Bosch Serie | 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 58 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bekende naam met een leuke cashback actie.
Wasmachine is erg stil en kan gelukkig door middel van een knop op een korter programma gezet worden (was een eis).

Was is goed deoog na centrifugeren en machine staat goed stabiel.

Enige nadeel vind ik de touch knoppen, deze wennen wel maar werken toch minder prettig dan gewoon een fyieke knop.

Pluspunten

  • Knop voor "half" programma/kortere was
  • Goede centrifuge
  • Stil

Minpunten

  • Touchknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bjorn 18-04-2017 Product paar dagen in bezit

bosch serie 6 wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voor de prijs die je betaald krijg je een super stille en zuinige wasmachine. er zitten veel verschillende programma`s op waardoor je altijd het juiste programma voor je was kunt kiezen en je was dus veel langer mee gaat

Pluspunten

  • super stil
  • heel zuinig in stroom en water
  • mooi dising
  • veel keuze programma`s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt precies zoals verwacht. Ter vervanging van een machine van een ander merk die na meerdere reparaties retour naar de winkel is gegaan.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede wasresultaten
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 11-04-2017 Product paar weken in bezit

Grote inhoud qua trommel, en mogelijkheid tot kleinere was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine voor zover een wasmachine mooi kan zijn. Grote trommel inhoud, maar wel mogelijkheid tot doen van kleinere wassen, waarin hij toch water en stroom aanpast op kleinere inhoud. Zeer weinig geluid! Makkelijk in gebruik, en niet teveel toeters en bellen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Uitstel naar 's nachts draaien is wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine gekozen vanwege stabiliteit, zuinig in gebruik en geluidsarm. Verbruikt weinig water. Uitgestelde tijd ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Said 04-04-2017 Product paar dagen in bezit

Ziet er sjeik uit. Doet wat het moet doen en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er sjeik uit. Doet wat het moet doen en lekker stil. zeker een aanbeveling. Met de 8Kg inhoud is het heerlijk om niet dagelijks de was te hoeven doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ineke 29-01-2017 Product paar weken in bezit

goed leesbaar en te begrijpen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hiervoor hadden we ook een bosch 10 jaar nooit problemen mee
gehad daarom weer voor een bosch gekozen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

De eerste was met de nieuwe Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het nieuwe wassen vraagt meer tijd maar is duurzamer. Daar wennen we wel aan. Voor ons is het vooral een groot pluspunt dat de wasmachine minder lawaai maakt dan de vorige (een Miele). Een stille wasmachine met voldoende capaciteit.

Pluspunten

  • Een stille wasmachine (in vergelijking tot vorige)
  • Voldoende capaciteit
  • Heldere signalering via display
  • Heldere signalering via geluidssignalen
  • Enerziezuining, minder waterverbruik

Minpunten

  • Het wassen duurt langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 25-11-2016

Super fijne wasmachine!

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine makkelijk in gebruik en maakt bijna geen geluid, ben ook blij met de 8kg inhoud van de trommel!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Elise 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk bedieningspaneel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, veel programma's wat ik erg fijn vind en weinig geluid producerend.O.a kort programma van 30 en 15 min. Sportprogramma en veel andere programma's die ook nog verkort kunnen worden. En ook leuk: je kunt zien of hij veel of weinig verbruikt per programma wat je instelt. In 1 woord: Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Freddy 04-11-2016

Blij dat we deze kochten

Algemene score

8,0
Niks mis mee mijn vrouw is tevreden. alleen de was komt er minder droog uit dan de siemens die wij hiervoor hadden (1600 toeren)
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

ellen 22-10-2016

fijne wasmachine

Algemene score

8,0
Makkelijke en gebruiksvriendelijke wasmachine. Eenvoudig in gebruik. Grote vukopening wat prettig is. Daarnaast is de machine geluidsarm.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

fijnwassen50 14-10-2016

Stil en effectief wassen

Algemene score

8,0
Fijne machine qua motor, wasresultaat goed en stil.
De machinedeur, wasmiddelbakje en rubberring mogen wat degelijker zijn.
Waterverbruik kan vlgs mij zuiniger!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Bert 08-10-2016

Bosch Wasmachine

Algemene score

8,0
Ik had hiervoor een SAMSUNG wasautomaat. Leeftijd van het apparaat toen ik het heb vervangen door deze Bosch machine, 7jr. In die tijd is de SAMSUNG 3x gerepareerd. U snapt het al, ik ben helemaal klaar met die exotische merken.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Ineke 04-10-2016

Zuinig en stil

Algemene score

10,0
Na afloop van het programma kun je de was er direkt uithalen. Hoef dus niet meer op deurvergrendeling te wachten zoals bij mijn vorige Bosch.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Loesje52 03-10-2016

Hij doet het goed!

Algemene score

8,0
Ik was gewend tijd en temperatuur zelf te kiezen. Ik mis expresswas op 90 graden. Maar ik begrijp dat dat meer energie kost. Ik zal zeker aan deze machine wennen!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

zjannoz 03-10-2016

Geruisloze machine, hele duidelijke programma's

Algemene score

10,0
Geen enkel minpunt, ook de pauze knop is geweldig, duidelijke programma's, erg stille machine, bedieningspaneel heel overzichtelijk.
En bovenal.........hij wast en centrifugeert als een echte nummer 1 !!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Toon meer reviews