Bosch Serie 4 WAN28062NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28062NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 20-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Garantie of toch niet

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

7,8
Deze machine is zeer geluidsarm en heeft een prima wasresultaat zit kennelijk een goede motor in want Bosch geeft 10 jaar garantie het addertje onder het bekende gras is dat je het type plaatje nodig heb om voor deze service in aanmerking te komen. Als je machine al is geinstalleerd is het mij veel te veel werk om alles nogmaals van de muur te trekken dus maak eerst even een foto van het beruchte plaatje dan kun je jezelf bij Bosch aanmelden voor deze service ik geloof het wel.De prijs prestatie van de machine vind ik prima de display en de bedieningsknop zijn duidelijk genoeg wel moet je het boekje gebruiken om alle mogelijkheden van dit apparaat te benutten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Luuk 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne geruisloze zuinige en makkelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Heb samen met een Bosch condens droger (wte84105NL) deze wasmachine gekocht. Mooie aanbieding bij de Makro. Ik kwam voor een andere aanbieding maar de 10 jaar garantie en de goede recensies maakten dat ik deze nam. Moet zeggen geen woord teveel. Heb hem nu een maand en hij bevat erg goed. Geruisloos zoals beloofd, zuinig en makkelijk te bedienen. Aansluiten was ook een fluitje van een cent. Gewoon een makkelijk te bedienen met voldoende wasprogramma's om alle type was te kunnen doen.
Zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bep odijk 24-03-2016
  • Product maand in bezit

Bosch WAN28062 wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

5,8
Het displaypaneel voor instellingen en informatie is erg onduidelijk, omdat het bijna niet leesbaar is. Bovendien is het aanzetten en laten draaien van de wasmachine erg moeilijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

anja 03-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Anja's wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is een prettig in gebruik zijnde wasmachine. Je hoort hem hoegenaamd niet en waarschuwt je als-ie klaar is. (je moet wel zelf de was er uithalen, haha).
Fijne tiptoets bediening met duidelijke tekens op het display. Ik ben er héél erg blij mee.

Pluspunten

  • Correct afgeleverd en aangesloten.

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette81 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Bosch die aan te raden is..!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Bosch is altijd goed en zeker voor deze prijs! wat ik zocht in een wasmachine was koolborstelloze motor, 7 kg kunnen laden, tijdsuitstel verschillende programma's en zuinig in water en energie en dat bleek de wan28062nl allemaal te hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mrn 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en maakt je verwachtingen waar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze wasmachine. Hij maakt zeer weinig geluid, staat stil en ziet er mooi, strak uit. De was wordt goed schoon en komt al goed droog de wasmachine uit. Het bedieningspaneel vind ik overzichtelijk en het is makkelijk in gebruik. De wasmachine geeft een signaal wanneer het klaar is. Erg prettig dat je kan zien hoe lang het nog duurt voordat de was klaar is. Ik ben zeer tevreden en raad deze wasmachine aan! Ik wist niet dat ik zo blij kon zijn met een wasmachine.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • makkelijk in het gebruik
  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • geeft aan hoe lang de was nog duurt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

6,0
Erg handig in gebruik. Voldoende laadruimte. Zeer zuinig A+++. De ActiveWater sensor ook erg handig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bianca73 22-04-2016

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

8,0
Deze Bosch wasmachine is in vergelijking met mijn vorige machine super stil. Met het wasprogramma Katoen 40 graden kan je 7 kilo wasgoed laden, maar dan duurt het programma wel 3:17. Ik druk dan op de knop Speed, dan mag je 4 kilo laden, maar is je was wel met een uurtje klaar. Wat ik ook vaak gebruik is het programma Mix; ideaal voor sportkleding, ook 4 kilo en dan duurt het 1:03.
Voor ons gezin, 3 vrouwen (veel was) en 1 man is het een prima machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

T. Kleijn 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Een zeer mooie en degelijke machine. Altijd een budget machine gehad en nu een keer gekozen voor een top machine. Het verschil merk je wel, het is allemaal veel degelijker. Een echte aanrader van prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Geluid erg stil
  • Solide machine

Minpunten

  • Geen verlichting in de trommel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Cremers 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde. Gebruiksvriendelijk. Geruisloos. We komen vanaf een ander gereputeerd merk met een eerste wasmachine met een levensduur van 25 jaar en een 2e wasmachine met een levensduur van 7 jaar waarbij toch een stevige prijs is betaald voor deze merknaam. Goed geluisterd naar de aanbevelingen van de electrozaak die ons deze Bosch wasmachine heeft aanbevolen.

Pluspunten

  • geluidsarm

Minpunten

  • onduidelijk verlengde garantiemogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vera 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helemaal happy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
goede wasmachine,makkelijke bediening,en geluidsarm.
zeker een aanrader !! Goede prijs en kwaliteit.
Zelfs onze hond wordt er niet wakker van.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Bosch is altijd goed en deze is super stil en doet wat hij moet doen. Beweegt ook niet en de was is natuurlijk lekker schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 15-10-2019

Zeer goed

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

8,0
Zeer goed. Zeer stil. Makkelijk in gebruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Goede stille machine! 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Was ruikt lekker fris. Bij centrifugeren hoor je hem niet.
Gewoon fijne wasmachine. Veel programma,s. Ook trilt de wasmachine nauwelijks als hij aan staat.
Het is een goede wasmachine en de vorige was ook een Bosch.Die heeft jaren 2x per dag gedraaid. Bosch gaat gewoon veel langer mee dan goedkopere merken. Ik kan het iedereen aanraden. Bosch staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Pluspunten

  • Stil
  • Was ruikt lekker fris

Minpunten

  • Sommige programma,s duren wel lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiterst stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige wasmachine was een Bosch uit de Maxx series. Een prima machine, dus weer een Bosch gekocht. Deze is weer een stuk moderner. Uiterst stil, wast zeer goed schoon en heeft daarbij een robuust uiterlijk. Bijzonder gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatje 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

8,0
Het is deze wasmachine geworden door de prijs in combinatie met het energielabel, de decibellen en kilo was per beurt.
het is een stille machine waar vergeleken met onze oude (5kg) veel in kan (7kg). 7kg is voor ons voldoende.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • stil

Minpunten

  • fors
  • uitleg programma's summier en onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine is eenvoudig te bedienen, zuinig, geruisloos en 10 jaar garantie op de EcoSilence Drive motor. Je moet de machine wel binnen 2 maanden na aanschafdatum registreren.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zuinig
  • Geruisloos
  • 10 jaar motor-garantie op de EcoSilence Drive
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Helaas geen waterstop op de aanvoerslang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giana 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooier als op de foto en zo zacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is in het echt veel mooier als op de afbeelding hier,op de site van Bosch staat de juiste afbeelding.Nog maar 1 dag in huis,maar gelijk geregistreerd voor de 10 jaar motor garantie.De wasmachine lijkt duurder door zijn uiterlijk en stilte ,én de was tot nu is superschoon en daar koopt men een wasmachine voor,toch deze is extra mooi en zacht,daarom een extra goede beoordeling.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Overzichtelijk
  • Zachtjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne-Marie 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

9,0
Onze vorige Bosch is na jaren kapot gegaan en we wilde graag weer een Bosch hebben. Deze wasmachine voelt aan al onze eisen. Hij is stiller dan de vorige en is zeer gebruiksvriendelijk, ook korte wasprogramma`s als je even snel iets moet wassen wat niet echt vies is.
Hopelijk gaat deze ook weer jaren mee.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • korte wasprogramma`s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Boom 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAN28062NL Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Algemene score

10,0
Bosch WAN28062NL een erg fijne wasmachine 100% tevreden!
het apparaat is erg stil ook bij het centrifugeren .
het enige dat je hoort is het water dat loopt .
veel programma's
makkelijk in gebruik .
ik kan deze wasmachine van Bosch aan iedereen aanbevelen .

Pluspunten

  • Super energiezuinig A+++-10% ✔
  • AquaStop functie ✔
  • Overloopbeveiliging ✔
  • Spoelstop ✔

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews