Siemens WM14N030NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14N030NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden consument 1 24-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel, heel schoon, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
De wasmachine wast snel (dmv het korte porgramma te selecteren), wast schoon en is bovendien ook nog eens stil.

Pluspunten

  • snel
  • schoon
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.zwakhalen. 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine siemens.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
je hoort haast niet dat hij aanstaat.echt n luxe .doet alles hoe t zijn moet.ben dan ook heel tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Voor deze wasmachine gekozen omdat we in ieder geval een goed, gevestigd en bekend merk wilden kopen. We zijn uiterst tevreden over de mogelijkheden op de wasmachine zoals de 'snel-wasjes'. Daarnaast maakt de machine weinig tot geen geluid wat uiterst prettig is.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • weinig tot geen geluid

Minpunten

  • niet op tijd programmeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ella stoop 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, veel programma keuzes.
Eenvoudig te bedienen.
Ter vervanging van de 17 jarige Miele 1600 toeren.
Nou hij doet niets onder, toerental oude Miele machine was 1600 en deze siemens is 1400 de was is nog droger gecentrifugeerd.

Pluspunten

  • 1400 toeren is prima door grotere trimmel
  • Eenvoudig
  • Zuinig in gebruik
  • Erg stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MoTil34 01-09-2018

Perfect apparaat

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
Na uitgebreid zoeken besloten voor deze wasmachine te gaan. Voorheen had ik een Miele. Erg blij met deze aankoop. Stille machine, wast goed, veel keuze in programma's waaronder een programma voor korte snelle wasjes, ideaal. Eenvoudige bediening. Kortom een goed apparaat voor een goede prijs. Bij mijn vorige machine trilde het hele huis als de was gecentrifugeerd werd (houtenskeletbouw woning) ook al stond de machine vast en waterpas, bij deze hoor ik niet wanneer de was gecentrifugeerd wordt, erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marjolein 29-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en zuinige wasmachine die goed schoon wast. Ook ideaal voor kleine (eenpersoons)wasjes.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Wast goed schoon
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Relatief lange wastijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Zoon 29-07-2018

Billijk geprijsde aanrader

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
Kort geleden hebben wij voor het eerst gekozen voor een Siemens wasmachine en daar hebben wij geen spijt van! Allereerst is de bediening super simpel en de display is overduidelijk. Hij maakt bijzonder weinig geluid tijdens het wassen en centrifugeren en is daardoor een verademing vergeleken met onze vorige wasmachine. Wat ik ook fijn vind aan deze zeer billijk geprijsde wasmachine is dat hij behalve een gewicht sensor ook een sensor heeft voor onbalans van het wasgoed. Als je de machine niet helemaal perfect waterpas hebt staan dan gaat de trommel tijdens het begin van het wasprogramma even zodanig schommelen dat de was goed verdeeld komt te liggen en de wasmachine zonder overdreven te trillen zijn programma zo geruisloos mogelijk kan draaien. Top! Tot slot komt de was er voor zijn 1400 toeren centrifugeren behoorlijk droog uit. Kortom: ik vind het een echte aanrader in zijn prijsklasse!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J. van der W. 14-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stukje techniek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Samen met de hierbij horende droger gekocht. Ik stap niet meer over van merk, wat een gemak. Stil, zuinig en er past veel in. Ik kan niet vertellen over programma's of zo, ik was zelf niet maar maar mijn vrouw doet dat. Ik hoor haar niet klagen dus dan zit het wel goed.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

L. van Hoeven 09-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Zeer fijne, gebruiksvriendelijke wasmachine, enorm geruisloos zelfs bij het centrifugeren. Duidelijk display en keuze uit veel verschillende programma's.

Pluspunten

  • Verschillende programma's
  • Product doet wat het belloft

Minpunten

  • Instructieboekje is wat karrig qua uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat. Geruisloos en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Geruisloos en makkelijk te bedienen. Heb meerdere apparaten van Siemens en ben daar zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

supperge makkelijke instelling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
Omdat we al een Siemens wasmachine hadden ,die werd nu 19 jaar. was de keuze op duurzaamheid snel gemaakt
nooit storing gehad, dus dan is de keuze snel gemaakt
Ook de eenvoudige bediening is super
we gaan weer voor de volgende 19 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KLAAS DOORN 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele bediening alle funkties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn:
* eenvoudige bediening van alle programma's en een mooi duidelijk overzicht daarvan.
* goede prijs kwaliteitsverhouding.
* zuinig energieverbruik.
* zeer goed passend kwa vormgeving bij andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • zuinig in gebruik
  • goede prijs prijs en kwaliteitsverhouding.
  • passend in de lijn van andere Siemens apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Goed was machenie maakt niet veel lawaai ik heb goede ervaring met Siemens de vorige was machie was ook goed de prijs voor deze wasmachiene is goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

andré 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpele programmakeuze, was goed schoon en droogt goed.

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasmachine nu een maand en ik ben er erg tevreden over. Het kiezen van een programma is simpel, het geluidsniveau is goed en de was komt er schoon uit droog uit. Ik bedoel natuurlijk centrifuge-droog. De prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed.

Pluspunten

  • redelijke prijs
  • wast goed
  • goede centrifuge
  • redelijk geluidsniveau

Minpunten

  • heb ik (nog) niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harrie Bertrand 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn merkmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
De was komt stralend fris uit mijn machientje.
Ik heb deze wasmachine gekocht op advies van mijn nichtje, die nog in de kleine kinderen zit!

Pluspunten

  • de vele menu's
  • was is goed droog
  • strijkt lekker weg

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hapmboeren 20-06-2018

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Paar weken geleden wasmachine aangeschaft samen met een warmtepomp droger. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Lekker stil en ruime keus aan was programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Panay 15-06-2018

Geruisloos, veel mogelijkheden en niet de duurste

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine wast stil. Heeft veel mogelijkheden. Wast schoon en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Manon 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, makkelijk te bedienen en snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
Super handige en stille wasmachine! Nu 2 weken in huis en nog geen enkel minpunt gevonden ! Je kunt zelfs bij elk programma kiezen hoe lang ie er over gaat doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima keus! Echt een top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Hele goede wasmachine voor een goed prijs en zonder teveel onnodige toeters en bellen! Ook prima kort programma voor wasgoed wat je alleen even hoeft op te frissen! Altijd Siemens wasmachines gehad naar volle tevredenheid! Dit is de tweede keer dat we een nieuwe kopen en dat onze oude naar een van de kinderen gaat die er dan ook nog een paar jaar mee kunnen wassen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Ook kort wasprogramma mogelijk
  • Goede prijs voor een prima kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remus 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, sil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met verschillende wasprogramma's. Mooi digitaal display en zeer makkelijk te bedienen. Verschillende eco en speed standen, zuinig en stil. Super fijn apparaat. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Verschillenden wasprogramma's
  • Eco & speed stand
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews