Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 112 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017 Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Masselink 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 12-10-2017 Product paar dagen in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu 3 wasjes gedaan. Heerlijke stille machine. Veel keuze aan programma’s. Ook het oog wil wat, mooie machine om te zien. Ik ging van 1600 toeren naar 1400 toeren. Na de test: was komt er net zo droog uit als de oude machine en zelf kreukvrijer. Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk Wiersma 11-10-2017 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

9,0
Wasmachine net ontvangen. Eerste indruk was perfect. Was na centrifugeren droog. Centrifugeren was erg stil. Energieverbruik was nog niet te beoordelen. Waskwaliteit goed.
Erg veel moeite om de garantie te registreren. Website Bosch was onduidelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote was capaciteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fine 03-10-2017

Prima machine

Algemene score

8,0
Wij zijn blij met de machine omdat onze vorige Bosch wel erg veel lawaai ging maken. Deze is erg stil, heeft veel wasprogramma's en wast prima. Helaas komt het wasgoed er na centrifugeren minder droog uit dan bij onze vorige Bosch van de sensitive serie.
Dus over het algemeen is de eerste indruk positief.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wasvrouwtje 29-09-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Algemene score

7,0
Machine nu aantal weken in gebruik, bevalt goed.
Bij vloeibaar wasmiddel / wasverzachter druipt het langs de machine
Programma's duren langer dan we gewend waren met AEG machine.

Pluspunten

  • lekker stil tijdens was / centrifugeren
  • programma te wijzigen na starten

Minpunten

  • wasverzachter druipt langs machine bij vullen lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey 26-09-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met de wasmachine. Hij is gebruiksvriendelijk en omdat ik 's nachts was, is het heel fijn dat ie stil is. Tiptoetsen werken goed. Programma's zijn overzichtelijk en niet ingewikkeld.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • Grote opening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 24-09-2017 Product paar maanden in bezit

Boschwasmachine WAT28442nl gewoon geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine wast zoals het hoort,stil zuinig en schoon,we hebben de bosch gekozen vanwege de vele en goede revieuws.
Hij werkt zoals verwacht,wel goed de gebruiksaanwijzing lezen met het wijzigen van het toerental van de centrifuge.
Prijs kwaliteit verhouding voldoet hij ,gewoon een goede wasmachine voor weinig geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten 09-09-2017 Product paar weken in bezit

Veel waskeuzes, heldere gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met veel wasprogramma's en duidelijke gebruiksaanwijzing. Voldoet aan al mijn verwachtingen. Tevens biedt Bosch 10 jaar motorgarantie.

Pluspunten

  • Heldere gebruiksaanwijzing
  • Veel waskeuzes
  • 10 jaar motorgarantie van Bosch

Minpunten

  • Touchscreen is zeer gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 28-08-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende stille en zuinige wasmachine

Algemene score

10,0
Uitstekende stille en zuinige wasmachine. De prijs/kwaliteit is in verhouding en Bosch is een topmerk. Ben een trouwe klant van Bosch omdat ik er geen klachten over heb.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Energiezuige standen te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 22-08-2017

Geweldige kenmerken en werkt zeer goed

Algemene score

10,0
Wij hebben deze wasmachine uitgekozen i.v.m. het merk en het aantal toeren die de machine kan draaien, tevens ook extra kilo's was, verder zijn de funkties ook verbeterd. Gewoon helemaal top deze wasmachine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

fredhul 21-08-2017

Fantastische machine.

Algemene score

10,0
Hij is zuinig en stil en doet zijn werk goed zoals we van Bosch gewend zijn. De vorige machine was 20 jaar oud en deed het nog steeds. Nu wat meer mogelijkheden en heeeel stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

arimar07 16-08-2017

WAT28442 geweldig

Algemene score

10,0
Geluid .is heerlijk stil , Weinig wasmiddel , weinig water. NADEEL KREEG KINDERSLOT ER NIET AF, ik heb gebeld met bosch vriendelijke dame heeft mij geholpen,dus het is nu verholpen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ton Koning 11-08-2017

Hele goede machine

Algemene score

10,0
Deze wasmachine werkt heel makkelijk, maakt zeer weinig geluid. Echt een goede machine. Ook zeer gemakkelijk met uitgesteld wassen in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews