Bosch Serie 4 WAN28070NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28070NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WijTwee 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Lekker duidelijke knoppen , rustig qua geluid . Voor wasmachine mooi uiterlijk , goede uitleg in gebruiksaanwijzingen

Pluspunten

  • bediening
  • aantal DB

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk 20-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAN28070NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Fluisterstil tijdens wassen en centrifugeren. Ook met weinig water en lage temperatuur prima resultaat.
De makkelijkste manier om ook iets aan het water en energieverbruik te doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Starten wanneer je wil
  • lang en kort programma (zuinig)

Minpunten

  • Het strijken erna

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alberto 19-10-2018

Stille kracht

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Een fijne stille machine met voldoende wascapaciteit voor ons tweeen.
En voor een vriendelijke prijs! Nu nog even de gebruiksaanwijzing doorgronden want de lijkt universeel voor meerdere modellen. Gaat lukken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

EvdH 20-07-2018

De stille kracht in mijn huis

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die in alle stilte zijn werk doet.
Met een bescheiden piepje geeft hij aan dat die klaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WAN28070NL 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De stille kracht in mijn huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
Je hoort hem niet centrifugeren en hij loopt niet door de badkamer heen. Verder is de bediening prettig en speelt hij geen serenade af als die klaar is.

Pluspunten

  • geruisloos
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Smale 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
De machine is bijna fluisterstil.
Wast goed schoon .
Hij voldoet aan alles wat ik van een wasmachine verwacht.

Pluspunten

  • Hij is zeer stil
  • doet wat hij doen moet,fijne machine.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucie 07-03-2018

prachtige combinatie.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Het product hebben wij nog te kort om er veel over te zeggen.
De gebruiksaanwijzing is erg summier. Ik had graag meer uitleg over het weizigen van de fabrieksinstelling .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Els 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ik heb nooit zulke geweldige wasresultaten gehad.Chapeau!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Na de vele goede revieuws heb ik besloten om voor dit apparaat te kiezen. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo'n schone was gehad. Heerlijk fris en geen vlekje meer te bekennen. Geweldig!!!

Pluspunten

  • stil
  • zeer goede centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Limaje 29-12-2017

Doet wat je verwacht

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Maakt meer lawaai als mijn vorige 17 jaar oude Bosch wasmachine. Zowel het "gewone" wassen als het centrifugeren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WAN28070NL 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Geluidsarm

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Wasmachine was niet zwaar. Kon gemakkelijk geïnstalleerd worden. Staat niet te trillen en is verbazingwekkend geluidsarm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

OK 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker stil, duidelijke "klok"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, lekker stil, duidelijk in te stellen, duidelijk hoe lang die nog bezig is. Doet wat die moet doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudie Vrijbergen 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

9,0
Wat een goede aankoop: het apparaat is heel stil, je hoort alleen het wasbolletje tegen de ruit. Er zijn veel eco en korte programma's. De machine is extreem zuinig.Iedere nieuwe Bosch is weer een enorme verbetering tov de vorige.( al meer dan 30 jaar Bosch fan!)

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • veel keuze programma's
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaôntje 08-08-2016

Prima machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
De programmering is alomvattend; voor iedere was is een geschikt programma aanwezig. De machine maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fregee 08-08-2016

Goed en duidelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Goed en duidelijke weergave op het display .
Was is zeer goed schoon.
de machine is geruisloos we merkten niet dat die aanstond, de vorige hoorde je altijd .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jaôntje 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettige machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,2
Prettig in het gebruik. Werkt heel stil. Was, vooral katoen, zit wel lang in de machine.
Hoop er net zo lang mee te doen als met m'n vorige Bosch wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weesper 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

tweede Bosch apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

7,6
We zijn er erg blij mee en het maakt weinig geluid.
Alleen de sticker waarop belangrijke gegevens staan vermeld was moeilijk bereikbaar. Dit stond namelijk op de achterkant van de machine.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer