Siemens WM14N021NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sheiltje65 24-07-2018

Heerlijk stille machine die fris en schoon wast

Algemene score

8,0
Na dat mijn vorige Siemens wasmachine na 13 jaar zware trouwe dienst de geest had gegeven, ben ik meteen opzoek gegaan naar een nieuwe Siemens. En uitgekomen bij deze zuinige, stille en frisse vriend voor de komende 15 jaar.
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mar 26-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust!

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe wasmachine is stil ... een verademing. Met alle variatiemogelijkheden voor een schone was. Perfecte keus deze Siemens.

Pluspunten

  • stil
  • energiebesparend
  • mooi om te zien
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine. Makkelijk te gebruiken en altijd een perfecte resultaat. Ik koop Siemens wasmachine sinds 20 jaar en ben heel tevreden over!
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Eijlander 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille machine die goed centrifugeert. Ook makkelijk in de bediening. Een goede machine voor een prima prijs. Mijn vorige machine van Siemens heb ik 15 jaar gehad zonder dat er ook maar 1x een monteur aan te pas heeft hoeven te komen . Hopelijk gaat deze net zo lang mee
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na installatie direct aangezet en wat meteen opviel is dat hij STIL! is.
we hebben hem net en de eerste indruk is meteen goed.

Pluspunten

  • stille machine
  • best veel mogelijkheden

Minpunten

  • kleine deuropening
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast schoon, makkelijk te bedienen, ruime trommel, was komt er lekker fris uit.
Wast niet heel erg snel; gebruik nu het speedprogramma, ecostand duurt eindeloos.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • grote trommel
  • wast schoon en fris

Minpunten

  • ecostand duurt erg lang
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hilbrand 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine, vandaag geleverd en eerste was gedraaid. Doet wat ie moet doen en stil. Ben erg blij met koolborstelloze motor en hoop op jarenlang onbezorgd plezier van de aankoop. Is voor een woning die verhuurd wordt en daardoor extra gelet op gebruikersgemak. Makkelijk in gebruik, ook te pauzeren, een kind kan de was doen! Gisteren besteld en vandaag geleverd, dat was een feestje!

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk display
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herfien 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs produktverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne machine met een niet al te moeilijke bediening en het doet wat het doen moet en dat is wassen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stille motor

Minpunten

  • kan nog geen minpunten ontdekken
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mv 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat
Doet goed z'n werk
Wast lekker
Ben er blij mee en ziet er goed uit
Wast een berg kost een beetje
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Birgit3 26-06-2017

Matig

Algemene score

4,0
Ik heb de wasmachine ongeveer een maand in gebruik. De bediening vind ik niet echt handig. Het product spoelt niet naar tevrdenheid, zelfs wanneer ik extreem weinig wasmiddel gebruik is de was na afloop van het programma meestal niet goed gespoeld en moet ik de spoelgang minimaal 2, tot meer dan 7 keer herhalen. Ik vind dit niet kunnen. Of is er wellicht de mogelijkheid om de wasmachine dusdanig in te stellen zodat het spoelprogramma wel goed werkt? In de gebruiksaanwijzing staat vermeld dat de machine automatisch extra spoelt als dit nodig blijkt. Ik merk hier echter helemaal niets van.
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ton Melis 22-05-2017

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, zeer tevredn, hopelijk net zo betrouwbaar als de vorige Siemens wasmachine (10 jaar oud)
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hofman 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasmachine Siemens wast geruisloos ,schoon .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De was is schoon en fris ,de machine wast geruisloos ,enige min puntje is dat je de machine niet stop kunt zetten of op pauze ,dan opent de deur dus niet en moet je de was weer opnieuw laten draaien.

Pluspunten

  • geruisloos
  • was schoon

Minpunten

  • geen pauze knop
  • je kunt niet op minder toeren centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies Mostert-Bakkes 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gisteren gekocht - direct in gebruik en doet zijn werk zonder problemen. Zeker al 6 keer gebruikt. makkelijk te bedienen en de was komt er redelijk droog uit na het centrifugeren zodat de drogertijd ook verkort wordt.
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby 15-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Afgegaan op andere positieve beoordelingen. Pas een paar weken in gebruik, make lijk te bedienen en een erg stil apparaat fijn tussendoor was erbij en verkorte programma's voor minder vuile was

Pluspunten

  • Korte programma
  • Tussendoor was erbij
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mari 14-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne machine

Algemene score

8,0
Een hele fijne wasmachine, duidelijk door het digitale scherm. Wast prima schoon, veel keus in de programma's.

Pluspunten

  • wast goed
  • duidelijk
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

TonnyYvonne 19-09-2016

Machine met een fantastisch wasresultaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine recentelijk gekocht en ik ben erg blij met de wasresultaten, op allerlei verschillende programma's.
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mari 16-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Duidelijke machine

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen en erg stil. Geen ingewikkelde programma's. Je kunt tussendoor was toevoegen
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonny 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine met groot bedienings gemak en een goed was resultaat. lekker stil, ook tijdens het centrifugeren. ziet er ook nog eens goed uir.

Pluspunten

  • bedienings gemak
  • lekker stil
  • goed wasresultaat

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waterman63 09-09-2016

stille wasmachine

Algemene score

8,0
loop nog regelmatig naar de ruimte waar deze staat, want ik hoor 'm bijna niet. alleen met water pakken en centrifugeren.
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

An 04-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne stille wasmachine! Met diverse programma's, makkelijk te bedienen met een stille motor! Dit is erg fijn, want hij maakt weinig geluid! Ik hoop hier heel lang plezier van te hebben!

Pluspunten

  • stille motor
Geschreven voor: Siemens WM14N021NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews