Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 77 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herma12 28-10-2017

aanrader

Algemene score

10,0
Sinds 14 dagen in bezit doet wat wordt belooft , bijzonder stil veel mogelijkheden om
handmatig in te stellen, mooi design en verlichting in trommel handig bij vullen en leeghalen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Fransje 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hele fijne, stille wasmachine met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met deze stille, ruime wasmachine. Je kunt zien hoe lang de machine er nog over doet en hij geeft een signaal als de was klaar is. De machine maakt bijna geen geluid en heeft een ruime vulopening en grote trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 24-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Wassen wordt weer leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ook nu weer voor een Simens wasmachine gekozen; prima kwaliteit voor een goede prijs. Grote trommel, waterbesparende metingen en 1600 toeren; zuinig en zeer goed wasresultaat!

Pluspunten

  • waterbesparende metingen
  • grote trommel (9 kg)
  • 1600 toeren
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Complete machine, stil, veel capaciteit

Algemene score

8,0
Goed design,
Stil in gebruik,
Grote laadcapaciteit,
Goede detaillering: bijv. metalen grendel van de deur, goede afdichting deur,
Verlichting bij inschakelen: leuk detail,
Belangrijkst: was prima schoon!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote laadcapaciteit
  • goede technische details
  • 10 jaar fabrieksgarantie op motor
  • prima design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille & zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is een merk dat in het algemeen goede toestellen op de markt brengt net zoals deze wasmachine. Bij de ingebruikname valt het gebruiksgemak onmiddellijk op. Alles is duidelijk en eenvoudig in gebruik. Daarnaast valt ook op dat dit toestel toch wel stil in gebruik is. Kortom een goed toestel voor een meer dan correcte prijs.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • geluid

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick hus 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de was komt keurig schoon uit de machine en tijdens het wassen maakt hij weinig geluid.
de bediening is eenvoudig en direct

Pluspunten

  • schone was
  • weinig geluid

Minpunten

  • mis een deeltje voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

monique 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens WM16W4G2NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine ziet er mooi uit en is zeer stil wat de motor betreft. het wasresultaat is ook erg goed en ik ben zeer tevreden over deze was machine die ook nog eens een grote keuze heeft aan voorgeprogrameerde programma;s. de wasmachine is echt heel erg gebruiksvriendelijk: iedereen kan met deze siemens de was doen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille machine, was gekreukeld

Algemene score

6,0
De machine is stil, heeft veel opties en de was komt door het hoge toerental goed droog uit de machine. Helaas (ongeacht welk programma we kiezen) komt de was gekreukeld uit de machine. We moeten weer strijken waar we dat bij onze vorige siemens niet meer deden. Tegenvaller.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • was gekreukeld

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ahmet 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind persoonlijk een heel e goede wasmachine kan negen kilo in dat is lekker ruim na dat je je was heb gewassen zie je verschil tussen nu en toen ik zal zeggen goed gedaan Siemens

Pluspunten

  • Wast perfect schoon
  • Kan echt veel in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 15-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor deze machine gekozen boven exact hetzelfde apparaat van Bosch, vanwege de prijs. Sowieso een super prijs voor deze machine, goed energielabel, hoog aantal toeren.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • hoog aantal toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan Th P Lek 15-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Vriendelijke gemakkelijk bedienbare apparaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en makkelijk bedienbare apparaten met een uitstekende (lees snelle) levertijd zelfs voor oudere zoals wwij

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijke
  • makkelijk leesbare instructieboekjes
  • gelukkig nederlandse teksten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spazioliving 05-07-2017

Top wasmachine SIEMENS WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Titel: Top wasmachine met groot info scherm
Cijfer: 10

Mooi overzichtelijke en duidelijk scherm zelfs ouderen kunnen hier goed mee overweg!
Machine is heel stil .
De was zelf keurig schoon en de kreukel programma's werken top.
De korte was is ook belangrijk!
En bijvullen als de was al bezig is geen probleem, maar een heerlijkheid!

Pluspunten: Stil; makkelijk; groot scherm; Bijvullen als de was draait
Minpunten: Geen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Beyto 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is erg stil. De LEDverlichting is erg mooi en bediening is duidelijk en strak. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Bediening
  • LED verlichting
  • Ruim inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Scheuermann 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede vul opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een duidelijke beschrijving geen problemen gehad met instaleren en bediening. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • zeer goed

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jito 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en extra groot vulopening

Algemene score

9,0
Na 13 jaar was mijn wasmachine aan vervanging toe. Bewust voor een siemens gekozen; heb al een koelkast van dit merk en het bevalt me prima. De eerste was inmiddels gedraaid en valt meteen op dat deze extra stil is. Overzichtelijke knoppen en met 9 kg kan er aardig wat kleren in. Kleren komen fris en schoon uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vulopening
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen doseerbak voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mouhdad 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Kwalitatief goede wasmachine met heldere instructies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben bij onze aankoop gekozen voor een Siemens wasmachine. 14 jaar geleden hebben we een Siemens wasmachine aangeschaft en dit apparaat werkt precies naar behoren. Na 14 jaar is deze wasmachine nog steeds niet stuk en levert het goede en schone was! Uiteraard willen we meegaan met de technologie en zijn wij toe aan een nieuwe wasmachine. Wij hebben daarom wederom gekozen voor een Siemems merk wasmachine, omdat je kwaliteit krijgt voor je geld en het gebruiksgemak is groot! Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit product aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Goede koolborstelloze motor
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerda 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog niet zolang, maar ben zeer tevreden over de waskwaliteit. Ook de 'geruisloosheid' valt me heel erg mee, ik moet kijken of hij wel werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy Groen-Vallinga 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top wasmachine met groot info scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi overzichtelijke en duidelijk scherm zelfs ouderen kunnen hier goed mee overweg!
Machine is heel stil .
De was zelf keurig schoon en de kreukel programma's werken top.
De korte was is ook belangrijk!
En bijvullen als de was al bezig is geen probleem, maar een heerlijkheid!

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk
  • groot scherm
  • Bijvullen als de was draait

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine met iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super voordelig met energie. Ook fijn voor kleine wasjes. De Siemens wasmachine past zich aan! Grote deur is erg handig het dekbed gaat er gemakkelijk in. Als je er weinig wasgoed in doet gebruikt hij weinig water. Hij weegt het wasgoed zelf,ideaal dus. Ook nog eens 10 jaar garantie op de motor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joachim 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Garantie afhandeling Coolblue top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Iq800 na paar maanden kapot: beton doormidden in wasmachine. Siemens BSH weigerde omruiling na forse schade in apparaat. Dankzij Coolblue toch een goede omruiling gehad. Geeft te denken over beleid Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Toon meer reviews