Siemens WM14N292NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

huib 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede machine

Algemene score

7,5
goede en stille machine met goede was eigenschappen, vormgeving is modern , energie zuinige wasmachine en goede gebruiksmogelijkheden
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

10,0
Hele goede wasmachines was goed
En droogt heel goed alles handdoeken hoeven maar heel even in de droger zo droog komen ze uit de wasmachine. Is zeker een aanrader ook niets echt duur.
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NN 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe hulpje bij de was

Algemene score

8,8
Net binnen en meteen aan het werk gezet. Super simpel in gebruik. Duidelijk display. Moet alleen het toontje als het programma klaar is nog afzetten.
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Klaas 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Het is een goede en degelijke machine die gemakkelijk in gebruik is.

Algemene score

8,0
Na bestudering van de beschrijving is het heel gemakkelijk om het programma in te stellen en de mogelijkheden daarna om de voor ingestelde programma te wijzigen naar persoonlijke behoefte is heel gemakkelijk.De machine ziet er stevig uit tewijl het geluid minimaal is.
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Melissa 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,4
Een wereld van verschil met mijn andere wasmachine. Super stil en wast schoon een mooie wasmachine
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil

Algemene score

9,0
Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en een machine die geruisloos z'n werk doet. Mijn vorige machine was als een wekker die me uit de slaap hield, maar met deze machine laat me lekker slapen
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mkersten 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is eenvoudig te bedienen. Maakt weinig geluid. Doet wat ie moet doen. De vorige ging 8 jaar meer, deze hopelijk langer...
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Van Leeuwen 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine zonder veel lawaai weinig stroomverbruik en water.ik heb er diverse gehad maar dit is de beste.
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed

Reageer

Corina 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine met een duidelijk display ,veel optie,s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In het voorjaar condensdroger extra klasse van Siemens aangeschaft en deze bevalt ons erg goed. Nu dan de wasmachine ook van dit merk.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • zuinig program
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine grote vulopening

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, lekker stil, grote vulopening, veel programma keuze en duidelijke display
Duidelijke handleiding, mooie actie met €30,- retour

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Franky 26-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voldoet nig steeds! Het blijft een stille automaat!!! Een aanrader. De wasmachine verving onze 5 jaar oude Whirlpool wasmachine die al heel snel begaf. Lager van de trommel kapot gedraaid.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel wasprogrammas
  • Veel wasprogrammas
  • Veel wasprogrammas
  • Veel wasprogrammas

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden
  • Nog geen kunnen vinden
  • Nog geen kunnen vinden
  • Nog geen kunnen vinden
  • Nog geen kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Algemene score

9,0
Sinds 2 dagen deze wasmachine in bezit en ik ben er super blij mee!!! Na 18 jaar was mijn vorige aan vervanging toe.
Deze wasmachine van Siemens heeft een mooie vormgeving met energielabel A.
Hij heeft veel verschillende standen, waarin je zelf alles kan bepalen, zelf de hoogte van de temperatuur in combinatie met het toerental dat je wenst.
Al met al een prachtige, energiezuinige wasmachine waar ik nog jaren plezier van hoop te beleven.

Pluspunten

  • vormgeving
  • energielabel A
  • veel mogelijkheden
  • passende prijs
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor een siemens omdat wij een siemens hadden en waar wij tevreden over waren. Deze machine was op dat moment in de aanbieding. Ziet er goed uit. De display is niet eenvoudig te lezen. Zullen er ervaring mee op moeten doen. De eerste wasbeurten die wij er mee hebben gedaan geven ons een goed gevoel. Het geluid van de machine klinkt goed en vertrouwd.

Minpunten

  • handleiding ingewikkeld
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Geurts 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM14N292NL wit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasautomaat met 7 kg vulgewicht, IQdrive motor, Energieklassie A+++, LED-Display. Het apparaat is erg stil in werking, makkelijk te bedienen en mooie strakke lijnen.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Maakt weinig geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi strak apparaat
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al een vergelijkbare siemens wasmachine. De nieuwe draait rustiger en langer maar is veel zuiniger. Was wel even wennen aan werken met een display .

Pluspunten

  • economischer
  • was wordt schoner
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens WM14N292NL 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij met mijn nieuwe Siemens.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weer voor een SIEMENS gekozen.Mijn oude wasmachine was ook een Siemens en deze heeft erg lang zonder problemen zijn werk goed gedaan.Ik verwacht van deze nieuwe machine net zoveel.Ik heb er het volste vertrouwen in.
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erres 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WM14N292NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteitsverhouding, zeker met cash back van Siemens. Makkelijk en eenvoudig te bedienen. Vooral voor mensen op leeftijd.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • bediening

Minpunten

  • kleine vulopening
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Huisvrouw 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Gemakkelijk hanteerbare wasmachine.
Ruime keuze uit wasprogramma's. Zelfs op kort programma is
je was helemaal schoon.

Pluspunten

  • betaalbaar
  • wast perfect
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Kamphuis 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb veel plezier van siemens apperatuur. Ik heb in middels al veel producten gekocht, magnetron, wasmachine, droger, stofzuiger, vaatwasser. Ik vind siemens een fijn merk en bovendien goede service.
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine, ook een Siemens, had het na tweeëntwintig jaar intensief gebruik begeven. Omdat we met het oude apparaat erg tevreden waren, hebben we wel even naar andere merken gekeken, maar toch weer voor Siemens gekozen. Als deze het ook weer zo lang uithoudt als zijn voorganger, hebben we voorlopig geen zorgen. We werken er nu twee weken mee en vinden het gebruiksgemak enorm. Verder is deze machine heel geruisloos; je hoort hem niet! Een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geruisloos
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews