Bosch Serie 4 WAN28070NL - Reviews

Laagste prijzen -24% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luuk 20-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAN28070NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fluisterstil tijdens wassen en centrifugeren. Ook met weinig water en lage temperatuur prima resultaat.
De makkelijkste manier om ook iets aan het water en energieverbruik te doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Starten wanneer je wil
  • lang en kort programma (zuinig)

Minpunten

  • Het strijken erna
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

EvdH 20-07-2018

De stille kracht in mijn huis

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die in alle stilte zijn werk doet.
Met een bescheiden piepje geeft hij aan dat die klaar is.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WAN28070NL 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De stille kracht in mijn huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je hoort hem niet centrifugeren en hij loopt niet door de badkamer heen. Verder is de bediening prettig en speelt hij geen serenade af als die klaar is.

Pluspunten

  • geruisloos
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Smale 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is bijna fluisterstil.
Wast goed schoon .
Hij voldoet aan alles wat ik van een wasmachine verwacht.

Pluspunten

  • Hij is zeer stil
  • doet wat hij doen moet,fijne machine.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucie 07-03-2018

prachtige combinatie.

Algemene score

8,0
Het product hebben wij nog te kort om er veel over te zeggen.
De gebruiksaanwijzing is erg summier. Ik had graag meer uitleg over het weizigen van de fabrieksinstelling .
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Els 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ik heb nooit zulke geweldige wasresultaten gehad.Chapeau!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de vele goede revieuws heb ik besloten om voor dit apparaat te kiezen. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo'n schone was gehad. Heerlijk fris en geen vlekje meer te bekennen. Geweldig!!!

Pluspunten

  • stil
  • zeer goede centrifuge
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Limaje 29-12-2017

Doet wat je verwacht

Algemene score

8,0
Maakt meer lawaai als mijn vorige 17 jaar oude Bosch wasmachine. Zowel het "gewone" wassen als het centrifugeren
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WAN28070NL 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Geluidsarm

Algemene score

8,0
Wasmachine was niet zwaar. Kon gemakkelijk geïnstalleerd worden. Staat niet te trillen en is verbazingwekkend geluidsarm.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

OK 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker stil, duidelijke "klok"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, lekker stil, duidelijk in te stellen, duidelijk hoe lang die nog bezig is. Doet wat die moet doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk in te stellen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudie Vrijbergen 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat!!!

Algemene score

9,0
Wat een goede aankoop: het apparaat is heel stil, je hoort alleen het wasbolletje tegen de ruit. Er zijn veel eco en korte programma's. De machine is extreem zuinig.Iedere nieuwe Bosch is weer een enorme verbetering tov de vorige.( al meer dan 30 jaar Bosch fan!)

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • veel keuze programma's
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaôntje 08-08-2016

Prima machine

Algemene score

10,0
De programmering is alomvattend; voor iedere was is een geschikt programma aanwezig. De machine maakt weinig geluid.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fregee 08-08-2016

Goed en duidelijk

Algemene score

10,0
Goed en duidelijke weergave op het display .
Was is zeer goed schoon.
de machine is geruisloos we merkten niet dat die aanstond, de vorige hoorde je altijd .
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jaôntje 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettige machine

Algemene score

8,2
Prettig in het gebruik. Werkt heel stil. Was, vooral katoen, zit wel lang in de machine.
Hoop er net zo lang mee te doen als met m'n vorige Bosch wasmachine.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weesper 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

tweede Bosch apparaat

Algemene score

7,6
We zijn er erg blij mee en het maakt weinig geluid.
Alleen de sticker waarop belangrijke gegevens staan vermeld was moeilijk bereikbaar. Dit stond namelijk op de achterkant van de machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer