Bosch Serie 8 WAW32890NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 148 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAW32890NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze nieuwe aankoop. Een super grote trommel. Hij is makkelijk te bedienen en het voordeel is dat hè nog snel iets kunt toevoegen als je wat vergeten bent. Het oxcydry programma super handig voor sport en uitgaanskleding. Ik wist niet dat hè van een nieuwe wasmachine zo blij kan worden.

Pluspunten

  • Oxcydry
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

teleur gesteld

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

5,0
Wasautomaat voor mijn ouders gekocht.
Door de verkoper werd deze Bosch aangeraden.
Helaas hebben mijn ouders in de paar weken dat ze deze machine heb al 2X een monteur erbij gehad.
Het geluid wat deze machine maakt valt me tegen.

Minpunten

  • 2X monteur op bezoek gehad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Anneke 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fluisterstille nieuwste techniek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Mooi zuinig "wonder op wielen" Gaan we jaren plezier van hebben. Fraaie vormgeving is mooi meegenomen (staat in de garage)!

Pluspunten

  • active oxygen
  • super stil

Minpunten

  • aan de prijs
  • wassen duurt wat langer dan eerder gewend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla van Vliet, Lodewijck SLapen & Tafelen 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MODERN EN ZUINIG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Veel opties en mogelijkheden. Bosch gaat met zijn tijd mee; op lage temperatuur wassen is mogelijk maar dan toch bacterien doden door toevoegen van oxygen!! Ook zuinige stand is heel fijn.

Pluspunten

  • oxygen, eco, mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cat 29-12-2018

Hoi Carla, heeft deze Bosch ook de mogelijkheid om alleen te centrifugeren zonder spoelen? Ik kan het niet vinden in de specificaties en op www.Bosch-home.nl lees ik een review waarin staat dat het niet mogelijk is. Ik kan me haast niet voorstellen dat deze machine dat niet kan, vandaar mijn vraag. Alvast bedankt voor je reactie.

Reageer

Veerle 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, weinig geluid, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

8,0
het scherm is erg groot en duidelijk te lezen, daarnaast is het apparaat makkelijk te bedienen met de grote draaiknop en extra toetsen. Het active oxygen programma werkt perfect, muffe geurtjes uit sportkleren zijn verdwenen.

Pluspunten

  • duidelijk
  • energiezuinig
  • Active Oxygen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E.Hoeks 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel en fijne grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat er zoveel mogelijkheden op zitten.
Grote trommel en toch aangepast aan hoeveelheid was de tijdsduur en waterverbruik.
Ook de aanwezigheid van het Active Oxygen programma is fijn.
Ik heb hem nog maar pas maar tot nu toe bevalt hij prima!
E.Hoeks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAW32890

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Ruime trommel, bacterie dodend. Droogt zeer goed. Zeer goede verbetering ten opzichte van onze oude machine.

Pluspunten

  • Drogen
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ideale wasmachine , leuker wordt het niet !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
super wasmachine . duidelijk , voldoende programma's , grote trommel . Ben er echt blij mee ;-)
ook het opfrisprogramma is ideaal

Pluspunten

  • grote trommel
  • ruime keuze uit programma's
  • was wordt schoon met weinig zeep

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Hut 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

exclusive met de active oxygen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Helemaal weg van de active oxygen. Je wasgoed ruikt als nieuw alle nare geurtjes weg bv rook.
Zo spaar je je nette kleding. Ook de verschillende was programma's bevallen goed. Eerst wel even uitzoeken met het boekje erbij. Maar verder wel duidelijk.

Pluspunten

  • active oxygen
  • keuze aan programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 04-12-2018

Mooie machine, schone was!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

8,0
Sinds een week ben ik in het bezit van deze wasmachine. Mooie uitvoering, maar wat belangrijker is : een schone was. De machine staat naast de slaapkamer. Maakt heel weinig geluid. Perfect om 's nachts te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

George 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAW32890NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

10,0
De vorige Bosch wasmachine hebben we gekocht in april 1998 (dus meer dan 20 jaar geleden) en heeft het al die tijd voortreffelijk gedaan en hij werkt nog steeds. Maar voordat hij echt de geest gaat geven hebben we nu een nieuwe wasmachine gekocht en natuurlijk, gezien de vorige ervaring, weer een Bosch. We hebben de nieuwe wasmachine net bij ons staan en de eerste was gedraaid. De machine is ontzettend stil. en de was is helemaal schoon. Wat ons ook heel erg aansprak was het Active Oxygen want daarmee kan je kleding opfrissen zonder een hele was te draaien. De display heeft hele grote letters en cijfers en is daardoor gemakkelijk te lezen. De vormgeving vinden we prachtig. Ook het gebruikersgemak is heel goed want er zit een duidelijke handleiding bij.

Pluspunten

  • Active Oxygen
  • grote trommel

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G..Mombarg 28-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

wasmachine werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

8,0
werkt prima als je enige ervaring hebt opgedaan. Duidelijk display waar je gemakkelijk de programma's kunt kiezen .

ik kan deze machine aanbevelen

Pluspunten

  • overziochtelijke programma's

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Noelle 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Digitale tiptoetsen, energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Bosch is een degelijk en sterk merk. Ik heb eerder een Bosch wasmachine gehad en was daar zeer tevreden over. De machine is erg zuinig in het gebruik. De digitale tiptoetsen zijn handig en heerlijk gebruiksvriendelijk. Een kind kan de was doen!
Verder vind ik de optie Active Oxygen geniaal, sommige kleding wil je gewoon even opfrissen en hoeven geen hele wasbeurt te hebben. Super fijne uitvinding.

Pluspunten

  • Active Oxygen
  • Voor geprogrammeerde wasbeurten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Zelf waspoeder toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peek 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne enegie zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Wasmachine met eenvoudige bediening en geweldige mogelijkheden.......en niet vergeten de top specialiteit ActieveOxygen, een unieke hygiene mogelijkheid. Deze heeft mijn Miele van 22 jaar oud vervangen en overtroffen.

Pluspunten

  • prijs
  • bediening
  • mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BoschWAW32890NL 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

7,0
De wasmachine werkt goed,de vormgeving is mooi.
Jammer dat als je even de centrifuge wil gebruiken, omdat er bij sommige programma's het toerental te laag is, er OOK weer een keer wordt gespoeld, EXTRA WATER GEBRUIK !!, En dat het je dan weer 22 minuten kost voordat de wast klaar is.
ik vindt ook dat de progamma's heel lang duren, ik weet dat de speed knop er is ,die gebruik ik dan ook regelmatig .

Pluspunten

  • OXYGEN IS FIJN, de kleding frist daar goed van op

Minpunten

  • centrifugeren kost te veel tijd
  • duur programma's erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A. van Hal 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Heel makkelijk in gebruik en vele extra handige functie. Active oxygen functie super handig! De wasmachine is geruisloos en energiebewust.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raquel 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

8,0
Het was moeilijk om een keuze te maken maar uiteindelijk ben ik erg blij dat met deze wasmachine. Het is niet meer nodig om vlekken voor te behandelen deze worden tijdens het wassen verwijderd de was wordt echt schoon. En omdat we pas een baby hebben gekregen gebruiken we vaak de activeOxygen programma, dan kan ik de kleren op 30 graden wassen maar worden ze wel hygiënisch schoon. Nadeel is dan wel dat het programma dan 30min langer duurt. Verder is de wasmachine met 1600 toeren erg stil.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Trommel reinigingsindicator
  • ActiveOxygen
  • Was is goed droog

Minpunten

  • Lange wasduur met active oxygen
  • Niet mogelijk om alleen te centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BSM de Wolff 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

10,0
We hebben dit apparaat nu 2 weken maar hij bevalt erg goed. Hij is veel stiller dan onze oude Miele.
We twijfelde nog of we weer een Miele zouden nemen maar we hebben het niet gedaan omdat de service daar zo heel slecht geworden is. De Bosch kwam meteen in zicht omdat hij krachtig was en een 9kg trommel en 1600 toeren heeft. Je hoort de was nauwelijks draaien en ook het irritante eindgeluid als de was klaar is, is weggebleven. Extra de activ oxygen hetgeen de extra luchtjes wegneemt uit je kleding d.m.v. zuurstof. verder voldoet hij aan onze verwachtingen. gewoon een heel goed apparaat

Pluspunten

  • heel stil
  • Heel schoon
  • geen irritant eind signaal

Minpunten

  • nog niet gevonden tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlies 21-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met aankoop

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
zeer duidelijke display/gemakkelijk in te stellen/15 min programma favoriet/al met al erg blij met keuze voor deze machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wat wordt hiermee bedoelt?? 07-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Algemene score

9,0
Het was even wennen maar het werkt perfect met de vele mogelijkheden. Voldoet volledig aan onze wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews