • Minder energie verbruik
  • 10 jaar garantie op de motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JRob 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele goede aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Een dag in huis, maar veel moeten wassen met succes! zeer tevreden. Duidelijke bediening, aqua stop, goede prijs-kwaliteit verhouding. Met 1600 RPM is de was redelijk ' droog' ophangen bij een open raam of drogen middels een kort droog programma (droger). De bediening is eenvoudig en overzichtelijk, de machine is bijna geruisloos, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 05-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen.

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Veel verschillende keuzemogelijkheden. Veel wasmachines kunnen niet op 50 graden wassen, deze wel. Voor veel wasjes de ideale temperatuur. Grote opening zodat je er ook een slaapzak in kan wassen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • ruime trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Neel 08-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze vorige wasmachine waren we op zoek naar een nieuwe. Onze (minimale) eisen waren inductiemotor (ook wel borstelloze motor genoemd) een laadvermogen van 9 kg, centrifugeren tot 1600 rpm (instelbaar) en instelbaren was temperatuur.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Stil
  • Makkelijke bedienning

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens wasmachine wm16w4g2nl

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine, grote trommel en erg stil. Veel verschillende waskeuze. Ideale wasmachine voor een groot gezin .

Pluspunten

  • grote trommel (verlicht)
  • erg stil
  • duidelijk te bedienen

Minpunten

  • niet elk progamma kan 1600 toeren
  • niet elk progamma mag 9kg wassen
  • mis een donker wasprogama

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlos14 09-07-2019

Ruime keuze in programma's. Zeer tevreden.

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Duidelijk af te lezen display. Veel programma's welke heel makkelijk zijn aan te passen aan eigen voorkeur. Tijdsduur makkelijk in te korten met zelfde eindresultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gaitrie 02-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Prima stille wasmachine. Dit is mijn 2e wasmachine van Siemens. Werkt naar behoren. Ben blij met de verlichting in de trommel. Wel jammer dat deze niet aangaat bij het vullen van de trommel. Maar verder wast het perfect. Ruime trommel. Mooie wasmachine.

Pluspunten

  • verlichting na wassen
  • was goed en schoon

Minpunten

  • geen verlichting bij vullen van trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Voort 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superblij met dit apparaat

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine kan ik iedereen aanraden, zeker als je een gezin met kinderen hebt. Wast goed schoon, maakt weinig geluid en is makkelijk te bedienen. De vorige wasmachine stond 5x per week te draaien; door de 9 kg belading nu 3x per week.
Ook bij kleine en korte wasjes presteert dit apparaat boven verwachting.

Pluspunten

  • echt schone was
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy camper 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
De 9 kg trommel en de grote deuropening zijn ideaal voor een groot gezin. De was komt er merkbaar frisser uit en de wasmachine is opvallend stil.

Pluspunten

  • Groot laadvermogen
  • Stil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gezza 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM16W4G2NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Heeft een makkelijke bediening. Stil en energiezuinig. 9 kg inhoud is genoeg voor ons gezin met 3 personen.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PeterHa 22-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super tevreven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is super stil en zeer praktisch. De resttijd indicator is erg handig, ook het enerigiezuinige programma dat ongeveer 4 uur duurt is prima als je toch niet thuis bent of er geen volgende was ligt te wachten.

Pluspunten

  • stil
  • resttijd indicator betrouwbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rondj 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Specificaties van deze machine spraken mij aan, zuinig, grote inhoud, stil en mijn goede ervaring met Siemens wasautomaten, vorige was 20 jaar oud.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • condens vocht komt uit wasmiddellade 90gr prog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Prima wasmachine”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Met de grote trommel en de kleine programma's voldoet hij aan mijn wensen. Hij maakt bijna geen geluid zelfs met centrifugeren niet. Heerlijk stil!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans44 18-04-2019

Mijn "Stille Kracht"

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Wat een geweldige machine.........Draait geruisloos mijn 9 kg. wasje schoon!! De bediening is heel simpel voor de vele mogelijkheden. Door de 1600 toeren ligt mijn was supersnel weer in de kast. Voor mij krijgt de wasmachine ******
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Onno 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Veel verschillende programma's en instelmogelijkheden. De verlichte trommel is erg handig. Hij draait mooi stil.

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Veel instelmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews