Bosch Serie | 8 WAW32890NL - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Bosch Serie | 8 WAW32890NL
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 73 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Nederstigt 27-05-2017 Product paar weken in bezit

geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben voor de derde x een Bosch wasmachine gekozen. Omdat het alles schoon wast.Wij hebben de kinderen 25 jaar geleden , katoenen luiers gebruikt en het waste alles schoon . nu later zit mijn oudste zoon in de staal , en nu zijn zijn werkkleding weer erg schoon. Het bevalt ons prima. Nu heb je ook meer keuze's op de machines.Dus weer een bos in 36 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry 24-05-2017 Product paar maanden in bezit

Super wasresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening super wasresultaten.. fijne keuze tussen eco en snel... trommelverlichting is erg handig voor de laatste sokjes. Pauze stand is iedeaal voor de vergeten was

Pluspunten

  • Super schoon
  • Ozon verwijdert bacterien en nare geurtje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zippo 20-05-2017 Product paar weken in bezit

Superschoon en met prima opfrismodule

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De beste wasmachine die we ooit gehad hebben. Héél stil en met een fijne opfrisfunctie om snel wat kleding te zuurstof-reinigen , zoals op de ouderwtse bleekveldjes

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Helemaat geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 19-05-2017 Product paar maanden in bezit

vuile was doet hem geen zier. Een Bosch wast hem met plezier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren tobben met niet altijd schone was, oo niet altijd fris ruikende was en verder een niet goed centrifugerende machine is het een verademing dat met onze nieuwe Bosch al die onhebbelijkheden tot het verleden horen.

Pluspunten

  • Schoon en fris
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kwaliteit 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Verhuisd en nieuwe wasmachine gekocht!

Algemene score

9,0
Bij verhuizing, de oude wasmachine vervangen door een nieuwe. De machine kwam naast de diepvries op een degelijke en sterke verhoging te staan. Bij het centrifugeren vlogen de diepvrieskippen bijna door de ruimte. Het trillen, lawaai en het
schudden daar maak je in een appartement geen vrienden mee. Bij de fabrikant kregen geen bevredigend antwoord.
Wel bij "Expert". We konden een andere wasmachine uitzoeken. Nu is het een Bosch WAW32890NL geworden.
Wat een verschil, geweldig, dit is wat we verwachten.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Nog niets
  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 17-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine, wast erg schoon

Algemene score

9,0
Dit is een heel fijne wasmachine, de was komt er veel schoner uit dan uit m'n oude wasmachine. Hij is stil, ook met centrifugeren en energiezuinig. Heel handig is dat je nog snel even een sok of zo kan toevoegen als het programma al loopt. Als je zuinig wil wassen dan kosten de programma's wel veel tijd; wanneer je snel wilt wassen kan dat wel maar dan verbruik je ook meer energie. Hoe zuiniger programma je kiest, hoe langzamer, maar dat is waarschijnlijk met alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • Je kan was toevoegen
  • was opfrissen met ActiveOxygen
  • stil
  • zuinig
  • heel eenvoudig te bedienen, duidelijk display

Minpunten

  • geen bediening via app
  • geen automatische wasmiddel dosering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 11-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker grote trommel en overzichtelijke programma's ! Leuke bijeenkomstigheid is dat deze programma heeft om kleding op te frissen.

Pluspunten

  • Grote wastrommel
  • Lichtje in de wastrommel

Minpunten

  • Wasprogramma duurt 3 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendriks van Warbij 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Grote trommel en ActiveOxygen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne wasmachine. Makkelijke bediening. Grote trommel 1600 toeren en helemaal geweldig is het ActieveOxygen programma, waardoor je wasgoed heerlijk fris ruikt. Ook het opfrissen van b.v. colberts. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • actieveoxygen
  • 1600 toeren
  • deur openen tijdens draaien
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.Goudswaard 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch WAW 32890NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, duidelijk in gebruik en keuzemogelijkheden. Wat is t'íe heerlijk stil, ook bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Handige en duidelijke programmakeuze
  • Stil
  • grote vulopening
  • standaard aquastop
  • layout

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonja 29-04-2017

geweldig

Algemene score

10,0
ik had vanaf 1999 een bosch wff160 hij deed het nog wel maar wilde vernieuwen. Dus viel ons oog op deze bosch waw32890nl en ik moet zeggen wat een geweldige machine is dat geruisloos wast echt schoon en het hele fijne is tocj
h ook de active oxygen refresch we hopen en denken ook wel dat we er jaren plezier van hebben
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

van der Velden 27-04-2017 Product paar weken in bezit

geweldige machine

Algemene score

8,0
ik had vanaf 1999 een bosch wff160 hij deed het nog wel maar wilde vernieuwen. Dus viel ons oog op deze bosch waw32890nl en ik moet zeggen wat een geweldige machine is dat geruisloos wast echt schoon en het hele fijne is tocj
h ook de active oxygen refresch we hopen en denken ook wel dat we er jaren plezier van hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille machine met grote trommelinhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze Bosch, 17 jaar oud begaf het dit weekend en ik heb deze nog dezelfde dag in gebruik genomen. Ik hoop,dat we weer zo lang plezier hebben van deze machine als van de vorige. Ik vind dat oxygen programma wel heel fijn erop voor de vele handdoeken die ik als massagetherapeut wekelijks weg moet wassen.

Pluspunten

  • Grote wascapaciteit
  • Oxygen programma
  • Hoge toeren
  • Vele verschillende instelmogelijkheden
  • Fluisterstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke Peters 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede wasmachine, wast goed , fijne programma's en weinig lawaai met het wassen en centrifugeren.
Lichtje in de trommel is een goede toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • vele verschillende programma's
  • weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony W 18-04-2017

Fantastische bediening

Algemene score

10,0
Alleen maar positief over deze wasmachine. Makkelijk en overzichtelijk te bedienen.
Kleding komt er superglad uit. Stof van kleding blijft ook mooi. Weinig wasmiddel nodig.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Henny 20-03-2017 Product paar maanden in bezit

Uitstekende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine een paar maanden .
Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.
De machine is wel aan de prijs maar daar heb je dan ook een zeer goede wasmachine voor.

Pluspunten

  • Wast schoon en goed
  • Uitstekende machine van Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ronald 28-02-2017 Product paar weken in bezit

teleur gesteld

Algemene score

5,0
Wasautomaat voor mijn ouders gekocht.
Door de verkoper werd deze Bosch aangeraden.
Helaas hebben mijn ouders in de paar weken dat ze deze machine heb al 2X een monteur erbij gehad.
Het geluid wat deze machine maakt valt me tegen.

Minpunten

  • 2X monteur op bezoek gehad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Aad v Dop 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Vandaag in gebruik genomen. 3x gewassen eerste indruk super.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine was aan vervanging toe en onze keus viel op dit type met zijn vele mogelijkheden. Onze
indruk na enkele wasbeurten is dat het een geweldige
machine is.

Pluspunten

  • ziet er strak uit
  • super schoon
  • weinig geluid
  • droog

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine met grote trommel, gemakkelijk te bedienen, was ruikt lekker fris. Daarnaast erg stil, is prettig als je 's avonds of 's nachts een wasmachine aanzet.

Pluspunten

  • was ruikt lekker fris
  • zeer stil
  • makkelijk te bedienen
  • grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nilis 01-02-2017 Product paar weken in bezit

Frisse waslucht

Algemene score

9,0
Wasmachine Bosch Active Ozon geeft werkelijk een heerlijke frisse lucht aan de was. Leuk om te zien in de wasmachine als je de was een ozon-beurtje geeft, zie je de "rook" de trommel in zweven. Stille machine ook!

Pluspunten

  • Fris ruikend wasgoed
  • Stille machine
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Iets duurder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eelde 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een goede vergelijk kwamen wij uit bij deze Bosch wasmachine,
een compleet apparaat met veel mogelijkheden. En een ruime was trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews