Bosch Serie 8 WAW32890NL - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Bosch Serie 8 WAW32890NL
Best Reviewed december 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 144 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze nieuwe aankoop. Een super grote trommel. Hij is makkelijk te bedienen en het voordeel is dat hè nog snel iets kunt toevoegen als je wat vergeten bent. Het oxcydry programma super handig voor sport en uitgaanskleding. Ik wist niet dat hè van een nieuwe wasmachine zo blij kan worden.

Pluspunten

  • Oxcydry
  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

teleur gesteld

Algemene score

5,0
Wasautomaat voor mijn ouders gekocht.
Door de verkoper werd deze Bosch aangeraden.
Helaas hebben mijn ouders in de paar weken dat ze deze machine heb al 2X een monteur erbij gehad.
Het geluid wat deze machine maakt valt me tegen.

Minpunten

  • 2X monteur op bezoek gehad
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

kataj van hekezen 09-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving,duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is oke, heb gekozen voor een 1600 toeren toestel, jammer is dat hij alleen op 60 gr was op 1600 tr. centrifugeerd.
geluid is prima zacht, schud en rammelt niet.
dus op een klein puntje na zeer tevreden.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GDOGT 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
De aangeschafte wasmachine heeft vele mogelijkheden van instellingen voor de juiste was. Met name het zuinige energieverbruik en de technische vernieuwingen hebben ons ertoe bewogen dit apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Energieverbruik
  • uitesteld wasprogramma
  • Active oxiygen
  • Snelle service leverancier
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijke 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg blij met mijn Bosch wasmachine, duidelijke display, makkelijke bediening, grote trommel, 1600 toeren, start uitstel is simpel, motor is erg rustig we kunnen weer normaal praten in de keuken zonder herrie van een wasmachine. Kortom een fijne machine die hoop ik jaren mee kan.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hanriette 05-07-2018

Wast erg schoon,en is geluids arm geweldig.

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne Wasautomaat geluidsarm wast erg Schoon en in plaats 2 wassen te moeten draaien kan alles er in een keer in een betere keus had ik niet kunnen maken
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Harry 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor de Bosch gekozen na 15 jaar een Miele te hebben gehad de doorslag was de Active Oxygen en de korte was van 15 minuten en ook de behulpzame verkoper van Expert Koppenol

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Veel programma’s
  • Active Oxygen is super
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonny2x4 29-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schoon, stil, droog!

Algemene score

9,0
Zoals gewend van Bosch werkt de machine boven verwachting. Het ActiveOxygen doet, voor zover je kunt nagaan natuurlijk, wat het belooft. Schone en hygiënische was zonder noemenswaardige extra kosten. De trommelverlichting plus mega trommel is ideaal. Daarnaast is de machine, zelfs op 1600 toeren lekker stil. De was komt er dan ook nog eens extra droog uit.

Al met al een topper! Hopelijk gaat deze net zo lang mee als de overige Bosch apparatuur!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon
  • ActiveOxygen
  • Grote trommel

Minpunten

  • Geen vloeibaar wasmiddel via het bakje
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renee 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote machine met duidelijk en helder beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachines zijn niet het leukste om te kopen , maar wel handig. Deze heeft veel mogelijkheden, is praktisch in gebruik en voldoet aan de huidige kwaliteitseisen.

Pluspunten

  • goed instelbaar op eigen eisen
  • actieve zuurstof functie

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rebel 20-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helder en duidelijke bediening en schone was

Algemene score

9,0
na 16 jaar een nieuwe generatie Bosch aangeschaft. Wat een vooruitgang in techniek, bedienings gemak, inzicht in energie en water gebruik. Prachtige nieuwe toepassingen, zoals het oxygen refresh programma. Nooit meer kleding op het balkon te laten uitwaaien en vervolgens wegwaaien. Ben ook onder de indruk van de centrifuge kracht en stilte van de machine.

Pluspunten

  • mogelijkheden in wasprogramma's
  • toepassingen
  • grote deur
  • stilte
  • centrifugekracht
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Guldenaar 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super degelijke wasmashine, zeer degelijke uitvoering, eenvoudig te bedienen, exstreem schone was, geruisloos boven verwachting, echt een topper!

Pluspunten

  • exstreem droge was
  • geruisloos
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Royale trommel en een hoog toerental voor het centrifugeren. Bovendien hoor je de machine nauwelijks. Heb de Active Oxygen nog niet geprobeerd.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • stil
  • 1600 toeren centrifuge
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathrien Telgenhof Oppedijk 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede vervanger van mijn Miele
Mooi design
Handzame en overzichtelijke knoppen
En....
Lampje in de trommel

Pluspunten

  • Rustig
  • Duidelijke knoppen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel, zuinig, eco stand . extra kort

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn apparaat ! Duidelijk bedieningspaneel. Meerdere optie qua wassen van kort tot eco.
Erg zachtjes ook..

Pluspunten

  • Active oxiyen
  • Groot bedieningspaneel
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.M.B. 08-06-2018
  • Product gekocht

Prima machine is erg stil

Algemene score

9,0
De wasmachine is lekker stil en wast goed. Makkelijke bediening :) Verbruikt weinig aan energie en de Active Oxygen werkt ook goed, geen muffe luchtjes meer!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stil
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romeijn 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima. De was wordt mooier schoon dan de oude wasmachine. Hij is ook fijn stil. Hij pas keurig in de beschikbare ruimte in onze keuken, terwijl de inhoud groter is dan onze oude wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast mooi schoon

Minpunten

  • Centrifugeren zonder te spoelen niet te vinden
  • Eerst instellen en dan pas was erin is onhandig
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rianne 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine

Algemene score

9,0
dit is een aanwinst voor ons huishouden.
Hij wast prima, is erg stel (ook s'nachts handig) en er kan veel in!
bovendien zit er active oxygen refresh op, handig om kleding op te frissen of b.v. een kussen....
maar ook sportkleding die je niet heet kunt wassen gaat weer heerlijk fris ruiken!
kortom: wij zijn er blij mee! en topmachine van Bosch

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • active oxygen refresh
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

noorderzon 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kilo-Knaller

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige wasmachine met duidelijk display en trommelverlichting.
Energiezuinig en muisstil. 9 kilo inhoud. mooi van buiten, degelijk van binnen.
( Deutsche Qualität ). Top-apparaat voor de prijs van een middenklasser.
( 75 euro retour ). Heel bijzonder: actieve zuurstof haalt luchtjes uit textiel
zonder wasprogramma.

Pluspunten

  • heel zuinig met water en stroom
  • heel stil

Minpunten

  • zuinigheid kost wat meer tijd
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s.b. 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

allerbeste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer zeer tevreden, deze wasmachine heeft alle wasprogramma opties die je maar kan bedenken. positief verrast met de nieuwste technologie. Met deze aankoop heb ik veel meer gekregen dan ik het had verwacht. Alles is pefect, het wast perfect , het centrifugeert perfect en zelfs het geluid valt wel mee

Pluspunten

  • centrifugeren
  • veel wasprogramma opties
  • programma's/temparatuur opties
  • droog en koud wassen

Minpunten

  • ietjes hoorbaar
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en praktisch apparaat met een luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste indruk, bijna geluidloos. mooi uitvoering, uitgebreide programma's.
Wensen er verder veel plezier van te mogen beleven.
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32890NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews