Bosch Serie 8 WAW32890NL - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Bosch Serie 8 WAW32890NL
Best Reviewed - december 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 151 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze nieuwe aankoop. Een super grote trommel. Hij is makkelijk te bedienen en het voordeel is dat hè nog snel iets kunt toevoegen als je wat vergeten bent. Het oxcydry programma super handig voor sport en uitgaanskleding. Ik wist niet dat hè van een nieuwe wasmachine zo blij kan worden.

Pluspunten

  • Oxcydry
  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

teleur gesteld

Algemene score

5,0
Wasautomaat voor mijn ouders gekocht.
Door de verkoper werd deze Bosch aangeraden.
Helaas hebben mijn ouders in de paar weken dat ze deze machine heb al 2X een monteur erbij gehad.
Het geluid wat deze machine maakt valt me tegen.

Minpunten

  • 2X monteur op bezoek gehad
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Raquel 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Algemene score

8,0
Het was moeilijk om een keuze te maken maar uiteindelijk ben ik erg blij dat met deze wasmachine. Het is niet meer nodig om vlekken voor te behandelen deze worden tijdens het wassen verwijderd de was wordt echt schoon. En omdat we pas een baby hebben gekregen gebruiken we vaak de activeOxygen programma, dan kan ik de kleren op 30 graden wassen maar worden ze wel hygiënisch schoon. Nadeel is dan wel dat het programma dan 30min langer duurt. Verder is de wasmachine met 1600 toeren erg stil.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Trommel reinigingsindicator
  • ActiveOxygen
  • Was is goed droog

Minpunten

  • Lange wasduur met active oxygen
  • Niet mogelijk om alleen te centrifugeren
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BSM de Wolff 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil apparaat

Algemene score

10,0
We hebben dit apparaat nu 2 weken maar hij bevalt erg goed. Hij is veel stiller dan onze oude Miele.
We twijfelde nog of we weer een Miele zouden nemen maar we hebben het niet gedaan omdat de service daar zo heel slecht geworden is. De Bosch kwam meteen in zicht omdat hij krachtig was en een 9kg trommel en 1600 toeren heeft. Je hoort de was nauwelijks draaien en ook het irritante eindgeluid als de was klaar is, is weggebleven. Extra de activ oxygen hetgeen de extra luchtjes wegneemt uit je kleding d.m.v. zuurstof. verder voldoet hij aan onze verwachtingen. gewoon een heel goed apparaat

Pluspunten

  • heel stil
  • Heel schoon
  • geen irritant eind signaal

Minpunten

  • nog niet gevonden tot nu toe.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlies 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met aankoop

Algemene score

9,0
zeer duidelijke display/gemakkelijk in te stellen/15 min programma favoriet/al met al erg blij met keuze voor deze machine
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wat wordt hiermee bedoelt?? 07-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was even wennen maar het werkt perfect met de vele mogelijkheden. Voldoet volledig aan onze wensen.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Te vreden.... 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustig / luxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gelijk een was gedraaid na aankoop, wat een rustige machine. Mooi schoon kwam de was er uit en ruikt lekker door de active oxygen refresh. Veel mogelijkheden... ik ga rustig alle programma’s uitproberen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Lage temperatuur bacterie vrij

Minpunten

  • Eco programma duurt wel heel lang
  • Bestuderen van gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ingrid Weijer Abma 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al jaren was ik met Bosch wasmachine, deze machine is stil in gebruik, je hoort hem bijna niet.
nadeel de reinigingsknop knippert te vaak. binnen 14 dagen moet ik de machine weer reinigen terwijl de was niet extreme vies is, maar voor de geurtjes moet uit wassen.

Pluspunten

  • stille machine
  • vele was mogelijkheden

Minpunten

  • reinigingsknop knippert om de 14 dagen.
  • machine is/ kan nog niet smerig zijn.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac 19-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot bedienngsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude Bosch wasmachine had het na 13 jaar trouwe en probleemloze dienst begeven. De nieuwe wasmachine van Bosch is van een jongere generatie en blinkt uit in overzichtelijkheid en bedieningsgemak.

Pluspunten

  • overzichtelijk bedieningsscherm
  • bedieningsgemak
  • geluidsarm
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kataj van hekezen 09-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving,duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is oke, heb gekozen voor een 1600 toeren toestel, jammer is dat hij alleen op 60 gr was op 1600 tr. centrifugeerd.
geluid is prima zacht, schud en rammelt niet.
dus op een klein puntje na zeer tevreden.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GDOGT 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
De aangeschafte wasmachine heeft vele mogelijkheden van instellingen voor de juiste was. Met name het zuinige energieverbruik en de technische vernieuwingen hebben ons ertoe bewogen dit apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Energieverbruik
  • uitesteld wasprogramma
  • Active oxiygen
  • Snelle service leverancier
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijke 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg blij met mijn Bosch wasmachine, duidelijke display, makkelijke bediening, grote trommel, 1600 toeren, start uitstel is simpel, motor is erg rustig we kunnen weer normaal praten in de keuken zonder herrie van een wasmachine. Kortom een fijne machine die hoop ik jaren mee kan.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hanriette 05-07-2018

Wast erg schoon,en is geluids arm geweldig.

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne Wasautomaat geluidsarm wast erg Schoon en in plaats 2 wassen te moeten draaien kan alles er in een keer in een betere keus had ik niet kunnen maken
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Harry 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor de Bosch gekozen na 15 jaar een Miele te hebben gehad de doorslag was de Active Oxygen en de korte was van 15 minuten en ook de behulpzame verkoper van Expert Koppenol

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Veel programma’s
  • Active Oxygen is super
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonny2x4 29-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schoon, stil, droog!

Algemene score

9,0
Zoals gewend van Bosch werkt de machine boven verwachting. Het ActiveOxygen doet, voor zover je kunt nagaan natuurlijk, wat het belooft. Schone en hygiënische was zonder noemenswaardige extra kosten. De trommelverlichting plus mega trommel is ideaal. Daarnaast is de machine, zelfs op 1600 toeren lekker stil. De was komt er dan ook nog eens extra droog uit.

Al met al een topper! Hopelijk gaat deze net zo lang mee als de overige Bosch apparatuur!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon
  • ActiveOxygen
  • Grote trommel

Minpunten

  • Geen vloeibaar wasmiddel via het bakje
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renee 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote machine met duidelijk en helder beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachines zijn niet het leukste om te kopen , maar wel handig. Deze heeft veel mogelijkheden, is praktisch in gebruik en voldoet aan de huidige kwaliteitseisen.

Pluspunten

  • goed instelbaar op eigen eisen
  • actieve zuurstof functie

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rebel 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helder en duidelijke bediening en schone was

Algemene score

9,0
na 16 jaar een nieuwe generatie Bosch aangeschaft. Wat een vooruitgang in techniek, bedienings gemak, inzicht in energie en water gebruik. Prachtige nieuwe toepassingen, zoals het oxygen refresh programma. Nooit meer kleding op het balkon te laten uitwaaien en vervolgens wegwaaien. Ben ook onder de indruk van de centrifuge kracht en stilte van de machine.

Pluspunten

  • mogelijkheden in wasprogramma's
  • toepassingen
  • grote deur
  • stilte
  • centrifugekracht
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Guldenaar 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super degelijke wasmashine, zeer degelijke uitvoering, eenvoudig te bedienen, exstreem schone was, geruisloos boven verwachting, echt een topper!

Pluspunten

  • exstreem droge was
  • geruisloos
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Royale trommel en een hoog toerental voor het centrifugeren. Bovendien hoor je de machine nauwelijks. Heb de Active Oxygen nog niet geprobeerd.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • stil
  • 1600 toeren centrifuge
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathrien Telgenhof Oppedijk 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede vervanger van mijn Miele
Mooi design
Handzame en overzichtelijke knoppen
En....
Lampje in de trommel

Pluspunten

  • Rustig
  • Duidelijke knoppen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews