Bosch Serie 4 WAN28062NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 20-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Garantie of toch niet

Algemene score

7,8
Deze machine is zeer geluidsarm en heeft een prima wasresultaat zit kennelijk een goede motor in want Bosch geeft 10 jaar garantie het addertje onder het bekende gras is dat je het type plaatje nodig heb om voor deze service in aanmerking te komen. Als je machine al is geinstalleerd is het mij veel te veel werk om alles nogmaals van de muur te trekken dus maak eerst even een foto van het beruchte plaatje dan kun je jezelf bij Bosch aanmelden voor deze service ik geloof het wel.De prijs prestatie van de machine vind ik prima de display en de bedieningsknop zijn duidelijk genoeg wel moet je het boekje gebruiken om alle mogelijkheden van dit apparaat te benutten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bep odijk 24-03-2016
  • Product maand in bezit

Bosch WAN28062 wasmachine

Algemene score

5,8
Het displaypaneel voor instellingen en informatie is erg onduidelijk, omdat het bijna niet leesbaar is. Bovendien is het aanzetten en laten draaien van de wasmachine erg moeilijk
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Luuk 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne geruisloze zuinige en makkelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb samen met een Bosch condens droger (wte84105NL) deze wasmachine gekocht. Mooie aanbieding bij de Makro. Ik kwam voor een andere aanbieding maar de 10 jaar garantie en de goede recensies maakten dat ik deze nam. Moet zeggen geen woord teveel. Heb hem nu een maand en hij bevat erg goed. Geruisloos zoals beloofd, zuinig en makkelijk te bedienen. Aansluiten was ook een fluitje van een cent. Gewoon een makkelijk te bedienen met voldoende wasprogramma's om alle type was te kunnen doen.
Zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen tot nu toe
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Erg handig in gebruik. Voldoende laadruimte. Zeer zuinig A+++. De ActiveWater sensor ook erg handig.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Veldmuis1 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waschmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoals het er nu uitziet na de eerste wasbeurt een prachtig apparaat. We hadden een 17 jaar oude Miele maar dit ziet er gelikt uit zeg. En nagenoeg geruisloos in vergelijk met de Miele. Nou hopen dat we er ook zo lang plezier van hebben.

Pluspunten

  • Zeer stil

Minpunten

  • FF wennen aan het display.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anja 03-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Anja's wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is een prettig in gebruik zijnde wasmachine. Je hoort hem hoegenaamd niet en waarschuwt je als-ie klaar is. (je moet wel zelf de was er uithalen, haha).
Fijne tiptoets bediening met duidelijke tekens op het display. Ik ben er héél erg blij mee.

Pluspunten

  • Correct afgeleverd en aangesloten.

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette81 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Bosch die aan te raden is..!

Algemene score

9,0
Bosch is altijd goed en zeker voor deze prijs! wat ik zocht in een wasmachine was koolborstelloze motor, 7 kg kunnen laden, tijdsuitstel verschillende programma's en zuinig in water en energie en dat bleek de wan28062nl allemaal te hebben!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product gekocht via Mediamarkt. De volgende dag werd het meteen geleverd en aangesloten. Ik had er geen omkijken naar. De wasmachine werkt perfect, is stil en zuinig. Ook de bediening is gemakkelijk. Je kunt van tevoren instellen wanneer het wasprogramma start. Ideaal om voor je naar bed gaat alles voor te bereiden en de volgende ochtend meteen alles op te hangen zonder dat het urenlang vochtig in de trommel heeft gelegen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch serie 4 type 28062NL

Algemene score

9,0
Machine nu ruim een week in gebruik, maar welke elke dag. Wast perfect en met de programma’s kun je alle wassen aan. Mooi geruisloos en resultaat na centrifugeren op 1400 toeren is veel beter dan het vorige apparaat (Samsung).

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Bediening
  • Geluid
  • Programmakeuze, incl. Speed en Eco knop

Minpunten

  • Nog niet gevonden.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elly 25-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel duidelijk scherm hele makkelijke zoek knop

Algemene score

10,0
Ben heel blij met deze wasmachine is een prima product de prijs kwaliteit is ook goed ,wast heel goed schoon ,en is ook echt wel stil in gebruik.Display is ook heel goed af te lezen.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

20-09-2018 23-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is goed maar dacht dat het stil was maar blijkt dat het niet zo stil is voor de rest is het prima.

Pluspunten

  • Is goed te gebruiken

Minpunten

  • Is niet stil
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

martin 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch serie 4

Algemene score

10,0
Machine is zeer stil, werking en menu eenvoudig, ik zou deze machine aanbevelen voor gezinnen of mensen die veel te wassen hebben past veel in zoals beddengoed.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • snel

Minpunten

  • kort 220 snoer
  • korte afvoerslang
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mrn 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en maakt je verwachtingen waar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze wasmachine. Hij maakt zeer weinig geluid, staat stil en ziet er mooi, strak uit. De was wordt goed schoon en komt al goed droog de wasmachine uit. Het bedieningspaneel vind ik overzichtelijk en het is makkelijk in gebruik. De wasmachine geeft een signaal wanneer het klaar is. Erg prettig dat je kan zien hoe lang het nog duurt voordat de was klaar is. Ik ben zeer tevreden en raad deze wasmachine aan! Ik wist niet dat ik zo blij kon zijn met een wasmachine.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • makkelijk in het gebruik
  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • geeft aan hoe lang de was nog duurt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi wasmachine duidelijk in gebruik zonder al teveel overdreven knoppen en lekker stil in gebruik en er kan veel in

Pluspunten

  • geruisloos
  • duidelijk
  • flinke inhoud
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 19-08-2018

Wan28062NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine voor een nette prijs.nu een aantal weken in ons bezit en bevalt uitstekend.
Maakt weinig geluid.
Prima wasresultaat.
Tevreden!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak, overzichtelijk en mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat als eerste opviel is dat de machine erg stil is en behoorlijk goed gedempt op zijn pootjes staat.
De was is heel mooi schoon en de tijd kan je makkelijk kiezen door te kijken hoelang je de was wil wassen. 3.15u bij normaal was. maar ruim 2,5 u als je een ander programma kiest of een MIX was van 1 uur... bij allemaal mooi schoon.
Machine past het water aan naar de inhoud en is zeer zuinig met de energie en dus ook waterbesparend. En dat willen we tegenwoordig graag zien.
zeer tevreden dus!

Pluspunten

  • Stille motor
  • 10 jaar garantie na online aanmelding, zeker doen.
  • zuinig met energie en water
  • Gebruikersvriendelijke bediening.
  • mooi design

Minpunten

  • ik vind de basis was van 3,15u te lang.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg stil.ssssssssssstttt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben verbaasd over de stilte van dit apparaat bij het centrifugeren. Bij mij staat de wasmachine beneden , dus belangrijk dat deze weinig geluid maakt. Tevens ben ik erg blij met het korte programma wat er ook is, mijn favoriete handdoek programma in 30 miinuten! :)

Pluspunten

  • erg stil
  • handige xtra programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Algemene score

9,0
Deze wasmachine maakt echt weinig geluid.
Hij wast goed schoon, centrifugeert prima , en is gemakkelijk te bedienen, al met al zeer tevreden !

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast goed schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauw 13-07-2018
  • Product gekocht

Stille, Duurzame Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super schone was, compacte en stille wasmachine. Ideaal dat er ook korte wasprogramma’s opzitten (had mijn vorige wasmachine niet)
Ook nog eens energiezuinig met A+++, kortom ik beveel deze wasmachine zeker aan en ik ben super blij met deze koop!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stille wasmachine
  • Schone was
  • Korte wasprogramma’s
  • Tot 7 kg

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meikedg 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onlangs deze wasmachine aangeschaft omdat mijn oude het begeven heeft. Het is een stille machine, waardoor je hem met een gerust hart in de avond of in de nacht aan kan zetten. Daarnaast is de machine gebruiksvriendelijk dankzij het eenvoudige display. Op dit display kan je onder zien hoe lang de machine nog bezig is en kan je eventueel aangeven hoeveel kilo was je er in wilt doen zodat je milieu zuinig kan wassen. Niet geheel onbelangrijk dient te worden gezegd dat de was schoon uit de machine komt zonder al te veel kreukels.

Resumerend is de wasmachine aldus een aanrader voor iedereen die een stille en louter functionele wasmachine wil aanschaffen en voor degene die tijdens het wassen ook nog rekening wil houden met het milieu.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk display

Minpunten

  • Kan niet met een app verbinden
  • Geen aquaslot meegeleverd
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews