Bosch Serie 4 WAN28062NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 20-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Garantie of toch niet

Algemene score

7,8
Deze machine is zeer geluidsarm en heeft een prima wasresultaat zit kennelijk een goede motor in want Bosch geeft 10 jaar garantie het addertje onder het bekende gras is dat je het type plaatje nodig heb om voor deze service in aanmerking te komen. Als je machine al is geinstalleerd is het mij veel te veel werk om alles nogmaals van de muur te trekken dus maak eerst even een foto van het beruchte plaatje dan kun je jezelf bij Bosch aanmelden voor deze service ik geloof het wel.De prijs prestatie van de machine vind ik prima de display en de bedieningsknop zijn duidelijk genoeg wel moet je het boekje gebruiken om alle mogelijkheden van dit apparaat te benutten
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bep odijk 24-03-2016
  • Product maand in bezit

Bosch WAN28062 wasmachine

Algemene score

5,8
Het displaypaneel voor instellingen en informatie is erg onduidelijk, omdat het bijna niet leesbaar is. Bovendien is het aanzetten en laten draaien van de wasmachine erg moeilijk
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Luuk 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne geruisloze zuinige en makkelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb samen met een Bosch condens droger (wte84105NL) deze wasmachine gekocht. Mooie aanbieding bij de Makro. Ik kwam voor een andere aanbieding maar de 10 jaar garantie en de goede recensies maakten dat ik deze nam. Moet zeggen geen woord teveel. Heb hem nu een maand en hij bevat erg goed. Geruisloos zoals beloofd, zuinig en makkelijk te bedienen. Aansluiten was ook een fluitje van een cent. Gewoon een makkelijk te bedienen met voldoende wasprogramma's om alle type was te kunnen doen.
Zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen tot nu toe
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Erg handig in gebruik. Voldoende laadruimte. Zeer zuinig A+++. De ActiveWater sensor ook erg handig.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mrn 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en maakt je verwachtingen waar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze wasmachine. Hij maakt zeer weinig geluid, staat stil en ziet er mooi, strak uit. De was wordt goed schoon en komt al goed droog de wasmachine uit. Het bedieningspaneel vind ik overzichtelijk en het is makkelijk in gebruik. De wasmachine geeft een signaal wanneer het klaar is. Erg prettig dat je kan zien hoe lang het nog duurt voordat de was klaar is. Ik ben zeer tevreden en raad deze wasmachine aan! Ik wist niet dat ik zo blij kon zijn met een wasmachine.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • makkelijk in het gebruik
  • overzichtelijk bedieningspaneel
  • geeft aan hoe lang de was nog duurt
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi wasmachine duidelijk in gebruik zonder al teveel overdreven knoppen en lekker stil in gebruik en er kan veel in

Pluspunten

  • geruisloos
  • duidelijk
  • flinke inhoud
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 19-08-2018

Wan28062NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine voor een nette prijs.nu een aantal weken in ons bezit en bevalt uitstekend.
Maakt weinig geluid.
Prima wasresultaat.
Tevreden!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak, overzichtelijk en mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat als eerste opviel is dat de machine erg stil is en behoorlijk goed gedempt op zijn pootjes staat.
De was is heel mooi schoon en de tijd kan je makkelijk kiezen door te kijken hoelang je de was wil wassen. 3.15u bij normaal was. maar ruim 2,5 u als je een ander programma kiest of een MIX was van 1 uur... bij allemaal mooi schoon.
Machine past het water aan naar de inhoud en is zeer zuinig met de energie en dus ook waterbesparend. En dat willen we tegenwoordig graag zien.
zeer tevreden dus!

Pluspunten

  • Stille motor
  • 10 jaar garantie na online aanmelding, zeker doen.
  • zuinig met energie en water
  • Gebruikersvriendelijke bediening.
  • mooi design

Minpunten

  • ik vind de basis was van 3,15u te lang.
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg stil.ssssssssssstttt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben verbaasd over de stilte van dit apparaat bij het centrifugeren. Bij mij staat de wasmachine beneden , dus belangrijk dat deze weinig geluid maakt. Tevens ben ik erg blij met het korte programma wat er ook is, mijn favoriete handdoek programma in 30 miinuten! :)

Pluspunten

  • erg stil
  • handige xtra programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Algemene score

9,0
Deze wasmachine maakt echt weinig geluid.
Hij wast goed schoon, centrifugeert prima , en is gemakkelijk te bedienen, al met al zeer tevreden !

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast goed schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauw 13-07-2018
  • Product gekocht

Stille, Duurzame Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super schone was, compacte en stille wasmachine. Ideaal dat er ook korte wasprogramma’s opzitten (had mijn vorige wasmachine niet)
Ook nog eens energiezuinig met A+++, kortom ik beveel deze wasmachine zeker aan en ik ben super blij met deze koop!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stille wasmachine
  • Schone was
  • Korte wasprogramma’s
  • Tot 7 kg

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meikedg 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onlangs deze wasmachine aangeschaft omdat mijn oude het begeven heeft. Het is een stille machine, waardoor je hem met een gerust hart in de avond of in de nacht aan kan zetten. Daarnaast is de machine gebruiksvriendelijk dankzij het eenvoudige display. Op dit display kan je onder zien hoe lang de machine nog bezig is en kan je eventueel aangeven hoeveel kilo was je er in wilt doen zodat je milieu zuinig kan wassen. Niet geheel onbelangrijk dient te worden gezegd dat de was schoon uit de machine komt zonder al te veel kreukels.

Resumerend is de wasmachine aldus een aanrader voor iedereen die een stille en louter functionele wasmachine wil aanschaffen en voor degene die tijdens het wassen ook nog rekening wil houden met het milieu.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk display

Minpunten

  • Kan niet met een app verbinden
  • Geen aquaslot meegeleverd
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bascomo 11-06-2018

Erg stil

Algemene score

8,0
De wasmachine is erg stil. We hebben deze ter vervanging van onze 10 jaar oude Bosch wasmachine gekocht. Hij is een stuk stiller. Heb wel het idee dat het centrifugeren wel wat meer lawaai maakt. Maar tijdens het wassen erg stil. Ook energie verbruik is stukken minder!!
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elly 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine makkelijk te gebruiken

Algemene score

10,0
Heb de wasmachine al een paar keer gebruikt en vindt het een prima aankoop.Is erg stil in gebruik wast goed schoon en het komt er goed gecentrifugeerd uit .Prijs kwaliteit is prima .

Pluspunten

  • mooie wasmachine
  • is erg stil tijdens wassen en centrifugeren
  • wast goed schoon
  • uitgebreidt wasprogramma
  • duidelijke beschrijving makkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen min punt gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.oostwouder 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke programma keuze scherm goed leesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de machine al een paar keer gebruikt en werkt heel goed.Boven dien is hij erg stil tijdens het gebruik.Ik vindt de prijs prima voor deze wasmachine,en zou hem zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • is een prima wasmachine
  • erg stil in gebruik
  • goede machine voor deze prijs
  • was komt er schoon en goed droog uit
  • ziet er ook goed uit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris en barry 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stiller dan stil en schoner dan schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
er staat al dat hij stil is in de beschrijving maar zo stil had ik hem niet verwacht. je hoort alleen de was en niet de motor. de was is ook mooi schoon. mooie prijs kwaliteits-verhouding. bijna te goedkoop voor wat hij levert.

Pluspunten

  • stil
  • snel was proggama's

Minpunten

  • normale was duurt meer dan 2 uur
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine 02-06-2018
  • Product gekocht

Duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb reviews gelezen en dacht dat machine stil was maar is niet zo stil en moet echt hard trekken om zeep bakje te openen, moet wel de was progammas vaak lezen.

Pluspunten

  • Mooie wasmachine

Minpunten

  • Zeep bakje gaat sroef open
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Denny 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil. Snelle programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerste Bosch wasmachine. Koolborstelloos en is dus super stil tijdens het wassen. Een A+++ dus ook energiezuinig. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • energie zuinig
  • omvang. Minder diep dan de vorige machine

Minpunten

  • Centrifugeren meer geluid bij op toeren komen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en stabiel

Algemene score

9,0
Vergeleken met de vorige machine is deze een hele vooruitgang en het geld zeker waard. Ik heb tot op heden geen klachten ondervonden en aardig wat achterstallige was weggedraaid.

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jules 25-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige machine; precies zoals het product beschreven is;wilde een machine met weinig geluid plus veel wasmogelijkheden/programma's en deze voldoet meer dan prima

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed wasresultaat

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28062NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews