Bosch Serie 6 WAT28690NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 457 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28690NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 11-05-2018

Stil, handig in gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
We gebruiken de wasmachine nu een aantal maanden en we zijn weer tevreden.
Vooral het automatisch doseren van het wasmiddel is geweldig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

lith002 19-12-2017

een kind kan de was doen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

8,0
pluspunten: prima wasmachine, makkelijk te bedienen, erg veel mogelijkheden, weinig lawaai, grote trommel
minpuntje: wasprogramma duurt behoorlijk lang, zeker met ECO. Met SPEED is het korter, maar dat kost meer energie
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

AnneRiek57 24-10-2017

Super wasmachine !

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze Bosch exclusiv, de verkoper heeft niks teveel gezegd. Super blij mee, een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Esther19671 22-10-2017

Bosch exclusief doet zijn naam eer aan

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Pracht product erg zuinig in water en energie verbruik en ook erg makkelijk dat deze machine zelf zijn wasmiddel doceert
En ook mooi stil terwijl de machine 1400 toeren aan het centrifugeren is
Geen minpunten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ine454 23-08-2017

Fantastische machine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Het display ziet er ingewikkeld uit maar in de praktijk, fluitje van een cent! Veel keuzemogelijkheden qua wasprogramma's. Ook de lade, waar het wasmiddel en verzachter ingaan, bevalt prima! Wast en centrifugeert goed. Is stil en 'loopt' niet weg van de plaats. TOP!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Oeleke 16-08-2017

Prima!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
De wasmachine is zeer milieu vriendelijk en ook zeer gebruikersvriendelijk. Een fantastische combinatie, waar wij heel tevreden mee zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Siuwie 13-07-2017

Gemak dient de mens !

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

8,0
Ik heb hem een paar weken. Super apparaat. makkelijk in gebruik. Automatische dosering erg handig. Trommelreiniging met herinneringfunktie. 1-8 kg dus kan lekker grote wassen draaien maar ook kleine. Energie en waterverbruik word dan aangepast
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Irmapip 11-07-2017

Wat een gemak!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Heerlijk dat I dos programma, in begin was t even wennen omdat ik voor bonte of witte of zwarte was een ander wasmiddel gebruik, maar dat kan gewoon!Even het programma goed doorlezen en je bent van alle gemakken voorzien. Makkelijk dat automatisch doseren ! Was lekker schoon en fris, geluidsarm en veel extra programma's, voor elk wasje aan te passen! Top
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Celly 6562 29-06-2017

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

8,0
Fijne heel stille wasmachine, als je de machine hoort centrifugeren is gewoon een aardigheid t.o.v. onze solide oude machine.
De bediening van de machine is vriendelijk en houdt ook rekening met oudere gebruikers. De display volgen en "kind" doet de was.
De hoeveelheid wasmiddel en water wordt electronisch geregeld.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

linsa 23-06-2017

gebruiksvriendelijke wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

8,0
De bediening middels het display is makkelijk. Het idos systeem is makkelijk in gebruik en je kunt simpel wasmiddel toevoegen of minderen op het display. Ook makkelijk: bij het was uithalen brandt er een lampje.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Boschrob003 14-06-2017

Bosch.....what else!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze nieuwe Bosch WM! Heel stil, goed wasresultaat, duidelijke en eenvoudige bediening middels touchscreen. I love it!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Boudewijn 01-05-2017

Uitmuntende prestaties

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Wast super schoon, is zeer stil zelfs tijdens het centrifugeren, simpele bediening een aanrader. Goed voor het milieu dankzij de eco stand.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WASHULP43 21-02-2017

Weer uitstekende ervaringen met Bosch

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Na de vorige Bosch wasmachine zijn we weer verrast met de gebruikersvriendelijke moderne wasmachine. De bediening is
zeer duidelijk weergegeven op het paneel en vooral het i-Dos
systeem werkt mee aan milieuvriendelijk gebruik van wasmiddelen.
Wasresultaten uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martijn 31-01-2017

Automatisch doseren werkt top, machine stil!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Het iDos systeem werkt super; je gooit het eenmalig vol en kunt vervolgens automatisch de machine laten doseren. Geen vieze bakjes meer met zeepresten, geen ongelukjes meer met vullen. Handig en instelbaar hoeveel wasmiddel en of wasverzachter gebruikt moet worden. Mooi ook dat je kunt instellen over hoeveel uur hij klaar moet zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wiholee 26-12-2016

Zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Een heerlijk stille wasmachine. Centrifugeert prima en is zeer gebruiksvriendelijk.
Ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Samder 11-12-2016

Heerlijk stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

8,0
De machine wast heerlijk stil. Het automatische doseersysteem icm de programmeerfuncties zorgen daardoor voor een schone was zodra je wakker wordt, ideaal!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A Neervoort 30-11-2016

Modeer van 92 heeft nog niet gebeld

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Mijn moeder heeft deze machine gekocht, zij is 92...a technisch..de radio gebruikt ze al tien jaar niet meer omdat ze die niet snapt...maar deze machine...Ze snapt het!!!!! Yeah we hoeven niet heen om de machine nog een keer uit te leggen, nee we kunnen gewoon heen voor een heerlijk bakkie filterkoffie! !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ineke 27-11-2016

Milieubewust

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

8,0
Door het zeepdoseringssysteem is deze wasmachine een milieubewuste wasmachine. Afhankelijk van de hoeveelheid was wordt de benodigde hoeveelheid zeep bepaald, waardoor er minder water en ook minder stroom verbruikt wordt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marcel Jansen 24-11-2016

Super gave machine zeer modern!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine heeft zo'n praktische keuze menu èn alles is met een eenvoudige manier op wens bij te stellen. Keurig en overzichtig beeld met eenvoudige screentoutch is waanzinnig GOED.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ray11 08-11-2016

Makkelijk snel en stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Algemene score

6,0
Met het duidelijke touchscreen is het makkelijk te bedienen. Door de 8 kilo inh. van de trommel is de wasberg snel verdwenen en super schoon. En je hoort de machine bijna niet. Handig licht in dr trommel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews