Bosch Serie 4 WAN28292NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Stam 13-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super wasmachine van Bosch

Algemene score

8,0
De machine is energiezuinig en haast geluidloos bij centrifugeren.
Watergebruik is eveneens zuinig door dat de machine automatisch het waterverbruik aanpast aan de hoeveelheid was.
Draaiknop duidelijk de display even aanwennen maar makkelijk te bedienen.
Groter formaat aan aanduiding letters is een aanbeveling op de display.Automatisch aanduiding om machine te reinigen is een uitkomst !
Machine oogt goed en we zijn er heel blij mee en het wasresultaat is fantastisch.
Bosch voor altijd blijven draaien kleine wasjes grote wasjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jo koonings 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer fijn wasmachine
Fijn in gebruik en makkelijk te bedienen
Makkelijk schoon te maken
Een goed wasmachine voor weinig geld
Je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleunie 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een genot.

Algemene score

10,0
Wat een genot deze Bosch wasmachine te hebben, zo stil met alles, ook nog economisch dus zuinig in gebruik en erg makkelijk om diverse programma's te kiezen.
Wat een aanwinst.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Bosch WAN28292NL 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAN28292

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb na vele jaren van een Miele wasmachine genoten te hebben nu toch voor een Bosch wasmachine gekozen. Ik ben erg blij met de machine. Hij voldoet aan mijn wensen.

Pluspunten

  • erg stil
  • veel programma's

Minpunten

  • geen inzetbakjes vor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Mol 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie stille wasmachine duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De lange motorgarantie en degelijkheid. Ik was op zoek naar een betrouwbaar apparaat. Daarbij heeft hij een luxe uiterlijk, breed scala aan wadprogramma's, klaar in-functie, duidelijk display, ruime trommel, hoog toerental (1400 rpm), is erg stil en zuinig. Kortom een premium-wasmachine.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • 10 jaar motorgarantie
  • Geen koolstofborstels
  • Breed scala wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.kalkman 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

geruisloze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
weer veelverbeteringen t.o.v. vorige bosch wasmachine , vooral zeer zacht geluid en duidelijk pragramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lies de Wit 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

geruisloos makkelijk te bedienen veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik zweerde bij een Miele, maar na aanbeveling ben ik helemaal om. Deze Bosch is zeker niet minder terwijl de prijs de moeite waard is om over te stappen. Tot nu toe meer dan lof over deze machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees van Dongen 10-08-2017

superstil

Algemene score

8,0
Na 19 jaar hebben wij onze oude Bosch wasautomaat vervangen door een nieuwe Bosch . Er is erg veel verbeterd, vooral het geluid !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Noes 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine! Erg makkelijk in gebruik. Verschillende wasprogramma's. Fijne grote trommel om de was in te doen. Maakt niet bijzonder veel geluid. Ook fijn in te stellen dat de was op een bepaald uur klaar is. Ideaal! Ben er heel tevreden over en heb er geen spijt van dat ik voor deze wasmachine ben gegaan! Aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcees1951 09-04-2017

Het is een rustige machine

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk te bedienen machine en hij wast héél rustig, je hoort hem bijna niet. heerlijk!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jan Prins 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine de Bosch WAN 28292 NL voorlader mooi strak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze derde Bosch wasmachine en na alle tevredenheid.En daarom weer voor een Bosch wasmachine gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasvrouw 16-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne machine, zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weer een Bosch wasmachine gekocht. Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs. Makkelijk in gebruik. Zuinig in verbruik. Hoop dat deze ook als de vorige Bosch weer 15 jaar meegaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo1959 19-01-2017

Stille machine

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nu een paar maanden. Het is een stil apparaat, zelfs tijdens het centrifugeren. Een nadeel is dat het witwas programma erg lang duurt, ik ben er nog niet achter hoe ik dit korter kan zetten. Verder blijft er altijd een restje water staan tussen de rubbers, dus moet ik na elke wasbeurt de rubbers drogen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Windra140508 26-12-2016

Super machine

Algemene score

10,0
Super machine, helemaal blij mee. Veel verschillende was programma's, makkelijk te bedienen. En stil qua geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Johanna 09-12-2016

Prima wasmachine voor een prima prijs!

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is in overeenstemming. Wast goed schoon en is zeer geluidsarm en gebruiksvriendelijk. Ik hoop dat ik er net zolang plezier van zal hebben als van mijn eerder Bosch wasmachine..Daar deed ik 15 jaar mee, zonder mankementen!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Caroline 22-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede vul- grootte deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energie zuinig, geluiddempend en juist goed te gebruiken voor grote wassen en kleine wasjes. Programmering voor eco en snelle was. Makkelijk in te stellen. Wat wil je nog meer, de man kan nu ook de was doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JH24 20-11-2016

Stille en veelzijdige machine

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine nu een week en ik ben er erg tevreden mee. Stil, veel programmaoptie's, mooie vormgeving en een makkelijke, prettige bediening.

Pluspunten:

- Erg stil tijdens wassen. Je hoort de motor niet, alleen het gedempte geluid van water en wasgoed.
- Veel programmakeuzes.
- Eenvoudige en prettige bediening. Duidelijk afleesbaar display.
- De extra water optie is voor mij ideaal voor het goed uitspoelen van de kleding. De 15'/30' minuten wasjes zijn erg handig. De aanvullende opties en programma's waren de redenen dat ik toch voor deze machine ben gegaan i.p.v. de WAN28290NL.
- Goed centrifugeer resultaat, machine let goed op onbalans. Alleen met kleinere ladingen heeft de machine wat moeite om balans te vinden maar dat geld ook voor andere wasmachines.
- De stabiliteit van de machine valt in het bijzonder op. Goede stabiliteit tijdens centrifugeren, weinig vibraties.

Dingen die opvielen, maar niet bedoeld als negatieve punten:

- Water afpompen en centrifugeren maakt (ietwat) meer geluid dan ik had verwacht. Afpompen gaat snel en goed maar het geluid overheerst een beetje.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Carmelita 18-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk display

Algemene score

8,0
Sowieso goede ervaringen met Bosch apparatuur. Wast goed. Is stil. Gemakkelijk te bedienen display. Duidelijke programma's.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • keuze programma's
  • wast goed
  • stil
  • stndrd katoenen programma tijdsduur te verkorten

Minpunten

  • stndrd katoenen programma is best wel lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 15-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Bosch wasmachine

Algemene score

7,0
Minpunten vind ik dat het instellen van de tijd niet precies kan. Je kunt alleen maar instellen dat hij over zoveel uren klaar is. En dat klopt niet altijd. Verder vind ik het jammer dat ik steeds opnieuw moet intoetsen op hoeveel graden ik de was wil draaien en dat ik een speedprogramma wil. Omdat het vaak hetzelfde is zou het fijn zijn als het laatst ingevoerde onthouden zou worden als je de wasmachine weer aanzet. Verder wast de machine prima en is vrij stil, alleen bij het centrifugeren hoor je 'm wat meer maar dat valt dan nog reuze mee. En het is handig dat er een paar keer een piep te horen is als de was klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gert 15-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product overtreft al mijn verwachtingen. Het is bijna geruisloos. Daarnaast bevat de wasmachine een grote trommel van 7 kg.

Pluspunten

  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews