Bosch Serie | 8 WAW32890NL - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Bosch Serie | 8 WAW32890NL
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DB 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille machine met grote trommelinhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze Bosch, 17 jaar oud begaf het dit weekend en ik heb deze nog dezelfde dag in gebruik genomen. Ik hoop,dat we weer zo lang plezier hebben van deze machine als van de vorige. Ik vind dat oxygen programma wel heel fijn erop voor de vele handdoeken die ik als massagetherapeut wekelijks weg moet wassen.

Pluspunten

  • Grote wascapaciteit
  • Oxygen programma
  • Hoge toeren
  • Vele verschillende instelmogelijkheden
  • Fluisterstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke Peters 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede wasmachine, wast goed , fijne programma's en weinig lawaai met het wassen en centrifugeren.
Lichtje in de trommel is een goede toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • vele verschillende programma's
  • weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony W 18-04-2017

Fantastische bediening

Algemene score

10,0
Alleen maar positief over deze wasmachine. Makkelijk en overzichtelijk te bedienen.
Kleding komt er superglad uit. Stof van kleding blijft ook mooi. Weinig wasmiddel nodig.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Henny 20-03-2017 Product paar maanden in bezit

Uitstekende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine een paar maanden .
Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.
De machine is wel aan de prijs maar daar heb je dan ook een zeer goede wasmachine voor.

Pluspunten

  • Wast schoon en goed
  • Uitstekende machine van Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ronald 28-02-2017 Product paar weken in bezit

teleur gesteld

Algemene score

5,0
Wasautomaat voor mijn ouders gekocht.
Door de verkoper werd deze Bosch aangeraden.
Helaas hebben mijn ouders in de paar weken dat ze deze machine heb al 2X een monteur erbij gehad.
Het geluid wat deze machine maakt valt me tegen.

Minpunten

  • 2X monteur op bezoek gehad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Aad v Dop 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Vandaag in gebruik genomen. 3x gewassen eerste indruk super.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine was aan vervanging toe en onze keus viel op dit type met zijn vele mogelijkheden. Onze
indruk na enkele wasbeurten is dat het een geweldige
machine is.

Pluspunten

  • ziet er strak uit
  • super schoon
  • weinig geluid
  • droog

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine met grote trommel, gemakkelijk te bedienen, was ruikt lekker fris. Daarnaast erg stil, is prettig als je 's avonds of 's nachts een wasmachine aanzet.

Pluspunten

  • was ruikt lekker fris
  • zeer stil
  • makkelijk te bedienen
  • grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nilis 01-02-2017 Product paar weken in bezit

Frisse waslucht

Algemene score

9,0
Wasmachine Bosch Active Ozon geeft werkelijk een heerlijke frisse lucht aan de was. Leuk om te zien in de wasmachine als je de was een ozon-beurtje geeft, zie je de "rook" de trommel in zweven. Stille machine ook!

Pluspunten

  • Fris ruikend wasgoed
  • Stille machine
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Iets duurder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eelde 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een goede vergelijk kwamen wij uit bij deze Bosch wasmachine,
een compleet apparaat met veel mogelijkheden. En een ruime was trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Jong 13-01-2017 Product paar maanden in bezit

Heerlijke stille wasmachine dat doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu twee maanden in gebruik. Heerlijke wasmachine, makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Speciaal gekozen vanwege oxygen en anti bacterie programma.

Pluspunten

  • Active Oxygen programma
  • Anti bacterie programma
  • Grootte vulopening
  • zuinig
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belinda 10-01-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine, wast schoon en dat is prettig ;)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gene wat mij aan deze machine aantrok was het Oxy programma, nu stinkt onze kledij niet meer als we bij rokende mensen op bezoek zijn geweest...
Prijs en kwaliteit staan goed in verhouding...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine heeft veel mogelijkheden. Het apparaat is desondanks zeer gemakkelijk in de bediening. Het display is duidelijk afleesbaar. De grote vulopening is handig voor bv dekbedovertrekken.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • zuinig
  • grote vulopening
  • duidelijk display

Minpunten

  • draaiopening deur niet te kiezen of verzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrie 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ernergiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische energiezuinige en stille wasmachine, gemakkelijk in gebruik dankzij heldere display. Had ik veel eerder moeten kopen!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • goed leesbare display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorina Captein 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloze wasmachine met een duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een uitstekende moderne energie geruisloze zuinige Bosch wasmachine met een duidelijke display en uitgerust met een ActiveOxygen technologie handig dan kan je op hele lage temperaturen wassen zelfs zonder wasmiddel en de was kan hiermee ook opgefrist worden!

Pluspunten

  • met een ActiveOxygen tecnologie!
  • Wast zonder wasmiddel op hele lage temperaturen
  • Ook handig als je een allergie heb en
  • Frist de was op, je heb zo je eigen stomerij 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijkstra 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Active Oxygen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe wasmachine gekocht met Active oxygen functie. Eerst konden we niet geloven dat nare geurtjes weg zouden gaan. Maar na een paar keer dit te hebben gebruikt wisten we dat we de juiste aankoop hadden gedaan. Na een avondje uit of in de rook te hebben gestaan gooi je je kleding in de wasmachine en binnen 45 minuten ruik je er niks meer van! Wij zijn zeer content over deze nieuwe functie van Bosch.

Pluspunten

  • Active Oxygen
  • SpeedPerfect
  • EcoPerfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FemkeB 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bijna geluidloos en super fris!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine nu een paar dagen in gebruik maar hij wast perfect schoon en na de active oxygen toevoer ruikt de was super lekker!
Doordat hij zo stil is kan je prima 's nachts wassen. Hij is makkelijk in het gebruik ondanks de vele mogelijkheden.
Mooie grote trommel mét licht, ook handig.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil in gebruik
  • Piepjes zijn uit te zetten
  • Lage temp bacteriën kwijt door de active oxygen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne van Gerven 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige machines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik geef de prachtige machines nu al een 10! Ben er zo blij mee! Duidelijke omschrijving voor het gebruik. Kwaliteit is top!

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BSR Breda 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Stille, zuinige wasmachine met grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze machine gekozen vanwege de grote trommel en het energielabel. De was is heerlijk schoon en fris terwijl er weinig water wordt gebruikt. Er is een grote variatie aan programma's maar vooral het opfrissen van kleding zonder wassen is fijn.

Pluspunten

  • Extra grote trommel
  • Stil
  • Zuinig in energie
  • Zuinig in water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hedwig 30-12-2016 Product paar weken in bezit

strak uitziend wasapparaat en een mooi extraatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Esthetisch en bedienbaar uitstekend op orde. De extra technologie helpt echt om na verblijf in rokerige en vettige ruimtes de gedragen kleding weer fris te doen ruiken. Tenslotte is het energieverbruik state of the art.

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stille wasmachine,perfect schoon resultaat en heerlijk fris dankzij de actieve zuurstof..super

Pluspunten

  • Stil..fris.goed droog gecentruficeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews