Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 75 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anoniem 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunb 11-08-2016 Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kuipers 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

G.Berger 24-07-2017 Product paar weken in bezit

stil

Algemene score

9,0
Nooit gedacht dat na een levenlang met bovenladers gewassen te hebben , deze machine zo'n feest is. Hij is stil , zuinig en gebruikt 4 keer minder water dan mijn oude bovenlader.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

l ribbens 20-07-2017 Product paar weken in bezit

wat een geweldige wasmachine en nog mooi om te zien ook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een geweldige wasmachine en nog mooi om te zien ook, makkelijk in gebruik met voldoende mogelijkheden en bijna geruisloos wassend.

Pluspunten

  • geluidloos
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Starter 17-07-2017 Product paar maanden in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een goede wasmachine die zo 10+ jaar mee kan gaan, maar er ook geen duizend euro aan uitgeven. Dit is een geweldig apparaat. De starttijd instelfunctie is ideaal! Ik zet hem in de avond of in de ochtend voor het werk aan en geef aan dat hij klaar moet zijn als ik thuis kom. Zo is mijn was precies klaar als ik thuis ben waardoor je was niet stinkt.
Het zeepbakje wordt schoongespoeld waardoor het netjes blijft. Hij centrifugeert veel beter dan mijn oude Miele. De was is al bijna droog. Hierdoor droogt de was snel bij het ophangen en is de droger sneller klaar.

Pluspunten

  • Startinstelfunctie
  • Goede centrifuge

Minpunten

  • 5kg is misschien toch iets te klein voor het gemak
  • Je kan geen specifieke tijd instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Amber 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bewust voor een bosch gekozen vanwege de degelijke kwaliteit. Dit apparaat doet zijn naam (eco silence drive) eer aan.. maakt zelfs met centrifugeren weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan faes 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijke bediening, grote trommel, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekozen omdat hij makkelijk te bedienen is, oude was kapot. Wasmachine is op meerdere manieren te gebruiken en het is prettig dat je hem op tijdsklok kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Coby 22-05-2017

Wasmachine voorlader.

Algemene score

10,0
Prima wasmachine. Kwaliteit en prijsverhouding oke. We hebben 18 jaar met onze vorige wasmachine gedaan. En gaan er vanuit dat deze het ook zo lang doet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Pere 14-04-2017

Minder herrie

Algemene score

8,0
Voor ons is het een verademing dat hij minder herrie maakt en zuiniger is als onze vorige wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

henk 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer mooi en goed jadag dat doen we dus niet misschien een andere keer anders kan ik wel een collum in de krant gaan schrijven dus tot ziens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MCE van Es-Langhenkel 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

Al de vierde wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vierde Bosch wasmachine,ik wil niet anders duidelijk display,heel weinig geluid,makkelijk in bediening.
Gaan ongeveer 10 jaar mee,ik wil niet anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindie 08-03-2017 Product paar maanden in bezit

Eco-programma super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt een grote variëteit aan programmas. Wij gebruiken vaak het eco-programma, dat duurt wel 3 uur maar verbruikt minder water. Je kunt de toerental instellen tot 1400, wat prima is om de handdoeken vervolgens de droger in te doen. Capaciteit erg ruim, wast prima schoon. Geen geluidsoverlast.

Pluspunten

  • Eco programma
  • Grote capaciteit
  • Centrifugeert top tot 1400 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 02-03-2017 Product paar maanden in bezit

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele gebruiksvriendelijke wasmachine met duidelijke display en eenvoudig te bedienen. Is echt heel stil en kan heel snel klaar zijn.

Pluspunten

  • veel korte programmamogelijkheden
  • was komt droog uit de trommel
  • maakt weinig geluid
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • kleine wastrommel (6kg)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.l.van rietschoten 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen , en heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oud en vertrouwd, al jaren een bosch het en nu weer en luxere. Tot nu toe erg tevreden. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijn machine laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met eco keuzes. Maakt weinig geluid en wast goed schoon. Was programma duurt wel wat lang maar het voordeel is dat het wel zuinig is in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

goede wasmachine 14-01-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine WAN28090NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine, voor 6kg was, paste goed bij mij omdat ik mijn was goed sorteer. Er zitten veel verschillende programma's op, ook voorwas,
De prijs/kwaliteitsverhouding was goed

Pluspunten

  • veel programma's
  • ook voorwasprogramma

Minpunten

  • je ziet niet direct het toerental staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tukkers 13-01-2017 Product paar weken in bezit

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede en energiezuinige wasmachine.
Maakt weinig geluid. De was komt er schoon en redelijk droog eruit. Ook fijn om ook de afzonderlijke programma"s (zoals centrifugeren) te kunnen gebruiken.
Alleen jammer voor de sneaker sokken en kousenvoetjes. Deze moet je wel in een waszakje doen. Anders ligt die nat in de trommelring van de deur. Wel weer voordeel. Je hebt ze altijd als een paar. Dus nooit meer zoeken naar de andere.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews