AEG LSPECIAL8 - Reviews

8,8 Lees 44 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JO 29-11-2016 Product paar maanden in bezit

Eenvoudig te bedienen, voldoende verschillende programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voorheen een Miele, maar nu vanwege het prijsverschil overgestapt naar een AEG. Het grote verschil is dat een AEG beter en anders spoelt. Ik merk dit aan een zachtere was zonder pluisjes. De was is goed schoon. Het spijkerbroekenprogramma werkt perfect en de fijne was functie is ook een aanrader. Dat je de programma's zelf 2 x kunt verkorten is erg prettig, evenals de toets extra spoelen.

Pluspunten

  • spijkerbroekenprogramma
  • fijne was
  • 20 minuten wasje
  • dekbed-winterjas-programma

Minpunten

  • Wolwasprogramma (maakt te weinig bewegingen )

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
mevr.Jansen 10-11-2016 Product paar maanden in bezit

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ook na enkele maanden gebruik ( 2 wasbeurten per dag) erg tevreden over het eenvoudige gebruik en de diverse mogelijkheden. De 1400 toeren centrifuge is ook een genot, de was hoeft niet meer zo lang in de droger.
Had voorheen een Miele, maar deze doet er niet voor onder ( tot nu toe natuurlijk).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Lieve 16-08-2016 Product paar maanden in bezit

De nieuwe generatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een verschil met onze oude wasmachine van 15 jaar! Fijn en eenvoudig in gebruik en maakt ook zoveel minder lawaai dan onze vorige machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Erik-Jan 29-07-2016 Product kwartaal in bezit

Uitstekende machine

Algemene score

8,0
Tot nu toe bevalt deze wasmachine ons uitstekend. Het gebruiksgemak is eenvoudig. Er bestaat de mogelijkheid om een korter wasbeurt te geven. Ook het stoom programma is ideaal, even lekker een blouse opfrissen. Hij is ook nog eens laag geluids niveau.
Op en top een fijne machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jerre 28-07-2016 Product kwartaal in bezit

prima wasmachine

Algemene score

9,0
Veel programmamogelijkheden, met name de 20 minuten voor kleine hoeveelheden. Stille machine. en een piepje als hij klaar is.
ik ben dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
o.w. van roon 27-07-2016 Product maand in bezit

AEG LSPECIAL8

Algemene score

9,0
De aeg wasmachine bevalt buitengewoon goed.De was wordt goed schoon en de machine is gemakkelijk te te bedienen.
Als hij draait maakt hij bijna geen lawaai. Is de machine klaar met het programma dan hoor je een signaal.
Al met al is het een hele goede aankoop!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HJansen 26-07-2016 Product maand in bezit

Super machine, voor korte wasjes en grote wasjes

Algemene score

8,4
Deze was machine bied genoeg keuze. Ik heb vaak grote wassen, maar voor mijn werkkleding gebruik ik altijd de stand 20 min, 30 graden. Deze stand is naar mijn mening een super handige uitvinding!
Verder kan ik ook zelf bepalen hoelang de machine aan het wassen is, de tijd kan wel 3x verkort worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Moniek 24-07-2016 Product maand in bezit

AEG LSPECIAL8

Algemene score

8,0
Goede wasmachine, Vooral het startuitstel is ideaal,
na het werken de was gedraaid. Het geluid is erg stil van de machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
AGCM 24-07-2016 Product kwartaal in bezit

Zeer prettige wasmachine

Algemene score

9,6
Er zitten zoveel mogelijkheden op je grijpt niet mis voor een bepaald wasprogramma. Machine is super stil. Hij wast zoals ik gewend ben van AEG. Voor mij geen betere ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
José 23-07-2016 Product kwartaal in bezit

prima wasmachine

Algemene score

8,4
Een fijne wasmachine met volop mogelijkheden en duidelijke bediening. Vooral het dekbed programma is ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Diane 23-07-2016 Product half jaar in bezit

geweldige aankoop

Algemene score

9,2
wij hebben al vele wasmachines versleten maar nu we deze AEG machine hebben zijn super blij. De was is zo schoon zelfs op de korte programma's, makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk met alle programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sandra 22-07-2016 Product half jaar in bezit

MIJN Super wasmachine

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met het wasresultaat, dat is voor mij het belangrijkste, daarnaast de verschillende mogelijkheden, b.v. opfrissen te gek, de tijd zelf instellen, maar koop hem zelf dan ontdek je dit ook.
Nog een ding het geluid, je hoort hem bijna niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Smits 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

keuze voor aeg stond al vast

Algemene score

8,4
De nieuwe machine wast natuurlijk weer prima schoon. (daarom heb ik ooit voor aeg gekozen). Alleen dat dekbedovertrekken de hele was weer in zich opnemen, is minder. Dat had de vorige AEG niet. Dat zal voor de trommelophanging niet goed zijn. Voorlopig klem ik een elastiek rond de opening van de hoes. Dat doe ik ook bij grote hoeslakens. Want ook die rollen zich om de was. Zo'n bol in de trommel lijkt mij niet goed. IK blijf ondertussen op zoek naar een betere oplossing. De nieuwe machine is wennen. M.n. de display. Onze vorige had dit niet (logisch, die was al weer heel wat jaartjes oud en dat deze ook worden) De mogelijkheden van programma's zijn weer prima! Dus op dat euvel van de dekbedhoezen na ben ik weer dik tevreden met mijn AEG!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Laura 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne machine!

Algemene score

10,0
Een fijne en gemakkelijke wasmachine. Genoeg was mogelijkheden en duidelijk aangegeven. Iets minder vindt ik het geluid wat de machine maakt bij het centrifugeren, ik had het iets minder luid verwacht. Verder een top machine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TINEKE 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

fijne machine

Algemene score

8,2
WAS GOED SCHOON EN IS ERG STIL ECHT FIJNE MACHINE EN GROTE TROMMEL VAN 8 KILO HEB HEM ONGEVEER 6 WEKEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Janneke 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Blij met deze wasmmachine

Algemene score

8,2
'k Ben echt blij met deze wasmachine! De was is gewoon schoon zoals je het hebben wil. Vooral het startuitstel en kunnen kiezen van een programma voor kleine wasjes vind ik super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
berg 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

perfecte wasmachine

Algemene score

9,8
Zeer tevreden over deze wasmachine. Fluisterstil, prima wasresultaten en eenvoudig in gebruik. Fijn zijn de tijdbesparingsmogelijkheden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ton 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Simpel en goed

Algemene score

8,2
Voor het eerst een AEG. Mooie machine, met vele mogelijkheden. Grote voordeel is de tijdsbesparing die je heel simpel in kunt stellen. Ook de programma's die in te stellen zijn, zijn heel overzichtelijk. Kortom een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
RM 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne machine!

Algemene score

8,6
Een erg fijne machine welke makkelijk te bedienen is. Daarbij heeft het apparaat een mooi design en is deze bijna geluidloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
A.S. 22-07-2016 Product kwartaal in bezit

Review AEG LSpecial8

Algemene score

9,8
Sinds 4 maanden ben ik in het bezit van de AEG Lspecial 8 wasmachine. Dit is de eerste keer dat ik een AEG wasmachine heb maar hij bevalt heel goed. Heel gemakkelijk qua bediening met heel veel mogelijkheden waaronder stomen!. De machine is ontzettend stil met wassen en centrifugeren! Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews