Siemens iQ300 iSensoric - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 iSensoric op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Wast schoon, makkelijk te bedienen, ruime trommel, was komt er lekker fris uit.
Wast niet heel erg snel; gebruik nu het speedprogramma, ecostand duurt eindeloos.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • grote trommel
  • wast schoon en fris

Minpunten

  • ecostand duurt erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Siemens wasmachine 10-11-2019

Super

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, zuinig en bijna geluidloos, TOP [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J Thoma 06-11-2019

Prima uitstraling en veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
De machine was snel geleverd en voldoet ook met de inhoud van 7 kg volledig aan de verwachtingen. Zeer handig zijn ook de korte programma's van 15 en 30 minuten voor snelle wasjes bijvoorbeeld sportkleding. Makkelijk te bedienen en veelzijdig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Conny 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn wasmachine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Prima prijs voor fijne wasmachine ! Zoveel mogelijkheden voor programma’s, top. Ook het 30 of zelfs 15 minuten programma voor kleine wasjes tussendoor maakt wassen voor mij een feestje 👍

Pluspunten

  • Programma’s zijn naar wens aan te passen
  • Stil,ook tijdens centrifugeren weinig lawaai

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Raymakers 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Voldoet aan alle verwachtingen, prijs/kwaliteit is goed, is geruisloos en wast schoon
Is ook ecozuinig

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arbo1972 13-07-2019

Stil, doet waarvoor de machine bedoeld is.

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Ik ben voor goedkoop gegaan dit keer, uitermate tevreden met de kwaliteit. Vooral dat de machine zo stil is. Betreft duurzaamheid, zullen we achter komen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sheiltje65 24-07-2018

Heerlijk stille machine die fris en schoon wast

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Na dat mijn vorige Siemens wasmachine na 13 jaar zware trouwe dienst de geest had gegeven, ben ik meteen opzoek gegaan naar een nieuwe Siemens. En uitgekomen bij deze zuinige, stille en frisse vriend voor de komende 15 jaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mar 26-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust!

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe wasmachine is stil ... een verademing. Met alle variatiemogelijkheden voor een schone was. Perfecte keus deze Siemens.

Pluspunten

  • stil
  • energiebesparend
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Prima wasmachine. Makkelijk te gebruiken en altijd een perfecte resultaat. Ik koop Siemens wasmachine sinds 20 jaar en ben heel tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Eijlander 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Mooie stille machine die goed centrifugeert. Ook makkelijk in de bediening. Een goede machine voor een prima prijs. Mijn vorige machine van Siemens heb ik 15 jaar gehad zonder dat er ook maar 1x een monteur aan te pas heeft hoeven te komen . Hopelijk gaat deze net zo lang mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Na installatie direct aangezet en wat meteen opviel is dat hij STIL! is.
we hebben hem net en de eerste indruk is meteen goed.

Pluspunten

  • stille machine
  • best veel mogelijkheden

Minpunten

  • kleine deuropening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

9,0
Fijne machine, vandaag geleverd en eerste was gedraaid. Doet wat ie moet doen en stil. Ben erg blij met koolborstelloze motor en hoop op jarenlang onbezorgd plezier van de aankoop. Is voor een woning die verhuurd wordt en daardoor extra gelet op gebruikersgemak. Makkelijk in gebruik, ook te pauzeren, een kind kan de was doen! Gisteren besteld en vandaag geleverd, dat was een feestje!

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk display
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herfien 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs produktverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Het is een fijne machine met een niet al te moeilijke bediening en het doet wat het doen moet en dat is wassen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stille motor

Minpunten

  • kan nog geen minpunten ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mv 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Prima apparaat
Doet goed z'n werk
Wast lekker
Ben er blij mee en ziet er goed uit
Wast een berg kost een beetje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Birgit3 26-06-2017

Matig

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

4,0
Ik heb de wasmachine ongeveer een maand in gebruik. De bediening vind ik niet echt handig. Het product spoelt niet naar tevrdenheid, zelfs wanneer ik extreem weinig wasmiddel gebruik is de was na afloop van het programma meestal niet goed gespoeld en moet ik de spoelgang minimaal 2, tot meer dan 7 keer herhalen. Ik vind dit niet kunnen. Of is er wellicht de mogelijkheid om de wasmachine dusdanig in te stellen zodat het spoelprogramma wel goed werkt? In de gebruiksaanwijzing staat vermeld dat de machine automatisch extra spoelt als dit nodig blijkt. Ik merk hier echter helemaal niets van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ton Melis 22-05-2017

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, zeer tevredn, hopelijk net zo betrouwbaar als de vorige Siemens wasmachine (10 jaar oud)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hofman 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasmachine Siemens wast geruisloos ,schoon .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
De was is schoon en fris ,de machine wast geruisloos ,enige min puntje is dat je de machine niet stop kunt zetten of op pauze ,dan opent de deur dus niet en moet je de was weer opnieuw laten draaien.

Pluspunten

  • geruisloos
  • was schoon

Minpunten

  • geen pauze knop
  • je kunt niet op minder toeren centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies Mostert-Bakkes 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Gisteren gekocht - direct in gebruik en doet zijn werk zonder problemen. Zeker al 6 keer gebruikt. makkelijk te bedienen en de was komt er redelijk droog uit na het centrifugeren zodat de drogertijd ook verkort wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby 15-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Afgegaan op andere positieve beoordelingen. Pas een paar weken in gebruik, make lijk te bedienen en een erg stil apparaat fijn tussendoor was erbij en verkorte programma's voor minder vuile was

Pluspunten

  • Korte programma
  • Tussendoor was erbij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mari 14-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne machine

Geschreven voor: Siemens iQ300 iSensoric

Algemene score

8,0
Een hele fijne wasmachine, duidelijk door het digitale scherm. Wast prima schoon, veel keus in de programma's.

Pluspunten

  • wast goed
  • duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews