Siemens WMH6Y841NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Swenn 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goedewasmachine met een hoop opties voor de toekomst.

Ik ben een alleenstaande man die vaak zelf moet wassen deze wasmachine doseert zelf zijn eigen wasmiddel en wasverzachter voor de komende 20 beurten dus daar hoef ik al niet meer over na te denken, en als ik vergeten ben hem aan te zetten kan ik dat ook nog eens op afstand doen super

Pluspunten

  • Op afstand bedienen met home connectie
  • I-Dos
  • Stil
  • Grote wasttrommel

Minpunten

  • Geen Senseo fresh
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bastiaan 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en enorme trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wachmachine-reviews bevatten altijd een vergelijking met de oude machine van tien tot vijftien jaar oud. Echt eerlijk is dat natuurlijk niet, want het is logisch dat de techniek vooruit is gegaan. Zo ook bij ons. En wij hebben ook geen andere actuele machines in huis gehad. Maar deze machine is echt erg fijn. Vooral het formaat van de trommel. Bij een gezin met drie kinderen hebben we nu meer dan 1 was minder per week. Ook de 1600 toeren is fijn daar wij geen losse wasdroger gebruiken. Het komt er al best droog uit. Wel gekreukeld bij 1600 toeren, maar door het op te hangen trekt dat wel weg. Het iDos systeem is ook erg fijn. Je krijgt een signaal als het bijna op is. Je gaat dan wel mixen met het restje wat er nog in zit. Dus je krijgt mogelijk twee soorten wasverzachter of wasmiddel door elkaar! De verbinding via wifi is vooral handig voor het signaaltje wat je op je telefoon krijgt als de machine klaar is. Bij ons staat hij op zolder en omdat je hem echt niet meer hoort beneden, is die melding erg nuttig.
En in vergelijking met onze oude machine: de was komt er schoner en frisser uit.

Pluspunten

  • grote trommel
  • erg stil
  • 1600 toeren

Minpunten

  • De grote aanknop is wiebelig.
  • Bedienen via app is overbodig en niet handig.
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze wasmachine omdat we tevens de droger van Siemens in ons bezit hebben. Via 100meningen.nl besteld met een mooie korting. Tot nu toe zeer tevreden met het resultaat en gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Veel programma's en instellingen
  • Automatische dosering
  • Grote trommel
  • Home Connect
  • Duidelijke display
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MiDS 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn stil, verder naar verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
in de eerste plaatst gezocht naar een stille wasmachine met een trommelinhoud van 9 kg en de mogelijkheid om tot 1600 toeren te centrifugeren. Dan zijn er naast Miele niet heel veel alternatieven meer over. Inmiddels de eerste wasjes gedaan en het geluidsniveau is naar verwachting: een stukje rustiger dan onze vorige wasmachine.

Na twee wasjes is het moeilijk al een een oordeel te geven. Het werkt immers tot dusver naar verwachting. Wel was beide de tweede was de was vochtiger dan ik verwacht had. En dat leidt misschien ook wel tot de nadelen die ik tot dusver heb gezien:
- bij de optie automatisch is niet duidelijk hoe hard gecentrifugeerd kan worden. Dit is ook niet instelbaar. Dat is jammer, maar het past natuurlijk wel bij een automatisch programma.
- de verschillende programma's zijn geschikt voor verschillende -maximale- hoeveelheden wasgoed. Het zou fijn zijn geweest als dit niet alleen in de handleiding staat maar ook op het scherm wordt weergegeven.
- ook is niet voor ieder programma direct duidelijk wat het verschil is met andere programma's. Extra informatie op het scherm zou hier helpen. Dit zou natuurlijk ook een begin probleem zijn. Maar ik denk dat juist de speciale programma's nu minder gebruikt worden omdat t.z.t. onbekend is wat ze precies doen
- aardig detail is dat het wasmiddel doseringssysteem kan werken met twee middelen. Normaal één wasmiddel en één wasverzachter. Maar er kan ook gekozen worden om het doseringssyteem voor wasverzachter in te zetten voor een ander wasmiddel. Dit maakt het mogelijk om zowel een gekleurd als witwasmiddel automatisch te laten doseren. Natuurlijk gaat dit wel ten koste van de mogelijkheid om wasverzachter te gebruiken - maar die gebruiken wij al jaren niet meer.

Pluspunten

  • stil
  • kan bont- en witwasmiddel automatisch dosereren

Minpunten

  • inhoud programma alleen in handleiding
  • max kg alleen in handleiding
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joke 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat Siemens

Algemene score

9,0
Het is een mooie machine waar ook mijn beide dochters erg enthousiast over zijn. Hij heeft vele functies en ik ben er erg blij mee. Kleine wasjes en grote wasjes kun je er makkelijk in kwijt. Hij is zuinig en past door de sensoren water en electraverbruik aan.

Pluspunten

  • Mooie grite trommel
  • Grote laaddeur
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Spaan 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is geruisloos, zelfs bij centrifugeren. Was komt er al droog en fris uit. Idos systeem nog niet uitgeprobeerd. De machine ziet er mooi uit.
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Spaan 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is geruisloos, zelfs bij centrifugeren. Was komt er al droog en fris uit. Idos systeem nog niet uitgeprobeerd. De machine ziet er mooi uit.
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joos 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine, past veel in en veel opties. Leuke bijkomstigheid is het I-Dos systeem, erg handig, 1x wasmiddel en wasverzachter erin hij bepaalt zelf de dosering. Top machine, veel plezier van

Pluspunten

  • I-dos
  • grote trommel
  • veel wasopties
  • geen piepjes
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

erikjansen 01-06-2018

Goede wasmachine

Algemene score

10,0
Erg fijne bediening, wast perfect. I-dos werkt prima had wel een additioneel bakje in gemogen voor zwart wasmiddel.
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

G.Schuit 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machiene met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 20 jaar een siemens wasmachine te hebben gebruikt was hij nu ten einde
.Dus daarom was de keuze niet moeilijk Ik heb vertrouwen in de nieuwe machine .ook de mogelijkheden die op deze nieuwe zitten spraken me aan.
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

huuks011 28-05-2018

Hahaha, wassen is een feest!

Algemene score

10,0
Prachtige machine. Goed afgewerkt, duidelijk n overzichtelijk. Met HomeConnect is het gewoon leuk om te wassen. Je ziet duidelijk wat je doet, hoe je het duurt en hoe lang het nog duurt en dan snel de volgende was, hahaha. Feestje!
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JolandaN 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine. Stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Enkele weken geleden gekocht. Positieve eigenschappen: stil, reservoirs voor wasmiddel en wasverzachter, Home Connect die meldt wanneer de was klaar is, 9kg inhoud en was wordt mooi schoon. In de eco-modus doet de katoen was er ruim 4 uur over. Dat is niet handig als je meerdere wassen op een dag wilt doen. Leuk prijsje bij 100meningen

Pluspunten

  • stil
  • reservoirs voor wasmiddel en wasverzachter
  • 9kg inhoud
  • Home Connect die meldt wanneer de was klaar is

Minpunten

  • Eoc-modus duurt lang (4,5 uur)
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Youss 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben weer gekozen voor een Siemens omdat onze vorige Siemens wasmachine al bijna 19 jaar lang super gewerkt heeft.
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siertje 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne en geluidsarme wasmachine

Algemene score

9,0
De machine nog maar een paar dagen in huis maar wat een genot is het om nu een was te draaien. Oude machine was nog maar 7 jaar oud, maar techniek is enorm vooruit gegaan. Fijn dat je alles eenvoudig in kan stellen, was kan toevoegen nadat je al op start hebt gedrukt, de machine zelf berekend hoeveel wasmiddel nodig is en echt enorm stil. Ook tijdens centrifugeren.
De monteurs; erg vriendelijke jongens; vroegen om een stofzuiger om de stofwolken achter de machine netjes weg te halen, installeerden netjes; troep ging mee terug net als oude wasmachine en ik kreeg een korte uitleg hoe de machine te gebruiken. Ze noemden dit model de rolls Roys onder de wasmachines, tot nu toe een zeer goede keuze dus.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Eenvoudig bijvullen
  • Kinderbeveiliging

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hj 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
net gekocht, ziet er degelijk uit, weet nog niet hoe dit over een paar jaar is. staat stevig stil bij centrifugeren. was komt er schoon uit maar dat mag je ook wel verwachten van een wasmachine

Pluspunten

  • stil
  • staat goed stil bij centrifugeren
  • platte voorkant
  • 15 minuten wasje
  • 1600 centrifugeren

Minpunten

  • tiptoetsen reageren snel
  • grote deur openzwaai
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E. de Boer 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, mooie en geavanceerde wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekocht oa. door zijn technologische mogelijkheden. maar heeft ons verbaasd met schoonheid, gemak, wasresultaat en mogelijkheden. Door de aansluiting op WiFi kan de machine steeds aangepast worden door de fabrikant waardoor je langer kunt genieten van een wasmachine die nog lang "up to date" is.

Pluspunten

  • stroomverbruik
  • internet en app toegang en updates
  • wasgemak
  • wasresultaat
  • extreem stille machine

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Triki 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

supermachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige machine, met I-dos en app mogelijkheid; werkt niet alleen heel erg goed , maar ziet er qua design ook mooi uit

Pluspunten

  • gewoon een heel fijne machine
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HF 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na eerst diverse AEG wasmachines te hebben gehad en als laatste een Miele ( 5 jr geleden aangeschaft) hoopte ik dat ik voorlopig “klaar” was . Niets bleek minder waar. Mijn Miele heeft het begeven. Nu deze Siemens gekocht en wat een geweldig apparaat, solide, stil, veel opties ,zuinig qua energie en wasmiddel. Ik weet echt niet wat mij overkomt , in een woord GEWELDIG.

Pluspunten

  • Solide
  • Stil
  • Zuinig
  • Veel soorten wasprogramma’s
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WMH6Y841NL iSensoric

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat, zelfs ik weet nu hoe ik hem instellen. Home connect app rules:) Idos is ook plus uitvinding. Maakt het allemaal begrijpelijk voor een mens. (MAN)

Pluspunten

  • Wast schoon
  • iDos super
  • WIFI
  • Kunt was programmas makkelijk versnellen

Minpunten

  • lange duur van standaard was
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Huib 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel inhoud, handige dosering en wifi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne wasmachine, waarbij wij vooral de heerlijke grote 9 kilo trommel vol gebruiken, wat meteen beter is voor water en energie verbruik. De wasmachine staat in de kelder, waardoor wij de gereedmelding via wifi gebruiken om de was meteen in de droger te stoppen en de volgende was te draaien. Door de 1600 toeren, hoeft de droger daarna nog maar een uurtje te draaien. De IDOS dosering is handig en voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor milieu en financien.

Pluspunten

  • grote trommel inhoud
  • wifi
  • automatische dosering
  • centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WMH6Y841NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews