Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Laagste prijzen -3% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 113 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

thijs_th 29-07-2018

Wat een geruisloos apparaat!

Algemene score

10,0
we hebben deze wasmachine bijna een maand en hij is fantastisch!
je hoort hem bijna niet en met een gezin van 2 kinderen kan er superveel was in.

echt een aanrader!!
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henk de Bie 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige moderne vormgevibg

Algemene score

9,0
Onze Siemens wasmachine (bovenlader) was 17 jaar oud, dus aan vernieuwing toe ook mede doordat het energieverbruik te hoog was.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Enorm sti

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alies machine 25-07-2018

Klasse apparaat

Algemene score

8,0
Na de vorige Siemens (14 jaar geworden na intensief gebruik)is dit weer een klasse apart. De nieuwste technologie en veel zuiniger. Heerlijk om mee te werken.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob1963 24-07-2018

Voldoende wasprogramma's

Algemene score

8,0
Twee weken geleden gekocht, prima wasmachine met ruim voldoende wasprogramma's. Alleen vreemd met aangifte de strijd bv staat nog 2 minuten en dan in 1 keer nog weer 15 minuten
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sandra 24-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine werkt perfect,is heel zachtjes.Blij met de aankoop.het wasresultaat is heel goed.werkt heel makkelijk
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur1968 16-07-2018

heerlijk stil

Algemene score

10,0
we hebben deze machine vorige maand gekocht en zijn erg tevreden de was is super schoon en je hoort de machine tijdens het wassen niet en tijdens het centrifugeren bijna niet
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sanneke 15-07-2018

super machine

Algemene score

10,0
ik heb hem 5 dagen in bezit en het is een super machine en moet aan de trap luisteren of ie het wel doet zo lekker stil is ie
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

zeer tevreden klant 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geluidstil en erg gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs is aantrekkelijk voor wat deze wasmachine je te bieden heeft. Er zijn genoeg functies zoals, wijn- en grasvlekken, sportkleding en lingerie. Je hebt ook de optie om koud te wassen, wat weer bespaard op energie. 'S avonds voor het slapen gaan een tijd instellen, zodat je de volgende ochtend gelijk je was kan ophangen. Zeker waard voor je geld en een merk waar je op kan vertrouwen.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Geluidloos
  • Koud wassen
  • Snel
  • Mooi en makkelijke bedieningsscherm
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FAMPAL 23-06-2018

Geslaagde aankoop

Algemene score

10,0
Na vele afwegingen besloten tot aankoop van deze machine. Hij doet waarvoor we hem hebben aangeschaft.....de was. Alleen hoeven we er nu minder te draaien omdat zijn trommel van 9 kg ons de mogelijkheid bied om langer was te verzamelen
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rickyr 20-06-2018

Echt goed

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine nu een maamd in gebruik. Wast goed, zelfs op korte programma's. Maar wat vooral opvalt: hij is heel erg stil. Top dus.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marlieke 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime inhoud, grote deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen.
Voldoende aantal wasprogramma' s, geen overbodige functies.
Inhoud van de wasmachine en deuropening is groot genoeg om een slaapzak of dekbeddeel te wassen.

Pluspunten

  • Eenvoudige te bedienen
  • Grote inhoud
  • Grote deuropening

Minpunten

  • Niet ontdekt!
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura B 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit gaat veel energie besparen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is nu 2 weken in gebruik. Heel handig dat je bij *elk* programma allerlei extra opties in kunt stellen. Als je voor Eco kiest zie je precies hoeveel langer het gaat duren. Ook de programma's voor overhemden, grasvlekken en hygiëne heb ik al gebruikt. En zelfs iets toegevoegd terwijl het programma al liep (nooit gedacht dat ik dat handig zou vinden). Hij is verder mooi stil en als hij op 1600 toeren centrifugeert klinkt het niet meer of er een raket gaat opstijgen in het washok. O ja, en eindelijk ons dekbed eens kunnen wassen in die grote trommel. Topding!

Pluspunten

  • Heel veel soorten programma's
  • Zuinig
  • Stil
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stevens 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen wasmachine met voldoende programma's. Wasmachine maakt erg weinig geluid. Grote trommel waar veel in kan

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Grote trommel
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder stille wasmachine, en trilt vrijwel niet bij centrifugeren. Fijn indien je een houten vloer hebt. Makkelijk in te stellen en veel keuzes qua wasprogramma's. Erg tevreden over de aankoop van de Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen trilling of veschuiving bij centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.van der Wolk 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben in verleden ook altijd Siemens gehad en waarom zou je wat anders kopen als je altijd tevreden bent over Siemens goed product goeide bediening geruisloze moter erg tevreden over

Pluspunten

  • Een voudige bediening
  • Geruisloze moter
  • En ziet er mooi en degelijk uit
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ash 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte wasmachine met strak design

Algemene score

9,0
Ik ging naar de winkel voor een Bosch wasmachine en ben met de siemens naar huis gegaan. Dit omdat de machine prijs technisch interessanter was en dezelfde opties had als de bosch. Ik ben zeer te spreken over de machine hij is zeer stil en ook centrifugeert hij zeer droog! Een echte aanrader.

Pluspunten

  • geluidsstil
  • strak design
  • aantrekkelijke prijs
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N82 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede wasmachine. Maakt geen herrie. Veel programma mogelijkheden. Erg tevreden tot nu toe. Mooi design.

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Veel programma mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozita Mirzaie 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine is groot met weinig geluid en trillen met verschillende was programs .
Hij is slim en zuinig met lichtje (erg handig) .
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janis 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vul capaciteit en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat hij een grote vul capaciteit heeft en het aller belangrijkste is dat hij energie zuinig is. Voorheen had ik al een siemens wasmachine en droger.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asli K. 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede investering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is echt erg stil zelfs bij het centrifugeren. Al mijn pluspunt die ik hieronder genoemd heb en de resultaten van de consumentenbond hebben me over de streep getrokken. Tot nu toe zeer tevreden over deze mooie machine.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel programma's zelf aan te passen
  • Lekker Stil
  • Grote trommel
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt ;o)
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews