Siemens WM14N292NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

huib 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede machine

Algemene score

7,5
goede en stille machine met goede was eigenschappen, vormgeving is modern , energie zuinige wasmachine en goede gebruiksmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Hele goede wasmachines was goed
En droogt heel goed alles handdoeken hoeven maar heel even in de droger zo droog komen ze uit de wasmachine. Is zeker een aanrader ook niets echt duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NN 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe hulpje bij de was

Algemene score

8,8
Net binnen en meteen aan het werk gezet. Super simpel in gebruik. Duidelijk display. Moet alleen het toontje als het programma klaar is nog afzetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Klaas 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Het is een goede en degelijke machine die gemakkelijk in gebruik is.

Algemene score

8,0
Na bestudering van de beschrijving is het heel gemakkelijk om het programma in te stellen en de mogelijkheden daarna om de voor ingestelde programma te wijzigen naar persoonlijke behoefte is heel gemakkelijk.De machine ziet er stevig uit tewijl het geluid minimaal is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Melissa 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,4
Een wereld van verschil met mijn andere wasmachine. Super stil en wast schoon een mooie wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikie 29-11-2017

Makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Heb hem nu een paar weken maar tot nu toe een super machine. Merk het verschil wel met mijn oude machine. Beter wassen en drogen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

WS 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi afgewerkte stille machine met goede wasresultaten. in vergelijking met mijn vorige wasmachine, een 19 jaar oude Siemens, vind ik dat de kreukherstellende was bij 800 toeren centrifugeren nog veel kreukels heeft. verder veel mogelijkheden die je naar eigen wens kunt instellen.

Pluspunten

  • stille machine
  • programmamogelijkheden

Minpunten

  • kreukelig bij "kreukherstellend"

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria58 08-11-2017

Prima keuze

Algemene score

10,0
Vandaag mijn nieuwe Siemens gekregen, mijn vorige Siemens was 21 jaar oud en begon behoorlijk lawaai te maken. Meteen een paar wasjes gedraaid, wat een rust na het lawaai van de oude. Ik vertrouw er op dat deze ook weer zo lang mee gaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

A.J. van Halem 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bediengemak

Algemene score

8,0
Ik was toe aan een ieuwe wasmachine. De oude was bijna 17 jaar oud en kreeg kuren. Ik ben gegaan voor een wasmavhine geschikt voor een 1 of 2 persoonshuishouden. Kwam uit bij deze wasmachine. HIJ is vrijdag gepllaatst. De monteur had wel enige moeite om de pootjes te stellen van de wasmachine te stellen, die op bleken aan de korte kant en de machine staat in de oude doucheruimte.
Ik heb nog niet vaak gewassen. Wat opvalt is dat er in het deurrubber veel water blijft staan als de machine klaar is. dat was bij mijn vorige wasmachien niet het geval. verder voldoet hij aan de beschrijving, Waarbij stil en makkelijk bedienbaar direct merkbaar zijn..

Pluspunten

  • makkelijk bediensbaar
  • stil
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • water blijft staan in deurrubber
  • korte stelpootjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

AG 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine ziet er goed uit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn dat deze machine geen koolborstels meer hebben. Hoeven deze ook niet meer woerden vervangen wat dus kosten bespaard. Ook de garantie op de motor van 10 jaar is mooi meegenomen wat vertrouwen wekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 09-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede duidelijke wasmachiene

Algemene score

8,0
wasmaschiene die alles goed aangeeft,stil wast en heel zuinig is zonder poespas,dus een wasmaschien die doet wat hij opgedragen krijgt schone witte was,en dus ook energiezuinig is,en dit alles voor een zeer acceptabele prijs.

Pluspunten

  • schone was
  • zuinig

Minpunten

  • geluid centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Houdijk 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

makkelijk, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een stil apparaat en makkelijk in gebruik. De vulopening vindt ik wat minder is kleiner als wat ik had maar verder een prima apparaat.

Pluspunten

  • stil
  • bediening makkelijk

Minpunten

  • vulopening klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dootje 09-09-2017

het was even wennen, maar .... top!

Algemene score

8,0
na 18 jaar dienst ging mijn Miele-machine stuk. Ik heb nu deze Siemens, ben erg tevreden. Vooral de optie "timer" (dus het vooraf instellen wanneer een was klaar moet zijn, dat kan ook de volgende dag om x uur zijn) vind ik erg handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sandra Eijs 05-09-2017

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De bediening is eenvoudig, makkelijk te lezen en er zijn genoeg mogelijkheden en wast ook nog uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dick verbeeck 25-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast prachtig schoon, zuinig en stil, alles is instelbaar, installatie was eenvoudig, handleiding duidelijk

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • centrifuge kan niet zeer snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemijn 13-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Rustige, gemakkelijke bediening en een ideale wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is ideaal voor een gezin, draai elke dag zeker wel een wasje. Vind hem gemakkelijk te bedienen en wat je krijgt voor dit geld is het ruimschoots waard. Was bij de oude wasmachine gewend om te voorwassen en dat zit hier niet op. Dus dat is even jezelf aanwennen, maar de was word er niet minder schoon van. Je hoort de wasmachine wel, maar niet hard. Was anders gewend. Vind de service van de leverancier ontzettend fijn en zou het ook niet zo snel meer bij een grotere winkel kopen. Met de jaren ervaring gehad dat je goed moet kijken naar service. Ik zou deze wasmachine aanraden.

Pluspunten

  • bedieningspaneel
  • gehoor

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

RPNijhof 09-08-2017

Geweldige wasmachine met veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
Twee weken geleden gekocht ter vervanging van een 14,5 jaar oude Siemens wasmachine. De oude was nog niet kapot, maar ging door speling en niet meer helemaal jofele manchet meer lawaai produceren. Deze wasmachine gekocht in combinatie met een nieuwe Siemens wasdroger (de oude was wel defect!) en beide nieuwe apparaten zijn energiezuiniger, fluisterstil en hebben veel meer mogelijkheden dan de oude! Ik kan hiermee hopelijk weer jaren vooruit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

ada v 18-06-2017

zeer tevreden!

Algemene score

10,0
Nu na 2 weken wassen ben ik zeer tevreden met deze wasmachine! Vele keuze mogelijkheden. Ben er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Benno 17-04-2017

Prima aankoop: zijn geld waard!

Algemene score

10,0
Vorige maand aangeschaft met een Siemens droger. Eenvoudige bediening, goede wasresultaten en zuinig in gebruik. Wat wil je nog meer?
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Gerwin 09-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

stil, vorige wasmachine 11 jaar oud, deze stuk stiller

Algemene score

8,0
stille machine, was komt er stuk frisser uit dan we gewend waren (vorige ook siemens), klokprogramma elektronisch, wel even wennen maar welkom in 2017 ;-)

Pluspunten

  • stil
  • doet wat ie moet doen

Minpunten

  • klokprogramma volledig elektronisch, wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews