Samsung WW80K5400WW AddWash - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80K5400WW AddWash op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gea 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk stil

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,0
Mooie stille machine, en zo vreselijk handig dat luikje om nog even wat toe te voegen. Gebeurde zo vaak dat ik een sok of washandje vond na het begin van het programma. een uitkomst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanne 23-09-2016
  • Product paar weken in bezit

addwash

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen. Centrifugeert erg goed, mijn was komt er droger uit dan mijn vorige 1400 automaat. Alleen danst hij wat meer als deze in een lekbak staat, beter dus direct op de vloer plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n.nalbant 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudig kledingtoevoegbaar tijdens het wassen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

10,0
Ik ben supper trots op mijn stralende was.dank zei mijn nieuwe Samsung Wasmachiene .hij is stil,makelijk in gebruik en zeer handig om de vergeten was tijdens het wassen toe te voegen.

Pluspunten

  • 8 kilo
  • addwash
  • ecobubble
  • 10 jaar motorgarantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

monique lepelaar 25-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie gebruiksvriendelijke wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

9,2
Ik heb sinds 2 dagen de wasmachine in huis en ben er nu al blij mee. Naar aan leiding van de reviews genomen en hij is het waard. Had hiervoor ook aan een Samsung die 8 jaar heeft gedraaid en daarom nu voor deze gekozen met de add was. ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gracia 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

hele fijne apparaat

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,2
fijm apparaat heel veel mogelijkheden kunt er veel mee en goede service van expert in oss zeer tevreden met produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barry en Dionne de Jong 27-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

ZEER TEVREDEN !

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,8
Wasmachine pas een paar dagen in bezit. Mooie vormgeving. Het aparte vak voor extra was toe te voegen is echt ideaal. Duidelijk display, mooie blauwe verlichting, leuke geluidjes als de was klaar is. Veel wasprogramma's. Alleen een minpuntje : Bij sommige wasprogramma's kun je de temperatuur niet anders instellen en moet je dus als je dat wel wilt voor een ander wasprogramma kiezen. Maar dat vind ik niet zo erg. Hoorde veel positieve reacties over deze wasmachine en ben blij met de keuze die we gemaakt hebben. Kan over de duurzaamheid nog niet veel zeggen, omdat ik deze wasmachine pas een paar dagen in mijn bezit heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 08-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede en mooie wasmachine.

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,2
Ik heb nu enkele keren gewassen, ben ik dik tevreden met het resultaat.
Ook het extra deurtje om nog wat was te kunnen toevoegen, is bijzonder handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nel Goudswaard 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine 8 kg

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

9,0
Leuke aanbieding. Vind de Add Wash fijn. Ook aanpassing van het water aan de hoeveelheid was goed item.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Vijver 31-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine die doet wat die moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, wast goed en maakt niet veel lawaai. Gebruiksvriendelijk. Ook de bezorging verliep als gewassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jubee 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact & strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

9,0
Topproduct. Door de optie was toe te voegen als de wasmachine al bezig is, kan ik altijd nog kleding van de kinderen toevoegen. Heel handig. Hierdoor spaar ik geen onnodige was op.

Pluspunten

  • Vergeten was toevoegen
  • Bedienen via de app
  • Neemt niet veel plek in beslag

Minpunten

  • Weinig opties met korte was

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van der Burg 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

8,0
Machine met genoeg funktiemogelijkheden voor een betaalbare prijs.
De AdWash is een mooie hulp om kleine stuks wasgoed nog even toe te voegen (vergeten, gevallen, alsnog mee moeten wassen)
Diverse programma's met goed resultaat en tot kastdroog mogelijk.
Ik geniet er van.

Pluspunten

  • AdWash
  • Tot kastdroog centrifugerend

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Addie 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung WW80K5400WW AddWash

Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nog maar enkele keren gebruikt maar voorlopig ben ik er heel tevreden over. Hij is redelijk stil tijdens het wassen, bij centrifugeren maakt hij iets meer geluid maar ook dit is absoluut acceptabel. De was komt er schoon uit en dat vind ik het belangrijkste. De Addwash heb ik nog niet hoeven te gebruiken maar is wel handig alhoewel ik hem daar niet alleen voor zou hebben gekocht.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer