Bosch WAT283B2NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 03-09-2017

goede machine, maar paar minpunten

Algemene score

8,0
Over het algemeen ben ik tevreden met de machine. Echter het centrifugeren werkt niet als ik alleen de badmat in de wasmachine doe. Daarnaast maakt de machine veel herrie als hij gaat centrifugeren met een halve was.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Gill 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloze machine ook bij het centrifugeren

Algemene score

9,0
Bosch is een gerenommeerd merk. Na een aantal omzwervingen bij andere merken weer teruggekomen bij Bosch. Deze wasmachine heeft een groot gebruiksgemak en is geruisloos zelfs bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoon 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk wasapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat om te gebruiken met een goede prijs -kwaliteit verhouding. Een stil en zuinig apparaat met een goede trommelinhoud van 8 kg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine: is stil, heeft een grote deuropening en kan met 7 kg veel wasgoed in. Het display is duidelijk leesbaar en praktisch. Ook vind ik de prijs goed. Het enige nadeel van deze machine vind ik dat de energiezuinige programma's heel lang duren!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote deuropening
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Energiezuinige programma's zijn heel lang bezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wa van der vijver. 15-05-2017 Product paar weken in bezit

.silence bosh wasmachien doet de naam eer aan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze machine doet zijn naam eer aan omdat hij echt stil is .De prijs is verhoudingsgewijs goed omdat het een 8 kilo machine is.
de was is echt schoon en kan ook in een korte tijd ingesteld worden wat ik als prettig ervaar .
En er zitten genoeg opties op.

Pluspunten

  • een stille machine
  • ook korte programma s

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille, gebruiksvriendelijke, mooie vormgeving. Een eenvoudige wasmachine, met zorg geplaatst door leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk overbeek 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

WASMACHINE BOSCH WAT283B2NL

Algemene score

8,0
zeer stil en zeer zuinig makelijk in te stellen en zeer gebruikers vriendellijk en een voorkeur aan programmainstellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Familie van Bodegraven 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Twee Bosch wasmachines gehad. De eerste heeft 25 en de tweede 17 jaar gedraaid.
Nadat onze oude defect is gegaan was het voor ons duidelijk,
we wilden een wasmachine, weer van het merk Bosch.
Hij bevalt prima, makkelijk in gebruik, geluid-stil, goede was en droog resultaten.

Pluspunten

  • goede was en droog resultaten
  • geluid-stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super stil en een hele makkelijke bediening
Waardoor iedereen de was kan doen!
Ik beveel het iedereen aan

Pluspunten

  • Super stil

Minpunten

  • Jaren eerder moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. van Elven 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een Bosch gekozen vanwege de kwaliteit en geschikte prijs. Veel voordelen met deze machine: gemakkelijke bediening, aquaslot en eenvoudige programering

Pluspunten

  • Stille machine
  • Makkelijke bediening
  • Zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rosa 24-03-2017

goed/zeergoed

Algemene score

8,0
Prima wasmachine fluisterstil,handig is de speed functie die het programma verkort.
geen minpunten gevonden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sigal van Esdonk 18-03-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is subtiel van vormgeving en licht van gewicht.
En heel verrassend stil, zeker een aanrader!

Ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara 15-02-2017 Product paar weken in bezit

Stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, instelscherm is helder en gemakkelijk. Eco programma's duren wel erg lang en moet je dus even op instellen

Pluspunten

  • uitgestelde wastijd

Minpunten

  • veel programma's om uit te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Kuipers 10-01-2017 Product paar weken in bezit

mooie zuinige wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine lekker stil en bovendien super zuinig in gebruik. erg gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden met uitgebreide programering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-10-2016

Goed werkende stille wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine is heerlijk stil. Heeft genoeg programma´s om uit te kiezen en bepaalt zelf hoe lang die over een programma doet. Past daar zijn waterverbruik op aan. Ik moest daar wel even aan wennen, hij geeft dan aan dat een was er 3 uur over doet, wat dan redelijk lang is, maar nog geen enkele was heeft de aangegeven tijd gedraaid. En toch heel erg schoon en fris. Als je een keer te veel schuim hebt doet hij vanzelf een keer extra spoelen en doet het programma er weer iets langer over. Met 1400 toeren komt de was aardig droog en niet met te veel kreuk uit de machine. Al met al ben ik erg bij met deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

S D Schild van de Ree 13-08-2016

BOSCH wasmachine

Algemene score

8,0
mooie vormgeving, duidelijke toetsenpaneel met een goed aanbod aan diverse keuzemogelijkheden, de tips die Bosch meegeeft bij aankoop en de mogelijkheden om met minder energie (eco programma's) te wassen en silence is echt stiller.
Wasresultaat kan ik nog niet volledig beoordelen omdat nog niet voldoende verschillende wasprogramma's zijn uitgevoerd, daarom vraag met gemiddeld beantwoord.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

B Vink 06-08-2016

Wasmachine wat383b2nl

Algemene score

8,0
Product is goed vorige wasmachine 15 jaar oud. Gebruiksaanwijzing mag duidelijker, graag goede video erbij met alle instellingen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

47Redert 07-07-2016

beoordeling wasmachine

Algemene score

10,0
hij maakt minder lawaai in vergelijking met onze vorige;
er zijn meer keuzemogelijkheden;
hij wast schoon;
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer