Samsung WW90K6604QW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90K6604QW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik van Dillen 20-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Het is een superstille machine, zelfs bij centrifugeren. Handig dat de machine een bericht via Smart Home geeft wanneer hij klaar is (of hoe lang het nog duurt). De was komt ook erg mooi uit de machine. De add wash functionaliteit hebben we nog niet getest.

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Erg stil
  • Smart Home
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia en Hans 03-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi en degelijk uitziende maschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Heel mooie wasmachine heel nette prijs bij bemmel en kroon netjes bezorgt en oude machine in ons geval beneden gezet.
Machine is stil in gebruik ook bij centrifugeren zelfs op 1600 toeren is het geluid niveau best laag te noemen.
Bediening handig en overzichtelijk met veel instel mogelijkheden en goede indicatie via duidelijk display en geluidje bij einde wasprogramma (ook uit te schakelen)
Machine weegt ook de was waardoor er geen onnodig lange was tijd wordt gebruikt.
Machine later op de dag of nacht kunnen laten starten is ook wel tof.
Ook korte wasprogramma's van 15 en 30 min heel handig wel dan 800 toeren centrifugeren maar eventueel nadien nog na te doen op 1600 kost dan wel meer tijd uiteraard.
Ook heel handig is het later wasgoed toevoeg deurtje voor de vergeetachtige of haastige onder ons.
Tevens is de was via app op tel. te volgen en ik geloof zelfs te beinvloeden of starten (nog niet gebruikt)
Wat ik ook heel slim vind is dat wanneer veel korte wasjes gedraaid worden er na 40 wasbeurten er een alarmpje wordt gegeven dat je het eco trommelreiniging programma kunt laten doorlopen en dit is naar mijn mening zeker het behoud van je machine.
Achter gebleven zeepresten bij lage temperaturen kunnen je wasmachine echt op den duur ruïneren.
Dus heel slim bedacht de gemiddelde gebruiker zoals ik denkt er niet aan om eens een was programma te draaien zonder was en wasmiddel om zijn of haar wasmachine intern schoon te houden want op het oog zie je er zelden iets van.
Kortom doordacht product.
Wasmachine week in huis dus nog geen lange termijn ervaring maar het gevoel is goed.
En 5 jaar garantie op de machine en 10 jaar op de motor is ook niet verkeerd natuurlijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Good looking
  • Adwash deurtje

Minpunten

  • 800 toeren bij korte wasjes (kan wel reden hebben)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WH 26-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote capaciteit en handige wifi bediening

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
Qua specificaties doet 'ie niet onder voor de traditionele wasmachinemerken als bosch/siemens, AEG of Zanusi. En interessant geprijsd.

Met 9 kilo voldoende capaciteit.

Door de wifi aansluiting kan je via de machine via de Samsung Smart Home app bedienen. Als het programma is afgelopen krijg je een seintje. Scheelt onnodig heen en weer lopen naar boven.

Pluspunten

  • Capaciteit van 9 kg
  • Wifi bediening
  • Tijdelijke actie: 5 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Eigentijdse wasmachine met veel extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Zowat alle wasprogramma's zijn aan te passen aan je persoonlijke eisen: snelle was, 3 of 4 of 5 keer spoelen, eco of super eco, temperatuur en centrifuge aan te passen naar je eigen wensen.
Heel stil, ook het centrifugeren, op afstand bestuurbaar via wifi, berichtje via een app wanneer de was klaar is...
Heel blij met het wasresultaat en ook met de machine zelf. Zeker een aanraden en dat voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • uiterst stl
  • veel persoonlijke instellingen
  • berichten via app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig eenvoudig te bedienen wasmachine met wat extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
Prachtig eenvoudig te bedienen wasmachine met wat extra's. Met een extra deurtje om de vergeten was nog even toe te voegen. Ook dat de tijd wordt aan gepast aan de hoeveelheid was. Helemaal Top.

Pluspunten

  • extra was toe te voegen
  • zeer zuinig met water
  • eenvoudig te bedienen
  • uiterst stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mar76 10-01-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
De samsung 9 kilo addwash wasmachine 8s een pronkstuk op zich door zijn design. Daarbij is die enorm stil..wast geweldig schoon en heeft vele extra opties. Geweldige wasmachine dus.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

kika 05-01-2019

Samsung Was

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
wasmachine werkt goed,
maar Samsung apps niet, ik krijg hoofdpijn van de apps.
notificaties van de app werken wel maar app geeft aan verbinding verbroken.
Nederlandse app geeft soms tekst in Duits aan, :)
wasmachine maakt ook best veel herrie, ik ga dit aanmelden bij de leverancier.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

michelk 30-12-2018

Wat is deze machine stil en snel!

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Bij een wasmachine denk je snel aan de geijkte merken. Toch door een vriend laten overtuigen om een Samsung te kopen. Wat een genot is deze machine hij is stil, zeer compleet, snel, heeft ook nog een app, mooi, kortom wij zijn meer dan tevreden en zeer blij verrast. Samsung gaat er vaker komen. En ja we hebben de droger ook al.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ril91 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
De wasmachine werkt erg goed, verschillende en nuttige programma's. Eenvoudig te begrijpen, goede kwaliteit en goed voor de planeet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig in gebruik en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

9,0
De machine werkt eenvoudig. Fijn dat je iets toe kunt voegen, wanneer je iets vergeten bent. Daarnaast is hij zeer stil als hij draait.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy0087 03-12-2019

Super fijne machine!!!

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Vorige maand deze wasmachine gekocht en super blij mee,hij is stil...handig in gebruik,overzichtelijk en door de add wash functie altijd makkelijk om die sok die uit de mand gevallen was er even bij te gooien! De smart functie is handig, om zo innde gaten te houden hoe lang de machine nog bezig is. Top machine!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-11-2019

The best choice!!

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Een hele fijne wasmachine met veel handige wasprogramma's. Te bedienen met een app, waarop je precies kunt zien over hoeveel minuten je wasprogramma klaar is. Lekker groot met 9kg, waardoor je veel kleding in 1 keer kunt wassen. Erg fijn met een groot gezin. Prijs kwaliteit verhouding is top! Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mar 09-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Wasmachine maakt haast geen kabaal. Wast schoon. Gebruiksvriendelijk. Ben zeer tevreden over deze machine

Pluspunten

  • Stil
  • Wast schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Jense 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
Rustige machine met voldoende keuzemogelijkheden en een goed wasresultaat. Goede Nederlandstalige handleiding meegeleverd, echter groot gebruiksgemak en niet ingewikkeld. Desgewenst te volgen op de smartphone.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in het gebruik
  • Voldoende keuzemogelijkheden
  • Goed wasresultaat

Minpunten

  • Kan niks bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerez 23-04-2019

Geweldig aankoop

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Superblij met deze wasmachine perfecte aanvulling op mijn smart home, niks anders gewend van samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

mar 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STILLE MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
gekocht op basis van prijs/ kwaliteit, mogelijkheden en reviews. voldoet to op heden boven verwachting goed. App werkt prima ! nooit meer te vroeg naar zolder lopen om te kijken of machine klaar is.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jim05 31-01-2019

prachtige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de machine, ik had al een wasdroger van Samsung en nu is de set compleet, makkelijk dat je nog was kunt toevoegen. Prima
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Caro123 23-01-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

8,0
Stille machine. Fijne programmakeuze. Het economische programma duurt lang maar omdat ik vaak 's nachts was voor mij geen probleem.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

willem j 25-12-2018

Zeer lange programma's, app werkt niet en.....

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

2,0
.....was ruikt niet fris. Ik had een prima werkende Bosch, 8 kilo, 6 jaar oud en gaf deze weg. De samsung is een mooi apparaat echter: erg lange wasprogramma's (tot wel ruim 3 uur), app niet aam de praat te krijgen en de machine spoelt met enorm veel water waardoor de was niet naar wasverzachter ruikt. Bij mijn oude machine rook de was altijd lekker fris, nu (met exact hetzelfde middel) niets meer. Nee....nooit meer een samsung!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DRENTH 05-11-2018

DE WAS WITTER DAN WIT

Geschreven voor: Samsung WW90K6604QW

Algemene score

10,0
NA DE EERSTE WASBEURT ZEER TEVREDEN .EENVOUDIGE BEDIENING,ZEER STIL,ZUINIG . VAN DEZE MACHINE HOUDE WE VAN.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews