Siemens WM14T321NL - Reviews

8,9 Lees 36 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
76 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heerlijk Stoere Siemens Wasmachine 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk Stoere Siemens Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens is gestyled, hij is intelligent met zijn IQdrive besturing, deze wasmachine is het helemaal, met vele programma's en snelle tussendoor mogelijkheden.

Pluspunten

  • de prijs
  • de energie zuinigheid
  • rustig, niet luid

Minpunten

  • dat ik m nu pas gevonden heb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Y.zwierink 04-12-2016 Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk display en grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie machine. Gebruiksvriendelijk door een overzichtelijke display met veel keuzes. Grote trommel waar veel in kan. Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Overzichtelijke display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Brouwer 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig machine met mooie grote vulopening, grote trommel en stil! Daarnaast is de wasmachine zuinig in gebruik en heeft een mooi design.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Grote vulopening
  • Grote trommel

Minpunten

  • Ingebouwde afvoerslang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bas 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, erg blij mee! Maakt bijna geen geluid, kan deze zelfs
's nachts aanzetten als het nodig is. Erg fijn dat we nu ook een kort programma kunnen laten draaien en als ik iets vergeten ben erbij te stoppen in de trommel, kan de machine even op pauze en kan ik het er nog bijstoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jan 26-11-2016 Product paar weken in bezit

prima Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vlot werkende machine met handige besparingsmogelijkheden. water en elektra-besparing. royaal en tocxh altijd passend.

Pluspunten

  • zuinig
  • slim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Stefan 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat, stil, zuinig volgens het energielabel en heel gemakkelijk te bedienen en hij ziet er ook nog eens mooi uit

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommelinhoud

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Pim 18-11-2016 Product paar maanden in bezit

Veel inhoud en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een redelijke prijs. Lekker stil dus kan ook in de avond of nacht gebruikt worden. Beddengoed past er gemakkelijk in. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • Groote trommel
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Van Den Neste 15-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille en praktische wasmachine

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. De bediening is gebruikersvriendelijk. Het wasresultaat is erg goed en het apparaat is stil.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
M 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

prettige, rustige wasmachine

Algemene score

9,0
wasmachine aanbevolen door mijn monteur. Ik ben er erg blij mee. De wasmachine kan 7 kilo wassen maar als ik er minder was in doe dan berekent de machine zelf de duur van het programma.

Pluspunten

  • rustige wasmachine
  • tot 7 kg beladen
  • past programmaduur aan belading en bevuiling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Inge 06-11-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine

Algemene score

8,0
Blij met mijn nieuwe wasmachine, hij is inderdaad heel stil, water tappen en centrifugeren hoor je natuurlijk wel. (had verwacht dat zeker het centrifugeren stiller zou zijn.)
Het enige nadeel vind ik dat de programma's zo lang duren.
Een normaal programma met een was op 40 graden duurt 3 uur!!!
Je kunt wel een programma kiezen dat met een uur klaar is, maar dan kan er maar 4 kilo wasgoed in.
daarom mis ik ook dat de machine aangeeft hoeveel wasgoed er in de trommel zit....
Wat wel fijn is, is dat de deur snel te openen is als je nog even iets bij de was wilt doen.

Pluspunten

  • stil
  • deur snel te openen om was bij te doen

Minpunten

  • programma duurt heel erg lang: 3 uur
  • geen kilo aanduiding wasgoed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Roy 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine siemens die stilletjes wast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine is stiller als onze vorige
berekent zelf de tijd
het is even wennen omdat hij anders is dan onze vorige, maar fijn in gebruik
een kind kan de was doen

Pluspunten

  • berekent de tijd
  • stil
  • grote deuropening
  • kunt was erbij doen iets vergeten te zijn

Minpunten

  • berekende tijd duurd even
  • iets leunen op display en hij pauzeerd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Raymond0209 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens Wasmachine WM14T321NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is qua water/energie verbruik gunstig. eenvoudige bediening door draaiknop. Ook techniek aanwezig om diverse programma's in te stellen. En een bewuste keuze voor koolsofborstelloze motor(10 jaar garantie) te kiezen. Nu al een paar keer gebruikt en qua omgevingslawaai gewoon geruisloos. kortom een super wasmachine voor een mooie prijs

Pluspunten

  • waterverbruik
  • energieverbruik
  • gemakkelijke bediening
  • maakt weinig geluid
  • koolostofborstelloze motor

Minpunten

  • duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marit 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij draait net en heerlijk stil. Duidelijke instructies en klaar voor vele wasbeurten. Zuinige A+++ .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
H.Broekhuizen 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

zeer goede wasresultaten

Algemene score

10,0
De wasresultaten zijn zoals we verwacht hadden. Als (oud-)Miele-fan vinden wij de prijs-kwaliteits verhouding uitstekend.

Pluspunten

  • wast erg schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ralf 03-11-2016 Product paar weken in bezit

zuinige stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, stille wasmachine met veel programma's.
Grote vulopening, en in combinatie met een andere siemens droger een prima koop.

Pluspunten

  • design
  • vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rolien 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit voor fijne prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met de aankoop van mijn Siemens wasmachine. Hij is lekker ruim, heeft een gemakkelijke bediening. Ook een mooie prijs. Kortom prima aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Laura 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote vulopening. Makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met een duidelijk bedieningspaneel. Wijst zich zelf uit. Grote vulopening. Was komt er schoon uit!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen.
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tummers 01-11-2016 Product paar weken in bezit

Voldoende programma's en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs / kwaliteitverhouding is goed. De machine maakt slechts weinig geluid. Het enige wat we missen is dat we los van de programma's de temperatuur kunnen instellen. Dit is echter geen probleem er zijn zoveel programma's dat er voor elk gewenst te draaien wasbeurt er een geschikt programma is. De vorige wasmachine was ook een Siemens en we gaan ervan uit dat deze net als de vorige voor jarenlang schone was zal zorgen

Pluspunten

  • veel programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Willem 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

stil, zuinig,makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze uit een aanbieding gekocht, en zeker een aanrader!
Hij is stil, zuinig in gebruik (water en stroom) en makkelijk in de bediening!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Larissa 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is zo stil, dat je hem gewoon op je slaapkamer zou kunnen zetten en alsnog een fijne nachtrust hebt. Hij wast mooi schoon en is super makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ontzettend stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews