Bosch Serie | 8 WAW32890NL - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Bosch Serie | 8 WAW32890NL
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aad v Dop 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Vandaag in gebruik genomen. 3x gewassen eerste indruk super.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine was aan vervanging toe en onze keus viel op dit type met zijn vele mogelijkheden. Onze
indruk na enkele wasbeurten is dat het een geweldige
machine is.

Pluspunten

  • ziet er strak uit
  • super schoon
  • weinig geluid
  • droog

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine met grote trommel, gemakkelijk te bedienen, was ruikt lekker fris. Daarnaast erg stil, is prettig als je 's avonds of 's nachts een wasmachine aanzet.

Pluspunten

  • was ruikt lekker fris
  • zeer stil
  • makkelijk te bedienen
  • grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nilis 01-02-2017 Product paar weken in bezit

Frisse waslucht

Algemene score

9,0
Wasmachine Bosch Active Ozon geeft werkelijk een heerlijke frisse lucht aan de was. Leuk om te zien in de wasmachine als je de was een ozon-beurtje geeft, zie je de "rook" de trommel in zweven. Stille machine ook!

Pluspunten

  • Fris ruikend wasgoed
  • Stille machine
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Iets duurder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eelde 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een goede vergelijk kwamen wij uit bij deze Bosch wasmachine,
een compleet apparaat met veel mogelijkheden. En een ruime was trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Jong 13-01-2017 Product paar maanden in bezit

Heerlijke stille wasmachine dat doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu twee maanden in gebruik. Heerlijke wasmachine, makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Speciaal gekozen vanwege oxygen en anti bacterie programma.

Pluspunten

  • Active Oxygen programma
  • Anti bacterie programma
  • Grootte vulopening
  • zuinig
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belinda 10-01-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine, wast schoon en dat is prettig ;)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gene wat mij aan deze machine aantrok was het Oxy programma, nu stinkt onze kledij niet meer als we bij rokende mensen op bezoek zijn geweest...
Prijs en kwaliteit staan goed in verhouding...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine heeft veel mogelijkheden. Het apparaat is desondanks zeer gemakkelijk in de bediening. Het display is duidelijk afleesbaar. De grote vulopening is handig voor bv dekbedovertrekken.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • zuinig
  • grote vulopening
  • duidelijk display

Minpunten

  • draaiopening deur niet te kiezen of verzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrie 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ernergiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische energiezuinige en stille wasmachine, gemakkelijk in gebruik dankzij heldere display. Had ik veel eerder moeten kopen!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • goed leesbare display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorina Captein 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloze wasmachine met een duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een uitstekende moderne energie geruisloze zuinige Bosch wasmachine met een duidelijke display en uitgerust met een ActiveOxygen technologie handig dan kan je op hele lage temperaturen wassen zelfs zonder wasmiddel en de was kan hiermee ook opgefrist worden!

Pluspunten

  • met een ActiveOxygen tecnologie!
  • Wast zonder wasmiddel op hele lage temperaturen
  • Ook handig als je een allergie heb en
  • Frist de was op, je heb zo je eigen stomerij 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijkstra 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Active Oxygen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe wasmachine gekocht met Active oxygen functie. Eerst konden we niet geloven dat nare geurtjes weg zouden gaan. Maar na een paar keer dit te hebben gebruikt wisten we dat we de juiste aankoop hadden gedaan. Na een avondje uit of in de rook te hebben gestaan gooi je je kleding in de wasmachine en binnen 45 minuten ruik je er niks meer van! Wij zijn zeer content over deze nieuwe functie van Bosch.

Pluspunten

  • Active Oxygen
  • SpeedPerfect
  • EcoPerfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FemkeB 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bijna geluidloos en super fris!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine nu een paar dagen in gebruik maar hij wast perfect schoon en na de active oxygen toevoer ruikt de was super lekker!
Doordat hij zo stil is kan je prima 's nachts wassen. Hij is makkelijk in het gebruik ondanks de vele mogelijkheden.
Mooie grote trommel mét licht, ook handig.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil in gebruik
  • Piepjes zijn uit te zetten
  • Lage temp bacteriën kwijt door de active oxygen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne van Gerven 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige machines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik geef de prachtige machines nu al een 10! Ben er zo blij mee! Duidelijke omschrijving voor het gebruik. Kwaliteit is top!

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BSR Breda 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Stille, zuinige wasmachine met grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze machine gekozen vanwege de grote trommel en het energielabel. De was is heerlijk schoon en fris terwijl er weinig water wordt gebruikt. Er is een grote variatie aan programma's maar vooral het opfrissen van kleding zonder wassen is fijn.

Pluspunten

  • Extra grote trommel
  • Stil
  • Zuinig in energie
  • Zuinig in water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hedwig 30-12-2016 Product paar weken in bezit

strak uitziend wasapparaat en een mooi extraatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Esthetisch en bedienbaar uitstekend op orde. De extra technologie helpt echt om na verblijf in rokerige en vettige ruimtes de gedragen kleding weer fris te doen ruiken. Tenslotte is het energieverbruik state of the art.

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stille wasmachine,perfect schoon resultaat en heerlijk fris dankzij de actieve zuurstof..super

Pluspunten

  • Stil..fris.goed droog gecentruficeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krullie 27-12-2016 Product paar weken in bezit

top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine met vele mogelijkheden. Machine is erg stil,ook bij centrifugeren. Active oxygen progamma heel bijzonder,ideaal met colbertjes

Pluspunten

  • zeer stil
  • active oxygen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GXL 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een grote trommelinhoud, wat erg handig is voor een gezin met kinderen. De machine is heel erg stil, en ook de machine signalen kunnen via een speciaal menu zachter of uit gezet te worden.

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • geluiden zachter of uit
  • zuinige eco stand
  • Speed stand voor als je haast hebt

Minpunten

  • Display verlichting is niet dimbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanda 23-12-2016 Product paar weken in bezit

Erg fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Erg prettige te bedienen machine. Veel mogelijke was programma's zoals sport en blouse wasprogramma die goed bevallen. Wasmachine is ook een stuk stiller dan de vorige wat erg prettig is.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel passende keuze mogelijkheden
  • Licht in de trommel

Minpunten

  • Toetsen zijn erg gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy de Vogt 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Was en droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze combinatie is door zijn grote en heldere display zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking en ouderen. De wasmachine wast heel schoon en zowel de wasmachine als de droger zijn makkelijk te bedienen. De combinatie is een plaatje

Pluspunten

  • Grote display
  • Eenvoudige bediening
  • wast goed schoon
  • Het is een mooi en strak geheel
  • Grote keuze uit wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bedienen, fluister stil. We hebben deze machine gekocht voor het programma active oxygen. Het is een geweldige opfrisser!

Pluspunten

  • bediening
  • geluid
  • active oxygen
  • grote deuropning
  • digitaal te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews