Samsung WW90K7605OW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sandra 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooi, groot en high tech

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie, fijne, grote, simpele wasmachine!
Ideaal voor als je was vergeten ben erin te doen.
Handig voor een groot gezin (of voor de viesmakertjes!)
Echt een wasmachine van deze tijd!
in 1 woord geweldig.

Pluspunten

  • zijn alleen pluspunten
  • mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delilah 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Stille fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine. Stil, grote vul opening, veel was opties. en de 1600 toeren zijn heel fijn. Handdoeken hoeven minder lang de droger in.
Maakt een gezellig liedje als de was klaar is.. kan ook uit gezet worden.
De machine ziet er ook gewoon mooi uit. Is ook wel fijn als deze in de badkamer staat. Klein minpuntje is dat de app (nog) niet naar behoren werkt.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vulopening
  • 1600 toeren

Minpunten

  • buggie app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Heijnen 31-07-2017 Product paar weken in bezit

mooi apparaat wat ook goed stil is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb het toestel pas kort dus kan ik nog geen 10 geven, maar ik ben zeer tevreden met de wasmachine, echt een wereld van verschil met de oude.

Pluspunten

  • geluid
  • tijdens draaien nog was toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rietveld 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine met natuurlijk als geweldig mooie en handige goodie de AddWash. Niet noodzakelijk maar erg handig. Machine wast kouder dan de normale machines maar door gebruik ecobubble geweldig resultaat. Overtreft mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • looks
  • AddWash
  • Wifi

Minpunten

  • opening linksdraaiend maar hebben de meesten
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bimbimbap 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung Addwash WW90K7605OW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De looks van deze Samsung addwash wasmachine zijn voortreffelijk. Mooi donker deur met een extra deurtje erin om extra was erin te kunnen doen wanneer je reeds een programma gestart hebt. Gebeurd vaak genoeg!

Instellen gaat vanzelfsprekend en vrij makkelijk.

Persoonlijk vind ik de duur van de was een beetje aan de lange kant. Een regulier katoen wasbeurt duurt al gauw drie uur!! Pak je het slim aan dan maak je gebruik van de Smart control. Want tja... niet voor niets heet het smart. Met een te downloaded app kan je de starttijd van je machine instellen, op afstand!!

Qua geluid niet heel veel te klagen. Verwacht geen revolutie en fluisterstil.... machine draait immers 1600 toeren. Ik zou pas echt zorgen maken als die bij zo'n toerental muisstil is. Dat laten we maar aan de mannen van Tesla over.

Nu bij schrijven in combinatie met de cashback actie is het echt een no brainer!!
Prijs kwaliteit kan je bijna niet omheen......

Pluspunten

  • design
  • prijs/kwaliteit
  • techniek
  • Add-wash deurtje

Minpunten

  • duur van wasprogramma's
  • waspoeder bakje voelt fragiel aan
  • deuntje wanneer de was klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssen 22-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne gezinswasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is een technologisch hoogstandje, grote vulopening, mooi design en en veel wasprogramma's. Daarnaast duurzaam en energiezuinig. Een aanrader voor families!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • technologisch hoogstandje

Minpunten

  • groot, zwaar
  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 15-07-2017 Product paar weken in bezit

ADD WASH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat wij een groot gezin zijn.
De meeste wasjes staan net aan en dan komen de meiden weer met een wasgoed.
Pubers maar deze machine biedt uitkomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.K 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung addwash

Algemene score

10,0
Een erg mooie wasmachine.
Hij is stil, heeft veel was programma's en een super grote trommel.
Geeft aan als hij klaar is en geeft duidelijke meldcodes aan indien er wat is.
Ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduard 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige Samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met deze Samsung wasmachine !
Addwas is super handig en zelfs verlichting in de trommel !
Ook handig is de samsung home app die vermeld dat de was klaar is !
Een pure aanwinst in ons huishouding !

Pluspunten

  • addwas
  • trommelverlichting
  • grote laadopening
  • grote laadvermogen
  • stil en trilvrij

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 04-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk, slimme technologie

Algemene score

9,0
Het is een erg mooie functionele wasmachine. Ik ben er erg tevreden mee. Voordeel: minimaal geluid bij centrifugeren, add wash, bubble soak en de bediening via de app. Nadeel: Icoon voor de smart wash moet aanstaan, anders is de wasmachine niet bereikbaar via de app. Extra opties zoals het voorwasprogramma en bubble soak zijn niet in te stellen via de app. (Althans, ik heb deze optie nog niet kunnen vinden op de Samsung Home app)

Pluspunten

  • Add Wash
  • Bubble Soak
  • Minimaal geluid bij centrifugeren

Minpunten

  • Smart Wash Icoon
  • Extra opties op Samsung Home App

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kenshin 05-06-2016 Product paar weken in bezit

Heb een paar weken deze wasmachine, tot nu toe ben ik tevreden meee

Algemene score

7,8
Ik vind deze wasmachine qua vorm heel erg fraai. Alleen qua mogelijkheid is het wat minder. zo is een geen optie voor kreukvrij wassen en alleen wassen op 1400 toren. Verder vind ik het wel een top apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer