Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 141 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016
  • Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.IJzerman 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden: geen storend geluid, zowel bij wassen als bij centrifugeren en de werking gaat onze verwachtingen te boven.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • prima werking

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H v Asselt 03-01-2018

Prima wasmachine voor deze prijs

Algemene score

8,0
De machine is heel stil ben ook blij met de borstel loze motor en de was is goed schoon zegt mijn vrouw..had het leuk gevonden als er de mogelijkheid van was toevoegen na het sluiten van de deur mogelijk was geweest .
Verder heel tevreden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

spiekster 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille machine, eenvoudig bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De goede verhalen over de stilte van de machine vallen zeker niet tegen.
Zelf bij centrifugeren, hoor je de machine bijna niet.
Daarnaast zorgt de eenknopsbediening voor eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • volume
  • bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ad 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compacte en vooral duidelijke instellingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine nodig. Afweging gemaakt tussen verschillende merken typen. Keuze viel op deze vanwege de voor ons ruim voldoende mogelijkheden. Instellingsmogelijkheden zijn ruim voldoende en het scherm toont alleen relevante informatie. iets wat je niet altijd tegen komt.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine is nog geschikt voor ouderen !!!!

Algemene score

9,0
Bijna alle wasmachines worden gemaakt met digitaal scherm , die knopjes gaan voor oudere mensen veel te snel en hierdoor is de machine bijna niet te gebruiken. Ik werk in de zorg en heb veel clieënten die wachten met wassen omdat ze niet overweg kunnen met de knopjes. Deze wasmachine heeft nog een draaiknop waar duidelijk op staat welk programma ze hebben en dan start . Prijs ,kwaliteit uitstekend en nog goed te bedienen door ouderen .

Pluspunten

  • Draaikop voor kiezen programma
  • Geschikt voor oudere mensen
  • Prijs is goed
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe gebruikster 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne gebruiksvriendelijke wasmachine . Ook mijn gepensioneerde echtgenoot kan hier prima mee omgaan. Eenvoudige bedieningspaneel.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BEN 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wan28090nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wast goed en stil veel programma ,s een duidelijk gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift en bij
alleen bij een volle wasmachine en het centrifugetoerental is 1400 toeren vind ik het geluid wat te hoog

Pluspunten

  • stil bij wassen
  • stil bij een laag centrifugetoerental

Minpunten

  • geluid bij hoog centrifugetoerental
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bep van Bohemen-Kneppers 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Correct geleverd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Levering correct en snel. Ziet er heel goed uit. Vormgeving, uitstraling. Ervaring met Bosch is erg goed. Prijs/kwaliteit verhouding geeft een goed gevoel.

Pluspunten

  • Uitstekende vormgeving
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MHSierhuis 05-11-2018

Prima programma 's

Algemene score

10,0
Er zitten programma's op die precies zijn wat ik wenste. Vooral die van 30 graden donkere was. De machine is makkelijk in te stellen en vooral het display dat de tijd aangeeft is erg handig.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert Jan 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine hoor je bijna niet, zelfs bij het centrifugeren. De bediening is zeer eenvoudig. Handige grote opening

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit85 02-11-2018

Eenvoudig te bedienen

Algemene score

10,0
Heel toegankelijk om hem te bedienen.
Dit bewijst de praktijk, omdat mijn vrouw problemen heeft met haar gegeugen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JdeB 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer eenvoudig te bedienen apparaat . Functioneert goed. Simpel in te stellen. Maakt weinig geluid ………….
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 25-10-2018

Makkelijke bediening eenvoudig zonder veel knoppen

Algemene score

10,0
De gaatjes in de rubberen deur afsluiting zodat er weinig of geen water in blijft staan dus makkelijk droog te houden.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en Zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie wasmachine. Wast beter dan iedere andere machine, die ik ooit had.
Super stil. En zeer zuinig.

Pluspunten

  • Wast perfect
  • Je hoort de machine bijna niet.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schot 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm handige bediening

Algemene score

9,0
Goede machine werkt zo als verwacht. In de winkel gaven ze mij al een goede uitleg over de wasprogramma's deze zijn duidelijk op de machine afleesbaar en naar eigen inzicht kies je voor een programma. Deze duren langer als dat je gewend bent bij je oude wasmachine maar dat vind ik nu toch echt meevallen. Kwaliteit/prijs prima mooie wasmachine zou deze iedereen aanraden. Zit ook een aquastop op.

Pluspunten

  • toerental zelf in te stellen
  • grote trommel maar ook handig kleine hoeveelheid
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews