Bosch Serie 4 WAN28062NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 20-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Garantie of toch niet

Algemene score

7,8
Deze machine is zeer geluidsarm en heeft een prima wasresultaat zit kennelijk een goede motor in want Bosch geeft 10 jaar garantie het addertje onder het bekende gras is dat je het type plaatje nodig heb om voor deze service in aanmerking te komen. Als je machine al is geinstalleerd is het mij veel te veel werk om alles nogmaals van de muur te trekken dus maak eerst even een foto van het beruchte plaatje dan kun je jezelf bij Bosch aanmelden voor deze service ik geloof het wel.De prijs prestatie van de machine vind ik prima de display en de bedieningsknop zijn duidelijk genoeg wel moet je het boekje gebruiken om alle mogelijkheden van dit apparaat te benutten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bep odijk 24-03-2016
  • Product maand in bezit

Bosch WAN28062 wasmachine

Algemene score

5,8
Het displaypaneel voor instellingen en informatie is erg onduidelijk, omdat het bijna niet leesbaar is. Bovendien is het aanzetten en laten draaien van de wasmachine erg moeilijk
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Luuk 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne geruisloze zuinige en makkelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb samen met een Bosch condens droger (wte84105NL) deze wasmachine gekocht. Mooie aanbieding bij de Makro. Ik kwam voor een andere aanbieding maar de 10 jaar garantie en de goede recensies maakten dat ik deze nam. Moet zeggen geen woord teveel. Heb hem nu een maand en hij bevat erg goed. Geruisloos zoals beloofd, zuinig en makkelijk te bedienen. Aansluiten was ook een fluitje van een cent. Gewoon een makkelijk te bedienen met voldoende wasprogramma's om alle type was te kunnen doen.
Zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen tot nu toe
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Erg handig in gebruik. Voldoende laadruimte. Zeer zuinig A+++. De ActiveWater sensor ook erg handig.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Meikedg 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onlangs deze wasmachine aangeschaft omdat mijn oude het begeven heeft. Het is een stille machine, waardoor je hem met een gerust hart in de avond of in de nacht aan kan zetten. Daarnaast is de machine gebruiksvriendelijk dankzij het eenvoudige display. Op dit display kan je onder zien hoe lang de machine nog bezig is en kan je eventueel aangeven hoeveel kilo was je er in wilt doen zodat je milieu zuinig kan wassen. Niet geheel onbelangrijk dient te worden gezegd dat de was schoon uit de machine komt zonder al te veel kreukels.

Resumerend is de wasmachine aldus een aanrader voor iedereen die een stille en louter functionele wasmachine wil aanschaffen en voor degene die tijdens het wassen ook nog rekening wil houden met het milieu.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk display

Minpunten

  • Kan niet met een app verbinden
  • Geen aquaslot meegeleverd
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bascomo 11-06-2018

Erg stil

Algemene score

8,0
De wasmachine is erg stil. We hebben deze ter vervanging van onze 10 jaar oude Bosch wasmachine gekocht. Hij is een stuk stiller. Heb wel het idee dat het centrifugeren wel wat meer lawaai maakt. Maar tijdens het wassen erg stil. Ook energie verbruik is stukken minder!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elly 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine makkelijk te gebruiken

Algemene score

10,0
Heb de wasmachine al een paar keer gebruikt en vindt het een prima aankoop.Is erg stil in gebruik wast goed schoon en het komt er goed gecentrifugeerd uit .Prijs kwaliteit is prima .

Pluspunten

  • mooie wasmachine
  • is erg stil tijdens wassen en centrifugeren
  • wast goed schoon
  • uitgebreidt wasprogramma
  • duidelijke beschrijving makkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen min punt gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.oostwouder 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke programma keuze scherm goed leesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de machine al een paar keer gebruikt en werkt heel goed.Boven dien is hij erg stil tijdens het gebruik.Ik vindt de prijs prima voor deze wasmachine,en zou hem zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • is een prima wasmachine
  • erg stil in gebruik
  • goede machine voor deze prijs
  • was komt er schoon en goed droog uit
  • ziet er ook goed uit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris en barry 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stiller dan stil en schoner dan schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
er staat al dat hij stil is in de beschrijving maar zo stil had ik hem niet verwacht. je hoort alleen de was en niet de motor. de was is ook mooi schoon. mooie prijs kwaliteits-verhouding. bijna te goedkoop voor wat hij levert.

Pluspunten

  • stil
  • snel was proggama's

Minpunten

  • normale was duurt meer dan 2 uur
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine 02-06-2018
  • Product gekocht

Duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb reviews gelezen en dacht dat machine stil was maar is niet zo stil en moet echt hard trekken om zeep bakje te openen, moet wel de was progammas vaak lezen.

Pluspunten

  • Mooie wasmachine

Minpunten

  • Zeep bakje gaat sroef open
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Denny 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil. Snelle programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerste Bosch wasmachine. Koolborstelloos en is dus super stil tijdens het wassen. Een A+++ dus ook energiezuinig. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • energie zuinig
  • omvang. Minder diep dan de vorige machine

Minpunten

  • Centrifugeren meer geluid bij op toeren komen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en stabiel

Algemene score

9,0
Vergeleken met de vorige machine is deze een hele vooruitgang en het geld zeker waard. Ik heb tot op heden geen klachten ondervonden en aardig wat achterstallige was weggedraaid.

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jules 25-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine; precies zoals het product beschreven is;wilde een machine met weinig geluid plus veel wasmogelijkheden/programma's en deze voldoet meer dan prima

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed wasresultaat

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo C 18-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedkope top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goedkope en zeer stille wasmachine. Super eenvoudig te bedienen. Doet precies datgene wat beloofd is! Heeft een royale trommel en is lekker stil. We zijn blij met onze aankoop.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 13-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

8,0
Goede uitstraling voor in de keuken.
Wast zeker schoner dan de oude Miele,komt ook dat die 17 jaar oud was.
Stil tijdens de was,ook tijdens het drogen van de was.
Makkelijke bediening op de knop en display.
Dus heel blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in bediening
  • zuinig
  • wast zeker schoner

Minpunten

  • nog niet
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

carlo 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stille machine helemaal goed zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
geweldige machine zeer duidelijk in bediening en zeer stil als aan staat helemaal top! zelfs als slaap hoor je hem niet!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffmacher 25-01-2018

zee rgoed product voor een zeer scherpe prijs

Algemene score

10,0
we waren van ons geloof af gestapt om een ander merk te nemen maar deze bosch bevalt weer als van ouds nooit meer een ander merk
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dirk Bakker 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarmemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in gebruik maar nu al tevreden .
Prima gebruiksgemak.
Geluidsarm.
Goede prijs /kwalitijds verhouding.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

francis 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekocht om zijn goede reviews. slechts 1 dag in bezit maar nu al zeer tevreden.
geregistreerd en dus 10 jaar garantie op de motor.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvin 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat voor een scherpe prijs. Apparaat is stil, wast goed en is makkelijk in gebruik. Ik raad dit product dan ook van harte aan!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews