Samsung WW70K5400WW - Reviews

8,7 Lees 35 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mar74 08-12-2016 Product paar weken in bezit

fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik had een AEG uitgekozen die er niet meer bleek te zijn, toen werd deze machine geadviseers, een merk wat ik zelf niet direct had uitgekozen. Maar geen minuut spijt van de aankoop! Fijne machine, veel programmas, weinig geluid en een hele schone was!

Pluspunten

  • stil
  • grote vul opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dushiman 08-12-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine adwash

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijk in gebruik duidelijke menu
grote vulopening en stil in gebruik.
ook de levering ging prima

Pluspunten

  • vulopening
  • geluid
  • menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bram 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er netjes en 'futuristisch' uit, maakt weinig lawaai en energiezuinig. Ik raad dit product aan als zuinige wasmachine!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
WvdP 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine met een grote opening

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine met een duidelijke gebruiksaanwijzing en eenvoudige bediening.
Wast goed. Maakt iets meer geluid bij centrifugeren dan mijn vorige wasmachine die het na 22 jaar begaf. Helaas worden ze niet meer gemaakt met deze levensduur.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • wast goed

Minpunten

  • maakt meer geluid dan gewend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
wurlitzer 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

bedieningsdisplay overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast zeer goed zoals verwacht. Heb echter nog maar kort ervaring met dit toestel. Is gemakkelijk in gebruik en is zeer veelzijdig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
R. Schilperoord 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote deur, lekker stil en zuinig in waterverbruik en stroom.
Ook zeer handig dat je nog vergeten was kunt toevoegen met de add-wash functie

Pluspunten

  • grote deuropening
  • add-wash functie

Minpunten

  • misschien te veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Addwash wasmachine 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Hij werkt voor mij perfect

Algemene score

9,0
Hij heeft een zeer duidelijke en makkelijke bediening.
Hij is stil en je kunt nu in ieder geval was bijvoegen die je vergeten bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Denise 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Feedback Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super wasmachine, er kan veel in, er zijn veel wasprogramma's en instellen. Eenvoudig te bedienen en een duidelijke handleiding. Het voordeel vind ik dat er 2 korte wasprogramma's zijn en mijn hele kamer ruikt naar was door de Eco Bubble optie. Mijn was is zeer schoon!
Enige nadeel is dat deze meer geluid maakt dan mijn vorige. Maar de Addwash functie is ook weer ideaal.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • EcoBubble optie
  • Veel soorten wasprogramma's
  • Veel optie's
  • Scan optie voor problemen

Minpunten

  • Meer geluid dan mijn vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
F. Orman 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Grote opening wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is erg gebruiksvriendelijk. De verkoper heeft dit uitgebreid laten zien. Zeer compleet wasprogramma's die aansluit op onze verwachting.

Pluspunten

  • erg gebruiksvriendelijk
  • grote opening
  • kleine extra opening voor vergeten wasjes

Minpunten

  • bij hoge toeren verschuift het een beetje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Henk S 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille, snelle wasmachine

Algemene score

10,0
Een verademing bij mijn oude wasmachine. Alles is schoon en dat met een stille en snelle was. De add wash is een uitkomst. Ik vergeet nogal eens een sok of een doekje.

Pluspunten

  • stil
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Olaf 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

super schoonwasser

Algemene score

9,0
De Samsung addwash wast super schoon, is stil en belooft ook zeer zuinig te zijn. En als bonus heb je de handige mogelijkheid om vergeten was toe te voegen, dat heeft geen ander merk. Veel machine voor je geld dus. Duurzaamheid zal nog moeten blijken maar het merk heeft een goede reputatie wat dat betreft.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • addwash deur
  • bediening zeer duidelijk

Minpunten

  • zuinig wassen duurt langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Marjo 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en fijne wasmachine gemakkelijk met de add wash zo merk hè vaak je toch iets vergeet. Was komt er schoon uit. En heeft genoeg waspragrammas

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Vele mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
van Vlijmen 02-10-2016 Product paar weken in bezit

kwaliteits wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer goede wasmachine voor een zeer scherpe prijs .makkelijk in gebruik .is zeer stil met centrifugeren . en altijd makkelijk het klepje in de deur voor nog even een vergeten sok erbij te doen .

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Shir 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb de wasmachine pas een paar dagen in bezit maar vind het een fijne machine. Stil en centrifugeert erg goed.

Pluspunten

  • add wash

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Pauline 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus Addwash

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie en makkelijk bedienbare wasmachine. Veel verschillende wasprogramma's mogelijk. Makkelijk te installeren. Ik had hiervoor een 5 kilo trommel dus 7 kilo is een hele verbetering. Gekocht bij Mediamarkt in Almere, super goede service en uitleg gekregen.
Ik heb de machine pas 1 dag in gebruik en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Extra afvoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
m. soeterboek 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

goede uitleg scherm goed te lezen makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb de wasmachine pas in het begin even wennen met de hoeveelheid waspoeder en wasprogramma's maar als je het eenmaal doorhebt een fijne wasmachine en ook schoon

Pluspunten

  • goede wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Pieter 25-09-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk, stil, schone was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel stille wasmachine, die naast gebruiksvriendelijkheid ook nog eens voor schone was zorgt d.m.v. de eco-bubbles functie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WouterC 20-09-2016 Product paar weken in bezit

Prime wasmachine

Algemene score

8,0
Mooi stil en de was is weer schoon vergeleken met de oude machine. Ook het bijvullen van de vergeten sok is een uitkomst.

Pluspunten

  • Stil
  • duidelijke programma
  • Bijvullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
kayla paay 14-09-2016 Product paar weken in bezit

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie wasmachine, erg gemakkelijk in gebruik. Zitten veel progamma's op die elke was goed schoon maken. Stil en zuinig. Wasmachine maakt leuke geluiden wanneer hij klaar is en heeft mooie lichtjes. Leuke wasmachine!

Pluspunten

  • progamma's
  • stil
  • moderne uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
van Heuveln 09-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs kwalitiet goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een wasmachine die doet wat hij moet doen.Gebruiksvriendelijk.Super stille machine,Wasgoed komt er bijna droog en schoon uit.Prettige en duidelijke was programma,s

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews