Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 122 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016
  • Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.IJzerman 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden: geen storend geluid, zowel bij wassen als bij centrifugeren en de werking gaat onze verwachtingen te boven.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • prima werking

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H v Asselt 03-01-2018

Prima wasmachine voor deze prijs

Algemene score

8,0
De machine is heel stil ben ook blij met de borstel loze motor en de was is goed schoon zegt mijn vrouw..had het leuk gevonden als er de mogelijkheid van was toevoegen na het sluiten van de deur mogelijk was geweest .
Verder heel tevreden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

spiekster 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille machine, eenvoudig bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De goede verhalen over de stilte van de machine vallen zeker niet tegen.
Zelf bij centrifugeren, hoor je de machine bijna niet.
Daarnaast zorgt de eenknopsbediening voor eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • volume
  • bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ad 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compacte en vooral duidelijke instellingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine nodig. Afweging gemaakt tussen verschillende merken typen. Keuze viel op deze vanwege de voor ons ruim voldoende mogelijkheden. Instellingsmogelijkheden zijn ruim voldoende en het scherm toont alleen relevante informatie. iets wat je niet altijd tegen komt.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine is nog geschikt voor ouderen !!!!

Algemene score

9,0
Bijna alle wasmachines worden gemaakt met digitaal scherm , die knopjes gaan voor oudere mensen veel te snel en hierdoor is de machine bijna niet te gebruiken. Ik werk in de zorg en heb veel clieënten die wachten met wassen omdat ze niet overweg kunnen met de knopjes. Deze wasmachine heeft nog een draaiknop waar duidelijk op staat welk programma ze hebben en dan start . Prijs ,kwaliteit uitstekend en nog goed te bedienen door ouderen .

Pluspunten

  • Draaikop voor kiezen programma
  • Geschikt voor oudere mensen
  • Prijs is goed
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe gebruikster 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne gebruiksvriendelijke wasmachine . Ook mijn gepensioneerde echtgenoot kan hier prima mee omgaan. Eenvoudige bedieningspaneel.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BEN 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wan28090nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wast goed en stil veel programma ,s een duidelijk gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift en bij
alleen bij een volle wasmachine en het centrifugetoerental is 1400 toeren vind ik het geluid wat te hoog

Pluspunten

  • stil bij wassen
  • stil bij een laag centrifugetoerental

Minpunten

  • geluid bij hoog centrifugetoerental
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de machine nog niet zo lang. Paar keer mee gewassen maar ben er ontzettend blij mee. Je hoort de machine gewoon niet. Super . Mijn vorige leek wel een helikopter . Prijs/kwaliteit uitstekend
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Critica 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring met Bosch producten. Ook deze bevalt weer goed. Veel gebruiksgemak. Machine past waterniveau aan aan hoeveelheid wasgoed. Heel praktisch

Maakt ook heel weinig lawaai. .

Pluspunten

  • Heel rustig
  • Behoorlijk snel

Minpunten

  • Geen 30 graden programma voor fijne was.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt eenvoudig en goed, is stil en prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.
Extra garantie op motor geeft een gerust gevoel voor jarenlang wasplezier.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil
  • behoorlijke capaciteit

Minpunten

  • te laat aangfeschaft!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Dongen 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Algemene score

9,0
makkelijk af te lezen display. Ook voor oudere mensen, die niet op de hoogte zijn van de moderne techniek en werken daarmee.

Pluspunten

  • makkelijk af te lezen display
  • apparaat voldoet aan de nieuwe zuinigheidsnorm

Minpunten

  • tot nu toe geen
  • zie voorige
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Huizer 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, duidelijke aanwijzingen voor gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gisteren (04-04-2018) dit apparaat geïnstalleerd door Verschoor Witgoed. twee keer gewassen dankzij de duidelijke instructie een "fluitje vaneen cent

Pluspunten

  • vormgeving
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Dries 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, met veel programma's !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, elk programma instellen naar eigen behoefte ( snel / eco/ aantal graden)! En maakt zoveel minder herrie! Geen ingewikkeld toetsenbord maar makkelijk te bedienen dmv draaiknop en wat simpele toetsen! Letterlijk: " het kind kan zelfs de was doen" !!

Pluspunten

  • Geluid
  • Snelheid/ bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zandra 29-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

10 jaar garantie op de motor!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht ... de doorslag is omdat ik 10 jaar garantie op de motor kreeg. Hij is redelijk stil, gebruiksvriendelijk, prijs kwaliteit erg aan te raden. Ik ben erg tevreden over de EcoSilence Drive van bosch. Nadeel kleine trommel en voorlader, De kracht om een winterjas te centrifugeren heeft hij niet jammer genoeg. Voor de rest tot nu toe erg tevreden.
Met vriendelijke groet,
Zandra

Pluspunten

  • 10 jaar garantie op motor, stil en zuinig.
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Kleine voorlader/ trommel
  • Mag meer kracht hebben voor centrifugeren
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans 1 21-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was machinevan bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind zelf het een goed en gemakkelijk wasmachine, ikwas er gewoon witte was mee en div kleding . Ikvind het goed werken, maar ik moet nog veel met uittesten vandaar.mvg Hans

Pluspunten

  • makkelijk was machine om met te werken
  • goed waarschuwing geluid als progam klaar is
  • goed machine

Minpunten

  • weet ik niet
  • weet ik niet
  • weet ik niet
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews