Bosch Serie | 4 WAN28292NL - Reviews

8,6 Lees 20 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pleunie 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een genot.

Algemene score

10,0
Wat een genot deze Bosch wasmachine te hebben, zo stil met alles, ook nog economisch dus zuinig in gebruik en erg makkelijk om diverse programma's te kiezen.
Wat een aanwinst.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • economisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Caroline 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

goede vul- grootte deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energie zuinig, geluiddempend en juist goed te gebruiken voor grote wassen en kleine wasjes. Programmering voor eco en snelle was. Makkelijk in te stellen. Wat wil je nog meer, de man kan nu ook de was doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Carmelita 18-11-2016 Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk display

Algemene score

8,0
Sowieso goede ervaringen met Bosch apparatuur. Wast goed. Is stil. Gemakkelijk te bedienen display. Duidelijke programma's.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • keuze programma's
  • wast goed
  • stil
  • stndrd katoenen programma tijdsduur te verkorten

Minpunten

  • stndrd katoenen programma is best wel lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Wendy 15-11-2016 Product paar maanden in bezit

Bosch wasmachine

Algemene score

7,0
Minpunten vind ik dat het instellen van de tijd niet precies kan. Je kunt alleen maar instellen dat hij over zoveel uren klaar is. En dat klopt niet altijd. Verder vind ik het jammer dat ik steeds opnieuw moet intoetsen op hoeveel graden ik de was wil draaien en dat ik een speedprogramma wil. Omdat het vaak hetzelfde is zou het fijn zijn als het laatst ingevoerde onthouden zou worden als je de wasmachine weer aanzet. Verder wast de machine prima en is vrij stil, alleen bij het centrifugeren hoor je 'm wat meer maar dat valt dan nog reuze mee. En het is handig dat er een paar keer een piep te horen is als de was klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Gert 15-11-2016 Product paar maanden in bezit

Bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product overtreft al mijn verwachtingen. Het is bijna geruisloos. Daarnaast bevat de wasmachine een grote trommel van 7 kg.

Pluspunten

  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Gerry 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding met super garantietermijn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen, ruime keuze aan programma's. Wast ook nog eens prima schoon :) Heel blij mee!

Pluspunten

  • Je kan zelf bepalen hoe lang een programma duurt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Kops 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Tiptoetsen níet overgevoelig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is inderdaad stil. Prettig om ook 's avonds en 's nachts te kunnen wassen. Ook fijn dat de tiptoetsen niet overgevoelig reageren. Dus niet elke keer aanslaan bij het in de droger doen van de was. 'Extra snel"programma ook fijn.

Pluspunten

  • Tiptoetsen niet overgevoelig
  • stil
  • 'Extra snel" fijn

Minpunten

  • Duurt even voor scherm leesbaar is
  • Grote letters op vuldeur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Wouter 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product wast prima schoon, is gemakkelijk te bedienen, is zuinig met geluid (ook centrifugeren) en ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit.

Pluspunten

  • stil
  • is erg zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jacqueline 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed was resultaat en werkelijk heel stil, klein minpuntje, programma's duren wel iets langer dan ik gewend ben. Maar door de uitgestelde start laat je deze gewoon draaien als je slaapt.

Pluspunten

  • stil
  • goed resultaat

Minpunten

  • lengte programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Jan de Bruijn 15-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi strak design, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Modern en zuinig in gebruik, door middel van Eco Silence Drive is het een stil, duurzaam en zuinig product geworden.
Nadat onze oude Bosch wasmachine op was" waar we overigens zeer tevreden over waren" was de keus voor weer een Bosch wasmachine gauw gemaakt.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Eenvoedig mee te werken

Minpunten

  • Wat langere wastijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M.Molenaar 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie wasmachine met voldoende functies. Diverse temperaturen, toeren en tijdsduur te selecteren. Uitgestelde start, tijdsindicatie en eindsignaal.
Zeer stil met centrifugeren.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Voldoende functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Riet 16-08-2016

duidelijk scherm grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas recent gekocht, maar ik ben er zeer tevreden over.Ik heb het onderstel erbij gekocht waardoor de machine gemakkelijk te vullen en te ledigen is en tevens ruimte voor een grote lade waar ik de wasmiddelen in kan opbergen.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • grote deur
  • grote opberglade
  • stabiele verhoging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Klaas 04-08-2016 Product kwartaal in bezit

Goede wasmachine voor een mooie prijs

Algemene score

8,0
Een goede wasmachine die in aanschaf niet duur is. Hij heeft voldoende mogelijkheden en is erg stil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Wendy 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

9,2
Ik heb de wasmachine pas een paar dagen en ben er heel blij mee. Wast goed schoon, veel verschillende soorten wasprogramma's en gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Romijn 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasautomaat WAN28292

Algemene score

8,2
Wasmachine hoor je bijna niet, ik laat de wasmachine wel altijd extra centrifugeren, daardoor heb je toch nog wat meer "droge" was wat makkelijker aan de waslijn droogt, Bediening is even wennen, maar zodra je het door heb makkelijk te bedienen, tot op heden prima automaat en er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Astrid 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super goede wasmachine

Algemene score

9,4
Na 10 jaar mijn oude bosch wasmachine ingeleverd door deze mooie nieuwe. Wast perfect. Handige programma's. En heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ben 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een stille was

Algemene score

9,8
nadat ik de was heb aangezet, moet ik gaan kijken of de was als klaar. Bij mijn vorige machine merkte ik door de afwezigheid van geluid dat het programma ten einde was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Haast 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine van Bosch

Algemene score

9,0
Machine ziet er goed uit en is modern van vormgeving.
Het te gebruiken wasprogramma is goed in te stellen.
Er word een duidelijke gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift meegeleverd.
Goed en snelle levering door de dealer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jolanda 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine exclusiv

Algemene score

8,8
Heel erg blij met onze nieuwe Bosch Exclusiv wasmachine, energie zuinig en maakt weinig geluid bij het centrifugeren. Mooie vormgeving en gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fijne bosch 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

strakke machine

Algemene score

8,2
kunnen duurzaamheid nog niet beoordelen net nieuw
maar resultaten zijn als super en zeer geluidsarm
fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed