Bosch Serie 6 WAT28321NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 259 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28321NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

youki 15-09-2018

niet echt blij mee

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

4,0
Geruisloos, centrifuge goed, spoelt sop slecht uit..
1 dekbedovertrek altijd alleen wassen met meerdere stukken centrifugeert de wasmachine niet
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Petra136 04-05-2018

Mooie machine en doet haar werk lekker stil.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Er kan veel was in. En ook het korte wasprogramma is prima. Mijn was ruikt heerlijk wordt goed schoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maria 13-02-2018

Prima machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Machine is uitermate stil. Doet precies wat hij moet doen, zonder overbodige poespas en is bijzonder zuinig in energie en water.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerda41 01-02-2018

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Deze Bosch draait erg stil, je hoort hem nauwelijks. Veel programma instellingen, extra snel, extra zuinig. Ook zit er een timer op om de was te starten wanneer je dat zelf wil. Was komt er schoon en behoorlijk droog uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dragonfly 13-01-2018

Prima machine voor een leuke prijs

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze machine hij is stil en heeft veel instellingen.
Al jaren zweer ik bij Bosch apparaten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fredvv 29-11-2017

Super wasmachine !

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Mooie en goede wasmachine eenvoudig in gebruik en staat als een huis. Jammer dat er geen klepje voor het vloeibare wasmiddel bij zit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ernest1951 02-11-2017

Fraai en geruisloze wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine overtrof onze verwachtingen op gebied van uiterlijk en geluidproductie.
Hij is heeeeeel erg stil!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Myrthe1947 16-10-2017

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is prima. Gemakkelijk te bedienen wat voor ons senioren wel van belang is. Maar het allerfijnst vinden we dat hij zo stil zijn werk doet.
Verder zijn de tips die we bijgeleverd kregen ook fijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

sharon 09-10-2017

bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
wat mij op viel is dat hij erg stil is
de was resultaten zijn super
duurzaamheid weet ik nog niet ik heb hem pas twee weken
maar de bosch wasmachine hier voor heeft 14 jaar gedraaid (en dat bijna iedere dag ) dus ik ga er vanuit dat het wel goed zit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WashingMachineIsSpeaking 16-09-2017

Waar voor je geld met deze wasmachine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

8,0
Een betere wasmachine kan ik me niet voorstellen, geruisloos, zuinig.
Wat een vooruitgang na mijn Miele wasmachine die ik eerst had.
Aanrader dus!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BrendaNL 04-09-2017

Wassen is weer leuk!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Fijne machine met makkelijk bedieningspaneel. De was ruikt weer heerlijk en het apparaat is heerlijk stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sadussa 03-08-2017

Super Machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is de stilste die ik ooit heb gehoord!
Mooie wasprogramma's.
Een hele fijne wasmachine mede door de vele keuzes.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anna 20-07-2017

supergoede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Genoeg verschillende programma's, ook energiezuinig, wast bijna geruisloos en de centrifuge ook. Enorm verschil met mijn vorige Bosch. Ik ben een zeer tevreden gebruiker.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Miekz10 04-07-2017

Een geweldige machine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Ontzettend blij met mijn wasmachine WAT28321NL/18. Superschone was en zuinig in gebruik. Daarbij is deze wasmachine ontzettend stil, alleen als de was klaar is natuurlijk, dan meld de machine zich!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

nathalie 23-06-2017

Fijne wasmachine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en ruime keuze in wasprogramma's. De wasmachine is erg stil, ook tijdens het centrifugeren. De wasmachine geeft meerdere malen een pieptoon als deze klaar is. Goed te volgen op display hoe lang de wasmachine nog bezig is. De wasmachine wast goed schoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koning 17-06-2017

Koop deze wasmachine NIET.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

2,0
- Hij is niet stil. De motor wel, maar het is een soort klankkast. Mijn oude wasmachine van 12 jaar oud was stiller.
- De meeste programma's zijn voor minder dan 7 kg. Waar koop je dan een grotere wasmachine voor?! Dit betekent dat er ook veel minder zuinig gewassen wordt.
- Je kunt geen programma's en temperaturen combineren.
- Het display geeft nauwelijks informatie.
- Net nieuw, maar de deur sluit kennelijk niet zodanig goed dat de wasmachine dit herkent als een gesloten deur. Oplossing: deur hard dichtslaan. Dat zou toch niet mogen voor een nieuw apparaat.
- Hij heeft geen doseerhulp voor vloeibaar wasmiddel. Dus je plaatst bol met wasmiddel in de trommel --> meer herrie.

Slechtste aankoop in jaren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Iris67 12-05-2017

Fijne, gebruiksvriendelijke machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

8,0
Fijne, stille machine. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Was komt heerlijk fris en schoon uit de wasmachine. De "interne klok" lijkt wel wat in de war, hij is vaak ruim eerder klaar dan 'afgesproken'. Ik heb hem nog maar een goede week dus nog niet veel gebruikservaring maar tot nu toe ben ik heel blij met dit apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bert 29 03-05-2017

compact model en mooie vormgeving

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
perfecte display voor het regelen van wassoort het geeft precies aan wat het moet en gaat doen.Veel keuze mogelijkheden op de machine. wij gebruiken hem dagelijks enhij wast ontzettend schoon . Ook heel erg stil en momenteel zou ik geen minpunten kunnen aangeven
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

thomos 14-04-2017

Opvallend geluid

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

8,0
Het grootste verschil met onze oude Bosch machine is dat deze nieuwe Bosch zo geruisloos funktioneert, een enorme vooruitgang van de techniek
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

John1 11-04-2017

Geweldige aankoop

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28321NL

Algemene score

10,0
Is prima wasmachine. Voldoet aan onze eisen. Geruislose trommel en bij 1400 toeren is hij niet luid. Handig in gebruik en makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews