Siemens WM14N292NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

huib 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede machine

Algemene score

7,5
goede en stille machine met goede was eigenschappen, vormgeving is modern , energie zuinige wasmachine en goede gebruiksmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Hele goede wasmachines was goed
En droogt heel goed alles handdoeken hoeven maar heel even in de droger zo droog komen ze uit de wasmachine. Is zeker een aanrader ook niets echt duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NN 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe hulpje bij de was

Algemene score

8,8
Net binnen en meteen aan het werk gezet. Super simpel in gebruik. Duidelijk display. Moet alleen het toontje als het programma klaar is nog afzetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Klaas 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Het is een goede en degelijke machine die gemakkelijk in gebruik is.

Algemene score

8,0
Na bestudering van de beschrijving is het heel gemakkelijk om het programma in te stellen en de mogelijkheden daarna om de voor ingestelde programma te wijzigen naar persoonlijke behoefte is heel gemakkelijk.De machine ziet er stevig uit tewijl het geluid minimaal is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Melissa 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,4
Een wereld van verschil met mijn andere wasmachine. Super stil en wast schoon een mooie wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 17-04-2017

Prima aankoop: zijn geld waard!

Algemene score

10,0
Vorige maand aangeschaft met een Siemens droger. Eenvoudige bediening, goede wasresultaten en zuinig in gebruik. Wat wil je nog meer?
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Gerwin 09-04-2017 Product paar dagen in bezit

stil, vorige wasmachine 11 jaar oud, deze stuk stiller

Algemene score

8,0
stille machine, was komt er stuk frisser uit dan we gewend waren (vorige ook siemens), klokprogramma elektronisch, wel even wennen maar welkom in 2017 ;-)

Pluspunten

  • stil
  • doet wat ie moet doen

Minpunten

  • klokprogramma volledig elektronisch, wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Snel 03-03-2017 Product paar dagen in bezit

Wat is deze stil en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze IQ300 is ontzettend stil. Tijdens het centrifugeren staat de wachmachine helemaal stil. Wat een verschil met onze vorige machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westervier 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

prima prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor mij is de 7 kilo capaciteit echt voldoende. Bruikbare programma's, van eco tot een kort en snel wasje. Niet te veel herrie, is ook erg belangrijk, en niet te vergeten de aquastop!

Pluspunten

  • 7 kilo
  • aquastop

Minpunten

  • centrifugegeluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wassink 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit produkt gekozen op aanraden van de verkoper. Siemens levert goede wasmachines voor een betaalbare prijs. Goede prijs/kwaliteit verhouding dus.
Het apparaat is heerlijk stil. Ook tijdens het centrifugeren. Er zitten veel wasprogramma's op. Onder andere een programma van 15 minuten. Dus voordat je 's ochtends naar je werk gaat even een kort wasje en deze gelijk ophangen. 's Avonds weer droog!
Dik tevreden.

Pluspunten

  • 15 minuten programma
  • stil
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wasmachine is erg stil en omdat hij bij mij gelijkvloers staat is dat erg belangrijk, ook het bedieningspaneel is heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-12-2016 Product paar weken in bezit

grote deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik wilde een wasmachine met niet al te veel mogelijkheden. Deze machine biedt alles wat ik gebruik. Centrifugeren max 1400 toeren, 1200, 800 instelbaar maar geen 1000. Dan maar 1200, is eigenlijk ook prima.

Pluspunten

  • grote deur
  • wast goed schoon

Minpunten

  • toerengetal niet variabel eigen keuze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

H.Pit 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Een mooie wasmachine waar we direct mee uit de voeten konden,zijn er ook onmiddellijk mee aan de slag gegaan open hier nog jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. Vader 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Algemene score

8,0
Wij hebben een houten vloer. Menig wasmachine liet daardoor heel het huis trillen. Deze Siemens horen we niet meer. Wat een rust.

Pluspunten

  • stilte
  • bedieninsgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Siemens wasmachine WM14N292nl/05 21-09-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk display..fijne kortdurende programma's..bijna geluidloos trommel.Ben heel blij met deze aankoop.Zeer tevreden!

Pluspunten

  • display
  • Korte programma's
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gezin van 5 16-09-2016 Product paar weken in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke machine en lekker stil. Mogelijkheid tot bijvullen als programma al gestart is werkt mooi.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Das 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

fijne, gebruikersvriendelijke wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs/kwaliteitsverhouding, gebruikersvriendelijk. energiezuinig en geen geluidsoverlast. fijne grote display.

Pluspunten

  • niet duur
  • gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jen 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne wasmachine. Je hoort de machine nauwelijks tijdens het gebruik.
Ik heb gezocht naar een machine met korte programma's. En daarvan heeft deze machine er meerdere.
Ik wil deze machine dan ook aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe/andere.

Pluspunten

  • stil
  • korte programma's

Minpunten

  • tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes 10-09-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
prima machine weinig geluid en wast goed schoon.
Fijne trommel en wast komt er mooi droog uit.
Zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinekeleo 28-08-2016

"Prinses"

Algemene score

10,0
Deze maand gekocht, vanaf de eerste dag uitermate tevreden, w.o. bij het centrifugeren geruisloos en de wasresultaten boven verwachting en mooie
design, staat prima naast de wat "oudere"droger.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Toon meer reviews