Siemens WM14N020NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

010isnotjustacode 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enorm goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima wasmachine voor starters, niet al te groot, en bovendien heel erg zuinig. Bovendien ook erg stil tijdens centrifugeren, wat erg prettig is voor wasjes tijdens daluren.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Zuinig (A+++-10%)

Minpunten

  • Touchscreen (knoppen hebben minder risico's)
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens ideaal voor 1 a 2 personen

Algemene score

6,0
Goede wasmachine zoals ik van siemens gewend ben. Nadeel aan deze wasmachine is dat je bij de verschillende programma's niet de graden in kunt stellen en ook niet de toeren. De graden zijn vooraf bij de programma ingesteld eveneens de toeren. Wel goede korte programma's wat ideaal is. Zoals de superkort wat je kan draaien op 30 minuten en op 15 minuten. Maar dit programma kan alleen maar op 30 graden en niet lager. Het programma snelmix kan alleen maar op 40 graden, maar wel weer handig met de speedknop waardoor het programma maar drie kwartier duurt i.p.v. anderhalf uur. Op alle programma's kun je trouwens de speedknop gebruiken.

Pluspunten

  • korte programma's
  • speedknop

Minpunten

  • geen graden in te stellen bij de programma's
  • geen toeren in te stellen bij de programma's
  • weegt het wasgoed niet
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

G 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tevreden over deze wasmachine wat betreft wasresultaat; grote trommel en mogelijkheden. Tevens geluidsarm.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • grote trommel en deur
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

v.d. woud 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens voorlader WM14N020NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, stil en zuinig en voordelig in aanschaf. Geschikt voor kleine huishoudens. Eenvoudig te bedienen en duidelijke beschrijving.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sluyt 06-06-2018

uiterst tevreden

Algemene score

10,0
Was gewend aan verouderd model, dit is zo'n relaxde vorm van wassen, geluidsniveau fantastisch. Makkelijke bediening. Aanrader
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

W.Boshouwers. 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al hebben we de machine pas een paar weken in gebruik, tot op heden voldoet hij ruim aan onze behoeften en verwachtingen, een fijne wasmachine voor een goede prijs !

Pluspunten

  • Fluisterstil.
  • Uitstekend wasresultaat.

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Drost 25-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen zeer geluidsarme machine.
Alles wat je nodig hebt zit erop.
Geen ingewikkelde programma's. Fijn dat je kan kiezen voor snel, zuinig intensief.
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frits 05-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine met 2 kanten.

Algemene score

7,0
Erg stille wasmachine die goed zijn werk doet en daarbij erg stil is. Nadeel is het kleine vulgat, de timer die voor geen meter klopt wasprogramma van 1:37uur duurt minsten 2 uur, voor normale was beperkte keus en hij maakt een erg goedkoop geluid als je de wasmachine aanzet en ook een automatisch uitgaan mogelijkheid ontbreekt.

Pluspunten

  • stil
  • goed schoon

Minpunten

  • klein vulgat
  • te lange wasprogramma
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jos 22-11-2016
  • Product paar weken in bezit

stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasautomaat is eenvoudig te bedienen, is rustig tijdens het wasproces en de kwaliteit/prijs verhouding is prima.
Geschreven voor: Siemens WM14N020NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer