Samsung WW12K8402OW AddWash - Reviews

8,5 04 - 2016 Samsung WW12K8402OW AddWash
Testpanel score 8,5 - april 2016
Specificaties
Vulgewicht
12 kg
Energieklasse
A+++-50%
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daphne 16-04-2016 Product paar weken in bezit

Een functionele designer!

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gaat echt met de tijd mee, daar heeft Samsung goed over nagedacht. Het is toch ideaal om gebruik te maken van de AddWash functie als je wat vergeten bent en dat op het laatste moment kunt toevoegen. Ook vind ik het erg fijn dat ik heel wat beddengoed in een keer kan wassen. Ik ben ook super tevreden met de Bubble Soak functie, die hardnekkig vuil verwijderd.Mijn vorige machine was goed, maar deze is toch beter met meer mogelijkheden en niet te vergeten de app, waarmee je de wasmachine op afstand kan bedienen, ideaal voor grote en drukke gezinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christel 12-04-2016 Product paar weken in bezit

Dat ik ooit zonder heb gekund!

Algemene score

9,4
De Add-wash functionaliteit is fantastisch. Je kunt heel simpel (vergeten) kledingstukken of extra wasmiddel toevoegen. Van volledige dekbedden tot delicate bloesjes tot sportkleding, alles wordt schoon en fris! Het design is mooi en strak en past heel goed bij de Samsung droger! Via je mobiel is het makkelijk om hem te bedienen of gewoon om te kijken hoe lang het programma nog duurt zodat je niet voor niets naar je wasmachine loopt. Hij wast super goed schoon en is heel makkelijk in gebruik. Aan het begin van een wasprogramma weegt hij de inhoud van de machine zodat het programma wordt aangepast. Een kind kan de was doen 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
rms90 13-04-2016

Is deze met centrifugeren ook stil? Heb er zelf ook een, althans de 8kg variant van deze, maar daarbij lijkt het net of de motor de zijwand raakt met centrifugeren. Zo'n geluid als vroeger toen je een knijper tussen de spaken van de fiets deed.

Christel 14-04-2016

Nee dat heb ik niet. Wel maakt hij meer geluid als er minder was in zit. Bv een wolwas, Dan lijkt het alsof hij minder stabiel is. Maar misschien staat hij bij u niet waterpas?

Natascha 28-12-2016

U heeft de wasmachine nu al een tijd. Zou ik mogen vragen of u er nog tevreden mee bent ik ben aan twijfelen tussen deze en een bosch Serie 6 WAT28490NL. Alvast bedankt

Reageer

Oriana 11-08-2017 Product paar dagen in bezit

Luxe wasmachine die goed werkt!

Algemene score

9,0
Na 10 jaar ging onze oude wasmachine stuk. Omdat we al een tv en mobiels hebben van Samsung kozen we ook voor deze wasmachine. Super handig in gebruik en de 12 KG trommel is echt een uitkomst. Tevens het feit dat je kleding kan toevoegen als je nog iets bent vergeten. Wij zijn heel tevreden over de opties en het resultaat.

Pluspunten

  • Bedienen met GSM
  • Was later toevoegen door addwash
  • 12 kg trommel
  • vele was opties

Minpunten

  • wifi pakt de wasmachine soms niet op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohamed Ahmed 10-08-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijke programma

Algemene score

10,0
Het product is zeer efficient en het programma is heel simpel waardoor het niet te moeilijk is om te gebruiken. het mooie er aan is dat het een stap in de toekomst is want nu kan ik het zelfs met mij mobiel bekijken en ik krijg een melding wanneer het klaar.

Pluspunten

  • makkelijk
  • duidelijk
  • stijlvol
  • mooie kleuren
  • efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kas 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung ww12K84020W

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Enorme wasmachine met vernuftige bijlader. top machine.
Mooie compacte afwerking. Goede service expert Meijer St Annaparochie

Pluspunten

  • bijlader
  • strakke afwerking

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RR 28-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel voor 12 kg was met add wash, zodat je tijdens de was nog wat kleding kan toevoegen. Stille machine, zeker met centrifugeren.
Aanrader!

Pluspunten

  • Trommelverlichting
  • Velen wasprogramma's
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen, tot nog toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanochten 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

HANDIG IN GEBRUIK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine en makkelijke te bedienen. De addwashfunctie is superpraktisch. Maar vooral de grote trommel voor 12 kg is een uitkomst. Ik was nu al mijn dekbedden zelf en hoef niet meer naar de stomerij hiervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CL 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is net gearriveerd en heeft net zijn eerste was gedraaid.

We hebben voor dit model gekozen voor de grote trommelinhoud van 12kg. De vulopening is ook ruim en dat is een verademing na onze vorige wasmachine. Ook is het natuurlijk handig dat je na het aanzetten nog extra vergeten was kunt toevoegen. Mijn zoon heeft dit net gedaan en dan werkt prima en heel eenvoudig.

Het is mooi en handig dat de trommel blauwe verlichting heeft. Het display is helder en duidelijk, de bediening wijst zichzelf. Aanvankelijk probeerde ik òp het lcd-scherm te toetsen, maar dat is alleen een display, je gebruikt de knoppen om de keuzes te maken.

Veel vast ingestelde programma's, en dat is even zoeken als je persoonlijke voorkeuren niet overeenkomen met de instellingen. Beddengoed en handdoeken was ik graag op kookwas, maar dat is niet mogelijk bij het 'bedding'-programma. Hiervoor moet ik het 'baby'-programma kiezen, dan kan ik wel kookwas gebruiken.

Wel erg handig is dat je bij vrijwel elk programma nog los kunt kiezen voor de hoeveelheid spoelbeurten en het toerental bij centrifugeren.

Ook leuk is dat je 'm kunt koppelen aan de app op je telefoon. Dit werkte eenvoudig en de stappen werden via de app goed uitgelegd.

De optie om de starttijd uit te stellen zodat de was net klaar is als jij weer thuiskomt vind ik ook fijn. Wel schone was aan het einde van de werkdag, zonder dat het de hele dag nat in de trommel heeft gezeten.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Duidelijke display
  • Eenvoudige bediening
  • Add-wash optie
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Namen van vaste programma's wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajay 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Great Washing Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
A great futuristic washing machine. Beautiful design and loads of features. Great for family with kids given the sheer size. Also eases to wash bed sheets and quilt covers.

Pluspunten

  • Size & Style
  • Features

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T&T 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Samsung AddWash 12kg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en vooral stille wasmachine met alle opties/programma's die je nodig hebt. Het ecobubble programma werkt ook erg goed, zodat je op een lage temperatuur fris en schoon kunt wassen. Makkelijk te programmeren en zelfs te bedienen via een app. De 12kg trommel is erg fijn met een gezin van 5 personen (scheelt de helft aan wasbeurten t.o.v. onze vorige 8kg wasmachine) .

Pluspunten

  • 12kg trommel
  • ecobubble programma
  • laag geluidsniveau
  • grote keuze aan wasprogramma's

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. van Engelen 23-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving wasmachinefront

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas 4 dagen in gebruik, maar merk al direct de stilte waarin de machine werkt. Bedieningspaneel is overzichtelijk en gemakkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk bedieningspaneel
  • ook als speedwas in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc en marion 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

trommelinhoud is 12 kilo, dezelfde was in minder wasbeurten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de inhoud van 12 kilo, samen met de vele mogelijkheden en de gimmick dat je hem vanaf je mobiel kunt aansturen hebben over de streep getrokken. Natuurlijk waren ook de actie van verlenging van de garantie en de cashback actie erg aantrekkelijk!

Pluspunten

  • wasinhoud
  • uitgebreid wasprogramma

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P & A 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Fantastic device!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Big drum - you can fit a lot of clothes!
Silent operation, great result, economy in water, energy and detergent.

Pluspunten

  • Big drum
  • Silent operation
  • Money saving

Minpunten

  • Price
  • A bit difficult to connect it with WIFI
  • Account requires access to private data photos etc

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jv^dp 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed maar langzaam

Algemene score

8,0
Mooie grote machine die goed wast maar de programma's duren wel erg lang. Een volle machine katoen duurt 4 uren en de programma tijd is niet of nauwelijks instelbaar. Ik begrijp dat het allemaal energiezuinigheid en waterverbruik heeft te maken maar 4u is lang. Verder geen klagen maar ik bezit ze nog niet zo lang

Pluspunten

  • grote inhoud
  • stil

Minpunten

  • duur van wasbeurt
  • programma's maar zeer beperkt aan te passen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Maartje 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ontzettend mooie wasmachine. Erg stijlvol ontworpen. Handig de Addwash functie en een duidelijk overzicht met welk programma geselecteerd is etc.

Pluspunten

  • Mooi design
  • AddWash

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer