Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 85 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016 Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

marcel 20-10-2017 Product paar weken in bezit

stil en zuinig

Algemene score

9,0
Wij hebben 25 jaar niets anders gehad als Miele. Dat merk geniet een grote reputatie wegens zijn kwaliteit. Nadat onze laatste Miele ermee op hield moest er een nieuwe machine komen. Bij van de Broek witgoed werden we uitstekend voorgelicht en lieten ze met onafhankelijke cijfers zien hoeveel wasbeurten de diverse merken mee gaan. We kwamen op de Bosch omdat die per wasbeurt 16 cent kost en de Miele 21 cent per wasbeurt. Daarbij opgeteld zijn zuinigheid en simpele bediening en hoe stil hij zijn werk doet zijn we erg blij voor de Bosch gekozen te hebben.

Pluspunten

  • prijs per wasbeurt
  • simpele bediening en geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RCopal 17-10-2017 Product paar dagen in bezit

geluidloos

Algemene score

9,0
Voor zover ik nu kan beoordelen: rustige wasmachine, zuinig op alle fronten! Duidelijke gebruiksaanwijzing dus ook gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.J van der Hage 12-10-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine ECO SILENCE DRIVE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over dit product prima prijs kwaliteit,
onze vorige wasmachine was ook 'n Bosch Silence, daarom opnieuw deze aankoop gedaan.
kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Genderen 05-10-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer goed en stil

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine verhouding kwaliteit en prijs mooie vormgeving maximale gebruikers gemak, was resultaat zeer goed, zuinig en stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ouwebram 26-09-2017 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine die doet wat er verwacht wordt, wast mooi schoon , ruikt fris.
Machine is mooi stil, trilt niet.

Pluspunten

  • Werkt mooi rustig
  • Goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-09-2017

Geweldig apparaat, top klasse

Algemene score

10,0
Een verademing na ons vorige apparaat. Helder en duidelijke omschrijving en vooral....... stil. Geen gebonk bij centrifugeren alles heel rustig. Duidelijk display en een prettige klaarmelding.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Hr. van Hulzen 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
praktische eenvoudige bediening, goede handleiding, goede eco standen, goede instellingen voor temperatuur en was soort, zoals wol, zijde, katoen

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • veel keuzemogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan van der meulen 24-08-2017 Product paar maanden in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Leuk en beter dan zanussi en beste aanbieders aanrader zijn Samsung Bosch Siemens Sony en meer en droger en koel vries en ijskast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arendprins 23-08-2017

Fijne vooral stille machine

Algemene score

10,0
Ondanks dat deze machine geavanceerder is als onze vorige wasmachine - ook een Bosch, draaitijd van bijna 10 jaar - is deze net zo simpel te bedienen en hij is ook nog eens veel stiller. Echt een hele fijne machine die hopelijk ook weer minstens 10 jaar mee gaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Veertje66 14-08-2017

Moet erg wennen!

Algemene score

4,0
De wasmachine doet erg lang over de was (langer dan mijn oude machine) en de was komt er veel kreukeliger uit dan uit mijn oude machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

G.Berger 24-07-2017 Product paar weken in bezit

stil

Algemene score

9,0
Nooit gedacht dat na een levenlang met bovenladers gewassen te hebben , deze machine zo'n feest is. Hij is stil , zuinig en gebruikt 4 keer minder water dan mijn oude bovenlader.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

l ribbens 20-07-2017 Product paar weken in bezit

wat een geweldige wasmachine en nog mooi om te zien ook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een geweldige wasmachine en nog mooi om te zien ook, makkelijk in gebruik met voldoende mogelijkheden en bijna geruisloos wassend.

Pluspunten

  • geluidloos
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Starter 17-07-2017 Product paar maanden in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een goede wasmachine die zo 10+ jaar mee kan gaan, maar er ook geen duizend euro aan uitgeven. Dit is een geweldig apparaat. De starttijd instelfunctie is ideaal! Ik zet hem in de avond of in de ochtend voor het werk aan en geef aan dat hij klaar moet zijn als ik thuis kom. Zo is mijn was precies klaar als ik thuis ben waardoor je was niet stinkt.
Het zeepbakje wordt schoongespoeld waardoor het netjes blijft. Hij centrifugeert veel beter dan mijn oude Miele. De was is al bijna droog. Hierdoor droogt de was snel bij het ophangen en is de droger sneller klaar.

Pluspunten

  • Startinstelfunctie
  • Goede centrifuge

Minpunten

  • 5kg is misschien toch iets te klein voor het gemak
  • Je kan geen specifieke tijd instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Amber 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bewust voor een bosch gekozen vanwege de degelijke kwaliteit. Dit apparaat doet zijn naam (eco silence drive) eer aan.. maakt zelfs met centrifugeren weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan faes 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijke bediening, grote trommel, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekozen omdat hij makkelijk te bedienen is, oude was kapot. Wasmachine is op meerdere manieren te gebruiken en het is prettig dat je hem op tijdsklok kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews