Bosch Serie | 4 WAN28060NL - Reviews

8,9 Lees 14 reviews
Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 26-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine met overzichtelijke bediening

Algemene score

8,0
Energiezuinig, geruisloos en simpele bediening.
Een mooie aankoop voor een goede prijs.
Vooral de eenvoudige bieding spreekt mij aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Irene Zijlstra 22-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil, schoon en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is stil, de was wordt goed schoon en is amper meer vochtig wanneer deze na het programma weer uit de wasmachine wordt gehaald. De programma's duren wel vrij lang, maar dan heb je ook een goed resultaat. :-)

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Zuinig
  • Makkelijk in gebruik
  • Speed/Eco functie

Minpunten

  • Lange duur wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M. Kloosterman 15-09-2016 Product paar dagen in bezit

Bediening heel eenvoudig! Speedknop erg fijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Even goed doorlezen hoe de wasmachine werkt maar daarna erg eenvoudig in de bediening.
En heel handig:een wasbeurt van een half uurtje: ideaal

Pluspunten

  • handig
  • goedkoop in energie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Peter 03-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie grote trommel. Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne machine. Bediening is simpel.
Trommel prettig groot. Energiezuinig.
Geluid van machine is niet storend.
Fluisterzacht is hij echter niet.
Was komt er vochtig uit, maar niet te nat. Centrifuge maakt 1400 toeren.

Pluspunten

  • grote trommel
  • bediengemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
yosha 01-09-2016 Product paar weken in bezit

BIJNA GERUISLOOS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ALS JE EEN STILLE EN VRIENDELIJKE WASMACHINE WILT MET OOK NOG 10 JAAR GARANTIE OP DIE STILLE MOTOR, DAN IS DE BOSCH WAN28060NL DAAR IDEAAL VOOR. OOGT OOK PRETTIG!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stilte en vormgeving
  • lange garantie voor motor

Minpunten

  • kan niets bedenken
  • kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Diana 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige was machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stille wasmachine met veel wasprogramma's oa. eco, snel en supersnel. Goed aangegeven display en met de tijdsindicatie helemaal top.

Pluspunten

  • rustig/stil
  • eco,
  • wasprogramma's

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

SUPERwasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superstil, heerlijk vooruit plannen wanneer de was klaar moet zijn. Eco stand en houdt zelf centrufugeren bij met kreukvrije was, wol, katoen enzv. Wat wil je nog meer, een kind kan de was doen. ;)

Pluspunten

  • Stil
  • Eco
  • Centrifugeren ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Rassy 19-08-2016 Product paar weken in bezit

Een wereld van verschil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiteraard is in 20 jaar veel veranderd. Het oude beestje, waarvan je dacht hij wast nog prima, wordt glansrijk ingehaald door de moderne technologie. Niet alleen in mogelijkheden, maar ook in wasresultaat.
Deze machine laat zeer veel variabelen toe, als je daar behoefte aan hebt, om het wassen naar eigen believen in te richten.
Waar je vroeger met een uur uitkwam, moet je nu op het 3-voudige rekenen, tegen waarschijnlijk minder energie. Maar met een uitgestelde tijdsinstelling, is dat natuurlijk geen probleem.
Zeer geschikt voor 1, dan wel 2 personen per huishouden.
1400 toeren is natuurlijk geen 1600 toeren, maar wat maakt het uit. Het wordt altijd droog.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Fraaie afwerking

Minpunten

  • Wennen aan lange wastijd
  • 1400 rpm: niet echt droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Anneke 25-07-2016 Product paar weken in bezit

wast super schoon en stil

Algemene score

10,0
EEn wasmaschine die op alle temperaturen wast, heeft snelprogramma`s en eco programma. Wast super schoon en geruisloos. Een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Evi 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine doet het goed!

Algemene score

7,8
werkt zoals een wasmachine hoort te werken :)
veel verschillende programma's voor verschillende wassoorten. De ecostand en speedstand zijn ook handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Wallie 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Ssssssssssst

Algemene score

8,8
Wat een onwijs stille wasmachine van Bosch. Wast goed schoon en nog zuinig ook (A+++)
Mijn vorige wasmachine heeft het 21 jaar uitgehouden dus het was duidelijk om weer een Bosch aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
IBosch 30-06-2016 Product maand in bezit

Wasmachine bosch

Algemene score

7,8
Makkelijke wasmachine in gebruik. Maakt de was prima schoon. Fijn om te zien hoe lang de was nog moet draaien.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Tine 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Algemene score

9,2
Mooie nieuwe machine, snel geleverd en geplaats.
Garantie op motor van 10 jaar!
Eerste resultaten zijn zeer goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WASMACHINE 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

WASMACHINE

Algemene score

10,0
BEN UITERMATE TEVREDEN, STIL, WAST SCHOON EN ZEER DUIDELIJK AANGEGEVEN HOE TE GEBRUIKEN. WAS KOMT ER BEHOORLIJK DROOG UIT EN DAARDOOR IS DE TIJD IN DE DROGER OOK KORTER.HEB ZEKER GEEN SPIJT VAN DE AANKOOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend