Bosch Serie 4 WAN28292NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28292NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Stam 13-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super wasmachine van Bosch

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
De machine is energiezuinig en haast geluidloos bij centrifugeren.
Watergebruik is eveneens zuinig door dat de machine automatisch het waterverbruik aanpast aan de hoeveelheid was.
Draaiknop duidelijk de display even aanwennen maar makkelijk te bedienen.
Groter formaat aan aanduiding letters is een aanbeveling op de display.Automatisch aanduiding om machine te reinigen is een uitkomst !
Machine oogt goed en we zijn er heel blij mee en het wasresultaat is fantastisch.
Bosch voor altijd blijven draaien kleine wasjes grote wasjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jo koonings 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Het is een zeer fijn wasmachine
Fijn in gebruik en makkelijk te bedienen
Makkelijk schoon te maken
Een goed wasmachine voor weinig geld
Je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleunie 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een genot.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
Wat een genot deze Bosch wasmachine te hebben, zo stil met alles, ook nog economisch dus zuinig in gebruik en erg makkelijk om diverse programma's te kiezen.
Wat een aanwinst.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Spoor 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend overzichtelijk en handig bruikbaar apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Na gebruik van een Miele wasmachine zijn wij bijzonder verguld van de grote laadruimte (7 kg!) en een lager toerental voor het centrifugeren, maar de was komt er droger uit dan bij de vorige wasmachine. Ook energielabel A geeft ons een bevestiging van de juiste keuze machine.

Pluspunten

  • ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d kuppens 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede machine. zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteitverhouding, goed advies. en uitleg gekregen en daarom deze gekocht bij de vakman

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A.M. Verhagen 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
De wasmachine wast geruisloos , gemakkelijke bediening, centrifugeert goed . De was is bijna droog , en hoeft maar even in de droger.

Pluspunten

  • wast goed
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine,goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
goede wasmachine,maakt weinig geluid en bediening ook goed te doen en ook goed wasresultaat dus prima Boschmachine!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden wel heerlijk overzichtelijk met functies die er echt toe doen.
Exclusiv! Ik ben er reuze blij mee en de was wordt goed schoon, ook niet onbelangrijk...;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I. Bijl 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat ik al een wasdroger heb van de serie exclusiv serie 4. Zowel de wasdroger als de wasmachine heeft een groot gebruikersgemak, is duidelijk in het gebruik en heel handig zijn de extra functies waarmee je een programma versneld kunt laten draaien. Top!

Pluspunten

  • extra snel programma
  • stil

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAvDW 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Mooie machine die goed en stil zijn werk doet. Een feest om mee te wassen. Mijn vorige apparaat heeft het 31 jaar volgehouden. Hopelijk gaat deze ook weer heel wat jaartjes mee.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • duidelijk display en veel keuzes

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slotman 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine serie 4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
Beste Bosch.
Onlangs hebben wij via de firma Breukers Haaksbergen een nieuwe wasmachine gekocht, deze ter vervanging een wasmachine van Bosch van 24 jaar oud, die ons al die jaren zonder problemen een mooie en schone was heeft bezorgd.
Bosch geeft ons een vertrouwd gevoel en wij zijn daarom blij met nieuwe wasmachine
Het veelzijdige programma en het bedieningsgemak verstrekt dat vertrouwen

Pluspunten

  • levering en uitleg firma Breukers Haaksbergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W.B. van Etten 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

simpele bediening.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
Simpele bediening en redelijke prijs. En we hebben totB. nu tot goede ervaring met dit merk in het verleden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Het product is zoals verwacht. Erg makkelijk in gebruik door de digitale programma's. Verder ziet hij er ook nog eens heel mooi uit. Trommelreiniging is nieuw voor me, nog niet gebruikt.
Uiteraard doet hij wat hij moet doen: was schoon en centrifugeert goed.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Digitaal menu
  • Ruime keuzes aan programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bir_e 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling van mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
Ondanks leeftijd gebruiker, is alles helder en netjes te bedienen. Duidelijk en mooie machine. Al is het niet mijn hobby, het is gewoon een feestje om de was te doen.

Pluspunten

  • mooi
  • zuinig
  • goed in te stellen

Minpunten

  • dat deze nog niet automatisch aangaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G Streefkerk 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voorman gemeentewerken .70

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
IK heb gekozen voor dit product omdat Bosch een gekend merk is en omdat de prijs / kwaliteit verhouding goed is

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga Henkes 18-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
goed werkend apparaat, eenvoudig te bedienen met vele zeer handige wasmogelijkheden en keurig geinstalleerd door leverancier. Boschfan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muisstil 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Na jarenlang rubbers onder de wasmachine voor minder trillingen/geluid op onze houten zoldervloer en een speciale kunststof bak voor mogelijke lekkage, eindelijk een muisstille machine. Gebracht en netjes geinstalleerd… en die bak?
Die kunt u weggooien zeiden ze, zit ingebouwd in de machine zelf tegenwoordig. Kijk daar wordt je blij van....

Pluspunten

  • muisstil
  • ingebouwde waterbak
  • waterstop aan de slang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Dammer 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAN28292NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Zojuist geinstalleerd en bij de installatie een zeer uitgebreide en goede uitleg gekregen. Onze verwachtingen zijn hoog en met name voor de hoeveelheid geluid (lawaai) . Wij hebben deze wasmachine o.a. gekozen aangezien het aantal DB zeer laag is en wij in een appartement wonen. Het eerste "proefrondje" het zelf reinigen gestart en het geluid klopt volledig met onze verwachtingen.

Pluspunten

  • laag geluid
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jola 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dit wordt mijn 3e wasmachine van bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

8,0
gebruik m nu pas een paar dagen maar is wel al mijn derde wasmachine van bosch ben altijd tevreden geweest over dit merk vandaar dat ik nu er ook weer voor heb gekozen prijs kwaliteit en gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Algemene score

9,0
Bosch is een vertrouwd merk, waarvan we diverse apparaten in huis hebben. en bij de keus voor een nieuwe wasmachine lag dus voor de hand om voor een Bosch te gaan.
Het is een fijne machine , eenvoudige bediening zonder poespas zoals IoT en app bedoening

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Geen verbinding met internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews