Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 101 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017 Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karel 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Koning 11-08-2017

Hele goede machine

Algemene score

10,0
Deze wasmachine werkt heel makkelijk, maakt zeer weinig geluid. Echt een goede machine. Ook zeer gemakkelijk met uitgesteld wassen in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Anouk 08-08-2017

Nightwash is fantastisch!

Algemene score

10,0
Gewoon 's nachts door kunnen slapen dankzij het nightwashprogramma op deze Bosch machine! Heerlijk! Waarom hebben we niet eerder die oude Edy weggedaan?!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

F v Loon 31-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne zuinige wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne zuinige wasmachine. Eenvoudige instellingen voor een schone was. Een geruisloze motor maakt het plaatje compleet. Zeer goede aankoop!!

Pluspunten

  • Schone was
  • Stille motor

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 23-07-2017 Product paar maanden in bezit

fijn ingebruik

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is erg goed. makkelijk in gebruik. energie zuinig en erg stil in gebruik. aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer eenvoudig menu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ELLY 17-07-2017 Product paar weken in bezit

STILLE MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IK VIND HET EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN VOORAL STILLE MACHINE. LEKKER GROTE DEUR OM DE WAS IN TE STOPPEN EN EEN GOEDE CENTRIFUGE

Pluspunten

  • STIL
  • CENTRIFUGE

Minpunten

  • (NOG) NIET GECONSTATEERD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaya 10-07-2017 Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De wasmachine werkt prima. Maakt weining geluid en geen last van trillingen. Wast veel vanwege ruime trommel en de was komt minder nat uit tov oude bosch wasmachine. Tot nu toe tevreden over aankoop.

Pluspunten

  • Weinig tot geen geluid
  • Grote scherm
  • Neemt minder ruimte in beslag

Minpunten

  • Alleen keuze uit 40 en 60g

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joelle 05-07-2017 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door het handige scherm goed overzichtelijk. Ziet er mooi uit en werkt perfect! Veelzijdige programma's, voor elke soort was is er wel een programma!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Barend 04-07-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine. Veel mogelijkheden die eenvoudig te gebruiken zijn zonder voorafgaande studie. Bovendien doet de machine zijn werk in betrekkelijke stilte. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • groot gebruiksgemak
  • stil
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.O.Kapanadze 04-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al18jaarBoschwasmachine in ons bezitnooit problemen gehad daarom nu ook Bosch de nieuwe wasmachine gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

erg stil

Algemene score

9,0
tot nu toe super wasmachine en zeer gemakkelijk te bedienen. top disigne grote vul opening en kan veel in.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • luidruchtige pomp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hap 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, heel stil, was komt er droog uit. Vele opties in programma's Prima prijs voor deze wasmachine

Pluspunten

  • kort wasprogramma's in te stellen
  • droog
  • navul optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi stil en wast goed schoon. Gebruiksaanwijzing mag wat duidelijker en aansluitschema niet in het nederlands.

Pluspunten

  • Grote deur
  • stil
  • wast goed schoon

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Masselink 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews