Siemens WM14N292NL - Reviews

8,6 Lees 17 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.Pit 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Een mooie wasmachine waar we direct mee uit de voeten konden,zijn er ook onmiddellijk mee aan de slag gegaan open hier nog jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.C. Vader 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Algemene score

8,0
Wij hebben een houten vloer. Menig wasmachine liet daardoor heel het huis trillen. Deze Siemens horen we niet meer. Wat een rust.

Pluspunten

  • stilte
  • bedieninsgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Siemens wasmachine WM14N292nl/05 21-09-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk display..fijne kortdurende programma's..bijna geluidloos trommel.Ben heel blij met deze aankoop.Zeer tevreden!

Pluspunten

  • display
  • Korte programma's
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gezin van 5 16-09-2016 Product paar weken in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke machine en lekker stil. Mogelijkheid tot bijvullen als programma al gestart is werkt mooi.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
A. Das 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

fijne, gebruikersvriendelijke wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs/kwaliteitsverhouding, gebruikersvriendelijk. energiezuinig en geen geluidsoverlast. fijne grote display.

Pluspunten

  • niet duur
  • gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jen 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne wasmachine. Je hoort de machine nauwelijks tijdens het gebruik.
Ik heb gezocht naar een machine met korte programma's. En daarvan heeft deze machine er meerdere.
Ik wil deze machine dan ook aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe/andere.

Pluspunten

  • stil
  • korte programma's

Minpunten

  • tiptoetsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Agnes 10-09-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
prima machine weinig geluid en wast goed schoon.
Fijne trommel en wast komt er mooi droog uit.
Zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J. Zijlstra 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, verschillende wasprogramma's, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine, maakt weinig geluid, heeft veel verschillende wasprogramma's en is makkelijk te bedienen.
Ben je iets vergeten dan kun je het wasprogramma stopzetten en het kledingstuk er nog bij doen.
Instellen van de temperatuur en toerental via touchscreen. De display van het touchscreen is soms lastig af te lezen.

Pluspunten

  • Stil
  • Verschillende programma's
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • display aflezen
  • temp. instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Nella 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine nu een paar dagen in gebruik, kan alleen maar zeggen wat een geweldige wasmachine!
Ik raad hem iedereen aan.....

Pluspunten

  • Veel progamma's
  • Tijd is zichtbaar
  • Extra spoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bertine 09-08-2016 Product paar weken in bezit

Wil niets anders meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke wasmachine. Het ideale is dat je hem totaal niet hoort draaien. Enige nadeel is de touchscreen scherm. Bij iets aantikken dan veranderd het al. Daarom moet je steeds de beveiliging erop zetten. Verder zeer aan te raden. Het is het geld absoluut waard. De enige uitzondering.. bij twijfel deze wasmachine aanschaffen en je zult er geen spijt van krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gerben Joustra 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

onze derde Siemens wasmachine

Algemene score

8,2
In vergelijking met de vorige machine zeer stil. We moeten wel wennen aan de programmakeuze: de knop geeft al veel keuzes, maar dan moet je ook nog via knoppen parameters instellen, hetgeen wat lastig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
ilse 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden met deze wasmachine

Algemene score

7,8
Ben erg blij met deze aankoop. Maakt bij een wasbeurt erg weinig geluid. Sommige programma's draaien lang, maar met behulp van de 'speed-knop' kun je dit goed aanpassen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
huib 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede machine

Algemene score

7,5
goede en stille machine met goede was eigenschappen, vormgeving is modern , energie zuinige wasmachine en goede gebruiksmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Tineke 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Hele goede wasmachines was goed
En droogt heel goed alles handdoeken hoeven maar heel even in de droger zo droog komen ze uit de wasmachine. Is zeker een aanrader ook niets echt duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NN 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe hulpje bij de was

Algemene score

8,8
Net binnen en meteen aan het werk gezet. Super simpel in gebruik. Duidelijk display. Moet alleen het toontje als het programma klaar is nog afzetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans Klaas 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Het is een goede en degelijke machine die gemakkelijk in gebruik is.

Algemene score

8,0
Na bestudering van de beschrijving is het heel gemakkelijk om het programma in te stellen en de mogelijkheden daarna om de voor ingestelde programma te wijzigen naar persoonlijke behoefte is heel gemakkelijk.De machine ziet er stevig uit tewijl het geluid minimaal is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Melissa 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,4
Een wereld van verschil met mijn andere wasmachine. Super stil en wast schoon een mooie wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend