Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 97 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016
  • Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M. de. Munter 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben gaan woning in een 55+ woning deze wasmachine gekocht omdat zeer geruisloos is en zeer gebruiksvriendelijk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke Quint 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuivere schone kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine voldoet aan de hoge eisen van deze tijd betrouwbaar, zuinig, stil, kwaliteit en makkelijk bedienbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ingenomen met deze fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede ervaring met BOSCH. Geen twijfel over aanschaf deze machine. Bevalt erg goed. Handige bediening, duidelijk paneel.

Pluspunten

  • bediening
  • weinig lawaai

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Themminga 04-12-2017

Fantastische machine!

Algemene score

8,0
Met name de geruisloze motor is een verademing!
Jammer is wel dat er geen kort programma van bijv. Anderhalf uur kan worden gedraaid of een halve bewassing.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bosch serie 4 WAN 28090NL 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, goede waseigenschappen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is makkelijk bedienbaar, bevat geen koolborstels meer en 10 jaar garantie op de motor. Prima prijs kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline Kroon 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne, stille machine. Eenvoudig in de bediening en met meer dan voldoende wasprogramma's.
De aansluiting verliep moeiteloos.

Pluspunten

  • super stil
  • centrifugeert ook met weinig geluid.

Minpunten

  • de grote letters exclusive op de deur
  • de kleur, nl wit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bert van den Berg 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening, en geluidarme machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is zo'n fijne gemakkelijk bedienbare machine, alles met één draaiknop. De machine heeft een gebruiksvriendelijke uitstraling. Bij gebruik zal men merken dat de machine veel mogelijkheden biedt en geen overbodige showprogramma's bezit. Ook het centrifugeren gaat bij deze machine tot 1800 toeren en ook dan nog vrij geruisloos. Wat de machine moet doen doet hij goed "zorgen dat mijn was schoon wordt zonder beschadigingen"

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goed en geruisloos wassen
  • Geluidsarm centrifugeren
  • Vriendelijke uitstraling
  • Degelijke materialen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Vloet 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat,zeer stil

Algemene score

7,0
Goede uitleg over de wasmachine, leuke actie die 20 % korting
Een goede machine en goedkoop.
Ik ben zeer tevreden en kan deze wasmachine iedereen aanraden

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bigmama 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel bedienings display paneel, extreem stille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Extreem stille en krachtige wasmachine in een mooie uitvoering met goed leesbaar en begrijpelijk bedieningspaneel. Makkelijk in te stellen. Gekocht n.a.v. beste testresultaten en de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • extreem stille motor Ecosilence Drive
  • 10 jaar garantie op de motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly 29-10-2017

Uitstekend, fluisterstil!

Algemene score

10,0
Geen nadelen! Prima machine, met veel mogelijkheden. Korte- en eco programma’s! Energie zuinige A+++ wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

wandafranssen 28-10-2017

Doet wat het belooft

Algemene score

8,0
Diverse mogelijkheden, snel maar ook eco. Handig in gebruik. Overzichtelijk display. Niet zo luidruchtig bij draaien, overigens wel harde piepjes als de was klaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

wijnand 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat voor een schappelijke prijs, en is ook makkelijk te bedienen voor wat oudere mensen. Je kan het toerental op 0 zetten, heel fijn met inweken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

stil en zuinig

Algemene score

9,0
Wij hebben 25 jaar niets anders gehad als Miele. Dat merk geniet een grote reputatie wegens zijn kwaliteit. Nadat onze laatste Miele ermee op hield moest er een nieuwe machine komen. Bij van de Broek witgoed werden we uitstekend voorgelicht en lieten ze met onafhankelijke cijfers zien hoeveel wasbeurten de diverse merken mee gaan. We kwamen op de Bosch omdat die per wasbeurt 16 cent kost en de Miele 21 cent per wasbeurt. Daarbij opgeteld zijn zuinigheid en simpele bediening en hoe stil hij zijn werk doet zijn we erg blij voor de Bosch gekozen te hebben.

Pluspunten

  • prijs per wasbeurt
  • simpele bediening en geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RCopal 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

geluidloos

Algemene score

9,0
Voor zover ik nu kan beoordelen: rustige wasmachine, zuinig op alle fronten! Duidelijke gebruiksaanwijzing dus ook gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.J van der Hage 12-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine ECO SILENCE DRIVE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over dit product prima prijs kwaliteit,
onze vorige wasmachine was ook 'n Bosch Silence, daarom opnieuw deze aankoop gedaan.
kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews