Samsung WW90K6604QW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90K6604QW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik van Dillen 20-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Het is een superstille machine, zelfs bij centrifugeren. Handig dat de machine een bericht via Smart Home geeft wanneer hij klaar is (of hoe lang het nog duurt). De was komt ook erg mooi uit de machine. De add wash functionaliteit hebben we nog niet getest.

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Erg stil
  • Smart Home
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia en Hans 03-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi en degelijk uitziende maschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Heel mooie wasmachine heel nette prijs bij bemmel en kroon netjes bezorgt en oude machine in ons geval beneden gezet.
Machine is stil in gebruik ook bij centrifugeren zelfs op 1600 toeren is het geluid niveau best laag te noemen.
Bediening handig en overzichtelijk met veel instel mogelijkheden en goede indicatie via duidelijk display en geluidje bij einde wasprogramma (ook uit te schakelen)
Machine weegt ook de was waardoor er geen onnodig lange was tijd wordt gebruikt.
Machine later op de dag of nacht kunnen laten starten is ook wel tof.
Ook korte wasprogramma's van 15 en 30 min heel handig wel dan 800 toeren centrifugeren maar eventueel nadien nog na te doen op 1600 kost dan wel meer tijd uiteraard.
Ook heel handig is het later wasgoed toevoeg deurtje voor de vergeetachtige of haastige onder ons.
Tevens is de was via app op tel. te volgen en ik geloof zelfs te beinvloeden of starten (nog niet gebruikt)
Wat ik ook heel slim vind is dat wanneer veel korte wasjes gedraaid worden er na 40 wasbeurten er een alarmpje wordt gegeven dat je het eco trommelreiniging programma kunt laten doorlopen en dit is naar mijn mening zeker het behoud van je machine.
Achter gebleven zeepresten bij lage temperaturen kunnen je wasmachine echt op den duur ruïneren.
Dus heel slim bedacht de gemiddelde gebruiker zoals ik denkt er niet aan om eens een was programma te draaien zonder was en wasmiddel om zijn of haar wasmachine intern schoon te houden want op het oog zie je er zelden iets van.
Kortom doordacht product.
Wasmachine week in huis dus nog geen lange termijn ervaring maar het gevoel is goed.
En 5 jaar garantie op de machine en 10 jaar op de motor is ook niet verkeerd natuurlijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Good looking
  • Adwash deurtje

Minpunten

  • 800 toeren bij korte wasjes (kan wel reden hebben)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WH 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote capaciteit en handige wifi bediening

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
Qua specificaties doet 'ie niet onder voor de traditionele wasmachinemerken als bosch/siemens, AEG of Zanusi. En interessant geprijsd.

Met 9 kilo voldoende capaciteit.

Door de wifi aansluiting kan je via de machine via de Samsung Smart Home app bedienen. Als het programma is afgelopen krijg je een seintje. Scheelt onnodig heen en weer lopen naar boven.

Pluspunten

  • Capaciteit van 9 kg
  • Wifi bediening
  • Tijdelijke actie: 5 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Eigentijdse wasmachine met veel extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Zowat alle wasprogramma's zijn aan te passen aan je persoonlijke eisen: snelle was, 3 of 4 of 5 keer spoelen, eco of super eco, temperatuur en centrifuge aan te passen naar je eigen wensen.
Heel stil, ook het centrifugeren, op afstand bestuurbaar via wifi, berichtje via een app wanneer de was klaar is...
Heel blij met het wasresultaat en ook met de machine zelf. Zeker een aanraden en dat voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • uiterst stl
  • veel persoonlijke instellingen
  • berichten via app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig eenvoudig te bedienen wasmachine met wat extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Prachtig eenvoudig te bedienen wasmachine met wat extra's. Met een extra deurtje om de vergeten was nog even toe te voegen. Ook dat de tijd wordt aan gepast aan de hoeveelheid was. Helemaal Top.

Pluspunten

  • extra was toe te voegen
  • zeer zuinig met water
  • eenvoudig te bedienen
  • uiterst stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mar76 10-01-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
De samsung 9 kilo addwash wasmachine 8s een pronkstuk op zich door zijn design. Daarbij is die enorm stil..wast geweldig schoon en heeft vele extra opties. Geweldige wasmachine dus.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

kika 05-01-2019

Samsung Was

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
wasmachine werkt goed,
maar Samsung apps niet, ik krijg hoofdpijn van de apps.
notificaties van de app werken wel maar app geeft aan verbinding verbroken.
Nederlandse app geeft soms tekst in Duits aan, :)
wasmachine maakt ook best veel herrie, ik ga dit aanmelden bij de leverancier.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

michelk 30-12-2018

Wat is deze machine stil en snel!

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Bij een wasmachine denk je snel aan de geijkte merken. Toch door een vriend laten overtuigen om een Samsung te kopen. Wat een genot is deze machine hij is stil, zeer compleet, snel, heeft ook nog een app, mooi, kortom wij zijn meer dan tevreden en zeer blij verrast. Samsung gaat er vaker komen. En ja we hebben de droger ook al.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

willem j 25-12-2018

Zeer lange programma's, app werkt niet en.....

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

2,0
.....was ruikt niet fris. Ik had een prima werkende Bosch, 8 kilo, 6 jaar oud en gaf deze weg. De samsung is een mooi apparaat echter: erg lange wasprogramma's (tot wel ruim 3 uur), app niet aam de praat te krijgen en de machine spoelt met enorm veel water waardoor de was niet naar wasverzachter ruikt. Bij mijn oude machine rook de was altijd lekker fris, nu (met exact hetzelfde middel) niets meer. Nee....nooit meer een samsung!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DRENTH 05-11-2018

DE WAS WITTER DAN WIT

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
NA DE EERSTE WASBEURT ZEER TEVREDEN .EENVOUDIGE BEDIENING,ZEER STIL,ZUINIG . VAN DEZE MACHINE HOUDE WE VAN.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jeroen73 03-11-2018

Een hele nieuwe beleving van de was doen!

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Wat een pracht van een apparaat en dan de was resultaten... fantastisch!! Ben enorm blij met deze fijne wasautomaat met vele mogelijkheden. De adwash is echt een uitkomst voor ons gezin. De machine maakt weinig geluid, ideaal. Met deze machine word de was doen weer leuk!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Flame 01-11-2018

Hij wast zoals ik van een wasmachine verwacht!

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met mijn nieuwe wasmachine. Mijn vorige Samsung was ook prima dus ik heb weer gekozen voor de Samsung. Nu met zo'n leuk vakje waarin je nog een vergeten kledingstuk kan toevoegen. Verder maakt hij weinig lawaai en wast goed schoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bouwman123 29-10-2018

Stille wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine gekocht en zijn erg tevreden over de Samsung wasmachine, hij is stil, kunt hem via een app bedienen en je kunt na het aanzetten nog wat vergeten was toevoegen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bertus 18-10-2018

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
onlangs deze wasmachine gekocht en zijn meer dan tevreden over de wasresultaten, wasgeluid en add wasfunctie.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lilian 09-10-2018

Fijne wasmachine voor ons grote gezin

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
De Samsung addwash is een fijne wasmachine voor ons gezin van 5 personen. Zelf het gehele beddengoed van een 2 persoonsbed kan ik er nu in 1 keer in doen door de 9 kg trommel. Het enige minpuntje is dat de basisprogramma's katoen en e-katoen erg lang duren i.v.m. mijn vorige wasmachine (gemiddeld 3,5 uur versus 2,5 uur). De wasmachine speelt een leuk muziekje als hij klaar is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stefan 02-04-2018

Spijt van

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

2,0
Sinds eind december in bezit van dit product en speciaal gekocht omdat deze stil moet zijn en de wasmachine in een kast in de keuken moet staan. Echter komt vrijdag er voor de 2e keer een monteur omdat de wasmachine bizar veel herrie maakt bij centrifugeren. Monteur gaf de eerste keer al aan dat de wasmachine te ligt is waardoor deze teveel geluid maakt. Ook de addwash deur rammelt bij centrifugeren. Wanneer hij centrifugeert is de tv in de huiskamer 15 meter verderop niet eens meer te verstaan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mirjam 25-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Prima wasmachine. Lekker stil en 1600 Toeren. Goede koop ter vervanging van onze oude wasmachine. Handig luikje om extra was in de trommel te doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Sokken lijken in het rubber achter te blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolande 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig add wash systeem in de deur, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
Samsung wasmachine in december gekocht, erg handig met add wash systeem in de deur. Eenvoudige bediening en stukken zuiniger en stiller dan de vorige machine.

Pluspunten

  • add wash in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Nuhn 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

praktische machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
groter laadvermogen, 9 kg. geruislozer dan vergelijkbare machines, mooi hoog toerental van de centrifuge, waardoor kortere droogtijd in de wasdroger en mooi energie resultaat door zuige programmakeuze

Pluspunten

  • laadvermogen
  • toerental centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miran 26-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Simpel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met deze wasmachine! Hij is eenvoudig in gebruik, de eerste keer natuurlijk met het boekje erbij, kijken hoe alles precies werkt. En ideaal dat je vergeten kledingstukken nog kan toevoegen! Heb hier al een paar keer gebruik van gemaakt! Sommige wasjes doet hij wel erg lang over, maar mn was is schoner als ooit!

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Zuinig in gebruik
  • Je kan vergeten was toevoegen

Minpunten

  • Soms lange wasduur
  • Is niet echt stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews