Bosch Serie 4 WAN28090NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 105 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28090NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunb 11-08-2016
  • Product maand in bezit

goed werkende wasmaschine.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,2
Machine is mooi stil en stabiel doet z`n werk naar behoren
Gebruiksaanwijzing kan beter is ons niet duidelijk wat het doel is van het hulp stukje voor de wasvezachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Mini 03-12-2018

Stil?vindt ik hem niet maar dat is mij mening

Reageer

H.IJzerman 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden: geen storend geluid, zowel bij wassen als bij centrifugeren en de werking gaat onze verwachtingen te boven.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • prima werking

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H v Asselt 03-01-2018

Prima wasmachine voor deze prijs

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
De machine is heel stil ben ook blij met de borstel loze motor en de was is goed schoon zegt mijn vrouw..had het leuk gevonden als er de mogelijkheid van was toevoegen na het sluiten van de deur mogelijk was geweest .
Verder heel tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BEN 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasautomaat Bosch wan28090nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
wast goed en stil veel programma ,s een duidelijk gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift en bij
alleen bij een volle wasmachine en het centrifugetoerental is 1400 toeren vind ik het geluid wat te hoog

Pluspunten

  • stil bij wassen
  • stil bij een laag centrifugetoerental

Minpunten

  • geluid bij hoog centrifugetoerental

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CJ Kuiper 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel, geruisloos, perfect schoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
Grote keuze programma's. Heeft een grote trommel, dus minder wassen per week. Geruisloos. Eenmaal een Bosch, altijd een Bosch!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAN28090NL

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine, stil, Luxe uitstraling, makkelijk in gebruik ondanks de vele keuze mogelijkheden. Erg prettig apparaat. Eco stand is mogelijk, duurt wel gelijk 3 uur gemiddeld om te wassen. Door de functie snelle was aan de zetten wordt de wastijd flink verkort maar is waarschijnlijk ook minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anoniem 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,6
Wasmachine is geluidsarm en makkelijk in gebruik. Minder mooi vind ik de grote letters Exklusive op de deuropening. (in de winkel dacht ik dat het reclame was..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

huishoudgemak 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosc

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

7,8
Fijne wasmachine die vele mogelijkheden heeft. Goed voor kleine en grotere wasjes.
SUPER STIL! zeker vergeleken met oudere wasmachines.
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bosch Exclusive WAN28090NL 30-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAN28090NL Serie 4 Exclusiv

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
Eindelijk .... daar was ie dan, mijn nieuwe Bosch ohhhh wat is ie mooi echt Design, een lust voor het oog. En natuurlijk zijn Silence , ongelooflijk Toppertje deze Bosch Eco Silence Drive. En helemaal van mij. Hij heeft een prachtig mooi Display erg duidelijk alles is aan te passen korte en/of langere programmas en wat ik ook zeer subtiel vind is zijn aanpassingsvermogen wat betreft water inname bij diverse programmas Dit is een Kanjer een echte aanrader en wat ben ik blij met hem Mijn Bosch Love it, ik ga ook de vaatwasser van Bosch aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 26-06-2019

Doet wat hij moet doen! Schoon wassen!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
Het was even puzzelen welk was programma ik moest gaan kiezen voor kleine wasjes. Soms heb je nl geen volle trommel. Maar met het boekje erbij is het goed gelukt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

spiekster 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille machine, eenvoudig bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
De goede verhalen over de stilte van de machine vallen zeker niet tegen.
Zelf bij centrifugeren, hoor je de machine bijna niet.
Daarnaast zorgt de eenknopsbediening voor eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • volume
  • bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ad 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compacte en vooral duidelijke instellingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine nodig. Afweging gemaakt tussen verschillende merken typen. Keuze viel op deze vanwege de voor ons ruim voldoende mogelijkheden. Instellingsmogelijkheden zijn ruim voldoende en het scherm toont alleen relevante informatie. iets wat je niet altijd tegen komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine is nog geschikt voor ouderen !!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
Bijna alle wasmachines worden gemaakt met digitaal scherm , die knopjes gaan voor oudere mensen veel te snel en hierdoor is de machine bijna niet te gebruiken. Ik werk in de zorg en heb veel clieënten die wachten met wassen omdat ze niet overweg kunnen met de knopjes. Deze wasmachine heeft nog een draaiknop waar duidelijk op staat welk programma ze hebben en dan start . Prijs ,kwaliteit uitstekend en nog goed te bedienen door ouderen .

Pluspunten

  • Draaikop voor kiezen programma
  • Geschikt voor oudere mensen
  • Prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe gebruikster 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
Een fijne gebruiksvriendelijke wasmachine . Ook mijn gepensioneerde echtgenoot kan hier prima mee omgaan. Eenvoudige bedieningspaneel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lein 12-11-2019

1 knop en 6 kilo

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
1-knopbediening. Dat is waarom ik voor deze Bosch heb gekozen. Geen moeilijk gedoe met prgramma's. Instellen en gaan! En de 6 kg trommel. Precies de hoeveelheid was voor op een vol wasdroogrek. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch VarioPerfect serie 4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

9,0
De eenvoud van bediening in combinatie met zuinig en duurzaam in gebruik beantwoord volledig aan onze verwachting.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • keuze tot zuinig
  • keuze naar duurzaam
  • wasresultaat uitstekend
  • wast en centrifugeert stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.B. 02-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super apperaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
ik was toe aan een andere wasmachine omdat mijn oude Miele er mee uitschee. al enige tijd hebben wij de Bosch in gebruik . gekocht om de lage prijs en goede testen. hij bevalt ons buitengewoon. het gaat om de Bosch wan 28090nl. een aanrader.

Pluspunten

  • schoon wassen
  • goed drogen
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 24-07-2019

zeer goed

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

10,0
Een week in gebruik en al goede resultaten, wast schoon en zeer veel mogelijk heden met deze wasmachiene [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Comiesan3 18-07-2019

Prima programma overzicht

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
De Bosch wasautomaat is gebruiksvriendelijk en heeft voldoende goed wasprogramma's [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hennie 10-07-2019

Veel mogelijkheden voor gebruik.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28090NL

Algemene score

8,0
De machine is zuinig in gebruik, heeft dan lange tijdsduur, echter ook de
mogelijkheid een korter programma te draaien.
Dit is heel handig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews