Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 70 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Stille machine, was gekreukeld

Algemene score

6,0
De machine is stil, heeft veel opties en de was komt door het hoge toerental goed droog uit de machine. Helaas (ongeacht welk programma we kiezen) komt de was gekreukeld uit de machine. We moeten weer strijken waar we dat bij onze vorige siemens niet meer deden. Tegenvaller.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • was gekreukeld

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ahmet 16-07-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind persoonlijk een heel e goede wasmachine kan negen kilo in dat is lekker ruim na dat je je was heb gewassen zie je verschil tussen nu en toen ik zal zeggen goed gedaan Siemens

Pluspunten

  • Wast perfect schoon
  • Kan echt veel in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 15-07-2017 Product paar weken in bezit

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor deze machine gekozen boven exact hetzelfde apparaat van Bosch, vanwege de prijs. Sowieso een super prijs voor deze machine, goed energielabel, hoog aantal toeren.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • hoog aantal toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan Th P Lek 15-07-2017 Product paar weken in bezit

Vriendelijke gemakkelijk bedienbare apparaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en makkelijk bedienbare apparaten met een uitstekende (lees snelle) levertijd zelfs voor oudere zoals wwij

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijke
  • makkelijk leesbare instructieboekjes
  • gelukkig nederlandse teksten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spazioliving 05-07-2017

Top wasmachine SIEMENS WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Titel: Top wasmachine met groot info scherm
Cijfer: 10

Mooi overzichtelijke en duidelijk scherm zelfs ouderen kunnen hier goed mee overweg!
Machine is heel stil .
De was zelf keurig schoon en de kreukel programma's werken top.
De korte was is ook belangrijk!
En bijvullen als de was al bezig is geen probleem, maar een heerlijkheid!

Pluspunten: Stil; makkelijk; groot scherm; Bijvullen als de was draait
Minpunten: Geen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Beyto 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is erg stil. De LEDverlichting is erg mooi en bediening is duidelijk en strak. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Bediening
  • LED verlichting
  • Ruim inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Scheuermann 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede vul opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een duidelijke beschrijving geen problemen gehad met instaleren en bediening. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • zeer goed

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jito 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en extra groot vulopening

Algemene score

9,0
Na 13 jaar was mijn wasmachine aan vervanging toe. Bewust voor een siemens gekozen; heb al een koelkast van dit merk en het bevalt me prima. De eerste was inmiddels gedraaid en valt meteen op dat deze extra stil is. Overzichtelijke knoppen en met 9 kg kan er aardig wat kleren in. Kleren komen fris en schoon uit.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vulopening
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen doseerbak voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mouhdad 30-06-2017 Product paar weken in bezit

Kwalitatief goede wasmachine met heldere instructies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben bij onze aankoop gekozen voor een Siemens wasmachine. 14 jaar geleden hebben we een Siemens wasmachine aangeschaft en dit apparaat werkt precies naar behoren. Na 14 jaar is deze wasmachine nog steeds niet stuk en levert het goede en schone was! Uiteraard willen we meegaan met de technologie en zijn wij toe aan een nieuwe wasmachine. Wij hebben daarom wederom gekozen voor een Siemems merk wasmachine, omdat je kwaliteit krijgt voor je geld en het gebruiksgemak is groot! Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit product aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Goede koolborstelloze motor
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerda 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog niet zolang, maar ben zeer tevreden over de waskwaliteit. Ook de 'geruisloosheid' valt me heel erg mee, ik moet kijken of hij wel werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy Groen-Vallinga 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine met groot info scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi overzichtelijke en duidelijk scherm zelfs ouderen kunnen hier goed mee overweg!
Machine is heel stil .
De was zelf keurig schoon en de kreukel programma's werken top.
De korte was is ook belangrijk!
En bijvullen als de was al bezig is geen probleem, maar een heerlijkheid!

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk
  • groot scherm
  • Bijvullen als de was draait

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 27-06-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine met iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super voordelig met energie. Ook fijn voor kleine wasjes. De Siemens wasmachine past zich aan! Grote deur is erg handig het dekbed gaat er gemakkelijk in. Als je er weinig wasgoed in doet gebruikt hij weinig water. Hij weegt het wasgoed zelf,ideaal dus. Ook nog eens 10 jaar garantie op de motor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joachim 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Garantie afhandeling Coolblue top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Iq800 na paar maanden kapot: beton doormidden in wasmachine. Siemens BSH weigerde omruiling na forse schade in apparaat. Dankzij Coolblue toch een goede omruiling gehad. Geeft te denken over beleid Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Marjan 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige en luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De beste uit de consumentengids, de verscheidenheid aan programma,s, ontzettend zuinig apparaat, muisstil vergeleken bij mijn vorige siemens en de redelijke prijs.

Pluspunten

  • Keuze programma,s
  • Stil
  • Zuinig
  • Prachtig uiterlijk
  • Grote trommel inhoud

Minpunten

  • Nog helemaal niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

Ongelooflijk stil

Algemene score

10,0
Erg goede wasmachine. Vervangt een Samsung (na 2 jaar kapot en geen garantie meer...). Voor de Samsung altijd Siemens gehad: na 15 jaar nog steeds niet kapot (een keer koolborstels vervangen). Deze heeft een koolstofborstelloze motor en is vooral erg stil. Heel erg stil... Trommel van 9 kg maar machine kijkt hoeveel er inzit en past waterverbruik aan!
Prima apparaat en staat erg mooi naast onze droger van Siemens (1q 800 series).

Dit is een van de eenvoudigste iq 700 WM's van Siemens maar ik zou niet weten wat je nog meer nodig hebt. Wij wassen of op 60 of op 40 maar deze kan nog veel meer.

Nooit meer iets anders dan Siemens/Bosch voor ons!

Pluspunten

  • STIL- ERG stil
  • Grote trommel

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede betrouwbare wasmachine

Algemene score

9,0
Onze Miele moest vervangen worden. Na deze wasmachine vergeleken te hebben met andere machines is het deze geworden. Dit vanwege zijn degelijkheid, zuinigheid, stil functioneren en past ook nog eens prima in onder de Siemens wasdroger. Prijs is goed.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • degelijk
  • goede prijs

Minpunten

  • energieprogramma kost veel tijd, maar te plannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft veel programma mogelijkheden, gebruiksvriendelijk! De energie en water toevoer wordt per wasprogramma aangegeven. De grote trommel biedt veel mogelijkheden en gaat zuinig/voorzichtig met de was om! Standaard (geluid) instellingen, zoals programma instellen en eindsignaal kunnen eventueel naar eigen wens aangepast worden. Een extra programma om specifiek de trommel te reinigen is ontzettend handig! De aquastop erg veilig, gezien de wasmachine bij ons op zolder staat. Ook veilig net kinderen ik de buurt; vanwege de mogelijkheid om het kinderslot te activeren. Bovendien heeft deze Siemens een mooi uiterlijk! Blij mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Grote trommel inhoud
  • Veel programma keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Donja 28-05-2017

Fantastische wasmachine

Algemene score

10,0
Heb deze machine nu een maand in gebruik en ben zeer tevreden!
Buiten de vele was mogelijkheden (programma's/temperatuur/tijd en toerental zijn apart in te stellen) maakt de machine amper geluid, zelfs niet bij 1600 toeren!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Ditje 26-05-2017 Product paar weken in bezit

zeer stil en eenvoudig te bedienen, goede wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is zeer stil, prijs kwaliteit verhouding is prima, door de verschillende voorgeprogrammeerde programma's eenvoudig in gebruik

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • wasresultaat

Minpunten

  • draairichting deur niet wisselbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

monique 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie zuinige stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van deze wasmachine wordt ik blij. Het is een mooie machine om te zien en daarbij is hij uiterst stil en zeer zuinig.
De vele extra programma's zijn super. Een keertje iets extra toevoegen of een supersnel programma draaien voor deze machine geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>