Bosch Serie 8 WAW32890NL - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Bosch Serie 8 WAW32890NL
Best Reviewed december 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 126 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze nieuwe aankoop. Een super grote trommel. Hij is makkelijk te bedienen en het voordeel is dat hè nog snel iets kunt toevoegen als je wat vergeten bent. Het oxcydry programma super handig voor sport en uitgaanskleding. Ik wist niet dat hè van een nieuwe wasmachine zo blij kan worden.

Pluspunten

  • Oxcydry
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

teleur gesteld

Algemene score

5,0
Wasautomaat voor mijn ouders gekocht.
Door de verkoper werd deze Bosch aangeraden.
Helaas hebben mijn ouders in de paar weken dat ze deze machine heb al 2X een monteur erbij gehad.
Het geluid wat deze machine maakt valt me tegen.

Minpunten

  • 2X monteur op bezoek gehad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

j peemen 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote automaat

Algemene score

8,0
zeer goed product , daar staat Bosch om bekent, reduceerd de tijd naar die hij nodig acht,er kan heel veel wasgoed in bij de 9l inhoud die wij genomen hebben

Pluspunten

  • heel veel wasprogramma''s

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

drouen 03-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine waw 32890 nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldige machine
heel groot verschil met de oude miele die we voorheen hadden nagenoeg geen geluid en de was is nu echt zuiver.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja van der Loos 30-03-2018

Spik en span

Algemene score

10,0
Het wasgoed is ouderwets schoon en ruikt heerlijk fris, met een minimum aan water, elektra en wismiddel. Een enorme vooruitgang !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arie 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een gezins wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product.
Wast mooi schoon/zuinig en stil
Hier kan tenminste veel was in.
Echt een gezinsmachine.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • stil en zuinig

Minpunten

  • pauze knop reageerd ongewild erg snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wasmachine 05-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch wasmachine nu een aantal maanden in gebruik en ik kan niet anders zeggen dat de automaat precies voldoet aan mijn verwachtingen. Goede prijs voor een goede machine.
Alles apart instelbaar zoals temperatuur/centrifuge toerental/speciaal programma voor sportkleding enz. Ben er erg happy mee!
O en ook niet onbelangrijk, de service van Bosch is helemaal top!!

Pluspunten

  • speciaal progamma voor sportkleding
  • stil tijdens het wassen
  • alles apart in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RietD 06-02-2018

Super product

Algemene score

10,0
Makkelijker om te bedienen kan niet en heeft alles wat een wasmachine moet hebben, echt professioneel
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tayyip 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
alle merken uitgeprobeerd bij familie en vrienden maar bosch serie 8 WAW32890NL blijft mijn favoriet heel erg zuinig weinig geluid goede resultaten en alle programma's. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCHE WASMACHINE 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gOEDE KEUZEN WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IK BEN ZO BLIJ MET MIJN WASMACHINE, HEB TOCH WEER VOOR BOSCH GEKOZEN OMDAT IK HIER VOOR OOK EEN BOSCHE HEB GEHAD DIE 18 JAAR MEE GING. vandaar DAT IK NU WEER VOOR EEN BOSCHE BEN GEGAAN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvn 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk te bedienen wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor ook een bosch wasmachine gehad waar ik erg tevreden over was. Omdat mijn budget niet zo heel groot is kwam ik op deze wasmachine. de display is heel duidelijk leesbaar en heel makkelijk te bedienen.
Ruime, gladde trommel waardoor was beter beschermd wordt en een met mijn wasmiddel een heerlijk fris en schoon resultaat! zet 's avonds de wasmachine klaar en stel hem in zodat als ik wakker wordt deze ook klaar is.

Pluspunten

  • Heel duidelijk display
  • grote, gladde trommel
  • instelbaar wanneer de was klaar moet zijn
  • lamp in de trommel, gaat als het wassen begint

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Frenzley 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is zeker een aanrader. Ruime keuze uit programma's en gemakkelijk in gebruik en wat ik niet onbelangrijk vind bijna geluidloos. Kwaliteit en prijsverhouding is goed. Waarom ik voor dit product gekozen heb? Mijn vorige wasmachine was ook een Bosch, dat zegt genoeg denk ik

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Oxygen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantine Boer 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAW 32890 NL wasmachine

Algemene score

9,0
Na 16 jaar weer een nieuwe Bosch wasmachine gekocht. Ben er erg tevreden over. Prijs kwaliteit is super! Zeker met het active oxygen waarmee u geuren zonder te wassen uit u kleding kan krijgen. Zelfs een colbert kan er erin en komt er heerlijk fris uit. Mooie grote trommel en duidelijk display!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bree 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor een wasmachine uit de betere klasse. Deze uitvoering heeft als extra de ActiveOxygen. Super hoor. Na een logeerpartijtje alle lakens en donzen slaapzak met deze activeoxygen opgefrist. Heerlijk snel en makkelijk en ruikt fris.
Vormgeving van de display is mooi, duidelijk en zeer makkelijk in gebruik. Top machine!!

Pluspunten

  • ActiveOxygen
  • makkelijke bediening
  • Tussendoor was toevoegen mogelijk

Minpunten

  • geen nachtstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emily 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk mooi display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Active oxygen refrecher is heerlijk! Net of het de hele dag buiten heeft gehangen! Kort programma. Verder veel mogelijkheden. Ook tussendoor weer aan te passen.

Pluspunten

  • Active oxygen heerlijk fris
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk tussendoor te wijzigen
  • Fijne korte programmas

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Vast-deBoer 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAW Voorlader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de Bosch Wasmachine op aanbeveling (zeer enthousiaste verkoper) van Electro World gekocht en wij zijn tot dusver laaiend enthousiast over deze machine. Hij is gemakkelijk te bedienen, is stil en zuinig. En de Active Oxygen spreekt ons erg aan. De zuinigheid met water en stroom zijn wij nog aan het testen. Kortom geweldige machine!

Pluspunten

  • Active Oxygen
  • Zuiniger met waspoeder
  • Zuiniger met water
  • Zuiniger met electrisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob55 27-12-2017

Uitstekende STILLE wasmachine!

Algemene score

10,0
Met 10 jaar motorgarantie, dus Bosch staat voor haar product.
Met nieuw snufje" OXYGEN" dat biina alle bacterien doodt.
En energie besparend als je een keer géén volle machine hebt.
wij hebben deze machine op de bijbehorende sokkel laten plaatsen wat nog meer gemak oplevert.
Dus zéér tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dennis 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LED display, ActiveOxygen functie, gewoon top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Topmachine vooral de ActiveOxygen functie is makkelijk om snel je kleding op te frissen en wast superschoon

Pluspunten

  • ActiveOxygen
  • LED display
  • Grote vulopening
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerwin 23-12-2017
  • Product gekocht

Mooie combinatie wasmachine met droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine in combinatie met de wasdroger 87590 is niet alleen qua design een lust voor het oog maar de machine wast bijzonder goed en is niet alleen zuinig in verbruik van wasmiddel maar ook zuinig met energie. Dat laatste geldt trouwens ook voor de droger. Na ruim tien jaar met onze vorige Bosch machines gedaan te hebben zijn wij zeer tevreden met onze aankoop waar wij heel veel plezier aan zullen beleven.
Onze aanbeveling: koop ze gerust want Bosch is een heel goed merk en je krijgt goede waar voor je geld !!

Pluspunten

  • design
  • water, wasmiddel & energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederike H. 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtige wasmachine! Door de grote capaciteit van 9 kg kan ik er gemakkelijk ook dekbedden in wassen. De machine werkt heel stil en is zeer gemakkelijk te bedienen middels het grote verlichte led display. Wat heerlijk dat je, als je iets vergeten bent in de wasmachine te doen, je het programma kunt pauzeren en het er alsnog kunt doen! Als het wasmachine programma opstart, gaat er licht aan in de wasmachine! Er zijn een aantal programma's ingesteld waaruit je kunt kiezen, maar als je hierin iets wilt wijzigen, kun je dat heel gemakkelijk doen op het led display. Echt een super fijne, makkelijke machine, die ik van harte kan aanbevelen. De kwaliteit-prijsverhouding vind ik uitstekend. Echt waar voor je geld!

Pluspunten

  • grote capaciteit
  • werkt heel stil
  • gemakkelijk te bedienen
  • prachtig,duidelijk led display
  • deur kan tussentijds open voor toevoeging wasgoed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews