Bosch Serie | 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
6 kg
Energieklasse
A+++-10%
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anoniem 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teunb 11-08-2016 Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kuipers 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.l.van rietschoten 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen , en heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oud en vertrouwd, al jaren een bosch het en nu weer en luxere. Tot nu toe erg tevreden. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijn machine laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met eco keuzes. Maakt weinig geluid en wast goed schoon. Was programma duurt wel wat lang maar het voordeel is dat het wel zuinig is in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

goede wasmachine 14-01-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine WAN28090NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine, voor 6kg was, paste goed bij mij omdat ik mijn was goed sorteer. Er zitten veel verschillende programma's op, ook voorwas,
De prijs/kwaliteitsverhouding was goed

Pluspunten

  • veel programma's
  • ook voorwasprogramma

Minpunten

  • je ziet niet direct het toerental staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tukkers 13-01-2017 Product paar weken in bezit

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede en energiezuinige wasmachine.
Maakt weinig geluid. De was komt er schoon en redelijk droog eruit. Ook fijn om ook de afzonderlijke programma"s (zoals centrifugeren) te kunnen gebruiken.
Alleen jammer voor de sneaker sokken en kousenvoetjes. Deze moet je wel in een waszakje doen. Anders ligt die nat in de trommelring van de deur. Wel weer voordeel. Je hebt ze altijd als een paar. Dus nooit meer zoeken naar de andere.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerda 05-01-2017 Product paar weken in bezit

heel mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een goede aankoop ben er blij mee kan weer wassen voortaan alleen bosch ben goed geholpen goed uitgelegd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de wasmachine een paar dagen in mijn bezit en bevalt nu al goed. Gemakkelijke en overzichtelijke bediening, de was is goed schoon en diverse mogelijke heden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geweldig 18-12-2016 Product paar weken in bezit

Bijna geluidloos, vele keuzes voor programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine, mooie vorm en goed was resultaat is bijna geluidloos en men kan voor een snelle of (goedkope energie) langzaam programma kiesen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alex 17-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

wasmachine

Algemene score

10,0
perfecte wasmachine makkelijk in gebruik duidelijke wasbeschrijving een kind kan eventueel de was doen

Pluspunten

  • heel stil
  • makkelijk in gebruik
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed wassen voor een redelijke prijs

Algemene score

9,0
Naar onze mening een goede prijs/kwaliteitverhouding om makkelijk te kunnen wassen voor 2 personen.
Bovendien veel keuzemogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glodio 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Geruisloos en digitaal uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine past bij onze behoefte,mooi digitaal en eindelijk met het wegen van het wasgoed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BLIJ 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Supper fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stil en zuinig super fijne machine
Echt een aanrader om te kopen.
Hele fijne bediening.
Goede programmas

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueline 16-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine 6 kilo wassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine. snel program prettig voor kleinere wasjes. Goede centrifuge. 10 jaar motor garantie na registratie schept veel vertrouwen.

Pluspunten

  • 10 jaar motor garantie
  • goed droog na wassen
  • stil
  • snelprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stille wasmachine met handige eco-functie voor een schone was op lagere temperatuur. Ook spoelen doet hij naar behoren. Nog geen grijze "wolken" gezien op zwarte shirts.

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

anne 25-09-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig!

Algemene score

9,0
De mogelijkheid om een programma te verkorte en de timer is erg fijn! Hij is stil, overzichtelijke programma's alleen nog uitzoeken of het piepje bij het programma einde uit kan.Is niet zo handig met licht slapende kinders.

Pluspunten

  • programma verkorting
  • stil

Minpunten

  • alarm piepjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriëtte 24-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil, handige programma's, schone was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je hoort de wasmachine nauwelijks wanneer deze wast en centrifugeert. Goede selectie van programma's om uit te kiezen voor een breed scala aan soorten wasgoed. Handig op starttijd in te stellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • stil
  • hoeveelheid programma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews