Bosch WAT28321NL - Reviews

8,9 Lees 12 reviews
Best Reviewed sep 2016 Bosch WAT28321NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
vulgewicht
7 kg vulgewicht
energieklasse
A+++-30% energieklasse
geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DoNou 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen de machine de eerste keer aan stond ben ik 2 x gaan kijken om er zeker van te zijn dat hij draaide! We hoorde hem nauwelijks. Wat een wereld van verschil.
Fijne en makkelijke programma's en zeer goed te combineren met het gezinsleven (2 kleine kinderen)
Wij hebben enorm veel was in de week en sinds tijden kan ik dit makkelijk, snel en STIL wegkrijgen als moeder zijnde.

Pluspunten

  • Stil
  • Snelle programma's
  • Alle was ECHT schoon
  • Eco programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kraan73 04-10-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke wasmachine ! Deze wasmachine is zuinig en muisstil vergeleken met onze vorige wasmachine. Door de diverse programma's ook korte wasprogramma's te kiezen. Het lijkt of hij de duur van het programma aanpast op de hoeveelheid was die erin zit ! Energiezuinig en muisstil en voor een goede prijs ! Aanrader !

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • korte wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Algemene score

9,0
Stille motor, centrifugeert prima, veel keuzeprogramma's en het is een mooi apparaat. Een extra service is de 10 jaar garantie op de motor. Dat geeft vertrouwen in deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boopie 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille wasmachine met veel wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne machine en wat wij prettig vinden is dat je ook kleine snelle wassen kan draaien. Machine is heel stil en wast grondig schoon zonder dat het er gekreukt uitkomt.

Pluspunten

  • zeer stil
  • kleine snelle wassen
  • was tussentijds toevoegen
  • zelfreinig.wasmiddelbakje

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w.enkhuizen 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm, goed afleeesbaar,rustig karakter, wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
De machine is mooi en compact, goed afleesbare display, veilige waterbesturing en de hoogste toerental geeft een rustig geluid. De was is goed schoon na een wasbeurt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werkman 03-09-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goed aankoop geweest! Voorgaande machine was ook een Bosch, deze heeft zeker 12 jaar gedraaid zonder enige problemen. Daarom was de keuze nu ook niet zo moeilijk.
Vooral het I-Dos systeem is geweldig! Nooit meer teveel wasmiddel aan de was toe voegen, enigste nadeel is dat bij een uitgestelde start tijd het display niet uitgaat of dimt. Hij staat op zolder waar mijn zoon ook slaapt, en die vind het erg irritant, dus stellen we de tijd niet meer uit!

Pluspunten

  • Bediening
  • groot display
  • Touch bediening

Minpunten

  • Display dimt niet
  • Geen actuele tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Superstille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met de machine. Voor een scherpe prijs een erg fijn apparaat. Even een domper dat de oude machine het niet meer deed, maar nu blij dat de Bosch er staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een enorme verbetering ten opzichte van onze vorige wasmachine. Modern, schoon, stil, veel opties en goed voor het milieu. Na de eerste drie wasjes al zeer tevreden. Bosch levert kwaliteit en de garantie op de motor is 10 jaar (als je je registreert).

Pluspunten

  • Wast schoon
  • Stil tijdens wassen
  • Milieuvriendelijk
  • Modern

Minpunten

  • Op dit moment nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mouse 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een makkelijk te bedienen wasmachine en zeer stil in het gebruik. Ook de mogelijkheid om te kiezen voor een extra energiezuinig programma.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jamal 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn Bosch WAT28321NL

Algemene score

9,6
Ik ben heel blij met mijn aankoop!!Betaalbaar, betrouwbaar en geen herrie. valt echt mooi op kwa prachtige desgn en doet heel goed zijn werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DP 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker vertrouwd en goed

Algemene score

9,6
Oude Bosch machine heeft het na 15 jaar probleem loos wassen begeven. Direct weer een Bosch besteld. Na de eerste was al zeer tevreden. Bosch doet wat ze zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine met veel mogelijkheden

Algemene score

8,4
fluisterstil, energiezuinig en alle mogelijkheden welke je van een wasmachine mag verwachten, en natuurlijk staat Bosch voor jaren plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer