Siemens iQ800 WMH6Y791NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ800 WMH6Y791NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christina 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine - Goede prijs voor machine met vele opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Wasmachine werd netjes geleverd met alle benodigdheden en papieren. Hij is makkelijk in gebruik. De machine wast schoon. Makkelijk op waterpas te zetten en goed te krijgen. Geluidsniveau is laag. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • Mooie trommel
  • Veel functies
  • Kort opfris programma
  • WiFi
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EL 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Wat een handige machine, zeer duidelijke display en wat maakt hij een beschaafd geluid! Aan te zetten terwijl je er vlakbij slaapt! Veel programma keuze mogelijkheden.

Pluspunten

  • Weinig geluid en is ook nog in te stellen.
  • Zeer duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dubbele schoonheid 01-07-2019

Een mooi setje

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Mijn IQ800 is een geweldige wasautomaat die samen met de Siemens wasdroger IQ500 een perfekt wasresultaat verzorgen , en mooi om te zien samen . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lianne87 17-06-2019

Wat een verademing

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Deze gekocht omdat wij met 2 kleine kinderen nogal wat was hebben.
Echt alles komt er weer heerlijk schoon uit.
Grote trommel ideaal!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ferry Woudenberg 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles duidelijk aangegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
In overleg met verkoper aangeschaft.Zuinig in gebruik.Uitgebreid programma.Dit product is een goede aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne S 15-04-2019

Wasmachine met weger en vloeibaarwasmiddel klepje

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Het wasresultaat is goed.

Deze machine heeft een weger in het apparaat zitten dat je aangeeft voor hoeveel procent en gewicht het apparaat gevuld is dat je hiermee ook met het doseren van wasmiddel rekening kunt houden (dit is niet een weger die alleen aangeeft dat het apparaat te vol is gestopt)
Wel jammer dat je na iedere wasbeurt de machine eerst helemaal weer uit moet zetten en weer opnieuw aan moet zetten om de weger weer zijn werking te kunnen laten doen.

Top dat er een extra klepje is toegevoegd zodat je met een voorwasmiddel ook direct al het vloeibaar hoofdwasmiddel toe kunt voegen.
Wat wat ik nog niet heb kunnen vinden is dat je de standaard instellingen van de extra opties definitief om kunt zetten zoals voorwasmiddel staat standaard uit en ook de spoelstop staat standaard uit maar gelukken zitten de functies er wel op.

Wat ik nog een verbeterpunt voor de app zou vinden is dat als je bijvoorbeeld een spoelstop gebruikt dat je ook deze dan op afstand aan zou kunnen zetten.

Maar het belangrijkste is dat de was er schoon en fris uit komt en daar gaat het uiteindelijk om.


Pluspunten
Weger die aangeeft hoeveel gewicht en percentage
Klepje voor vloeibaar wasmiddel
Spoelstop
1600 toeren

Minpunten
Weger: na 1 wasbeurt daarna apparaat uitschakelen
Opties niet standaard waarden def. aan te passen
Spoelstop kan niet vanuit app bediend worden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lianne 15-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met weger en vloeibaarwasmiddel klepje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Het wasresultaat is goed.

Deze machine heeft een weger in het apparaat zitten dat je aangeeft voor hoeveel procent en gewicht het apparaat gevuld is dat je hiermee ook met het doseren van wasmiddel rekening kunt houden (dit is niet een weger die alleen aangeeft dat het apparaat te vol is gestopt)
Wel jammer dat je na iedere wasbeurt de machine eerst helemaal weer uit moet zetten en weer opnieuw aan moet zetten om de weger weer zijn werking te kunnen laten doen.

Top dat er een extra klepje is toegevoegd zodat je met een voorwasmiddel ook direct al het vloeibaar hoofdwasmiddel toe kunt voegen.
Wat wat ik nog niet heb kunnen vinden is dat je de standaard instellingen van de extra opties definitief om kunt zetten zoals voorwasmiddel staat standaard uit en ook de spoelstop staat standaard uit maar gelukken zitten de functies er wel op.

Wat ik nog een verbeterpunt voor de app zou vinden is dat als je bijvoorbeeld een spoelstop gebruikt dat je ook deze dan op afstand aan zou kunnen zetten.

Maar het belangrijkste is dat de was er schoon en fris uit komt en daar gaat het uiteindelijk om.

Pluspunten

  • Weger die aangeeft hoeveel gewicht en percentage
  • Klepje voor vloeibaar wasmiddel
  • Spoelstop
  • 1600 toeren

Minpunten

  • Weger: na 1 wasbeurt daarna apparaat uitschakelen
  • Opties niet standaard waarden def. aan te passen
  • Spoelstop kan niet vanuit app bediend worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gert 08-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
We hebben in eerste instantie even getwijfeld omtrent de aanschaf van deze wasmachine vanwege de prijs, maar de machine is zijn geld meer dan waard!
De wasmachine heeft enorm veel laadruimte waardoor het aantal wasbeurten beperkt kan worden. De machine maakt vrijwel geen geluid, ook niet bij het centrifugeren.
Het display is duidelijk en biedt veel mogelijkheden wat betreft verschillende wasprogramma's. De duur van de programma's kun je naar eigen wensen aanpassen en je favoriete wasprogramma kun je zelfs in het geheugen opslaan.
Deze wasmachine doet wat die moet doen. Gewoon TOP!

Pluspunten

  • veel wasprogramma's, die je zelf kunt aanpassen
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B&B Klein Arkelsteijn 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super service vervangen wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Via Van Bruggen te Holten hebben wij deze wasmachine gekocht. Onze oude wasmachine begaf de geest tijdens onze vakantie in Spanje. Via app met de dealer in de avond binnen 30 minuten deze nieuwe wasmachine gekocht.
Prima machine, voor een goede prijs! Omdat wij ook een B&B runnen past deze machine uitstekend in onze bedrijfsvoering.
Wij zijn erg tevreden over service en de wasmachine.

Pluspunten

  • 9 kg en vele keuzemogelijkheden
  • eenvoudige bedieining
  • eco-stand, past goed bij onze zonnepanelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lekkerwassen10 04-10-2018

Technisch hoogstandje!

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
We hebben deze machine onlangs aangeschaft. Wat een enorme mogelijkheden heeft de machine. Een grote keuze uit standaard programna’s. Binnen die programma’s kun je diverse instellingen weer aanpassen, zoals temperatuur, toerental centrifuge. Daarnaast is he wasprogramma geheel zelf samen te stellen! Ook het via internet starten op afstand is handig. En O, ja. De was wordt mooi schoon! En daar gaat het om!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patrick 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GROTE INHOUD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Mooie machine grote opening en inhoud duurd iets langer voor hij klaar is erg stabiel en geruisloos staat in een kast op zolder en slaap er erg dicht bij en word er niet wakker van

Pluspunten

  • Stil
  • Grote vul opening
  • Licht in de trommel

Minpunten

  • Programma duurt iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolores 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, grote trommel (9 kg) en ontzettend stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb hem nu bijna 2 weken in mijn bezit en ben er ontzettend blij mee. Stil, grote trommel en zuinig. Veel verschillende programma's. Heb me nog niet verdiept in het Home Connect systeem maar dat komt nog wel. Hij doet wat hij moet doet en daar ben erg tevreden over!!!

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • duidelijk display
  • veel wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 22-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

siemensWMH6Y791NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
super machine, weinig geluid ,veel opties , makkelijk in het gebruik. met een gezin van 7 personen draait deze machine veel uren maar dat is werkelijk geen probleem. ben er super blij mee, hele goede prijs voor deze wasmachine, echt een aanrader

Pluspunten

  • goede prijs
  • veel wasprogramma's
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max van de Louw 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Machine top Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Zeer modern apparaat met veel opties. Daar wordt je blij van als je de schone was uit de ruime trommel haalt!

Pluspunten

  • mooi design
  • muisstil
  • makkelijk te bedienen
  • zuinig met energie
  • zuinig met water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 13-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine en werkt plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
De wasmachine werkt prima, behalve bij 1 trui, deze komt er niet goed gecentrifugeerd uit. Je hebt de keuzes uit vele handige korte, lange en eco programma's. Daarnaast werkt WiFi aanzetten en start uitstel prima. Verder is de was mooi schoon en ruikt deze heerlijk.
Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Start uitstel
  • WiFi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Patrijs 28-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine die veel was tegelijk kan verwerken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

8,0
Omdat het apparaat dat ik in eerste instantie gekozen had niet meer leverbaar bleek, kreeg ik voor de oorspronkelijke prijs een nieuwer, beter een duurder type aangeboden. De machine is opvallend stil, werkt super (het is nu weer leuk om de was te moeten doen!) en er kan veel meer wasgoed in dan in mijn oude machine. Zo kan ik besparen op het aantal wasbeurten per week en bovendien is deze machine zuiniger dan mijn oude.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Weinig lawaai
  • Transportbeveiliging eenvoudig te (de)monteren

Minpunten

  • Geen optie "Memory" voor favoriete programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winthorst 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Fraaie stille wasmachine met wasmiddelindicator.

Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
De weegsensor zorgt voor maximale belading wat het aantal wasbeurten reduceert. In combinatie met het programma en weegsensor besparen we ook op wasmiddel via de wasmiddelindicator. Goed voor het milieu en de portemonnee. Verder is er een schat aan voorkeuze programma's die ook nog eens individueel zijn te in te stellen zoals, temperatuur, centrifuge snelheid, soort vlekken en nog veel meer. De machine is stiller dan onze 15 jaar oude Bosch die weigerde het water weg te pompen. Met het A+++/-30% energielabel van deze machine en de prijs van € 799,00 bij Bemmel & Kroon is de keuze snel gemaakt. Daar koop je elders veel minder luxere wasmachines voor.

Pluspunten

  • Stiller dan 15 jaar geleden
  • A+++/-30%
  • Voorkeuzeprogramma's nog individueel te wijzigen

Minpunten

  • Nog net geen A+++-50%
  • Met WIFI schakelt apparaat logischerwijs niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Annet van Houwelingen 19-11-2017

Beste,

kunt u mij uitleggen hoe de wasmiddelindicator werkt? Ik kan dit niet terug vinden op het display. alvast bedankt.

Reageer

Smitswe 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uitzicht, heel stil, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nog maar 1 dag en ben al zéér tevreden.
Even de handleiding doorgenomen, wat uitgetest op de display, en onmiddellijk door hoe hij werkt.
Wast heel stil en dat is wel fijn.
Ook de home connect is super handig, zo kan je ten allen tijde zien hoe ver je programma gevorderd is.
Ik beveel deze machine iedereen aan.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi design
  • Home connect
  • Grote trommel
  • Veel keuze programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Rapmund 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Toch weer een Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ook de vorige een Siemens was waar we ruim 18 mee hebben gedaan. Met deze moderne technieken en speciale motor wel een heel ander apparaat. We hebben gekozen voor een wasmachine met Wifi omdat handig lijkt. Zeer eenvoudige bediening binnen een paar minuten onder knie met duidelijke weergaves op het display. Bij het reinigen van de trommel blijkt dat de machine wel heel geruisloos is, ook bij het centrifugeren. Als veel apparatuur 50-75 dB(A) leveren dan moet dit maar een paar dB(A) zijn. Veel keuze uit verschillende wasprogramma's terwijl we vroeger bijna alles op 1 stand wasten. Nu hebben we meer keuze en gaan we zeker alles uitproberen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk met duidelijke display
  • Bijna geruisloos
  • Wifi bedienbaar met Home Connect App
  • Eerste machine waar we een waterslot bij krijgen

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 24-04-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ800 WMH6Y791NL

Algemene score

9,0
zeer stille machine met heel veel mogelijkheden. Misschien wel een beetje te veel. Ik ben nog steeds aan het uitzoeken van hoe en wat. Zeer gebruikersvriendelijk te bedienen. De extra vlekkenprogramma vind ik super handig. Met 2 jonge kinderen is het een extra hulpmiddel. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • 9 kg was
  • verschillende mogelijkheden qua programma's
  • verlichting in de trommel
  • wegen van het gewicht hoeveelheid was

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews