Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 94 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28090NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016
  • Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Mini 03-12-2018

Stil?vindt ik hem niet maar dat is mij mening

Reageer

H.IJzerman 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden: geen storend geluid, zowel bij wassen als bij centrifugeren en de werking gaat onze verwachtingen te boven.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • prima werking

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H v Asselt 03-01-2018

Prima wasmachine voor deze prijs

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
De machine is heel stil ben ook blij met de borstel loze motor en de was is goed schoon zegt mijn vrouw..had het leuk gevonden als er de mogelijkheid van was toevoegen na het sluiten van de deur mogelijk was geweest .
Verder heel tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BEN 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wan28090nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
wast goed en stil veel programma ,s een duidelijk gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift en bij
alleen bij een volle wasmachine en het centrifugetoerental is 1400 toeren vind ik het geluid wat te hoog

Pluspunten

  • stil bij wassen
  • stil bij een laag centrifugetoerental

Minpunten

  • geluid bij hoog centrifugetoerental

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

spiekster 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille machine, eenvoudig bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
De goede verhalen over de stilte van de machine vallen zeker niet tegen.
Zelf bij centrifugeren, hoor je de machine bijna niet.
Daarnaast zorgt de eenknopsbediening voor eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • volume
  • bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ad 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compacte en vooral duidelijke instellingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine nodig. Afweging gemaakt tussen verschillende merken typen. Keuze viel op deze vanwege de voor ons ruim voldoende mogelijkheden. Instellingsmogelijkheden zijn ruim voldoende en het scherm toont alleen relevante informatie. iets wat je niet altijd tegen komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine is nog geschikt voor ouderen !!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Bijna alle wasmachines worden gemaakt met digitaal scherm , die knopjes gaan voor oudere mensen veel te snel en hierdoor is de machine bijna niet te gebruiken. Ik werk in de zorg en heb veel clieënten die wachten met wassen omdat ze niet overweg kunnen met de knopjes. Deze wasmachine heeft nog een draaiknop waar duidelijk op staat welk programma ze hebben en dan start . Prijs ,kwaliteit uitstekend en nog goed te bedienen door ouderen .

Pluspunten

  • Draaikop voor kiezen programma
  • Geschikt voor oudere mensen
  • Prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe gebruikster 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
Een fijne gebruiksvriendelijke wasmachine . Ook mijn gepensioneerde echtgenoot kan hier prima mee omgaan. Eenvoudige bedieningspaneel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

2Wasjesgoed 16-12-2018

Mijn maatje

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

6,0
Het meest prettige aan deze machine vind ik het zuinige gebruik. De hoeveelheid water wordt afgemeten aan de hoeveelheid wasgoed. Zelfs tijdens het programma kun je nog veranderingen invoeren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hellw021 13-12-2018

wasmachine WAN28090NL/24

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
De wasmachine WAN28090NL/24 is een uitstekend apparaat die volledig bedienbaar is volgens de modernste technieken.
Opvallend is het zeer geluidsarm functioneren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mini 05-12-2018

Val tegen

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

6,0
Wasmachine met wassen maak geluid (selence) centrifugeren geluid val ook erg tegen zo stil vindt ik de wasmachine niet rubber manchet misvormd als ti gaat wassen jullie ervaring er mee?
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bep van Bohemen-Kneppers 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Correct geleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
Levering correct en snel. Ziet er heel goed uit. Vormgeving, uitstraling. Ervaring met Bosch is erg goed. Prijs/kwaliteit verhouding geeft een goed gevoel.

Pluspunten

  • Uitstekende vormgeving

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MHSierhuis 05-11-2018

Prima programma 's

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
Er zitten programma's op die precies zijn wat ik wenste. Vooral die van 30 graden donkere was. De machine is makkelijk in te stellen en vooral het display dat de tijd aangeeft is erg handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert Jan 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine hoor je bijna niet, zelfs bij het centrifugeren. De bediening is zeer eenvoudig. Handige grote opening

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit85 02-11-2018

Eenvoudig te bedienen

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
Heel toegankelijk om hem te bedienen.
Dit bewijst de praktijk, omdat mijn vrouw problemen heeft met haar gegeugen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JdeB 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

7,0
Zeer eenvoudig te bedienen apparaat . Functioneert goed. Simpel in te stellen. Maakt weinig geluid ………….

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mini 03-12-2018

Weining geluid vindt het tegen vallen met wassen hoor je hem goed

Reageer

Toon meer reviews