Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016
  • Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.IJzerman 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden: geen storend geluid, zowel bij wassen als bij centrifugeren en de werking gaat onze verwachtingen te boven.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • prima werking

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H v Asselt 03-01-2018

Prima wasmachine voor deze prijs

Algemene score

8,0
De machine is heel stil ben ook blij met de borstel loze motor en de was is goed schoon zegt mijn vrouw..had het leuk gevonden als er de mogelijkheid van was toevoegen na het sluiten van de deur mogelijk was geweest .
Verder heel tevreden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

spiekster 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille machine, eenvoudig bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De goede verhalen over de stilte van de machine vallen zeker niet tegen.
Zelf bij centrifugeren, hoor je de machine bijna niet.
Daarnaast zorgt de eenknopsbediening voor eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • volume
  • bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ad 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compacte en vooral duidelijke instellingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine nodig. Afweging gemaakt tussen verschillende merken typen. Keuze viel op deze vanwege de voor ons ruim voldoende mogelijkheden. Instellingsmogelijkheden zijn ruim voldoende en het scherm toont alleen relevante informatie. iets wat je niet altijd tegen komt.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine is nog geschikt voor ouderen !!!!

Algemene score

9,0
Bijna alle wasmachines worden gemaakt met digitaal scherm , die knopjes gaan voor oudere mensen veel te snel en hierdoor is de machine bijna niet te gebruiken. Ik werk in de zorg en heb veel clieënten die wachten met wassen omdat ze niet overweg kunnen met de knopjes. Deze wasmachine heeft nog een draaiknop waar duidelijk op staat welk programma ze hebben en dan start . Prijs ,kwaliteit uitstekend en nog goed te bedienen door ouderen .

Pluspunten

  • Draaikop voor kiezen programma
  • Geschikt voor oudere mensen
  • Prijs is goed
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe gebruikster 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne gebruiksvriendelijke wasmachine . Ook mijn gepensioneerde echtgenoot kan hier prima mee omgaan. Eenvoudige bedieningspaneel.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BEN 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wan28090nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wast goed en stil veel programma ,s een duidelijk gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift en bij
alleen bij een volle wasmachine en het centrifugetoerental is 1400 toeren vind ik het geluid wat te hoog

Pluspunten

  • stil bij wassen
  • stil bij een laag centrifugetoerental

Minpunten

  • geluid bij hoog centrifugetoerental
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, handig en goed - ideaal voor klein(er) huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine WAN28090NL serie 4 is een ideale wasmachine voor een klein(er) huishouden. De wasmachine is geluidsarm tijdens gebruik en handig te bedienen. En wat voor mij ook erg meespeelde in de aanschaf is het milieu-aspect: klasse A+++. Na twee weken gebruik ben ik heel tevreden met mijn nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • klasse A+++
  • handig te bedienen
  • ideaal voor klein(er) huishouden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fam Star 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine vervangen

Algemene score

8,0
Het was niet zo moeilijk om deze wasmachine te kopen bij een heldere uitleg van mijn dealer over de mogelijkheden werd ik enthousiast, tijdsduur verkorten, geruisloos apparaat, makkelijk toetspaneel. overzichtelijk en bij het gebruik werd het duidelijk dat hij geen woord teveel had gezegd, ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • verkorte tijds duur veel mogelijkheden
  • aangeven van de tijd
  • mogelijkheid om tijdklok in te schakelen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Dongen 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

simpele bediening duidelijk display genoeg wasprogramma's

Algemene score

10,0
Een prima, eenvoudige wasmachine voor ons, twee personen.
De bediening is heel simpel en duidelijk aangegeven.
De machine wast prima, vrij geruisloos.
De prijs/kwaliteitsverhouding is goed, je krijgt waar voor je geld.
De machine ziet er daarnaast ook keurig uit, Topmachine!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening, geen poespas
  • uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brulvis 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar 3x gewassen. Eerste beoordeling positief. Weinig herrie en staat stabiel, ook bij centrifugeren/

Pluspunten

  • Staat stabiel
  • Weinig geluid.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr A.W. van Santen 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is gekocht voor mijn moeder, 88 jaar oud, maar woont nog zelfstandig, en doet nog steeds haar eigen was. Ze is erg te spreken over haar nieuwe wasmachine. Vooral de eenvoudige bediening stelt ze zeer op prijs.

Pluspunten

  • Eenvoudige en duidelijke bediening
  • Maakt weinig geluid
  • Wast perfect schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smartgirl 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede moderne wasmachine met niet tè veel noviteiten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Juist voor deze machine gekozen vanwege de moderne direct drive technologie maar zonder tè veel snufjes zodat ik nog wel zelf de controle heb. Bijvoorbeeld geen weging van de was omdat ik zelf kan oordelen of hij minder of meer vol hoeft. Duidelijke omschrijving meegeleverd om wasjes van 2kg 3kg 4kg of 6kg te kiezen mét bijbehorende temperatuur. Ook geen wasmiddeldoseersysteem omdat ik graag verschillende producten voor iedere was gebruik. Kan zelfs nog voor speed of eco kiezen maar de machine is van zichzelf al zuinig met water en ik kan de helft minder wasmiddel gebruiken. Zeer tevreden klant dus en bewuste keuze!

Pluspunten

  • Zuinig
  • 1 persoons huishouden
  • Kleine snelle wasjes mogelijk
  • Trilt nauwelijks bij centrifugeren

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ivonne 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wast en centrifugeert goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine, het resultaat doet niet onder voor een miele. Makkelijke bediening met 1 draaiknop voor verschillende soorten was. Niet allerlei knopjes die je toch niet gebruikt. Wast goed schoon en centrifugeert goed.
Een aanrader!

Pluspunten

  • wasresultaat
  • stil

Minpunten

  • degelijkheid
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eppo 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eppo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gemakkelijke bediening en stil in gebruik . voor de rest moet ik het nog ondervinden ik heb hem net
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews