Siemens WM14N030NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden consument 1 24-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel, heel schoon, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine wast snel (dmv het korte porgramma te selecteren), wast schoon en is bovendien ook nog eens stil.

Pluspunten

  • snel
  • schoon
  • stil
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.zwakhalen. 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine siemens.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
je hoort haast niet dat hij aanstaat.echt n luxe .doet alles hoe t zijn moet.ben dan ook heel tevreden .
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, makkelijk te bedienen en snel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super handige en stille wasmachine! Nu 2 weken in huis en nog geen enkel minpunt gevonden ! Je kunt zelfs bij elk programma kiezen hoe lang ie er over gaat doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima keus! Echt een top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede wasmachine voor een goed prijs en zonder teveel onnodige toeters en bellen! Ook prima kort programma voor wasgoed wat je alleen even hoeft op te frissen! Altijd Siemens wasmachines gehad naar volle tevredenheid! Dit is de tweede keer dat we een nieuwe kopen en dat onze oude naar een van de kinderen gaat die er dan ook nog een paar jaar mee kunnen wassen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Ook kort wasprogramma mogelijk
  • Goede prijs voor een prima kwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remus 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, sil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met verschillende wasprogramma's. Mooi digitaal display en zeer makkelijk te bedienen. Verschillende eco en speed standen, zuinig en stil. Super fijn apparaat. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Verschillenden wasprogramma's
  • Eco & speed stand
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

8,0
Het is een super stille machine. Je hoort eigenlijk niet dat hij aanstaat, behalve bij het centrifugeren, wat logisch is.
Ik moet wel wennen aan de lange tijdsduur van de programma's in vergelijking met mijn 10 jaar oude Siemens.
Maar ik ga nog de programma's uitproberen met SPEED stand. wel vreemd dat je niet tijdens de was ziet op hoeveel toeren de centrifuge staat. (of ik moet iets in de handleiding gemist hebben?)

Pluspunten

  • Stil
  • eenvoudige bediening
  • prijs

Minpunten

  • toerental niet zichtbaar tijdens was
  • lange duur van programmas
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karin 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
vertrouwde kwaliteit en eenvoudig te bedienen, vorige wasmachine was ook van siemens nooit problemen mee gehad, deze gaat nu naar een van onze kinderen, door ervaring nu weer gekozen voor siemens met eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie Huijzer 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betreft wasmachine type WM14N030NL zeer tevreden over deze machine .Wast buiten gewoon schoon en is super stil en misschien wel het belangrijkste hij is erg energie ZUINIG.Het is een vervanging van een Miele wasmachine. Als je alles van te voren weet had ik hem veel eerder besteld.
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

halimafawzy 01-06-2018

Top wasmachine

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden met deze wasmachine. Draai iedere dag een wasje en kost me totaal geen moeite. Makkelijk te bedienen en maakt maakt weinig geluid. Mijn was komt er schoon en fris uit . Echt een aanrader !
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor weinig

Algemene score

8,0
Een hele mooie prijs voor deze kwaliteit machine. Zijn we erg blij mee . Hij maakt duidelijk veel minder lawaai dan onze vorige machine.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen
  • De tijd om dit te beoordelen is te kort
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze wasmachine gekozen omdat we in ieder geval een goed, gevestigd en bekend merk wilden kopen. We zijn uiterst tevreden over de mogelijkheden op de wasmachine zoals de 'snel-wasjes'. Daarnaast maakt de machine weinig tot geen geluid wat uiterst prettig is.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • weinig tot geen geluid

Minpunten

  • niet op tijd programmeerbaar
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Nieboer 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendeliijke en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke en stille wasmachine. Duidelijke display waarop het wasprogramma, toerental van de centrifuge en de resttijd af te lezen is. Naast dat de wasmachine van diverse wasprogramma's is voorzien die gemakkelijk zijn te kiezen, is ook zeker de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil
  • diverse wasprogramma's (17)
  • prijs/kwaliteit
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening, lekker stil en een overzichtelijk display.
Zeer stille machine ook tijdens centrifugeren.
Alles wat nodig is is meegeleverd.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Stil
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.H. Schreuders-Joseph 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuinig energieverbruik type A***

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik schrijf dit review d.d. 2 mei dat deze wasmachine bij mij werd bezorgd en verwacht dat het langer meegaat dan de aangekondigde 3 jaar garantie. Heb een tijdje bij mijn dochter en haar gezin gewoond die een Siemens- wasdroger en wasmachine in gebruik had. Haar wasmachine begaf het na 17 jaar doch de wasdroger doet het nog uitstekend (gaat zijn 19e jaar in). Zorgvuldig om te gaan met een machine of apparaat werpt zijn vruchten af : onderhoud is behoud, zogezegd tenzij er een fabrieksfoutje in het apparaat zit.
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Durlinger 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Wasmachine Coolblue

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is heel gebruiksvriendelijk en zuinig.
Ervaring met deze machine al reeds gehad bij mijn moeder.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig met water
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine is stil en zeer zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ben tot nu toe zeer tevreden over deze wasmachine. Hij is stukke stiller dan onze vorige siemens en gebruikt ook minder water. wasresultaat is zoals men van een siemens mag verwachten: goed!

Pluspunten

  • stil
  • gebruikt weinig water

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wgroentje 13-04-2018

Wasmachine met duidelijke aanwijzing

Algemene score

10,0
Een wasmachine die zelf ouderen kunnne bedienen zonder al te veel moeite. ze had een wasmachine die ruim 20 jaar oud was en nu deze. Er kan weinig fout gaan, makkelijk te bedienen en de was komt er droog uit.
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WdW 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

8,0
Deze Siemens is veel stiller dan onze oude machine van 13 jaar. Ruime keus aan programma's. Wast goed schoon en spoelt goed. Programma van 60 graden duurt wel wat lang.

Pluspunten

  • stil
  • ruime keus programma's

Minpunten

  • wasprogramma 60 graden duurt lang
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan65 06-04-2018

Top apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb al wat wasmachines gehad, maar dit is de eerste die niet de keuken inloopt tijdens het centrifugeren.
De eco mode is ideaal, scheelt veel tijd en energie en de was is net zo schoon. En maakt weinig geluid.
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gezin in Breda 25-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine met super veel was-opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een perfecte wasmachine. Zoveel verschillende wasprogramma's voor een goede prijs. Groot voordeel is de iQdrive motor, met 10 jaar garantie (na registratie). En.....super stil en zuinig.

Pluspunten

  • veel wasprogramma's
  • iQdrive motor
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews