Bosch Serie 4 WAN28292NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Stam 13-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super wasmachine van Bosch

Algemene score

8,0
De machine is energiezuinig en haast geluidloos bij centrifugeren.
Watergebruik is eveneens zuinig door dat de machine automatisch het waterverbruik aanpast aan de hoeveelheid was.
Draaiknop duidelijk de display even aanwennen maar makkelijk te bedienen.
Groter formaat aan aanduiding letters is een aanbeveling op de display.Automatisch aanduiding om machine te reinigen is een uitkomst !
Machine oogt goed en we zijn er heel blij mee en het wasresultaat is fantastisch.
Bosch voor altijd blijven draaien kleine wasjes grote wasjes!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jo koonings 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer fijn wasmachine
Fijn in gebruik en makkelijk te bedienen
Makkelijk schoon te maken
Een goed wasmachine voor weinig geld
Je krijgt waar voor je geld
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleunie 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een genot.

Algemene score

10,0
Wat een genot deze Bosch wasmachine te hebben, zo stil met alles, ook nog economisch dus zuinig in gebruik en erg makkelijk om diverse programma's te kiezen.
Wat een aanwinst.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • economisch
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machiene ..tijdens het wassen is die heel stil ........heel veel verschillende programma.s.....

Pluspunten

  • Stil
  • Doet heel goed waar die voor is
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vriendelijk 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een nieuwe wasmachine voor de aude dag was

Algemene score

9,0
Een fantastisch apparaat met een simpele bediening en zo stilletjes met het centrifugeren. en een piep als de was is gedaan. de eerste was vandaag gedaan en zo schoon en ruikt zo heerlijk, een genot.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil
  • vormgeving
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. T de Haan 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en weinig geluid

Algemene score

8,0
Het ziet er goed uit en voldoet tot nu toe aan de verwachtingen. De was is goed schoon. het apparaat is zuinig in energie en je hoort het bijna niet.

Pluspunten

  • schoon
  • stil

Minpunten

  • lang programma
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stilletjes !!!! Schone was !!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schone was, het machine doet stil zijn werk en de was komt goed gecentrifugeerd uit de machine.
Ik ben heel tevreden met het resultaat en het apparaat. Toppertje !!!

Pluspunten

  • stilletjes
  • schone was
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Segeren 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige prestaties en zo geruisloos. Mooie techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude machine begaf het en omdat we onze zoon ook zo'n machine gaven met Sint zijn wij nu zelf aan de beurt. Hij was er uiterst gelukkig mee en wij gaan dat ook zijn. Zeker weten !

Pluspunten

  • mooi design
  • geruisloos

Minpunten

  • waterslang was bij ons te kort.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van de monteur hebben we een bosch wasmachine gekocht omdat deze machine aardig wat wassen kan draaien en dat is wel nodig in een gezin met jonge kinderen.
Deze is erg stil en heeft een makkelijk menu.
Er staan genoeg keuzeprogramma's op.
Deze bevalt me prima.

Pluspunten

  • stil
  • genoeg programma;s
  • programma voor trommelreiniging
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Bosch WAN28292NL 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAN28292

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb na vele jaren van een Miele wasmachine genoten te hebben nu toch voor een Bosch wasmachine gekozen. Ik ben erg blij met de machine. Hij voldoet aan mijn wensen.

Pluspunten

  • erg stil
  • veel programma's

Minpunten

  • geen inzetbakjes vor vloeibaar wasmiddel
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Mol 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie stille wasmachine duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De lange motorgarantie en degelijkheid. Ik was op zoek naar een betrouwbaar apparaat. Daarbij heeft hij een luxe uiterlijk, breed scala aan wadprogramma's, klaar in-functie, duidelijk display, ruime trommel, hoog toerental (1400 rpm), is erg stil en zuinig. Kortom een premium-wasmachine.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • 10 jaar motorgarantie
  • Geen koolstofborstels
  • Breed scala wasprogramma's
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.kalkman 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

geruisloze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
weer veelverbeteringen t.o.v. vorige bosch wasmachine , vooral zeer zacht geluid en duidelijk pragramma
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lies de Wit 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

geruisloos makkelijk te bedienen veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik zweerde bij een Miele, maar na aanbeveling ben ik helemaal om. Deze Bosch is zeker niet minder terwijl de prijs de moeite waard is om over te stappen. Tot nu toe meer dan lof over deze machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees van Dongen 10-08-2017

superstil

Algemene score

8,0
Na 19 jaar hebben wij onze oude Bosch wasautomaat vervangen door een nieuwe Bosch . Er is erg veel verbeterd, vooral het geluid !
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Noes 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine! Erg makkelijk in gebruik. Verschillende wasprogramma's. Fijne grote trommel om de was in te doen. Maakt niet bijzonder veel geluid. Ook fijn in te stellen dat de was op een bepaald uur klaar is. Ideaal! Ben er heel tevreden over en heb er geen spijt van dat ik voor deze wasmachine ben gegaan! Aanrader!!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcees1951 09-04-2017

Het is een rustige machine

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk te bedienen machine en hij wast héél rustig, je hoort hem bijna niet. heerlijk!!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan Prins 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine de Bosch WAN 28292 NL voorlader mooi strak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze derde Bosch wasmachine en na alle tevredenheid.En daarom weer voor een Bosch wasmachine gekozen.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasvrouw 16-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne machine, zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weer een Bosch wasmachine gekocht. Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs. Makkelijk in gebruik. Zuinig in verbruik. Hoop dat deze ook als de vorige Bosch weer 15 jaar meegaat!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo1959 19-01-2017

Stille machine

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nu een paar maanden. Het is een stil apparaat, zelfs tijdens het centrifugeren. Een nadeel is dat het witwas programma erg lang duurt, ik ben er nog niet achter hoe ik dit korter kan zetten. Verder blijft er altijd een restje water staan tussen de rubbers, dus moet ik na elke wasbeurt de rubbers drogen.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Windra140508 26-12-2016

Super machine

Algemene score

10,0
Super machine, helemaal blij mee. Veel verschillende was programma's, makkelijk te bedienen. En stil qua geluid.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28292NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews