Bosch Serie 8 WAW32790NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAW32790NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ge 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

eerlijkheid duurt het langst

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

8,2
- De machine is redelijk stil , dat is een pluspunt. -Paar keer mix programma gedraaid op 40 graden. Was komt er toch niet zo schoon uit als ik verwacht had. -Kort programma 15 min kan helaas enkel op max. 40 graden. Zou dit graag op 60 graden willen doen. -Sport programma duurt 45 min . Dat vind ik erg lang.
-Er zitten veel mogelijkheden op deze wasmachine , maar in de praktijk zijn een aantal niet praktisch. -De 9 kg belading van de trommel kan ook niet altijd. Eigenlijk bij de meeste programma's zelfs niet. Dan kan je max. 2 tot 4 kg in de trommel doen. -Het centrifuge toerental van 1400 wordt ook door de machine aangepast naar 1400 toeren , soms 800 toeren . Oxygen programma heb ik nog niet geprobeerd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef66 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blijheid die echt werkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Zo blij met m’n nieuwe machine. Iets wat er altijd is en het altijd doet een vervanging van z’n oude broer die na trouw dienst aan vervanging toe was. En ik heb weer voor een Bosch gekozen met de nieuwste ontwikkelingen erin die veel meer op gaat leveren. Waar ik echt blij van word. Hij gaat weer trouw aan de slag en de was is weer heerlijk fris met minder energie en goede programma’s.

Pluspunten

  • Goed display. Timer is in te stellen
  • Minder energie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maart 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Consument vriendelijk en is makkelijk om mee te werken , zuinig en betrouwbaar en wast schoon zowel witte was als donkere was

Pluspunten

  • Simpel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michiel 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine met active oxygen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Wat is de wasmachine stil zeg. Echt een verademing met onze +10jaar oude bosch. Hij was nog niet eens stuk maar omdat ik al las dat ze tegenwoordig zo stil zijn dachten we laten we maar een nieuwe proberen. Active Oxygen (A.O.) is ook fijn. Alles ruikt lekker fris na een A.O. waterloze "bad". Nu is het jammer dat verschillende sites A.O. met eco bubble vergelijken. Ik ben namelijk overtuigd dat ze echt anders zijn. Eco bubble voegt extra zuurstof toe aan het water. A.O. is een waterloze ozon bad. Dat houdt in dat je bijvoorbeeld ideaal eventjes je wollen trui kan opfrissen zonder hem echt te wassen. Dan blijven je kostbare wollen spullen pas lang mooi. Het zal geen vlekken verwijderen. Maar het zal zeker een grote bijdrage leveren aan het verwijderen van geurtjes en het doden van bacterien. Jammer dat bijvoorbeeld de consumentenbond niet eventjes verder gekeken heeft en technologieen vergelijkt die wat mij betreft niet te vergelijken zijn. ALs je wilt weten wat Ozon voor ons kan betekenen in de natuur en als schoonmaak middel Google maar eens rond. Wondermiddelen bestaan niet maar dit is wat mij betreft DE ideale toevoeging aan een wasmachine. Overigens je trui een paar uur ophangen op een mooie zonnige dag zal ongeveer hetzelfde effect hebben. Want UV met waterdamp maakt ook ozon aan. Alleen in de winter / NL is dit beperkt omdat we weinig zon hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Active Oxygen ozon bad
  • wast prima

Minpunten

  • beetje prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Blom 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Rustige, fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat, Het is een fijn veelzijdig apparaat.
Geluid vriendelijk met licht aan de binnenkant, energie zuinig en onderhoud arm. Makkelijk in gebruik. Kortom ik ben zeer tevreden. Duurzaamheid er zit 10 jaar motor garantie op dus ik denk dat, dat wel goed zit.

Pluspunten

  • zie motivatie/beoordeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willems 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Actice oxygen is echt van toegevoegde waarde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Omdat we vaak gebruik maken van een stomerij leek een wasmachine met active oxygen programma voor ons een uitkomst.
Deze functie is voor ons een uitkomst en zal geld en tijd besparen. Verder is de machine makkelijk in gebruik en het motorgeluid is stil. Het laadvermogen van 9 kg is ook erg handig zo ook de verlichting in de trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pip32 07-03-2019

Fijne machine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

10,0
Hele fijne machine. Ik heb de machine nu een week in mijn bezit en bevalt mij heel goed. Alles zit er op, ik kan zelf de toeren en de wastijd instellen bij ieder programma, wat resulteert in heel veel mogelijkheden, en is gemakkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert van der Wal 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille wasmachine en van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

8,0
Mooie actieprijs bij BCC
Machine met een groot volume, uitgebreide mogelijkheden en een betrouwbaar merk
Erg blij mee.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Veel verschillende programma
  • Extra snel programma
  • Eco programma
  • Groot laadvermogen

Minpunten

  • Niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esme 23-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
De active oxygen functie is heel fijn. Ideaal om knuffels, petten, kussens en andere dingen die niet nat kunnen worden op te frissen. Vooral in de winter wanneer alles moeilijker droogt. Tevens kan je ook op 70 graden wassen, dat vind ik een pluspunt want als je op 60 graden wast zijn niet alle bacterieën dood en op 90 graden is soms te heet voor de stof.

Pluspunten

  • active oxygen
  • mogelijkheid op 70 graden te wassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 05-12-2018
  • Product gekocht

mooie wasmachine met veel bezuinigingsopties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

10,0
Vandaag de nieuwe wasmachine geïnstalleerd en al een aantal wassen gedraaid. Goed schoon. Veel keuze opties. Je kunt zien of een programma veel water of elektriciteit gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kalinka 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, duidelijk display, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Mooi machine, makkelijke bediening, handig met verlichting in de trommel, wast goed schoon. Handig te kiezen voor eco programma en het allergie programma komt hier goed van pas. De machine net in gebruik dus over duurzaamheid kan ik niks zeggen maar over het algemeen heb ik goede ervaringen met Bosch.

Pluspunten

  • trommelverlichting
  • makkelijke bediening
  • anti-allergie programma
  • eco programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht,nadat ik veel problemen had met de aeg wasmachine.
Dit is de eerste keer dat ik een bosch wasmachine koopt en ik ben echt super tevreden ermee,vooral met de opfris programma,ik kan echt iedereen deze wasmachine aan raden,ook vele programma's erop en heel makkelijk te bedienen,wat ook heel fijn is,de grote trommel.
Dus ik ben heel tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • Super goed was resultaat
  • Opfris programma

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed overzichtelijk programma menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Geruisloos/makkelijk te bedienen en te wijzigen tijdens loopduur.
Oxygen actifresh geweldig programma om van alles op te frissen
Zoals bijv dekbedden/dekens/jassen etc.
Geweldige machine !

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Een erg stille wasmachine, die tot 9kg aan wasgoed aankan. Niet bij iedere programma, maar wel bij degene die wij vaak gebruiken.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Tot 9kg aan wasgoed
  • Kan nog wasgoed bijvoegen tijdens de was

Minpunten

  • Hebben nu een grotere droogrek nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ramsoebhag 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel met verlichting en duidelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

8,0
Super wasmachine! Zeer stil en eenvoudig bedieningsmenu dankzij de draaiknop. En hij is heel zuinig in stroomverbruik.

Pluspunten

  • Duidelijk bedieningsmenu
  • Helder display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carina 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk display, verlichte trommel

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

7,0
Deze wasmachine is zeer praktisch in de bediening en wast goed schoon. Er zitten allerlei soorten handige programma's op zoals Active Oxygen (om even snel kleding op te frissen) en Nightwash (geluidloos programma, zonder piepjes op het einde).

Pluspunten

  • verlichtte trommel
  • handige bediening
  • praktische programma's

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 23-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

8,0
Op zoek naar een wasmachine voor grote wasjes (nu gezin met 2 kleine kinderen) en duurzaam in gebruik. Omdat ik vaak 'svavonds was graag een stil apparaat (wasmachine staat op de eerste verdieping waar zich ook de slaapkamers bevinden). Dit apparaat voldoet hieraan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franco 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Laadvermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Praktisch en heel eenvoudig te bedienen machine, daarnaast ook heerlijk stil.
De kwaliteit straalt er van af

Pluspunten

  • Laadvermogen
  • Bediening
  • Afwerking
  • Geluid

Minpunten

  • Wasmiddeldosering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roerdomp 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Zuinige wasmachine met grote trommel uitstekend geschikt voor al het beddengoed in één wasbeurt te doen. Vanwege het zeer lage geluidsniveau kun je deze wasmachine overal laten plaatsen.

Pluspunten

  • grote trommel
  • zuinig
  • laag geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, gemakkelijk in gebruik een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32790NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een grote vulopening en trommel. Gemakkelijk in gebruik, is stil en heeft veel keuze mogelijkheden in zijn programma's.
Ben er super blij mee. "Een kind kan nu de was doen"

Pluspunten

  • grote vulopening en trommel met licht
  • gemakkelijk in gebruik
  • veel keuze in programma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews