Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 172 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmerx 30-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege laadcapaciteit, zuinigheid in eco mode, borstelloze motor en stil.
Na 17 jaar een Siemens Siwamat (zelfde fabriek als Bosch) gehad te hebben en 2x de koolborstels te hebben vervangen wilde ik nu een minder onderhoudsgevoelige machine.
Wast prima, maar het watervullen maakte erg veel herrie???
Opgelost met een stukje schuimrubber om 'klankkast' in wasmiddel deksel te dempen.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Energiegebruik in eco mode
  • Stil (met modificatie)

Minpunten

  • Geluid watervullen
  • Mechaniek klep sluiting
  • 'maar' 1400 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

karel 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Masselink 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies wat ik er van verwacht en niet te duur, van de bezorgers kregen wij een heldere, simpele uitleg en goede adviezen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienem

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Middel 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Door Bosch zijn we niet het bos ingestuurd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect apparaat voldoet aan onze eisen .
vormgeving is perfect en staat samen wasmachine en warmtepompdroger uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super!

Algemene score

10,0
Tot nu toe zeer tevreden over deze machine. Jarenlang hebben last gehad van trillingen in ons huis door het centrifugeren van de wasmachine. De wasmachine staat namelijk op zolder op een houten vloer. Met de aanschaf van deze machine lijkt het probleem eindelijk verholpen te zijn. De was komt er erg fris uit. Ook zijn er diverse programma's mogelijk. Kortom een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Karssemeijer 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28442NL wasmachine

Algemene score

9,0
wasmachine van Bosch gekocht, zeer stille machine met genoeg wasprogramma's, ook 15 tot 30 minuten, heel handig.

Pluspunten

  • stil
  • zuining in verbruik
  • korte programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ridderspoor 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opnieuw gekozen voor een Bosch wasmachine. Een betrouwbaar merk. Een machine met vele mogelijkheden. De machine is zuinig, stil, is ruim (8 kg, super fijn voor een familie met kinderen) en wast/centrifugeert prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
De wasmachine is mooi en stil tijden het wassen. Instellingen spreken voor zich met veel keuze mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karel 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste eigen wasmachine. Na veel vergelijkingen, beoordelingen en een gesprek met de verkoper voor deze gegaan.
Ik stond er verbaasd van hoe stil de wasmachine is tijdens het draaien.
Maakt goed schoon, zelfs zonder wasmiddel (alleen getest hoor!).
Volgens mij zeker qua merk een aanrader, zie garanties etc.
Nu gaan we er de komende (hopelijk lange) periode van genieten.

Het enige nadeel aan de machine vind ik dat er geen aparte centrifugeer stand op zit.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Gaat (als het goed is) lang mee
  • Zuinig (zie energielabel)

Minpunten

  • Geen centrifugeer stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur en 8 kg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met grote vulopening en 8 kilogram.
Ideaal voor grote stukken zoals een dekbed.
Samen gekocht met een Bosch warmtepompdroger, deze kan ook 8 kg drogen.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • 8 kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

FP 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke wasmachine, veel programma's, zuinig en erg stil. Gekocht naar aanleiding van verschillende goede reviews

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's

Minpunten

  • maximaal 1400 toeren centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Algemene score

8,0
prima prijs -kwaliteit verhouding bediening is even wennen maar wel te doen .mooi design machine en erg stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.N.A. Ruiter 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille motor,eenvoudige bediening, strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn er tevreden mee. We geven het een 9 omdat de bediening eenvoudig is. Een strak uiterlijk
En een stille motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews