Siemens iQ800 WMH6Y791NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ800 WMH6Y791NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christina 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine - Goede prijs voor machine met vele opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Wasmachine werd netjes geleverd met alle benodigdheden en papieren. Hij is makkelijk in gebruik. De machine wast schoon. Makkelijk op waterpas te zetten en goed te krijgen. Geluidsniveau is laag. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • Mooie trommel
  • Veel functies
  • Kort opfris programma
  • WiFi
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B&B Klein Arkelsteijn 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super service vervangen wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Via Van Bruggen te Holten hebben wij deze wasmachine gekocht. Onze oude wasmachine begaf de geest tijdens onze vakantie in Spanje. Via app met de dealer in de avond binnen 30 minuten deze nieuwe wasmachine gekocht.
Prima machine, voor een goede prijs! Omdat wij ook een B&B runnen past deze machine uitstekend in onze bedrijfsvoering.
Wij zijn erg tevreden over service en de wasmachine.

Pluspunten

  • 9 kg en vele keuzemogelijkheden
  • eenvoudige bedieining
  • eco-stand, past goed bij onze zonnepanelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lekkerwassen10 04-10-2018

Technisch hoogstandje!

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
We hebben deze machine onlangs aangeschaft. Wat een enorme mogelijkheden heeft de machine. Een grote keuze uit standaard programna’s. Binnen die programma’s kun je diverse instellingen weer aanpassen, zoals temperatuur, toerental centrifuge. Daarnaast is he wasprogramma geheel zelf samen te stellen! Ook het via internet starten op afstand is handig. En O, ja. De was wordt mooi schoon! En daar gaat het om!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patrick 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROTE INHOUD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Mooie machine grote opening en inhoud duurd iets langer voor hij klaar is erg stabiel en geruisloos staat in een kast op zolder en slaap er erg dicht bij en word er niet wakker van

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vul opening
  • Licht in de trommel

Minpunten

  • Programma duurt iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolores 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, grote trommel (9 kg) en ontzettend stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb hem nu bijna 2 weken in mijn bezit en ben er ontzettend blij mee. Stil, grote trommel en zuinig. Veel verschillende programma's. Heb me nog niet verdiept in het Home Connect systeem maar dat komt nog wel. Hij doet wat hij moet doet en daar ben erg tevreden over!!!

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • duidelijk display
  • veel wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 22-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

siemensWMH6Y791NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
super machine, weinig geluid ,veel opties , makkelijk in het gebruik. met een gezin van 7 personen draait deze machine veel uren maar dat is werkelijk geen probleem. ben er super blij mee, hele goede prijs voor deze wasmachine, echt een aanrader

Pluspunten

  • goede prijs
  • veel wasprogramma's
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max van de Louw 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Machine top Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Zeer modern apparaat met veel opties. Daar wordt je blij van als je de schone was uit de ruime trommel haalt!

Pluspunten

  • mooi design
  • muisstil
  • makkelijk te bedienen
  • zuinig met energie
  • zuinig met water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 13-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine en werkt plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
De wasmachine werkt prima, behalve bij 1 trui, deze komt er niet goed gecentrifugeerd uit. Je hebt de keuzes uit vele handige korte, lange en eco programma's. Daarnaast werkt WiFi aanzetten en start uitstel prima. Verder is de was mooi schoon en ruikt deze heerlijk.
Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Start uitstel
  • WiFi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Patrijs 28-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine die veel was tegelijk kan verwerken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Omdat het apparaat dat ik in eerste instantie gekozen had niet meer leverbaar bleek, kreeg ik voor de oorspronkelijke prijs een nieuwer, beter een duurder type aangeboden. De machine is opvallend stil, werkt super (het is nu weer leuk om de was te moeten doen!) en er kan veel meer wasgoed in dan in mijn oude machine. Zo kan ik besparen op het aantal wasbeurten per week en bovendien is deze machine zuiniger dan mijn oude.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Weinig lawaai
  • Transportbeveiliging eenvoudig te (de)monteren

Minpunten

  • Geen optie "Memory" voor favoriete programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winthorst 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Fraaie stille wasmachine met wasmiddelindicator.

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
De weegsensor zorgt voor maximale belading wat het aantal wasbeurten reduceert. In combinatie met het programma en weegsensor besparen we ook op wasmiddel via de wasmiddelindicator. Goed voor het milieu en de portemonnee. Verder is er een schat aan voorkeuze programma's die ook nog eens individueel zijn te in te stellen zoals, temperatuur, centrifuge snelheid, soort vlekken en nog veel meer. De machine is stiller dan onze 15 jaar oude Bosch die weigerde het water weg te pompen. Met het A+++/-30% energielabel van deze machine en de prijs van € 799,00 bij Bemmel & Kroon is de keuze snel gemaakt. Daar koop je elders veel minder luxere wasmachines voor.

Pluspunten

  • Stiller dan 15 jaar geleden
  • A+++/-30%
  • Voorkeuzeprogramma's nog individueel te wijzigen

Minpunten

  • Nog net geen A+++-50%
  • Met WIFI schakelt apparaat logischerwijs niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Annet van Houwelingen 19-11-2017

Beste,

kunt u mij uitleggen hoe de wasmiddelindicator werkt? Ik kan dit niet terug vinden op het display. alvast bedankt.

Reageer

Smitswe 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uitzicht, heel stil, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nog maar 1 dag en ben al zéér tevreden.
Even de handleiding doorgenomen, wat uitgetest op de display, en onmiddellijk door hoe hij werkt.
Wast heel stil en dat is wel fijn.
Ook de home connect is super handig, zo kan je ten allen tijde zien hoe ver je programma gevorderd is.
Ik beveel deze machine iedereen aan.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi design
  • Home connect
  • Grote trommel
  • Veel keuze programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Rapmund 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Toch weer een Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ook de vorige een Siemens was waar we ruim 18 mee hebben gedaan. Met deze moderne technieken en speciale motor wel een heel ander apparaat. We hebben gekozen voor een wasmachine met Wifi omdat handig lijkt. Zeer eenvoudige bediening binnen een paar minuten onder knie met duidelijke weergaves op het display. Bij het reinigen van de trommel blijkt dat de machine wel heel geruisloos is, ook bij het centrifugeren. Als veel apparatuur 50-75 dB(A) leveren dan moet dit maar een paar dB(A) zijn. Veel keuze uit verschillende wasprogramma's terwijl we vroeger bijna alles op 1 stand wasten. Nu hebben we meer keuze en gaan we zeker alles uitproberen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk met duidelijke display
  • Bijna geruisloos
  • Wifi bedienbaar met Home Connect App
  • Eerste machine waar we een waterslot bij krijgen

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 24-04-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
zeer stille machine met heel veel mogelijkheden. Misschien wel een beetje te veel. Ik ben nog steeds aan het uitzoeken van hoe en wat. Zeer gebruikersvriendelijk te bedienen. De extra vlekkenprogramma vind ik super handig. Met 2 jonge kinderen is het een extra hulpmiddel. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • 9 kg was
  • verschillende mogelijkheden qua programma's
  • verlichting in de trommel
  • wegen van het gewicht hoeveelheid was

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Brinkman 22-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuinig en verantwoord wassen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine.
Beetje duur, maar erg duidelijk in gebruik en zeer milieuvriendelijk.
Extra pluspunt is dat de machine geruisloos kan wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Jobse - Verweij 27-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Moderne, stille wasmachine van de toekomst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Een machine die makkelijk te bedienen is. Ook met een handige app. Stil, snel, zeer praktisch, energie zuinig en ziet er qua ontwerp ook nog eens mooi uit. Slechts enkele dagen in mijn bezit. Maar zeer tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JLV te Soest 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Een verademing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke machine is dit. Hoewel we een beetje bang waren voor de programma duur van een A+++ apparaat en het "zoeken" naar de juiste instellingen via een hightech schermpje en draai en druk knoppen zijn we nu overtuigd! Het steekt allemaal goed in elkaar. Je kunt op een heldere manier de instellingen logisch aanpassen en de tijd is ook in te korten. De machine wast schoon, doet dat stil, en doet wat ie moet doen. Centrufigeert bijna fluisterstil.... en is inderdaad nog geaffenceerder als zijn oudere broer (onze vorige machine was van zelfde merk en klasse en heeft ons ruim 10 jaar bediend. Daarin was een kleine storing ("pomp verstopt" terwijl het meestal niet zo was) geslopen maar we gaan ervanuit dat dit niet weer ook in de nieuwe machine terug komt.
Ik moet de WiFi functie nog gaan proberen maar wellicht dat ik met die ervaring weer terug keer.

Pluspunten

  • Uitgebreid Vlekken programma
  • Helder menu
  • Licht in de trommel
  • Stil
  • Wast superschoon

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Nicolaas 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
super droger! Grote inhoud, super snel droog. Makkelijk in gebruik. Heel fijn dat we geen la meer hoeven te legen, zelf reinigend! In 1 woord SUPER!

Pluspunten

  • grote trommel
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Scharphof 13-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Ik gebruik de wasmachine nu een week en ben er erg tevreden over. Makkelijk bedienbaar, wast goed schoon en is geluidsarm.
Kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 14-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig, zelfs met telefoon te bedienen

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Heb uitgebreid nagedacht voordat ik een wasmachine uitkoos. Uiteindelijk bij deze uitgekomen. Wat een prachtig apparaat. Stil en zuinig en erg mooi om te zien. Het bedienen met de app is even wennen, maar blijkt in praktijk soepel te gaan. Vooral het zien hoe lang het programma nog duurt is erg handig. Als ik dan toch een minpuntje mag aangeven, ik zou het scherm wel minder fel willen laten zijn maar dat kan ik geloof ik niet aanpassen... ik moet dat nog eens nakijken. Apparaat wast schoon, eco programma uitgeprobeerd en ook zelfs witte voetbalsokken weer keurig schoon. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien Bosman 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

meedenkende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
prachtige machine, voldoet volledig aan onze verwachtingen. Fijn dat ie meedenkt. Gebruik was even puzzelen maar daarna kan een kind (lees: de echtgenoot) de was doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews