Siemens WM14T321NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 12-01-2017 Product paar weken in bezit

stille wasmachine met uitstekende was resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een duurzame wasmachine met goede energieprestaties en goede was resultaten. Dit apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Moest de eerste paar wasbeurten, in vergelijking met mijn oude wasmachine, wel even wennen aan de relatief lange duur van sommige programma's, vooral in de Eco modus. De bediening van de machine is eenvoudig en het grote display geeft alle informatie die je nodig hebt om het apparaat te bedienen en (de duur van ) wasprogramma te volgen. Fantastische wasmachine!

Pluspunten

  • energiezuinig (water en elektra)
  • zeer goed wasresultaat
  • oogt en voelt degelijk
  • superstille machine

Minpunten

  • duur sommige programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel v.D. 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Solide machine, goed geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor onze Bosch wasmachine van 2001 op zoek gegaan naar een nieuwe. Onze droger is ook van SIemens en ben erg tevreden over de degelijkheid en het gebruiksgemak van de machine, mede door de scherpe prijs en de cashback actie van Siemens deze wasmachine besteld. Wat een verbetering! Veel grotere vulopening, 2 kilo meet inhoud dan de oude en wat een verschil met geluid! Zeer stil en nagenoeg geen trillingen. En ik had een beter gevoel bij het merk Siemens dan bij een LG of Samsung vanwege de vele jaren meer ervaring in witgoed.

Pluspunten

  • Instelbaar centrifugetoerental
  • 7 kg inhoud
  • Stille machine
  • Weinig trillingen

Minpunten

  • Beknopte handleiding
  • Draairichting deur niet aanpasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 06-11-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine

Algemene score

8,0
Blij met mijn nieuwe wasmachine, hij is inderdaad heel stil, water tappen en centrifugeren hoor je natuurlijk wel. (had verwacht dat zeker het centrifugeren stiller zou zijn.)
Het enige nadeel vind ik dat de programma's zo lang duren.
Een normaal programma met een was op 40 graden duurt 3 uur!!!
Je kunt wel een programma kiezen dat met een uur klaar is, maar dan kan er maar 4 kilo wasgoed in.
daarom mis ik ook dat de machine aangeeft hoeveel wasgoed er in de trommel zit....
Wat wel fijn is, is dat de deur snel te openen is als je nog even iets bij de was wilt doen.

Pluspunten

  • stil
  • deur snel te openen om was bij te doen

Minpunten

  • programma duurt heel erg lang: 3 uur
  • geen kilo aanduiding wasgoed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Farm 05-02-2017 Product paar weken in bezit

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige was ook een Siemens, merk voldoet prima, vandaar wéér een Siemens gekocht, is stil, kan versneld een programma draaien.

Pluspunten

  • Versneld programma
  • Kort programma van 15 min.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Dalhuizen 30-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote vulopening Duidelijk schakelscherm Weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine zit alles op wat we wilden.
Voldoet aan onze eisen en een goede prijs kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiki 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, wast super stil ook met centrifugeren . De was komt er mooi schoon en goed droog uit. Vulopening is lekker ruim. Goede aankoop.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • grote vul opening

Minpunten

  • energiezuinig programma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine doet stil z'n werk. Het was resultaat is goed. Ruimvoldoende programma keuzes. De motor hoor je niet, alleen het wassen van het wasgoed. Centrifugeren zonder schudden van de machine. Prima machine voor een goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • stil
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • tot nogtoe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Milligen 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine wast goed schoon en is mooi stil. Makkelijk te bedienen en de keuze 'speed' om de was snel gewast te hebben. Helaas geen waterslot maar dit was bij de productinformatie goed aangegeven en dus een keuze. Na een paar dagen de machine gebruikt te hebben zeer tevreden. Goede machine voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Bediening
  • Resttijd afleesbaar
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Geen waterslot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Goppel 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote vuldeur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede wasmachine, stil, voor grote en kleine wasjes. Zuinig in gebruik.
Goede machine voor niet te veel geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine voldoet goed.
Maakt weinig geluid bij het wassen en centrifugeren.
De vele programma's zijn handig en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel nuttige programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine wm14t321nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en goede wasresultaten. We hebben de gebruiksaanwijzing wel nodig gehad, maar deze eenmaal doorgenomen wijst het zich vanzelf hoe je de wasmachine moet instellen.
Deze wasmachine heeft en goede selectie programma's.

Minpunten

  • De deur draait niet de zelfde kant als de

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Olst 31-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

perfect wasmachine koelkast vaatwasser afzuigkap combieoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar trouwe Siemens koelkast, vaatwasser vervangen magnetron en afzuiging nog steeds in orde.
Nieuwe apparatuur uiteraard weer Siemens.
Bijna nieuwe wasmachine Bauknecht na 3 jaar stuk nu gauw een nieuwe Siemens gekocht i.v.m. de goede ervaringen.

Pluspunten

  • vaastwasser OK
  • koelkast OK
  • afzuiger OK
  • Combie magnetron OK
  • Wasmachine net Nieuw

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi zuinig en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben super blij met deze super stille machine.
Veel programma's, grote trommel en de was is school!

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

stille wasmachine

Algemene score

9,0
Mooi stil en gebruikersvriendelijk apparaat. werkt uitstekend. Grote trommel en voldoende keuzes voor diverse programma's

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corina Salagean 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Super schoon wassen, geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel goede wasmachine met een moderne en makkelijk te gebruiken touchcreen. De was is super schoon en de wasmachine maakt weinig geluid. De programma's zijn een beetje langer dan bij mijn vorige wasmachine, maar dat komt door de energiebesparing functie. Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • minder geluid/trillingen

Minpunten

  • langere wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-12-2016 Product paar weken in bezit

grote deur, gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden wij ook een Siemens, heeft het 15 jaar vol gehouden.
Dus zochten wij een vergelijkbaar apparaat, gebruiksvriendelijk en die degelijk is en deze hadden wij gevonden in deze serie.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • grote deur
  • veel capaciteit
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • tot heden nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heerlijk Stoere Siemens Wasmachine 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk Stoere Siemens Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens is gestyled, hij is intelligent met zijn IQdrive besturing, deze wasmachine is het helemaal, met vele programma's en snelle tussendoor mogelijkheden.

Pluspunten

  • de prijs
  • de energie zuinigheid
  • rustig, niet luid

Minpunten

  • dat ik m nu pas gevonden heb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.zwierink 04-12-2016 Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk display en grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie machine. Gebruiksvriendelijk door een overzichtelijke display met veel keuzes. Grote trommel waar veel in kan. Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Overzichtelijke display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig machine met mooie grote vulopening, grote trommel en stil! Daarnaast is de wasmachine zuinig in gebruik en heeft een mooi design.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Grote vulopening
  • Grote trommel

Minpunten

  • Ingebouwde afvoerslang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, erg blij mee! Maakt bijna geen geluid, kan deze zelfs
's nachts aanzetten als het nodig is. Erg fijn dat we nu ook een kort programma kunnen laten draaien en als ik iets vergeten ben erbij te stoppen in de trommel, kan de machine even op pauze en kan ik het er nog bijstoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews