Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 223 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmerx 30-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege laadcapaciteit, zuinigheid in eco mode, borstelloze motor en stil.
Na 17 jaar een Siemens Siwamat (zelfde fabriek als Bosch) gehad te hebben en 2x de koolborstels te hebben vervangen wilde ik nu een minder onderhoudsgevoelige machine.
Wast prima, maar het watervullen maakte erg veel herrie???
Opgelost met een stukje schuimrubber om 'klankkast' in wasmiddel deksel te dempen.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Energiegebruik in eco mode
  • Stil (met modificatie)

Minpunten

  • Geluid watervullen
  • Mechaniek klep sluiting
  • 'maar' 1400 toeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAT28442nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel plezier en gebruik van mijn oude Bosch wasmachine, heeft hij helaas na 11 jaar de geest gegeven.
Dus een nieuw wasmachine merk te kiezen was niet moeilijk......een Bosch natuurlijk .
Het is de WAT28442nl geworden, en ook in deze wasmachine heb ik veel vertrouwen.

Pluspunten

  • Zeer goede was resultaten
  • Bijna geruisloos in gebruik
  • Bijna geruisloos tijdens centrifugeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Voldoende wasprogrammas

Minpunten

  • Condens bij zeepbakje
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Algemene score

8,0
Duidelijke keuze uit programma's, terwijl er veel keuze is uit programma's. Korte programmaduur, mooi dat je extra water en eco-stand kunt kiezen. Zeepbakje doet wat kwetsbaar aan.

Pluspunten

  • makkelijk bedienen
  • groot volume

Minpunten

  • gammel zeepbakje
  • tiptoetsen luisteren niet zo goed
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F.P.v.Asch 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dat wasmachine is goed geleverd en dat werkt heel goed ook zuinig en goed te zien voor doven en slechthorend mensen.
A+++
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayse 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille motor, fijne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat het een stille motor heeft en zuinig is. De drukknoppen zijn van touch. Goede product!

Minpunten

  • Cijfertjes niet duidelijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Umit 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke wasmachine in gebruik. Tevens enorm stil. Vooral de allergie-programma sprak ons enorm aan omdat ik te maken heb allergieën

Pluspunten

  • groot scherm
  • overzichtelijk

Minpunten

  • geen binnenverlichting in de trommel
  • geluidssignaal bij einde
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

karel 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Masselink 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Debbie Groenendijk 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geweldlige droger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger en wasmachine van Bosch zijn zeer geruisloos maar vooral ook milieuvriendelijker dan alle voorgaande modellen. Deze a++ modellen horen in ons huis dat ook zeer duurzaam is gebouwd. We hebben daarom de keuze laten vallen op deze types. Gelukkig ben ik werkzaam in de Energiebranche dus ws lang nadenken niet nodig. Wij hebben in huis alles van Bosch, Siemens en Neff. Ik ben happy met mijn apparaten.

Pluspunten

  • wasmachine bijna geruisloos
  • grote trommel bij de droger en wasmachine
  • mooi design
  • zuinig

Minpunten

  • deur van de droger kan niet worden omgedraaid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rensen 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super blij!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdige 8 kg machine met vele programma's zoals fijn/zijde, sport, dons kussens/dekbedden, allergie+ en trommelreiniging ed!Erg stil en erg snel met zijn speed programma maar zeker ook zuinig A+++ - 30%.
Kortom wij zijn er erg blij mee!!

Pluspunten

  • Stil
  • 8 kg
  • Vele mogelijkheden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Gerrits 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en schoon

Algemene score

9,0
Heb voor dit product gekozen omdat hij erg energiezuinig is en slim berekent hoeveel was er in de trommel zit. Bovendien heeft hij veel functies die gebruik makkelijker maken, zoals een menu met veel opties om je was precies zo te draaien als jij wil.

Pluspunten

  • Kan veel aan
  • Berekent slim eigen capaciteiten
  • Ecoprogramma
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Relatief luid
  • Blijft maar piepen als de was klaar is
  • Programma's duren soms erg lang
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bauke 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net een paar dagen in huis, maar maakt een zeer goede en solide indruk. Instellen van programma's moet nog met het boekje erbij, maar dat komt wel goed. De machine is met het standaard programma vlot en stil, de was komt er naar mijn idee droog genoeg uit, het viel mij op dat bij sommige reviews men hier niet tevreden over was.
Leuke bijkomstigheid is dat hij aangeeft hoe lang de machine nog bezig is.

Pluspunten

  • Vlot en stil
  • Uitgebreide mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

liesbeth 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem gekozen om de eenvoudige gebruiksaanwijzing en energiezuinigheid.
Nu ik hem gebruikt heb valt op: hij is heel stil!
een handige display om de duur van het programma te zien, dat is heel handig.

Pluspunten

  • geluid
  • eenvoud

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Raaymakers 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne machine gemakkelijk in gebruik en energie zuinig. Geweldig goed weinig wasgoed past de machine aan.

Pluspunten

  • Energie zuinig super....

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28442NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews