Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 143 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16W4G2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sanneke 15-07-2018

super machine

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
ik heb hem 5 dagen in bezit en het is een super machine en moet aan de trap luisteren of ie het wel doet zo lekker stil is ie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Reviewer 87 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine met veel was programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
Aantrekkelijk is dat ondanks de programma voorkeuze er toch aanpassingen mogelijk zijn voor o.a. temperatuur, centrifugeer toerental etc. De machine is stil en programmering is gemakkelijk. Na registratie 10 jaar garantie op de motor is geruststellend en zegt iets over de kwaliteit.

Pluspunten

  • 10 JAAR GARANTIE NA REGISTRATIE!!!
  • Programma's zijn gemakkelijk aan te passen
  • Erg stil
  • Goed wasresultaat
  • Grote trommel

Minpunten

  • Eco programma duurt wel lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famdaas 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
De zanussi, prima apparaat, gaf er na 8 jaar de brui aan. Gekozen voor een grotere inhoud en bij deze Siemens leken al onze wensen aanwezig te zijn. En dat is ook zo, hij zelfs meer. Wat een prachtig apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Design
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo stil en trillings vrij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Mijn oude ging het begeven, dus zo snel mogelijk een andere zoeken, en die redelijk betaalbaar was.
Dan zie je vele merken en modellen, en alle gegevens zijn mooi als je het leest, wat types opgeschreven en gaan zoeken naar revieuws, en dan blijkt die ik eerst wilde kopen toch niet zo best was, maar Siemens wel ,ook bij mensen die ik kende was neem een Siemens degelijk en goed.
Terug naar de showroom en nog eens gekeken, tja toch nog een een zwaardere genomen vanwege de grote inhoud, wel zo makkelijk en toch zo zuinig.

Pluspunten

  • De krachtige motor
  • zuinig in gebruik
  • verlichting bij de deur
  • Het mooie duidelijke scherm
  • makkelijk nog iets in te stoppen met druk op knop

Minpunten

  • moet kijken als hij klaar is, ik hoor hem niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Struijk 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Goede wasmachine met een perfect wasresultaat. Is erg stil tijdens het wassen en centrifugeren. Heeft een makkelijke bediening en een mooi design. Wordt geleverd met kwalitatief goede water aan- en afvoerslangen. Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma's die ook nog eenvoudig aan te passen zijn. Na registratie krijg je 10 jaar garantie op de motor die duurzamer is omdat hij werkt zonder koolborstels. Er kan 9kg in dus je hoeft minder vaak te wassen en dat is dus ook nog milieuvriendelijker! Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Goed wasresultaat
  • Grote trommelinhoud
  • Weinig geluid tijdens wassen en centrifugeren
  • Mooi design
  • Is energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos Verhaegen 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke machine. Kleine wasjes, grote wasjes ... doe ze in de Siemenchiene!
Je kunt het programma makkelijk aanpassen en te bedienen. Elk standaardprogramma daar is weer een optie voor, zoals temperatuur aanpassen, de tijdsduur (liefst korter), heerlijk ruime laadbak!

Pluspunten

  • veel programma's
  • makkelijk te bedienen
  • ook korte programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen. Hele stille machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
Zuinig in gebruikt+++ veel programma s en kan veel was tegelijk aan. 9 kg. Prima apparaat. Eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nu een paar dagen in gebruik en ik ben erg tevreden. Hij is stil, de was komt er weer lekker schoon uit en er zijn meer dan genoeg opties. Ik vind hem er ook mooi uitzien, voor een wasmachine :)

Pluspunten

  • stil
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gib 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

schoner dan ervoor

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Siemens wasmachine is erg stil, zelfs bij centrifugeren, gaat ook niet "dansen"
veel wasprogramma's, waarbij de korte wasprogramma het meest gebruikt wordt. wasmachine wast schoner dan de oude (LG) wasmachine op langer programma. zeer tevreden. heeft ook een machine/trommel reinig programma dat je maandelijks kan draaien om vervuiling uit machine te verwijderen.

Pluspunten

  • erg stil, t.o.v andere koolborstelloze machines
  • wast goed schoon, ook in kort programma
  • veel wasprogramma's, makkelijk in bediening
  • speciaal reinig programma voor behoud machine
  • grote vulopening, voorzien van lichtje

Minpunten

  • zijkant had glad mogen zijn ipv relief vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
Het is een super wasmachine, wij hebben deze wasmachine gekozen omdat hij 1600 toeren heeft en trommelreiniging. Tevens hebben wij goede ervaringen met Siemens. Prijs/kwaliteit is goed,

Pluspunten

  • bijna alles is aan te passen
  • duidelijk scherm
  • uitgebreide keuze aan wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilia 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een keurige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
veel programma's maar toch heel makkelijk te bedienen, het ziet er keurig uit. wast perfect. weinig geluid. zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super schoon, droog en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
in 1 woord: geweldig! Met een gezin van 5 personen hadden wij een nieuw werkpaard nodig. Omdat wij ook al de warmtepompdroger van dezelfde serie hebben was, na een kort vergelijkend onderzoek, de keuze snel gemaakt.
Tot nu toe zeer tevreden. Vooral de vrijwel geruisloze motor en het grote vulgewicht is een groot voordeel. Daarnaast ook nog erg energiezuinig met A+++! Het enige minpuntje betreft de draairichting van de deur. De machine is alleen met een linksdraaiende deur te verkrijgen (maar dit geldt tegenwoordig voor vrijwel alle merken).

Pluspunten

  • stil
  • vulgewicht van 9 kg
  • was komt erg droog uit de machine
  • 10 jaar garantie op de motor
  • ruime selectie wasprogramma's

Minpunten

  • draairichting van de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingmar 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en moderne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, grote inhoud, zeer zuinig en lekker stil. Doet het zoals verwacht, kan geen minpunten noemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.m 07-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
een mooie wasmaschine met een simpele bediening en een supergrote trommel van 9kg perfect voor jonge gezinnen met kleine kids die er een smeerboel van kunnen maken en 1600 toeren centrifuge is echt een uitkomt en het scheelt meer energie met de droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renske 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stille wasmachine met luxe extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Super mooie wasmachine met makkelijke bediening. Voorzien van alle nodige programma's, maar ook extra's. Mooi lampje in de trommel. Trommel zelf ook ruim en luxe uitgevoerd. Bijzonder stil, ik hoor de centrifuge niet. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze aankoop!

Pluspunten

  • geruisloos
  • luxe uitvoering
  • vele was programma's
  • lampje in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalsbeek 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie solide wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
wij kopen altijd Siemens producten de prijs is goed en de kwaliteit is super.
De Siemens WM16W4G2NL is super stil en lekker zuinig in verbruik zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannet van der zwan 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat. Eenvoudig in de bediening. weinig tot geen geluid. En in te stellen hoe je het maar hebben wilt.
ik heb hem nu een week en ik verwacht ook dat deze energie zuinig is en minder water gebruikt

Pluspunten

  • stil
  • instellen naar eigen behoefte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine .STil en wast erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

9,0
Doet alles wat ik verlang ,Erg stil ,Kan ook snel alles goed schoon wassen
Zeer tevreden mee ,Uiterlijk is erg mooi

Pluspunten

  • Stil ,mooi , veel opties

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

8,0
De trommelverlichting is fijn. De deuropening is lekker ruim. Groot aanbod van programmas. Makkelijk te bedienen. Was komt er erg schoon, maar ook goed "droog" uit.
Nadeel is dat de normale programma's lang duren, maar dat is bij alle merken.

Pluspunten

  • Veel programmas
  • Was komt er vrij droog uit
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Imke 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Ontzettend stille wasmachine! Hij draait naast onze slaapkamer. We horen hem niet! Grote deuropeni en ideaal voor een gezin met kinderen die in de sport zitten. 9 kilo lading. Schone was! De fijnste wasmachine die ik ooit gehad heb. Vandaar een 10!!!!

Pluspunten

  • Ontzettend stil!!
  • Gezinswasmachine!!! 9kg en schoon!!
  • Verlichting in de trommel
  • Veel programma's
  • Looprijd staat er op

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews