Bosch Serie 4 WAN28292NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28292NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Stam 13-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super wasmachine van Bosch

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
De machine is energiezuinig en haast geluidloos bij centrifugeren.
Watergebruik is eveneens zuinig door dat de machine automatisch het waterverbruik aanpast aan de hoeveelheid was.
Draaiknop duidelijk de display even aanwennen maar makkelijk te bedienen.
Groter formaat aan aanduiding letters is een aanbeveling op de display.Automatisch aanduiding om machine te reinigen is een uitkomst !
Machine oogt goed en we zijn er heel blij mee en het wasresultaat is fantastisch.
Bosch voor altijd blijven draaien kleine wasjes grote wasjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jo koonings 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Het is een zeer fijn wasmachine
Fijn in gebruik en makkelijk te bedienen
Makkelijk schoon te maken
Een goed wasmachine voor weinig geld
Je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleunie 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een genot.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
Wat een genot deze Bosch wasmachine te hebben, zo stil met alles, ook nog economisch dus zuinig in gebruik en erg makkelijk om diverse programma's te kiezen.
Wat een aanwinst.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Kuipers 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
M'n vorige 10-jarige oude Bosch was helaas stuk. Graag wilde ik een vergelijkbare nieuwe machine zonder te veel liflafjes. Mijn locale leverancier adviseerde de WAN28292 NL die nog wat zuiniger is. Model ziet er prachtig uit en levert de gewende topkwaliteit van Bosch!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Erg zuinig
  • Ziet er mooi uit!

Minpunten

  • Langere wasbeurt standaardprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van der Wal 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Door aanraden van de witgoedspecialist deze keuze gemaakt, wasmachine met verschillende programma's, bijna geluidloos en wast prima

Pluspunten

  • goede kwaliteit - prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Fijne machiene ..tijdens het wassen is die heel stil ........heel veel verschillende programma.s.....

Pluspunten

  • Stil
  • Doet heel goed waar die voor is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vriendelijk 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een nieuwe wasmachine voor de aude dag was

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Een fantastisch apparaat met een simpele bediening en zo stilletjes met het centrifugeren. en een piep als de was is gedaan. de eerste was vandaag gedaan en zo schoon en ruikt zo heerlijk, een genot.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. T de Haan 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en weinig geluid

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
Het ziet er goed uit en voldoet tot nu toe aan de verwachtingen. De was is goed schoon. het apparaat is zuinig in energie en je hoort het bijna niet.

Pluspunten

  • schoon
  • stil

Minpunten

  • lang programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stilletjes !!!! Schone was !!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Schone was, het machine doet stil zijn werk en de was komt goed gecentrifugeerd uit de machine.
Ik ben heel tevreden met het resultaat en het apparaat. Toppertje !!!

Pluspunten

  • stilletjes
  • schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Segeren 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige prestaties en zo geruisloos. Mooie techniek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Onze oude machine begaf het en omdat we onze zoon ook zo'n machine gaven met Sint zijn wij nu zelf aan de beurt. Hij was er uiterst gelukkig mee en wij gaan dat ook zijn. Zeker weten !

Pluspunten

  • mooi design
  • geruisloos

Minpunten

  • waterslang was bij ons te kort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
Op aanraden van de monteur hebben we een bosch wasmachine gekocht omdat deze machine aardig wat wassen kan draaien en dat is wel nodig in een gezin met jonge kinderen.
Deze is erg stil en heeft een makkelijk menu.
Er staan genoeg keuzeprogramma's op.
Deze bevalt me prima.

Pluspunten

  • stil
  • genoeg programma;s
  • programma voor trommelreiniging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Bosch WAN28292NL 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAN28292

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
Ik heb na vele jaren van een Miele wasmachine genoten te hebben nu toch voor een Bosch wasmachine gekozen. Ik ben erg blij met de machine. Hij voldoet aan mijn wensen.

Pluspunten

  • erg stil
  • veel programma's

Minpunten

  • geen inzetbakjes vor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Mol 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie stille wasmachine duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
De lange motorgarantie en degelijkheid. Ik was op zoek naar een betrouwbaar apparaat. Daarbij heeft hij een luxe uiterlijk, breed scala aan wadprogramma's, klaar in-functie, duidelijk display, ruime trommel, hoog toerental (1400 rpm), is erg stil en zuinig. Kortom een premium-wasmachine.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • 10 jaar motorgarantie
  • Geen koolstofborstels
  • Breed scala wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.kalkman 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

geruisloze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
weer veelverbeteringen t.o.v. vorige bosch wasmachine , vooral zeer zacht geluid en duidelijk pragramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lies de Wit 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

geruisloos makkelijk te bedienen veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
ik zweerde bij een Miele, maar na aanbeveling ben ik helemaal om. Deze Bosch is zeker niet minder terwijl de prijs de moeite waard is om over te stappen. Tot nu toe meer dan lof over deze machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees van Dongen 10-08-2017

superstil

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
Na 19 jaar hebben wij onze oude Bosch wasautomaat vervangen door een nieuwe Bosch . Er is erg veel verbeterd, vooral het geluid !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Noes 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine! Erg makkelijk in gebruik. Verschillende wasprogramma's. Fijne grote trommel om de was in te doen. Maakt niet bijzonder veel geluid. Ook fijn in te stellen dat de was op een bepaald uur klaar is. Ideaal! Ben er heel tevreden over en heb er geen spijt van dat ik voor deze wasmachine ben gegaan! Aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcees1951 09-04-2017

Het is een rustige machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk te bedienen machine en hij wast héél rustig, je hoort hem bijna niet. heerlijk!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan Prins 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine de Bosch WAN 28292 NL voorlader mooi strak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
Dit is onze derde Bosch wasmachine en na alle tevredenheid.En daarom weer voor een Bosch wasmachine gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasvrouw 16-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne machine, zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Weer een Bosch wasmachine gekocht. Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs. Makkelijk in gebruik. Zuinig in verbruik. Hoop dat deze ook als de vorige Bosch weer 15 jaar meegaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews