Siemens iQ300 iSensoric - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 iSensoric op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Wast schoon, makkelijk te bedienen, ruime trommel, was komt er lekker fris uit.
Wast niet heel erg snel; gebruik nu het speedprogramma, ecostand duurt eindeloos.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • grote trommel
  • wast schoon en fris

Minpunten

  • ecostand duurt erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lydia 05-07-2020

fantastisch fluisterstil

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
wow zo.n stille wasmaschine heb ik nog nooit gehad...te gek blij mee.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

InaG 30-06-2020

Fantastisch

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Zijnig in gebruik. Moderne line. Makkelijk in bediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 28-05-2020

Fijne, stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Fijne, stille wasmachine voor een goeie prijs.
Zeer makkelijke bediening.
Aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tegelaers 22-05-2020
  • Product gekocht

Goede betaalbare machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Dit is een erg goede machine, betaalbaar en zeer gemakkelijk in gebruik. Wast ook heel erg schoon en de opwas komt er ook al behoorlijk droog uit na een wasbeurt .
Alles is goed instelbaar ook 24 uur uit te stellen wasbeurt is erg handig. Het enige wat ik wel minder vind is dat hij steeds standaard naar 60 graden gaat. Vergeet je dit te veranderen dan kan je was zo naar de knoppen gaan.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Tussentijds te stoppen als je iets vergeten bent
  • 1400 toeren maakt de was al behoorlijk droog.

Minpunten

  • Temp springt steeds naar 60 graden.

Reageer

Ruud T 15-03-2020

Fantastische wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Dit is echt een super machine die geheel aan alle verwachtingen voldoet. Ziet er bovendien mooi uit en is superstil. Erg blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robin 17-02-2020

Super wasautomaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Super geruisloze wasautomaat, met de motor die geruisloos Is, hoor je de wasautomaat niet. Goed instelbaar. Top wasautomaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J A Faasen 19-01-2020

Fluisterstille krachtpatser

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Een wasmachine conform de verwachtingen: duidelijke display, meer dan genoeg programma's, prettige bediening en vooral fluisterstil.
Na mijn eerste Siemens wasmachine is dit de opvolger. Topper! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Walter 07-12-2019

Slecht

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

2,0
eerste wasdraai na plaatsing lekkage onderzijde apparaat en heel veel rare geluiden. En nu funcioneert ie helemaal niet juist meer! Graag zsm omwisselen voor een andere , geen vertrouwen meer in deze! Daar koop ik geen nieuwe wasmachine voor....
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens wasmachine 10-11-2019

Super

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, zuinig en bijna geluidloos, TOP [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J Thoma 06-11-2019

Prima uitstraling en veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
De machine was snel geleverd en voldoet ook met de inhoud van 7 kg volledig aan de verwachtingen. Zeer handig zijn ook de korte programma's van 15 en 30 minuten voor snelle wasjes bijvoorbeeld sportkleding. Makkelijk te bedienen en veelzijdig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Conny 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn wasmachine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Prima prijs voor fijne wasmachine ! Zoveel mogelijkheden voor programma’s, top. Ook het 30 of zelfs 15 minuten programma voor kleine wasjes tussendoor maakt wassen voor mij een feestje 👍

Pluspunten

  • Programma’s zijn naar wens aan te passen
  • Stil,ook tijdens centrifugeren weinig lawaai

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Raymakers 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Voldoet aan alle verwachtingen, prijs/kwaliteit is goed, is geruisloos en wast schoon
Is ook ecozuinig

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arbo1972 13-07-2019

Stil, doet waarvoor de machine bedoeld is.

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Ik ben voor goedkoop gegaan dit keer, uitermate tevreden met de kwaliteit. Vooral dat de machine zo stil is. Betreft duurzaamheid, zullen we achter komen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sheiltje65 24-07-2018

Heerlijk stille machine die fris en schoon wast

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Na dat mijn vorige Siemens wasmachine na 13 jaar zware trouwe dienst de geest had gegeven, ben ik meteen opzoek gegaan naar een nieuwe Siemens. En uitgekomen bij deze zuinige, stille en frisse vriend voor de komende 15 jaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mar 26-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust!

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe wasmachine is stil ... een verademing. Met alle variatiemogelijkheden voor een schone was. Perfecte keus deze Siemens.

Pluspunten

  • stil
  • energiebesparend
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Prima wasmachine. Makkelijk te gebruiken en altijd een perfecte resultaat. Ik koop Siemens wasmachine sinds 20 jaar en ben heel tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Eijlander 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Mooie stille machine die goed centrifugeert. Ook makkelijk in de bediening. Een goede machine voor een prima prijs. Mijn vorige machine van Siemens heb ik 15 jaar gehad zonder dat er ook maar 1x een monteur aan te pas heeft hoeven te komen . Hopelijk gaat deze net zo lang mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Na installatie direct aangezet en wat meteen opviel is dat hij STIL! is.
we hebben hem net en de eerste indruk is meteen goed.

Pluspunten

  • stille machine
  • best veel mogelijkheden

Minpunten

  • kleine deuropening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Fijne machine, vandaag geleverd en eerste was gedraaid. Doet wat ie moet doen en stil. Ben erg blij met koolborstelloze motor en hoop op jarenlang onbezorgd plezier van de aankoop. Is voor een woning die verhuurd wordt en daardoor extra gelet op gebruikersgemak. Makkelijk in gebruik, ook te pauzeren, een kind kan de was doen! Gisteren besteld en vandaag geleverd, dat was een feestje!

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk display
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews