Samsung WW80K5400WW AddWash - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RJ61 13-10-2018

Slechte machine

Algemene score

2,0
In juli 2018 gekocht, maakt zeer veel herrie met centrifugeren.
Ondanks goed waterpas gezet trilt hij alle kanten op.
Zelfs de voorkant gaat helemaal te keer.
Komt monteur bij maar of die iets kan doen?
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gea 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk stil

Algemene score

8,0
Mooie stille machine, en zo vreselijk handig dat luikje om nog even wat toe te voegen. Gebeurde zo vaak dat ik een sok of washandje vond na het begin van het programma. een uitkomst!
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanne 23-09-2016
  • Product paar weken in bezit

addwash

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen. Centrifugeert erg goed, mijn was komt er droger uit dan mijn vorige 1400 automaat. Alleen danst hij wat meer als deze in een lekbak staat, beter dus direct op de vloer plaatsen.
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n.nalbant 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudig kledingtoevoegbaar tijdens het wassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben supper trots op mijn stralende was.dank zei mijn nieuwe Samsung Wasmachiene .hij is stil,makelijk in gebruik en zeer handig om de vergeten was tijdens het wassen toe te voegen.

Pluspunten

  • 8 kilo
  • addwash
  • ecobubble
  • 10 jaar motorgarantie
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

monique lepelaar 25-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie gebruiksvriendelijke wasmachine

Algemene score

9,2
Ik heb sinds 2 dagen de wasmachine in huis en ben er nu al blij mee. Naar aan leiding van de reviews genomen en hij is het waard. Had hiervoor ook aan een Samsung die 8 jaar heeft gedraaid en daarom nu voor deze gekozen met de add was. ..
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gracia 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

hele fijne apparaat

Algemene score

8,2
fijm apparaat heel veel mogelijkheden kunt er veel mee en goede service van expert in oss zeer tevreden met produkt
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barry en Dionne de Jong 27-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

ZEER TEVREDEN !

Algemene score

8,8
Wasmachine pas een paar dagen in bezit. Mooie vormgeving. Het aparte vak voor extra was toe te voegen is echt ideaal. Duidelijk display, mooie blauwe verlichting, leuke geluidjes als de was klaar is. Veel wasprogramma's. Alleen een minpuntje : Bij sommige wasprogramma's kun je de temperatuur niet anders instellen en moet je dus als je dat wel wilt voor een ander wasprogramma kiezen. Maar dat vind ik niet zo erg. Hoorde veel positieve reacties over deze wasmachine en ben blij met de keuze die we gemaakt hebben. Kan over de duurzaamheid nog niet veel zeggen, omdat ik deze wasmachine pas een paar dagen in mijn bezit heb.
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 08-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede en mooie wasmachine.

Algemene score

8,2
Ik heb nu enkele keren gewassen, ben ik dik tevreden met het resultaat.
Ook het extra deurtje om nog wat was te kunnen toevoegen, is bijzonder handig
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Addie 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung WW80K5400WW AddWash

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nog maar enkele keren gebruikt maar voorlopig ben ik er heel tevreden over. Hij is redelijk stil tijdens het wassen, bij centrifugeren maakt hij iets meer geluid maar ook dit is absoluut acceptabel. De was komt er schoon uit en dat vind ik het belangrijkste. De Addwash heb ik nog niet hoeven te gebruiken maar is wel handig alhoewel ik hem daar niet alleen voor zou hebben gekocht.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone was
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 10-07-2018

Super apparaat

Algemene score

10,0
21 juni gekocht en 6 juli geleverd en bevalt super..vooral de add wash en de bubllesoak werkt echt...
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Beja en Kees Kool 17-10-2016

Geweldig machientje

Algemene score

10,0
Machine is stil zuinig makkelijk te bedienen ook als man en makkelijk bij te voegen wanneer je iets bent vergeten.
Geschreven voor: Samsung WW80K5400WW AddWash
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer