Samsung WW80J6603EW - Reviews

9,0 Lees 11 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
76 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jansen 14-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, wast goed en is vrij stil. We hebben hem net dus over de duurzaamheid kan ik nog weinig verstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
GertyPan 09-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
It's very silently working, not taking too much water to wash each time. And I quite like the 15 min washing function.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Michiel 04-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De was is prima schoon. Centrifugeert tot bijna droog. Jammer dat de ecobubbel niet bij alle programma's beschikbaar is. Duurzaamheid weet ik nog niet (1 week in bezit), maar heb vertrouwen in het merk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Ankie Keijsers 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
super fijne machine met ontzettend veel mogelijkheden , geluidsarm en wast fantastisch .
Krijgt echt een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dik en fran 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
machine net in gebruik genomen en wat mij het eerst op viel dat deze machine super stil is

de was die eruit komt heerlijk zacht en haast droog met 1600 toeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Bert 09-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer prettige machine.Bedieningsgemak en vormgeving dikke plus. Grote trommel bied veel mogfelijkheden. Was komr er ook niet zo gekreukt uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hajer 18-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Supper goeie wasmachine ik was de kleren in de avond rond 22:00 en de volgende ochtend zijn ze droog waardoor ik ze kan opvouwen en klaar is Kees!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tim 17-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Het is een fijne en mooie wasmachine. Er zijn volop mogelijkheden voor verschillende type was. De machine is energiezuinig en ook zeer stil. Je hoort hem eigenlijk niet, al sta je er ongeveer naast. Wij zijn er heel erg tevreden mee want de was wordt door de eco bubble technologie echt een stuk beter schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
T Pereira 31-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Zeer stille wasmachine. Geen bijzonder design tov anderen die op dit moment leverbaar zijn. Gebruiksgemak is on orde maar niet bijzonder. Wel is hij zeer zuinig is het wasresultaat zeer goed en is hij heel stil door het VRTplus systeem dat trilling tegengaat.Ook is de trommel lekker groot waardoor je wasgoed de ruimte heeft als je de trommel niet volstopt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Trijntje 29-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooie wasmachine, veel keus in programma's en superstil!
Heel makkelijk te bedienen, het muziekje bij aan/uitzetten en einde programma zijn uit te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bert85000 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Top! super machine, zo geïnstalleerd en klaar voor gebruik.
En lekker stil. ziet er mooi uit. Met handige app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend